دنبال کن

کار در منزل بسته بندی حبوبات اصفهان

بسته بندی

1401/06/01
ناهید عباس آبادی
خیلی دنبال کار در منزل بسته بندی هستم .اگه سراغ دارین زنگ بزنید به این شماره 0**** 
21:15
1 پاسخ
تجهیزات سیستم ارت
استخدام کمک انباردار
استخدام یک شرکت تولیدی با ۲۰ سال سابقه در شهرک صنعتی جنت آباد جهت تکمیل پرسنل خود دعوت به همکاری می‌نماید کمک انباردار دار آقا یا خانم آشنا با چیدمان در انبار ثبت ورود و خروج کالا آشنا به بسته بند...
1402/05/07
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
خیلی دنبال کار در منزل بسته بندی هستم .اگه سراغ دارین زنگ بزنید به این شماره ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:51
نرگس علائی
کاردر منزل انجام میدم امام خمینی اصفهان 0**** 
21:44
1403/03/19
نسرین اسدپور
سلام وادب  
به بسته بندی درمنزل نیازدارم ک از سرتاسر ایران استخدام داشته باشه
17:44
طراحی بسته بندی
ما کافه‌ای هستیم که میخوایم برای سفارشات بیرون‌بر طراحی بسته بندی انجام بدیم. بسته بندی‌ها برای اقلام متفاوت مثل جعبه پیتزا، همبرگر، کیک ها، رپ و....
نفیسه طوفانی
سلام وقت بخیر 
به کار بسته بندی در خانه نیاز دارم و دوست دارم انجام بدم اگه به همچین کسایی نیاز داشتین تماس یا پیام بدین ممنون. 0**** 
20:25
1403/03/29
آرزو باقری
بیشتر کار بسته بندی کلاهبرداریه
11:01
آرزو باقری
فاطمه محمدی بسته بندی درباغ ابریشم کلاهبرداره 
11:02
بسته بندی
با سلام به تعدادی نیروخانوم جهت تولیدی میوه نیازمندیم محدوده بهمن و رسالت دور کاری نداریم سرویس درمحدوده ساعت کاری ۷ صبح تا ۴ نیم بعدازظهر
1403/05/24
صفورا حدادان
داریند
03:08
صفورا حدادان
شماره تلفن‌نداریند
03:08
1 پاسخ
محمد صمدی
صفورا حدادان
شماره تلفن‌نداریند
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
09:15
طراح بسته بندی
باسلام به یک شخص حرفه ای و باتجربه در حوزه بسته بندی موادغذایی نیاز مندیم لطفا صرفا افرادی که نمونه کار قوی دارند پیشنهاد ارسال کنند پیشنهادات بدونه نمونه کار بررسی نخواهد شد.
1404/08/07
یاسمن اسکندری
سلام به دنبال کار بسته بندی در منزل هستم بدون پرداخت هیچگونه هزینه اولیه ثبت نام و....
10:46
جمعه 8 آذر 1404، ساعت 04:20