دنبال کن

زهره باقری کلاهبرداری

بسته بندی

1403/02/07
بله فقط وعده میدن و پول میگیرن ،570اول گرفتن ،باز 2میلیون میخواستم ،درخواست عودت وجه کردم ندادن
09:34
13 تایید
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
زینب سرحدی
کلاه بردارهست آزمون پول گرفت بلاک کرد
گفته بودماسک میارم کاردرمنزل خدا لعنت کنه این همه در اومده
10:39
1 پاسخ
10 تایید
1403/02/24
لیلا آقاشناس
بله زهره باقری در تلگرام ، کار در منزل بسته بندی کلاهبردار هست
08:13
6 تایید
1403/03/17
مره بزمایون
زینب سرحدی
کلاه بردارهست آزمون پول گرفت بلاک کرد گفته بودماسک میارم کاردرمنزل خدا لعنت کنه این همه در اومده
سلام خانم زهره باقری کلا بردار است؟؟؟؟؟ 
20:29
6 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
1403/03/28
 دوستان زهره باقری توی روبیکا و تلگرام کلاهبرداره ازما 3600گرفت
21:32
6 تایید
هرکس ازشما پول خواست برای کار بلاکش کنید اعتماد نکنیدددد
21:33
9 تایید
1403/03/29
بهلولی
ازم پول خواستن ولی تاگفتم کلاه برداریه بلاکم کردن
22:35
3 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا پذیرش
فاطمه
الهی  خیر نبینی زهره باقری کلاهبردار کثافت 
پولی که از ما گرفتی انشاالله خرج کفن ودفن عزیزانت بشه
23:17
2 پاسخ
11 تایید
1403/03/30
هادی اسدی
سلام زهره باقری از من هم 6 میلیون کلاه برداری کرد قرار شد بهم وام صد میلیونی بده
08:44
1 پاسخ
4 تایید
1403/04/02
محمدرضا شریف زاده
در کانال تلگرامی بعنوان کار در خانه با نام زهره باقری مبلغ 980 هزار تومان به حسابی بنام پریا عبدالهی واریز کردم که بعد از 2 روز متوجه شدم کلاهبرداری است
05:34
3 تایید
بسته بندی
به دو نفر آقا جهت بسته بندی نیازمندیم پوشاک زنانه هست
1403/04/29
هادی اسدی
سلام زهره باقری از من هم 6 میلیون کلاه برداری کرد قرار شد بهم وام صد میلیونی بده
سلام.شکایت کردید ازشون؟
05:26
3 تایید
1403/05/26
از شوهرم 30میلیون گرفت هفته پیش ک هرروز سود بده حرومزاده نجس الهی سرطان خون بگیره خودش و ننش و باباش
11:24
1 پاسخ
6 تایید
1403/05/27
مهسا حنیفی کثافت در تلگرام کلاهبردار هست،کار بسته بندی ماسک بود از ما 8میلیون خرد خرد پول گرفت 
12:31
2 تایید
بسته بندی
به‌تعدادی‌نیروی‌خانوم‌جهت‌کاردرسورتینگ‌‌بسته‌بندی‌نیازمندیم‌حقوق‌ماهی‌۹میلیون‌واقع‌درشهرک‌صنعتی‌خیابان‌هفتم.
1403/06/02
مریم تاجیک
بله به من گفت یکمقدار واریز کن به حساب آقای سلطان پرست وام میدم منم دادم بعد فیش تقلبی فرستاد برام الانم دیگه جواب نمیدن خدا لعنتشون کنه چه خودشون چه خانواده هاشون را
21:44
2 تایید
1403/06/10
فاطمه
الهی خیر نبینی زهره باقری کلاهبردار کثافت پولی که از ما گرفتی انشاالله خرج کفن ودفن عزیزانت بشه
انشاالله
12:14
5 تایید
1403/06/17
Poouya Pouya
زهره باقری در کانال تلگرام شروع به اخاذی کرده و با وعده سود روزانه 10 درصد به سرمایه شما ،مردم را فریب می‌دهد.
