دوره آموزشی - جستجوی «اعطای نمایندگی اپلیکیشن تاک»

نتایج جستجوی «اعطای نمایندگی اپلیکیشن تاک» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش فلاتر

این دوره به‌گونه‌ای طراحی شده‌است که برای برنامه‌نویسانی که به‌تازگی وارد حوزه موبایل شده‌اند بسیار مفید باشد. افرادی که در حوزه موبایل فعالیت داشته‌اند و قصد یادگیری برنامه‌نویسی با زبان جدید فلاتر را دارند نیز می‌توانند از این دوره استفاده کنند و برای آنان نیز جذاب خواهد بود. در این دوره ابتدا با مفاهیم جدید و کاربردی در زبان دارت آشنا می‌شویم. مفاهیمی از قبیل: تعریف متغیرها و توابع در دارت Mapها در دارت و جنریک‌ها یادگیری مفاهیم اولیه در زبان دارت برای ادامه برنامه‌نویسی با فلاتر بسیار حیاتی است و با فراگیری این مفاهیم در خصوص پیاده‌سازی مفاهیم کاربردی و پروژه‌های عملی با این زبان مشکلی نخواهید داشت. برای شروع کار با فلاتر ابتدا محیط برنامه‌نویسی مختص آن را از قبیل نصب و راه‌اندازی محیط و SDK شروع می‌کنیم. در ادامه شروع به طراحی یک پروژه فروشگاهی ساده می‌کنیم و اصولی طراحی اپلیکیشن با فلاتر را به‌صورت کاربردی و عملی برای تفهیم بیشتر فرامی‌گیریم. در مرحله بعد کار با ویجت‌ها را پی‌می‌گیریم و با ویجت‌های مهم و کاربردی آشنا می‌شویم. در ادامه با مبحث ساختار درخت طراحی اپلیکیشن‌های فلاتر آشنا خواهیم شد، به‌صورتی که می‌توانید درخت نرم‌افزار را با داشتن طرح گرافیست یا وایرفریم استخراج کنید. در مرحله بعد، با انیمیشن‌ها در فلاتر به‌صورت خیلی ساده آشنا می‌شوید و کار با سرورهای RESTFull را فرامی‌گیرید. به دلیل کاربردی بودن برنامه‌نویسی ناهمگون در فلاتر، این بخش را مورد بررسی قرار می‌دهیم و در نهایت مبحث Nullها و Exceptionها را فرامی‌گیریم و یک ساختار پیشنهادی برای مدیریت کلاس‌ها و فایل‌ها در فلاتر پیشنهاد می‌دهیم.

