دنبال کن

کار در منزل بسته بندی حبوبات اصفهان

بسته بندی

1401/06/01
ناهید عباس آبادی
خیلی دنبال کار در منزل بسته بندی هستم .اگه سراغ دارین زنگ بزنید به این شماره 0**** 
21:15
1 پاسخ
طراحی لوگو برای برند بسته‌بندی کیوی
با سلام برای ثبت برند و مجموعه بسته بندی خودم میخوام از صفر تا صد نام برند خودمون باشه بسته کیوی میباشد توضیحات بیشتر بعدا
1402/05/07
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
خیلی دنبال کار در منزل بسته بندی هستم .اگه سراغ دارین زنگ بزنید به این شماره ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:51
نرگس علائی
کاردر منزل انجام میدم امام خمینی اصفهان 0**** 
21:44
1403/03/19
نسرین اسدپور
سلام وادب  
به بسته بندی درمنزل نیازدارم ک از سرتاسر ایران استخدام داشته باشه
17:44
بسته بندی
شرینی و قنادی حلوالند به تعدادی نیرو بسته بندی نیازمند است شرح وظایف : _دقت و سرعت در انجام کار -چیدمان و مرتب سازی کالاها -همکاری با تیم ها -رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه -انجام سایر امور محو...
نفیسه طوفانی
سلام وقت بخیر 
به کار بسته بندی در خانه نیاز دارم و دوست دارم انجام بدم اگه به همچین کسایی نیاز داشتین تماس یا پیام بدین ممنون. 0**** 
20:25
1403/03/29
آرزو باقری
بیشتر کار بسته بندی کلاهبرداریه
11:01
آرزو باقری
فاطمه محمدی بسته بندی درباغ ابریشم کلاهبرداره 
11:02
مانیماست | Manimaset
استخدام انباردار(خانم-مشهد)
یک مجموعه آنلاین پوشاک بانوان، جهت تکمیل کادر انبار خود احتیاج به یک همکار خانم جوان دارد. رزومه کاری مهم نیست اما شخص مورد نظر ترجیحا آشنا به امور انبارداری، بسته‌بندی، پوشاک و آمارگیری و همچنین آشن...
1403/05/24
صفورا حدادان
داریند
03:08
صفورا حدادان
شماره تلفن‌نداریند
03:08
1 پاسخ
محمد صمدی
صفورا حدادان
شماره تلفن‌نداریند
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
09:15
فناوران ایده گستر فیدار | Ideh Gostar Fidar
استخدام کارگر ساده (مشهد)
به یک نیروی خدماتی و فنی جهت همکاری در کارگاه نیازمندیم. مسئولیت‌ها شامل موارد زیر می‌شود: انجام کارهای نظافتی و مرتب‌سازی محیط کارگاه کمک در امور فنی و تولید (در حد کارهای دستی و ساده) انجام کارهای...
1404/08/07
یاسمن اسکندری
سلام به دنبال کار بسته بندی در منزل هستم بدون پرداخت هیچگونه هزینه اولیه ثبت نام و....
10:46
دوشنبه 18 آذر 1404، ساعت 06:21