لطفا مراقب این تبلیغ در کانالهای تلگرام باشید.از پلیس محترم فتا درخواست پیگیری این نوع کلاهبرداری به نام خانم زهره باقری مدیر سرمایه گذاری در بازارهای جهانی 
را داریم
18:15
5 تایید
بسته بندی
تولیدی فیلتر هوا هستیم شهرک صنعتی خیرآباد به دو نفر خانم جهت کار در بسته بندی فیلتر هوا از قرچک و ورامین حقوق ماهیانه ۱۱ میلیون سرویس رفت و برگشت
1403/07/02
خیلی‌کلاهبردارهست‌10میلیون‌پولم‌وخوردن‌وبلاکم‌کردن‌دوستان‌خیلی‌مراقب‌باشین‌توروخدافقط‌میگن‌بجانه‌دخترم‌ایناهمه‌این‌کلمه‌راتکرارمیکنن
11:52
1 تایید
1403/07/08
معصومه ولیخانی
چرا دستگیرش نمیکنن
05:44
3 تایید
سمیه سلطانی
بله منم سلطانی هستم ازطریق تلگرام کادر منزل به مدیریت مریم نیک بخت پول بهش واریز کردم پولی که بهش واریزکردم به قران مجید به جون بچه هام قرض کرده بودم اما خانم مریم نیک بخت ازم کلاه برداری کرد اول گفت باید پول بیمه بدی بعدش هم گفت باید پول کرایه ماشین بدی و وقتی که امیدوارشدم که میاره بهم پیام داد گفت خانم باید حق کارشناسی باید دومیلیون بدی ولی خوشبختانه من فهمیدم که میخواد کلاه برداری کنه پرداخت نکردم انشالله خیرنبینه پول دارو درمان خودش خرج کنه بچه هاش گناهن دعا نمیکنم
11:14
3 تایید
طراحی جعبه لامپ LED (بسته‌بندی محصول)
برای یک محصول (لامپ LED) نیاز به طراحی جعبه دارم. اطلاعات و مشخصات کامل محصول، لوگو و محتوای متنی آماده شده و در اختیار طراح قرار می‌گیرد. انتظارات من: طراحی جعبه به صورت وکتور (با فرمت‌های AI یا CD...
1403/07/12
سیده زینب نوشی
وقتی کلاهبرداریهاشون مشخص و داره راحت انجام میشه و این همه شاکی داره چرا نمی گیرنشون؟ 
06:56
4 تایید
فرانک قاسمی
سلام خانم پشمی در تلگرام چطور کسی میشناسه کلاهبردار هست یا ن
07:24
1 پاسخ
1 تایید
خانم محمدی تو تلگرام کلاهبرداره ازم 4 میلیون گرفت بعد بلاکم کرد 
20:58
بسته بندی
کار بسته بندی سیفی جات هست سرویس ایاب و ذهاب در بعضی مسیرها دارد
به خانم محمدی نامی تو تلگرام اول پول بیمه باررو گرفت بعد حق کرایه گرفت اخرم گفت پول کارشناسی کالا رو نفرستاد کلا 4 میلیون به جیب زد وبلاکم کرد..خانوما اقایون من میخوام ازش شکایت کنم حتما این مواردو شکایت کنین تا دیگه ازین غلطا نکنن
21:01
1403/07/13
منصوره بابایی
این زهره باقری مَرده اسمش بنام زن زده خواهرم بهش گفته پولمو بده فحش خواهر مادر داده😔😔😔
19:09
1 تایید
اکرم حیدری عارف
فرانک قاسمی
سلام خانم پشمی در تلگرام چطور کسی میشناسه کلاهبردار هست یا ن
کلا اگر پول خاستن همه کلاهبرداری هست
23:16
1 تایید
بسته بندی
به یک نیرو آقا جوان و مرتب و متعهد در قسمت بسته بندی بیرون بر هورزاد نیازمندیم ساعت کاری ۹ الی ۱۷ بیمه دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون همراه با غذا درصورت نگرفتن غذا یک میلیون به پایه حقوق اضاف میگر...