152,150 تومان

آموزش یادگیری ماشین

چکیده آنچه که در دوره آموزش یادگیری ماشین (Machine Learning) خواهید آموخت اگر قصد دارید یک دوره یادگیری ماشین بگذرانید، کافی است کمی در اینترنت جستجو کنید. تعداد دوره‌ها اینقدر زیاد هستند که چندسالی لازم دارید تا از ابتدا تا مقطع قابل قبولی را طی کنید. شاید به ندرت دوره جامعی را پیدا کنید که این سه نکته را در اختیار شما بگذارد: 1. آموزش ریاضیات و تئوری الگوریتم‌ها در کنار پیاده‌سازی و کاربرد هر کدام از آن‌ها 2. توسعه و Deploy اپلیکشین‌های مبتنی بر Machine learning 3. امکان بهره‌گیری از روش‌های سریعتر یادگیری ماشین مانند Pycaret ما در این دوره، هم بر آموزش مفاهیم اصلی و نحوه کارکرد الگوریتم‌های یادگیری ماشین تاکید داریم هم بر نحوه استفاده از این الگوریتم‌ها در سطح کد به گونه‌ای که بتوانید در نهایت محصول خود را توسعه داده و به صورت اولیه، در بستر وب سرویس‌دهی کنید. دوره آموزش یادگیری ماشین (Machine Learning) مناسب چه کسانی است؟ • اگر جهت اجرای ایده خود نیاز به استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین دارید. • اگر بنیان‌گذار استارتاپ هستید و نیاز به استفاده از یادگیری ماشین در بهبود ایده استارتاپی خود دارید. • اگر قصد دارید تا محصول نهایی خود را Deploy نمایید. • اگر دانشجو یا محقق هستید و قصد دارید با تسلط بیشتر، چه از نظر تئوری و کدنویسی از یادگیری ماشین استفاده کنید. • اگر تمایل دارید تا در فرصت‌های شغلی با عنوان Machine learning Engineer یا Data Scientist در داخل یا خارج از ایران، امتیاز بیشتری را با توجه به تسلط در یادگیری ماشین اخد نمایید. بعد از فراگیری دوره آموزش یادگیری ماشین (Machine Learning)، چه مهارت‌هایی کسب خواهید کرد؟ بعد از گذراندن این دوره، قادر خواهید بود تا الگوریتم‌های یادگیری ماشین را بر روی داده‌های واقعی پیاده‌سازی و اجرا نمایید. یکی از نقاط قوت این دوره این است که در نهایت شما را به سمت تولید محصول مبتنی بر یادگیری ماشین راهنمایی می‌کند. • آشنایی کامل با ابزارهای یادگیری ماشین در پایتون • آشنایی کامل با کتابخانه (NumPy) • آشنایی کامل با کتابخانه (Pandas) • آموزش نحوه بصری‌سازی داده‌ها (Matplotlib & Seaborn) • پیاده‌سازی الگوریتم‌های یادگیری ماشین با استفاده از کتابخانه (Scikit-learn) • نحوه استفاده از Kaggle Kernel و Google Colab • نحوه Deploy نمودن مدل نهایی با استفاده از Streamlit • استفاده از روش‌های Automl و آموزش Pycaret ویژگی های متمایز دوره آموزش یادگیری ماشین (Machine Learning)، مکتب‌پلاس چیست؟ روش‌های آموزشی استفاده شده در دوره آموزش یادگیری ماشین (Machine Learning)، ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که شما را نسبت به نتیجه‌ی نهایی حاصل از فراگیری دوره مطمئن خواهد کرد. این ویژگی‌ها به شرح ذیل است: • کدهای مربوط به الگوریتم‌های یادگیری ماشین، قدم به قدم با استفاده از کتابخانه‌های مربوطه توضیح داده می‌شود. • راه‌حل‌های استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین در مسایل تجاری بررسی شده و یک سیستم عملیاتی کامل جهت اجرا در وبسایت و اپلیکیشن شما ساخته می‌شود. • مراحل Deploy نمودن و توسعه محصول مبتنی بر یادگیری ماشین آموزش داده خواهد شد.

415,650 تومان

آموزش پیش بینی مالی استارتاپ

آیا تاکنون اندیشیده‌اید که برای انسجام کاری و شغلی خود به‌عنوان یک هم بنیان‌گذار، مؤسس و یا عضوی از یک استارتاپ، چگونه با مسائل مالی خود دست‌وپنجه نرم کنید؟ برای راه‌اندازی استارتاپ و شروع تدریجی بازه‌ی رشد، مهم‌ترین بخش، پس از نگارش بیزینس مدل، دقت در بررسی و تحلیل نگارش مدل درآمدی و چشم‌انداز برنامه‌ی مالی است. برنامه‌ای که گرچه در ابتدا شاید تهیه آن چندان زمان‌بر نباشد اما بدون پیش‌بینی درست مالی و عدم وجود مدل مالی، تمامی ایده‌ها و مدل‌های دیگر شما، ذهنی خواهد بود و عملکرد موثری در کسب‌وکارتان نخواهد داشت. برای تهیه‌ی مدل مالی، پیش‌بینی مدل مالی در استارتاپ‌ها نیازمند فراگیری مباحثی است که ما در مکتب‌خونه سعی داریم تا با برگزاری دوره‌ی جامع پیش‌بینی مالی استارتاپ، آن را پوشش دهیم. مدل مالی صحیح و دقیق، زبان برقراری ارتباط میان استارتاپ و سرمایه‌گذار است. مدل مالی یکی از پیش‌نیازهای کلیدی در ساختن کسب‌وکاری پایدار ازنظر مالی و سپس جذب سرمایه برای تأمین مالی رشد کسب‌وکار است. تهیه مدل مالی علاوه بر اینکه اطلاعات ارزشمندی را برای مؤسسان در رابطه با پتانسیل رشد استارتاپ و برای سرمایه‌گذاران در رابطه با جذابیت ارزش پیشنهادی استارتاپ به همراه می‌آورد، از پیش‌نیازهای مهم در فرایند جذب سرمایه است. دوره آموزش «پیش‌بینی مالی استارتاپ» با فراهم کردن دانش لازم برای درک اجزای مدل مالی استارتاپ‌ها، شما را قادر می‌سازد تا با انواع روش‌های محاسبه اندازه بازار، تخمین سهم بازار، انواع مدل‌های رشد استارتاپ‌ها و نکات مهم دیگر که برای تهیه و راستی‌آزمایی یک فایل پیش‌بینی مالی ضروری است، آشنا شوید. برای رشد و توسعه‌ی استارتاپ خود با تکیه بر تجارب اساتید این حوزه و دقت در تهیه مدل‌های مالی می‌توانید پیش‌بینی دقیق‌تری از روند رشد استارتاپ خود داشته باشید.

