حقوق یک تراشکار در ماه چقدر است؟
تراشکار هستم چطور میتونم به یکی از پتروشیمی های عسلویه مشغول به کار شوم
سلام تراشکار هستم
سلام تراشکار ماهر هستم با 22سال سابقه کار در شرکتهای معتبر آشنایی با انواع دستگاه تراش سبک و سنگین و فرز دستی در حال حاضر بیکار هستم و جویای کار محل سکونت در حال حاضر قزوین میباشم شماره تماس 0****
سلام ابراهیم هستم از زاهدان من سنبلاس کارم و 23 سالم چتور میتونم باشما تماس بگیرم
منظورتون ازدستگاه دستی چیه ؟اون رفیق میگه فرز دستی ،منظورت فرز اونیورسال قدیمی هست یا سنگ فرز رو میگی فرزدستی ؟
اول اینکه تا جایی که امکان دارد از نیروهای بومی استفاده میکنند و اگر مهارت لازم را نداشتند اموزش میدهند یا اینکه خودت بری عسلویه و به شرکتها مراجعه کنی یا از طریق سایتهای شرکتهای پتروشیمی پیگیری کنید یا یک آشنا در شرکت نفت پیدا کنید و از طریق اون اقدام کنید اگر واقعاً مهارت کافی دارید خودتان یک کارگاه تراشکاری تاسیس کنید
منظورش فرز یا ماشین تراش عمودی است که بصورت منوال یا دستی کار میکند و قدیمی و جدید هم ندارد همیشه مورد استفاده بوده در حال حاضر برای سرعت بیشتر از سیانسی هم استفاده میکنند که با کنترل و نرمافزار کار میکند
سلام تراشکارهستم ساکن رباط کریم 47سالمه دنبال کارم
سلام تراشکار بازنشسته هستم دنبال کار تراشکاری هستم ممنون شماره تماس0****
سلام ،مهرانم،تراشکاروفرزکار،سیلندرووسرسیلندرتراش،باهمه نوع دستگاهی کارکردم وواردم ،فعلا چابهارم ،موقعیت وحقوق خوب باشه همه جا میرم.چهل و سه سال سن دارم ومتاهلم.
برو سايت ديوار قسمت استخدام صنعتی و فنی را ببین
سلام، لطفا تماس بگیرید 0****
سلام تراشکار منوال هستم مدرک کارشناسی
سلام تراشکار بازنشسته سی سال سابقه تراشکاری اینم شماره تلفنمه 0**** شرگت جا خواب داشته باشد هر شهر ایران باشه کار میکنم
سلام،تراشکار هستم مدت 13ساله مشغول تراشکاریم،درحال حاضر کارگاه تراشکاری دارم خدمات صنعتی انجام میدم،با دستگاه منوال،ب علت ضعیف بودن کار میخام جمع کنم دنبال کار هستم ،متاهل 35سالمه،ساکن نظرآباد کرجم،چطور میتونم به شرکتهای پتروشیمی ورود و مشغول کار بشم، شماره تماس0****
سلام بنده هم تراشکار هستم ساکن بابل دنباله کار هستم
سلام تراشکار هستم ساخت وتعمیر جک های هیدرولیک و ماشن سازی. برای کار 0**** . ساکن شهریار ممنون
سلام تراشکار ماهر فرز کار ماهر هستم در هیته ساخت یاتاقان های بابیتی سیل های ترکیبی ساخت توربین چطور میتونم در پتروشیمی مروارید یا پارس. یا جم مشغول به کار شوم
من برام سوال که این همه تراشکار تینجا دنبال کارن...بخدا الان دیگه کارفرما بتید دنبال تراشکار بگرده نه تراشکار جویای کار باشه ...صنعت به مرور زمان با این اوضاع نیروی کم تراشکار و حقوق ناچیز رو به افوله
سلام فیروزی هستم تراشکار7سال سابقه کار ساکن فاز یک اندیشه جویای کار