1403/07/21
امیر ایزدپناه
سلام خانم بنام مهدیه رجبی 
مثل زهره باقری 
از منم بیست میلیون گرفت که وام بده 
خدا ازش نگذره کثافت 
چطوری شکایت کنیم و پولمون پس بگیرم 
خانم رجبی مثل خانم باقری 
دوستان گولش نخورید
10:30
بهزاد لطفی نوشهر
سوال این جاست که چرا تا الان باز با این خانم زهره باقری و دم و دستگاه کلاهبرداریش کاری نکردند میدونید چرا چون دور هم نشستند دارند نون و بوقلمون ی میزنند چرا دستگیر کنند ....اینا فقطبه موی خانم ها حساسند ...والسلام 
15:50
2 تایید
1403/07/25
مصطفی تژده
چرا این همه شاکی اخه پلیس فتا چیکار میکنه 
12:54
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
مصطفی تژده
چرا این همه شاکی هر روز هم داره اضافه میشه چرا پلیس فتا هیچ اقدامی نمیکنه 
12:55
1 تایید
تورو خدا چرا پلیس فتا این کثافت نمیگیره
14:13
1 تایید
1403/08/20
سلام برین دفتر قضایی شکایت کنین 
07:24
بسته بندی
بسته بندی محصولات ارایشی و بهداشتی نیروی خانم و یک نفر نیروی آقا جهت کار خدماتی متعهد به کار اموزش داده می شود بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی دارد و امنیت شغلی
اگه ب اسم شهرام رستمیانه باید بری شیراز شکایت کنی 
07:26
1403/08/24
این زهره باقری ازمن 19 ملییون بابت وام 200 تومنی پول گرفت ویه فیش واریزی 200 تومنی برام فریستاد وگفت 16 ملیون دیگه برای مالیات وام باید بدی تاوام بشیند توحساب ودیگه این کار رانکردم حالا هی پیام میده میگه چیشد خیلی کلاه برداره فریب نخورید
03:01
1 پاسخ
س م
این زهره باقری ازمن 19 ملییون بابت وام 200 تومنی پول گرفت ویه فیش واریزی 200 تومنی برام فریستاد وگفت 16 ملیون دیگه برای مالیات وام باید بدی تاوام بشیند توحساب ودیگه این کار رانکردم حالا هی پیام میده میگه چیشد خیلی کلاه برداره فریب نخورید
واقعا جدی میگین؟ به ظاهر خیلی واقعی هست ولی شماره حسابی که میفرسته آدمو مشکوک میکنه
20:42
استخدام کار
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی وغیره.‌‌ پیام بدین تلفن جواب نمیدم
1403/08/25
زهره باقری حرومزاده کلاهبردار هست جنده خانم 
12:44
2 تایید
رویا بالایی
سلام خسته نباشین دوستان گل.نیاز به بسته بندی لوازم در منزل دارم.لطفا راهنماییم کنین
14:53
رویا بالایی
لطفا به این کار نیاز دارم.
14:55
کارگر
کار در انبار جهت بسته بندی هم آقا هم آقا ترجیحا سواد دار
1403/09/12
با سلام این زهره باقری حرم زاده سرمنم کلاه گذاشت و5میلیون ازم دزدید الان 5ماه میگذره هیچ کاری هم نتونستم بکنم 
07:13
1403/09/24
راحله ترابی
زهره باقریرکلاهبرداره،ترا خدا حواستون باشه
18:11
1 تایید
1403/09/25
خدیجه قربانی
کار در منزل اگر از شما پولی برای واریز کردن یا استعلام شماره وادرس منزل یا هرعنوان دیگری خواست کلاه برداری هست من برای الهه رمضانی پول واریز کردم بسته بندی حبوبات  ولی بعدش بلاک کرد  و چندین شرکت دیگه که بعد جواب نداند لطفا اعتماد نکنید این ها برای جلب اعتماد شما حتی آدرس شرکت ویه شماره شرکت وفیلم نحوه بسته بندی وخیلی چیز های دیگه رو میفرستند که همش دروغ هست
05:01
کارگر رستوران باربری نظافت کارخانه
❗توجه توجه❗ ❌کاریابی نیستیم لطفاً سوال نفرمایید تماس از 8صبح تا 1شب❌ *استخدام فوری با قرارداد کتبی* ✔️از روز اول شروع به کار کنید✔️ ✅۷نفر نیروی نگهبان** افغان** با...