458,150 تومان

آموزش جذب سرمایه و نحوه ارائه به سرمایه گذار

هدف از یادگیری دوره آموزش جذب سرمایه‌گذار برای استارتاپ چیست؟ نیاز کسب‌وکارها به سرمایه در ابتدای راه برای خرید تجهیزات، استخدام نیروی کار و سایر هزینه‌های مادی کاملا منطقی است. چرا که بدون پول و سرمایه، آغاز یا ادامه فعالیت برای یک کسب‌وکار امکان‌پذیر نیست. تنها تعداد کمی از استارت‌آپ‌ها هستند که می‌توانند نیازشان را خودشان برطرف کنند. سایر کسب‌وکارها مجبورند سرمایه‌گذارانی را جذب کنند که هزینه‌هایشان را برعهده بگیرند. جذب این سرمایه‌گذاران یکی از سخت‌ترین مشکلات پیش روی صاحبان کسب‌وکار است. هدف از فراگیری دوره آموزش جذب سرمایه‌گذار برای استارتاپ‌ها این است که شما به عنوان یک بنیان‌گذار بتوانید سرمایه مورد نیاز خود را از طریق جذب سرمایه‌گذار تامین کنید. بنابراین اگر قصد راه‌اندازی یا توسعه کسب‌وکار خود را دارید، زمان را از دست ندهید و نسبت به تهیه این دوره آموزشی اقدام کنید.

