دنبال کن

حقوق یک تراشکار در ماه چقدر است؟

تراشکار

1400/08/09
تراشکار هستم چطور میتونم به یکی از پتروشیمی های عسلویه مشغول به کار شوم
08:40
1 پاسخ
2 تایید
مجتمع خدماتی تبریک
تراش کار با سابقه (سوپاپ و سرسیلندر)
استخدام تراش کار با سابقه (سوپاپ و سرسیلندر) شرایط احراز: نوع همکاری: تمام‌وقت وضعیت نظام وظیفه: کارت پایان خدمت یا معافیت بیمه: دارد نحوه پرداخت: توافقی ساعت و روز کاری: - شنبه تا چهارشنبه: 8 تا ...
1400/10/11
سلام تراشکار هستم 
17:14
3 تایید
1400/10/27
حسین اسدی
سلام تراشکار ماهر هستم با 22سال سابقه کار در شرکتهای معتبر آشنایی با انواع دستگاه تراش سبک و سنگین و فرز دستی در حال حاضر بیکار هستم و جویای کار محل سکونت در حال حاضر قزوین میباشم شماره تماس 0**** 
08:31
1 پاسخ
1 تایید
1400/11/05
سلام ابراهیم هستم از زاهدان من سنبلاس کارم و 23 سالم 
چتور میتونم باشما تماس بگیرم
18:48
تراشکار
یک مجموعه معتبر در تهران (شهرک صنعتی شمس آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید تراشکار جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: س...
1401/05/13
مهران علیزایی
منظورتون ازدستگاه دستی چیه ؟اون رفیق میگه فرز دستی ،منظورت فرز اونیورسال قدیمی هست یا سنگ فرز رو میگی فرزدستی ؟
19:46
1 پاسخ
1401/10/24
علی زارع
تراشکار هستم چطور میتونم به یکی از پتروشیمی های عسلویه مشغول به کار شوم
اول اینکه تا جایی که امکان دارد از نیروهای بومی استفاده میکنند و اگر مهارت لازم را نداشتند اموزش می‌دهند یا اینکه خودت بری عسلویه و به شرکتها مراجعه کنی یا از طریق سایتهای شرکتهای پتروشیمی پیگیری کنید یا یک آشنا در شرکت نفت پیدا کنید و از طریق اون اقدام کنید اگر واقعاً مهارت کافی دارید خودتان یک کارگاه تراشکاری تاسیس کنید
04:23
علی زارع
مهران علیزایی
منظورتون ازدستگاه دستی چیه ؟اون رفیق میگه فرز دستی ،منظورت فرز اونیورسال قدیمی هست یا سنگ فرز رو میگی فرزدستی ؟
منظورش فرز یا ماشین تراش عمودی است که بصورت منوال یا دستی کار می‌کند و قدیمی و جدید هم ندارد همیشه مورد استفاده بوده در حال حاضر برای سرعت بیشتر از سی‌ان‌سی هم استفاده میکنند که با کنترل و نرم‌افزار کار میکند 
04:26
2 تایید
تراشکار
یک شرکت معتبر در زمینه در استان البرز (اشتهارد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان البرز استخدام می‌نماید. تراشکار جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: دار...
1401/10/30
سلام تراشکارهستم ساکن رباط کریم 47سالمه دنبال کارم
20:04
1 تایید
1401/11/09
جعفر رنجبر
سلام تراشکار بازنشسته هستم دنبال کار تراشکاری هستم ممنون شماره تماس0**** 
09:28
1401/11/11
مهران علیزایی
سلام ،مهرانم،تراشکاروفرزکار،سیلندرووسرسیلندرتراش،باهمه نوع دستگاهی کارکردم وواردم ،فعلا چابهارم ،موقعیت وحقوق خوب باشه همه جا میرم.چهل و سه سال سن دارم ومتاهلم.
13:16
1 پاسخ
1 تایید
تراشکار
باسلام به یک استاد کار تراشکار ماهر نیازمندیم تراشکاری سید واقع درجاده خضراباد حقوق توافقی
1402/01/17
محمدرضا حیدری
حسین اسدی
سلام تراشکار ماهر هستم با ۲۲سال سابقه کار در شرکتهای معتبر آشنایی با انواع دستگاه تراش سبک و سنگین و فرز دستی در حال حاضر بیکار هستم و جویای کار محل سکونت در حال حاضر قزوین میباشم شماره تماس 09102874738
برو سايت ديوار قسمت استخدام صنعتی و فنی را ببین
07:57
1402/03/08
مهران علیزایی
سلام ،مهرانم،تراشکاروفرزکار،سیلندرووسرسیلندرتراش،باهمه نوع دستگاهی کارکردم وواردم ،فعلا چابهارم ،موقعیت وحقوق خوب باشه همه جا میرم.چهل و سه سال سن دارم ومتاهلم.
سلام، لطفا تماس بگیرید 0**** 
11:28
1402/10/26
محمد اسماعیلی
سلام تراشکار منوال هستم مدرک کارشناسی 
13:48
ماشین سازان دقیق آذر
تراشکار
استخدام ماشین سازان دقیق آذر ماشین سازان دقیق آذر در استان آذربایجان شرقی، شهر تبریز جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان آذربایجان شرقی استخدام می‌نماید تراشکار جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام...
1403/02/12
علی رفیعی
سلام تراشکار بازنشسته سی سال سابقه تراشکاری اینم
شماره تلفنمه 0**** شرگت جا خواب داشته باشد هر شهر ایران باشه کار میکنم
14:50
1403/03/21
قاسم ولیزاده
سلام،تراشکار هستم مدت 13ساله مشغول تراشکاریم،درحال حاضر کارگاه تراشکاری دارم خدمات صنعتی انجام میدم،با دستگاه منوال،ب علت ضعیف بودن کار میخام جمع کنم دنبال کار هستم ،متاهل 35سالمه،ساکن نظرآباد کرجم،چطور میتونم به شرکتهای پتروشیمی ورود و مشغول کار بشم،
شماره تماس0**** 
08:28
1403/03/24
سلام بنده هم تراشکار هستم ساکن بابل دنباله کار هستم
11:53
تراشکار
به یک نفر تراشکار یا سی ان سی کار نیازمندیم
1403/03/29
علی اقدم
سلام تراشکار  هستم  ساخت وتعمیر جک های هیدرولیک و ماشن سازی. برای کار 0**** .  ساکن شهریار  ممنون
23:41
1403/05/27
اکبر اسلامی
سلام تراشکار ماهر فرز کار ماهر هستم در هیته ساخت یاتاقان های بابیتی سیل های ترکیبی ساخت توربین چطور میتونم در پتروشیمی مروارید یا پارس. یا جم مشغول به کار شوم 
06:25
1403/07/06
حمیدرضا فرهادی
من برام سوال که این همه تراشکار تینجا دنبال کارن...بخدا الان دیگه کارفرما بتید دنبال تراشکار بگرده نه تراشکار جویای کار باشه ...صنعت به مرور زمان با این اوضاع نیروی کم تراشکار و حقوق ناچیز رو به افوله
22:23
تراشکار
شرکت پترو آویژه توس جهت تکمیل کادر تولید خود به یک نیروی حرفه ای و متخصص تراشکاری نیازمند است. جهت پاسخگویی بین ساعات 8 تا 18 تماس بگیرید.
1403/07/11
سلام فیروزی هستم تراشکار7سال سابقه کار ساکن فاز یک اندیشه جویای کار 
20:27
شنبه 3 آذر 1403، ساعت 18:28