1403/09/28
سلام و عرض ادب
متاسفانه مملکت صاحب نداره که همچنین افرادی از گرفتاری و عدم سرویس دهی بانک‌ها سو استفاده کرده و کلاه برداری میکنن. بانک میری برای وام اپل میگن فلان تومن پول بخوابان ،خب طرف اگه پول داشته باشد که دنبال وام نمیره تازه وقتی پول هم بخوابانی چند تا ضامن می‌خوان که اونو از کجا بیاری خودش بدهی معوق نداشته باشه و برای کسانی که ضمانت کرده اونام بدهی معوق نداشته باشند . این میشه که این کلاهبرداران میان و مردم گرفتار رو سرکیسه میکنن. سه تا  تلگرام دارم دارم که اینا چند وقته فعالیت دارند واقعا کسی نیست جلوی اینارو بگیره .بهتره برای هر کاری کمی فکر و تحقیق کنیم تا گرفتار نشیم. دومیلیارد وام با اقساط 400 ماهه اونم بدون ضامن . کمی فکر کنیم متوجه میشیم که همچنین چیزی هیچ جوری باور کردنی نیست .
10:29
1 تایید
1403/09/29
یعقوب احمدی
سلام،وقتتون بخیر
بنده هم 26میلبون واریز کردم،گفتن مجددا باید 45 تومن واریز کنم که اون موقع فهمیدم گلاهبرداریه،عکس یه واریزی جعلی هم فرستادن که از بانک استعلام گرفتم تقلبی بود
الان هم دیگه جواب نمیدن.واریزی من به کارت جهان بس قزلباش بود
14:19
1403/10/09
رضا مقصودی
تمام عزیزانی که از دست این کلاهبرداران پولشون بربادرفته ،باید همدلانه باضمیمه مدارک به پلیس فتا مراجعه کنند.و یه گروه یا کانال بنام کلاهبرداران وام بدون ضامن،راه بندازند.ومتحد برعلیه شون اقدام کنند.مورچگان راچوبوداتفاق//شیرژیان را بدرانندپوست/
07:41
اپراتور تولید (بسته بندی)
به یک نفر اپراتور بسته بندی در محیطی آرام و صمیمی جهت بسته بندی با حقوق و مزایای خوب نیازمندیم. امکان وجود شیفت شب به صورت چرخشی
پرناز دادرس
سلام رحمانی،درایتاواسه زیرسیگاری،تولیدسنگ آنتیک کلاهبرداری کرده است،5**** تومان منوبالاکشید،گفتن ازنگین محمدخانی،قالب سفارش دادم،پولموخوردن،لعنت به همشون
09:04
پرناز دادرس
واقعاًچرااینارودستگیرنمیکنن،بخداماورشکست شده بودیم،نیازبه کارداریم،بخاطرهمین اعتمادکردم،دوستان،ببخشیدبه کجابایدشکایت کنیم،تازودترپی گیرباشن،کسی میدونه؟
09:15
سلام تو برنامه دیوار هم سمیه عباسی و زهره  باقری کلاهبرداری می‌کنن 
12:19
شرکت کروز
مهندس صنایع (مهندسی بسته بندی)
دسته بندی شغلی: تولید و تکنولوژی تولید رده شغلی: کارشناس جنسیت: ترجیحا آقا مدرک و رشته تحصیلی مهندسی صنایع | کارشناسی مهندسی صنایع | کارشناسی ارشد محدودیت سنی: از 23 تا 35 سال سابقه کاری: 2-4 سال وضع...