237,150 تومان

آموزش زبان برنامه‌نویسی Golang

زبان برنامه‌نویسی Go (یا Golang) یک زبان برنامه‌نویسی متن‌باز (Open Source) است که ساخت نرم‌افزار را ساده، قابل‌اعتماد و بهینه می‌کند. Golang زبانی است که توسط شرکت Google طراحی شده‌است و در حال حاضر، در سامانه‌های متفاوت اجرایی گوگل به ‌کار گرفته شده‌است. زبان برنامه‌نویسی Go از لحاظ syntax مشابه زبان برنامه‌نویسی C است، اما تفاوت اصلی جایی رقم می‌خورد که Golang در مقایسه با C از مزایای امنیت حافظه، زباله‌روبی (Garbage collection) حافظه، تایپ ساختاریافته (Structural typing)، برنامه‌نویسی هم‌زمان (Concurrent programming) و غیره بهره می‌برد. مزیت زباله‌روبی Golang مدیریت حافظه را به ‌صورت خودکار انجام می‌دهد و هم‌چنین، اجازه می‌دهد که اجرای برخی توابع به تعویق بیفتد. علاوه‌براین، ویژگی برنامه‌نویسی هم‌زمان Golang که از طریق Goroutineها و Channelها اتفاق می‌افتد، اجازه اجرای چند فرایند را به‌طور هم‌زمان به شما خواهد داد. این مزیت آن‌جا اهمیت خود را نشان می‌دهد که با توجه به روند افزایش هزینه‌های ارتقاء سخت‌افزاری، نیاز به بهینه بودن عملیات اجرای کدها احساس می‌شود. Golang بر خلاف زبان‌های برنامه‌نویسی قدیمی مانند جاوا و پایتون، می‌تواند چندین میلیون goroutine را به‌صورت هم‌زمان اجرا کند. این رویه‌های Go مزایایی دارند که در مقایسه با زبان‌های برنامه‌نویسی C++، C و جاوا هم‌زمانی‌ها را بسیار بهتر مدیریت کنند. این مزایا عبارتند از: - قطعه‌بندی پشته‌ها - سرعت بالای آغاز اجرای برنامه - ارتباط امن میان رویه‌ها زبان برنامه‌نویسی Go در توسعه و اجرای اپلیکیشن‌های مختلف در سیستم‌عامل‌های متفاوت، دستگاه‌های موبایل، وب‌اپلیکیشن‌ها و حتی برنامه‌نویسی فرانت‌اند (از طریق ماژول gccgo) کاربرد دارد. در واقع، Golang از طریق به‌کارگیری مترجم GopherJS، کدهای Go را به جاوا اسکریپت‌ جهت استفاده در برنامه‌نویسی فرانت‌اند تبدیل می‌کند. به‌طور خلاصه، طراحان گوگل این زبان را توسعه دادند تا علاوه‌ بر استفاده از قدرت سایر زبان‌های برنامه‌نویسی، با استفاده از ویژگی‌های زیر نیازمندی‌های خود را نیز برطرف کنند: - تایپ ایستا (Static typing) و کارایی زمان اجرا (مانند ++C) - خوانا بودن و کاربردپذیری (مانند پایتون و جاوا اسکریپت) - شبکه‌سازی با کارایی بالا و چندفرایندی (Multiprocessing) کسب‌وکارهای زیادی برای توسعه اپلیکیشن‌های خود از زبان برنامه‌نویسی Go بهره برده‌اند که برای مثال می‌توان به Google، Sound cloud، Uber، Netflix، Dropbox و غیره اشاره کرد. علاوه‌براین، برخی از اپلیکیشن‌های متن‌بازی که با زبان Go نوشته شده‌اند عبارتند از: Docker، Kubernetes، Ethereum و غیره. این دوره مناسب کسانی است که می‌خواهند برنامه‌هایی را توسعه دهند که محدودیت‌های سخت‌افزاری کاربر مانع اجرای برنامه‌های سنگین آن‌ها نباشد و تجربه خوبی را برای کاربر خود به ارمغان بیاورند. به‌طور مثال، می‌توانند نرم‌افزارهای بهینه خود را روی دستگاه‌های اینترنت اشیاء (که ذاتا ارزان و کند هستند) اجرا کنند. انتظار می‌رود پس از گذراندن این دوره بتوانید وب‌اپلیکیشن‌های بهینه‌ای را با استفاده از زبان Go بسازید.

381,650 تومان

آموزش مدل‌ درآمدی استارتاپ‌ها

مدل درآمدی استارتاپ‌ها باید چگونه باشد؟ هر استارتاپی در تلاش است تا در کم‌ترین زمان به بیشترین درآمد و سودهی برسد اما چگونه؟ اگر استارتاپ شما بهترین محصولات را هم در بازار ارائه دهد، آیا لزوماً می‌توانید به درآمدزایی و سودآوری زیاد امیدوار باشید؟ در ابتدا به تفاوت بین مدل درآمدی استارتاپ و جریان درآمدی بپردازیم. جریان درآمدی به نوع فعالیت شرکت بستگی دارد و شامل منابع مختلفی است که شرکت به واسطه آن پول کسب می‌کند مثل فروش کالا یا محصول. مدل درآمدی استارتاپ‌ها و سایر کسب‌وکارها ساختاری است که با استفاده از آن می‌توانیم بفهمیم که جریان درآمدی شرکت از چه قسمتی یا از کجا تأمین می‌شود. در این بخش از آموزش مدل درآمدی استارتاپ‌ها با مفاهیم بالا و انواع مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها بیشتر آشنا می‌شویم. یک استارتاپ چگونه می‌تواند درآمد پایدار کسب کند؟ این پرسش یکی از اساسی‌ترین سوالات هر کارآفرین است. مدل درآمدی استارتاپ‌ها، تعیین‌کننده پتانسیل سودآوری هر استارتاپ است و احتمال بقای آن را در میان رقبا مشخص می‌کند. انتخاب مدل درآمدی صحیح می‌تواند بر تمام تصمیمات یک استارتاپ اثر مثبت بگذارد. طراحی و انتخاب بهترین مدل درآمدی مستلزم آگاهی از انواع گوناگون مدل‌ها و آشنایی با سازوکار هر یک است. در گزارشی از CBinsights که با مطالعه و نظرسنجی از 101 استارتاپ شکست‌خورده انجام گرفته‌است، مهم‌ترین دلایل شکست یک استارتاپ مشخص شده‌اند. بر اساس این گزارش، 17درصد از مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده، ضعف در مدل کسب‌وکار و عدم درآمدزایی را به‌عنوان یکی از علل شکست خود نام برده‌اند که می‌تواند نداشتن مدل درآمدی مناسب باشد. اصرار بر استفاده از یک راه کسب درآمد یا شکست در پیداکردن راه‌های درآمدزایی دیگر، از مشکلات معمول مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده است اما با دانش و آگاهی نسبت به مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها و انتخاب بهترین مدل برای کسب‌وکار می‌توانیم احتمال شکست را کاهش دهیم. برای یافتن بهترین مدل درآمدی استارتاپ‌ها، مشتریان باید در مرکزیت تصمیمات استارتاپ قرار داشته‌باشند. ایده‌آل‌ترین مدل درآمدی باید کمترین سختی را برای مشتری ایجاد کند، چرا که مشتریان مایل‌اند از طریق روش‌های ساده‌ای که با آن آشنایی دارند خرید کنند. مدل درآمدی هر استارتاپ باید بر اساس مدل کسب‌وکار آن شکل گرفته‌باشد. اگر در اندیشه راه‌اندازی کسب‌وکار خود و یا در حال طراحی یا بازنگری مدل کسب‌وکارتان هستید این دوره آنلاین این فرصت را به وجود می‌آورد تا با جزئیات، مزایا و معایب هر یک از روش‌های کسب درآمد آشنا شوید و براین‌اساس بهترین مدل درآمدی را برای استارتاپ خود انتخاب کنید.