1403/10/10
تو رو خدا گول نخورید هر کی میگه پول واریز کنید تا ثبت نام شید همش الکیه و کلاهبرداری هیچ پولی برای کسی واریز نکنید من خودم هم تا حالا گول خودم یه نفر گفت ادمین می خوام برای دیوار با حقوق 6 میلیون اما آخر ماه که شد من را بلاک کرده بود و 70 هزار تومان هم فقط پول آگهیش را دادم حرومش باشه 
05:45
7931
05:45
1403/10/18
سلام ازمانزدیکه 90میلیون گرفت واسه وام وسود در تلگرام الهی که خیرنبینه خداجوابشو بده خواهشاهمه شکایت کنین حداقل میگیرنش دل ماام خنک میشه 
10:32
1 تایید
استخدام کارگر ساده آقا و خانم
شرکت درنا پروتیین خیام بسته بندی پا و پنجه مرغ شهرک صنعتی خیام بهره وری ۷
1403/10/19
نوشته روی تبلیقاتش که تایئده پلیس فتا پس چطور ی این پلیساتاالان دستگیرش نمیکنندمال من روهم خورده از شهرستان هستم نمیدونم چکار کنم، خدااین پولوهزینه ی شیمی درمانیش بکندامیدوارم خرج دوا ودکتربشندانشاءالله به حق امیرالمؤمنین حیدر دامادپیغمبر. همه بگیدالهی آمین یارب العالمین 
20:55
1403/10/21
مهسا حنفی از خدا بی خبر کلاهبردار هستن در تلگرام فعالیت میکنن به بهانه استخدام در بسته بندی ماسک خرد خرد. کلی پول میگیره  کارت به اسم مبینا موسی وند واریز کردم خدا ازش نگذره من به امید کار دلم خوش بود احتیاج داشتم ولی سپردمش بخدا خدا جای حق نشسته ....
21:47
1403/10/22
محسن فکریان
زهره باقری43میلیون و400هزارتومن منوخوردوبلاکم کرد،فکرمیکنم توایران باشه خودش
16:04
استخدام کمک انباردار بین ۳۰سال تا ۳۸سال فقط
یک شرکت معتبر ظروف یکبار مصرف واقع در استان خراسان شهر مشهد جهت تکمیل پرسنل، از افراد واجد شرایط در سمت کمک انباردار دعوت به همکاری می‌نماید. ارسال زومه فقط روبیکا و واتساپ(((( تماس و پیامک به هیچ عن...
1403/10/23
من موندم این همه ادم دارن میگن کلاه برداریه ولی چرا آگهی‌شون برداشته نمیشه
13:17
1403/11/04
زهره باقری کلاهبردار هست درس 
اینا ک تو کانال میگن وام رو دریافت کردیم چرا نمیگیرنشون 

شماره حساب ک میدن طرف پولو میزنه ب حسابش 
چرا نمیگیرنشون 
بابا دولت هم بهاشون دست داره 
01:02
شماره کارت ک میدن ب اسم اسماع شهرکی هست 
چرا ساحب این کارت رو نمیگیرن 
حسابش دیگه ایرانه ن تو خارج 
01:06
به نیرو جهت کار در انبار گوشت بسته بندی منجمد
شرایط کاری جا به جایی و بارگیری و تخلیه روزمره
سلام‌دوستان‌شرکت‌صنایع نیکا‌موج‌البرز‌معتبراست
14:23
1403/11/07
ژیاره دبیر
سلام دوستان منم سه روزمدارک فرستادم به پیروی زهره باقری برای ثبت وام شش میلیون هزینه کردم ...دیشب گفت وام امروز برام واریز میشه حالا پیام داده باید پنجاه میلیون پرداخت کنی بعد وام به حسابت واریز میشه ...بخدا آنقد در شک وتردید بودم حالا نظرات شما را خواندم دیگه براش نفرستادم....
11:16
1 تایید
آمنه علیرضایی
سلام وقت بخیر بله منم اینکارو انجام دادم براشون پول زدم وبعدش کل کانالشونو پاک کردن برای من نزدیک 1 تومن بود
13:20
اپراتور پرس، بسته بندی و فرآوری محصول و انبارداری
مجموعه ای معتبر وفعال در زمینه محصولات کشاورزی در نظر دارد تا جهت کار با دستگاه پرس صنعتی، فرآوری (پوشش دهی و رنگ آمیزی)، بسته بندی محصولات، انبارداری، انبارچینی و تحویل محصولات (کیسه) اقدام به جذب ن...