458,150 تومان

آموزش رایگان پایتون مقدماتی

در این دوره آموزشی به زبان برنامه‌نویسی Python پرداخته شده‌است. پایتون یک زبان برنامه‌نویسی قدرتمند سطح بالا، شیءگرا و حرفه‌ایست که در حال گسترش روزافزون در جهان است. این زبان با قابلیت‌های فراوان و شگفت‌انگیزی که دارد تحولی در دنیای برنامه‌نویسی از توسعه برنامه‌های تحت وب تا ایجاد بازی‌های رایانه‌ای، به وجود آورده‌است. پایتون ابتدا در سال 1991 وارد دنیای برنامه‌نویسی شد و در سال‌های اخیر توجه برنامه‌نویسان را به خود جلب کرده و روزبه‌روز بر طرفداران آن افزوده می‌شود. تعداد کلمات کلیدی پایتون کم، ساده و کاملاً قابل درک است و این موضوع فهم و یادگیری آن را برای کاربران تازه‌کار بسیار ساده کرده‌است. در واقع این زبان پیچیدگی‌های معمول سایر زبان‌ها را ندارد و پس از برنامه‌نویسی، منطق آن کاملاً قابل درک است. این زبان اپن‌سورس را می‌توان در زمان کوتاهی به‌خوبی یاد گرفت و به‌واسطه کتابخانه‌های گسترده‌ای که دارد از آن استفاده‌های فراوان کرد. از پایتون می‌توان در زمینه‌های مختلفی استفاده کرد: استفاده از پایتون در طراحی وب: پایتون در وب توانایی‌های خود را به‌خوبی نشان داد و در ساخت برنامه‌های تحت وب به کار گرفته شد. ساخت اپلیکیشن موبایل: با استفاده از پایتون و به کمک برخی فریم ورک‌ها می‌توان اپلیکیشن‌هایی برای موبایل ساخت. کاربرد پایتون در تست نفوذ: وقتی صحبت از هک و نفوذ در سیستم‌ها می‌شود، پایتون حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. کاربرد پایتون در هک به علت بازدهی بالایی است که این زبان اسکریپتی در ساخت برنامه‌های کوچک دارد و به همین دلیل است که هکرهای حرفه‌ای تسلط بسیار خوبی بر پایتون دارند. آموزش و تحصیلات آکادمیک: در مدارس ایران بر خلاف بسیاری از کشورهای پیشرفته، برنامه‌ریزی خاصی برای آموزش برنامه‌نویسی به کودکان و نوجوانان وجود ندارد. در سال‌های گذشته، بسیاری از کشورها در مدارس خود زبان را آموزش می‌دادند اما امروزه پایتون جای آن را گرفته است. اگر یک کودک ۱۲ ساله کدهای جاوا را ببیند احتمالاً برای همیشه از برنامه‌نویسی زده می‌شود. اما پایتون ساختار ساده و جذابی دارد و یادگیری آن آسان است. پایتون به خاطر ساختار ساده‌ای که دارد گزینه مناسبی برای تدریس برنامه‌نویسی مخصوصاً به کودکان و نوجوانان است. کاربرد پایتون در داده‌کاوی: داده‌کاوی علم بررسی داده‌هاست. سرویس‌هایی مثل اینستاگرام یا موتور جستجوی گوگل، روزانه چند هزار گیگابایت داده از کاربران خود دریافت می‌کنند و درآمد بالایی از تحلیل این داده‌ها کسب می‌کنند. کاربرد پایتون در طراحی رابط گرافیکی: پایتون در ساخت رابط گرافیکی عملکرد خوبی دارد و کتابخانه‌های مختلفی برای این کار معرفی کرده‌است. کاربرد پایتون در طراحی بازی‌های کامپیوتری: در پایتون برای تولید بازی‌های کامپیوتری کتابخانه‌های گوناگونی وجود دارد که به‌سادگی می‌توان از آن‌ها برای تولید بازی استفاده کرد. این دوره به‌گونه‌ای ارائه شده‌است تا برای کاربرانی که هیچ آشنایی با برنامه‌نویسی ندارند قابل استفاده باشد. در این دوره به معرفی قابلیت‌های زبان Python پرداخته شده‌است. در این دوره کار با مفاهیم پایه‌ای Python آغاز شده و تا برنامه‌نویسی شیءگرا ادامه یافته‌است. توجه کنید که در این دوره به آموزش پایتون مقدماتی مقدماتی پرداخته شده که برای استفاده پایتون در یادگیری ماشین ضروری است. شایان ذکر است مدرس دوره آموزشی Python مقدماتی مترجم کتاب «پایتون از مقدماتی تا پیشرفته» نیز هستند. برای دیدن دوره‌های بیشتر مربوط به برنامه نویسی می‌توانید به صفحه آموزش برنامه نویسی مراجعه کنید.

186,150 تومان

آموزش برنامه نویسی اندروید

هدف از یادگیری دوره آموزش برنامه نویسی اندروید چیست؟ دوره آموزش اندروید مکتب‌پلاس سعی دارد با استفاده از برنامه نویسی کاتلین در قالب پروژه‌های کاربردی، صفر تا صد برنامه نویسی اندرویدی را به شما عزیزان آموزش دهد. اگر قصد ورود به حوزه برنامه نویسی موبایل را دارید، این دوره برای با اهداف زیر برای شما فراهم شده است؛ تنها کافیست تا حدودی با زبان برنامه نویسی جاوا آشنایی داشته باشید. تسلط بر برنامه نویسی اندروید و برنامه نویسی کاتلین طراحی بازی‌های موبایل متخصص شدن در حوزه توسعه اپلیکیشن‌های اندرویدی انجام پروژه‌های فریلنسری در حوزه برنامه نویسی اندروید دوره آموزش اندروید مناسب چه کسانی است؟ کسانی که در زمینه توسعه اپلیکیشن‌های موبایل اطلاعاتی ندارند. کسانی که تاحدودی با زبان برنامه‌نویسی جاوا آشنایی دارند. کسانی که به ساخت اپلیکیشن‌های کاربردی موبایل و بازی‌های اندرویدی علاقه دارند. کسانی که قصد دارند با استفاده از زبان کاتلین اپلیکیشن‌های اندرویدی بسازند.

568,650 تومان
سه‌شنبه 22 خرداد 1403، ساعت 09:49