1403/11/09
میلاد یوسفی
فاطمه
الهی خیر نبینی زهره باقری کلاهبردار کثافت پولی که از ما گرفتی انشاالله خرج کفن ودفن عزیزانت بشه
آمین
10:58
1403/11/13
زینب راد
کلاهبرداری میکنه ولی در تعجبم چرا دولت اقدامی برای دستگیریش نمیکنه اینهمه داره ادمو بیچاره میکنه
21:06
1403/11/15
عزت‌الله نظری
سلام کانال تلگرامی با نام سرمایه گذاری مالک کانال خانم زهره باقری 24 ملیون از من کلاهبرداری کرد پدر سگ عکس کارت ملی ش دارم عکس پروانه کسب ش دارم پول واریز کردم رسید ش دارم شکایت کردم فایده نداره 
16:56
بسته بندی در منزل
داخل منزل خودتان چک و سفته نمیخواد دوستان کار ما خیلی راحت ولی نیروی دائم و تمیز میخوام
ببخشید کاردرمنزل امیر مهدی مقدسی کلاهبرداری هست کاربسته بندی درمنزل هست
18:02
1 پاسخ
1403/11/16
چ طور میشه شکایتش بکنی
07:46
توروخدا ب نفر جواب بده
08:03
اوپراتور لیزر و بسته بندی
یک نفر کارگر ساده اقا یا خانم جهت کار تمام وقت در دفتر لوازم یدکی حقوق ثابت + پورسانت بیمه جداگانه به صورت خویش فرما واریز خواهد شد. بیشتر تایم کاری صرف لیزر زنی، برچسب زنی و بسته بندی میباشد. لطفا ر...
کسی تا الان تونسته از این بی پدر پولش برگردونه لطفاً هر ک تونسته جواب بده
17:27
1403/11/22
بنی
ببخشید کاردرمنزل امیر مهدی مقدسی کلاهبرداری هست کاربسته بندی درمنزل هست
تو از کار گرفتی آوردن آقای مقدسی یا کلاهبرداری بود 
06:27
1403/11/28
بنی
امیر مهدی مقدسی فرحناز مقدسی همه اینا کلاهبرداری است پول نریزین برای کار در منزل 
05:38
کارگر مونتاژ و بسته بندی
شرکت پارسوآ جهت تکمیل کادر پرسنلی خود نیاز به تعدادی همکار خانم جهت کار در سالن مونتاژ و بسته بندی با شرایط ذیل دارد : محیط کاملا امن و زنانه سن ۱۸ الی ۴۰ ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه ۸ الی ۱۷:۳۰ ، ...
1403/11/30
داخل یزد میگن این کلاهبرداری بی پدر گرفتنش
09:49
در هر کاری که کارفرما به هر بهانه یی تاکید می کنم هر بهانه یی از شما درخواست واریز پول کرد بدونید و مطمعن باشید کلاه برداره گزارش بدین و بلاک 
17:32
زهرابهادری کندری بسته بندی هم کلاهبرداره200تومن گرفت وبستمونوارسال نکرد
20:30
استخدام در فست فود
به چند آقا محدوده سنی ۱۷ الی ۳۰ سال جهت کار در فست فود نیازمندیم. آموزش داده می شود برای بسته بندی غذا برای ساندویچ زن با اخلاق.توانایی کار‌گروهی ساعت کاری ۱۶ الی ۱ شب نشانی:فاز۳
1403/12/07
پروانه صدیق حسین نیا
  از زهره باقری میشه شکایت کرده تو  کلانتری یوسف آباد اون جا پرونده داره البته منم خودم زخم خورده هستم آنقدر جون بچه وودرو مادرش قسم خورد که دیگه باورم کردم هر روز 10واریر کن آخریش  ولی تمامی نداشت خدا ازشون نگذره از گرفتاری مردم سو استفاده می کنند  ما هم اعتماد می کنیم  فکر کنم باید گروهی شکایت کنیم و یک کارزار  تشکیل دادند پلیس فتا  اقدام کنه
09:32
1 پاسخ
1 تایید
1403/12/08
ایمان
این خانوم زهره باقری کلاهبردار هست از من حدود 480 پول گرفت قرار برای 5000 تا ماسک بفرست ولی دورغ بود پول گرفته دیگه چت منا نمیبینه

00:06
1403/12/20
علیرضا پوریانی
یک شماره کارت به من داد ده میلیون واریز کردم گفت شماره کارت یک تریدره بعد متوجه شدم بنده خدا یک کارگر بازنشسته است . الان هر کار میکنم پولمو برگشت نمیده. 
واقعاً انشاءالله خیر نبینه 
لعنت بر کسانی که بهش مجوز این کار رو دادن . 
09:39
نیروی کار جهت کارگاه بسته بندی ماهی و میگو
نیروی خانم و اقا جهت کارگر ساده حسابدار فروشنده
1403/12/23
فاطمه امیری
از شوهرم 30میلیون گرفت هفته پیش ک هرروز سود بده حرومزاده نجس الهی سرطان خون بگیره خودش و ننش و باباش
سلام از من پنجاه و هفت میلیون گرفته بهشون اعتماد نکنید با فیش واریزی و عده های علمی و جعلی گول می‌زنن تا میخوای انصراف بدین یک بهانه میارن تو رو خدا بهشون اعتماد نکنید انشالله همه پولهایی که از ما گرفتن خرج دفن و کفن شوند کنن برای مریضی خرج کنن خانم خوبانی و بهزادی خدا لعنتشون کنه 
05:14
1 پاسخ
1403/12/26
رویا یی
کسی تا حالا از لیلا باقری یا زهره باقری شکایت کرده؟ فایده داشته؟
06:09
رویا یی
فاطمه امیری
سلام از من پنجاه و هفت میلیون گرفته بهشون اعتماد نکنید با فیش واریزی و عده های علمی و جعلی گول می‌زنن تا میخوای انصراف بدین یک بهانه میارن تو رو خدا بهشون اعتماد نکنید انشالله همه پولهایی که از ما گرفتن خرج دفن و کفن شوند کنن برای مریضی خرج کنن خانم خوبانی و بهزادی خدا لعنتشون کنه
سلام از منم کلاهبرداری کردن . شما شکایت کردید؟ من 30 ملیون بهش دادم
06:10
۳ نفر کارمند خانم و ۲ نفر کارمند آقا
کارمند خانم جهت پاسخگویی به امور مشتریان ،حسابداری و کارمند آقا جهت بسته بندی جهت اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید.
رویا یی
پروانه صدیق حسین نیا
از زهره باقری میشه شکایت کرده تو کلانتری یوسف آباد اون جا پرونده داره البته منم خودم زخم خورده هستم آنقدر جون بچه وودرو مادرش قسم خورد که دیگه باورم کردم هر روز 10واریر کن آخریش ولی تمامی نداشت خدا ازشون نگذره از گرفتاری مردم سو استفاده می کنند ما هم اعتماد می کنیم فکر کنم باید گروهی شکایت کنیم و یک کارزار تشکیل دادند پلیس فتا اقدام کنه
کلانتری چند؟ آدرسش رو میدید؟
06:36
1403/12/27
مرضیه خدامرادی
از من 1 میلیارد برد ،فقط درد بگیر 
02:47
1404/01/01
ایرج ظیغمی
زهره باقری و شعبانی زاده همش کلاهبرداریه، بخاطر وام 300 میلیون مبلغ 88 میلیون ازم گرفتن بعد گوشی رو خاموش کردن، خدا لعنتشون کنه، حسابم خالی کردن تو شب عید، حق زن و بچه هام خوردن انشالله گیر بیفتند
13:48
1 تایید
استخدام نیروی بسته بندی شهرک صنعتی عباس آباد
******اتباع فقط با کارت کار معتبر جذب داریم******* ***جای خواب نداریم*** ****لطفا لطفا متن را کامل بخوانید اگر سوالی داشتید بصورت چت پاسخگو هستم**** استخدام آقا/خانم شرایط سنی 18 تا 42 بسته بندی ظروف ...
1404/01/13
سلام‌من شکایت کردم وپیداش میکنم
01:59
ندا جلالی
یه کلاهبردار 
خدا لعنتش کنه
پول منو خورد
16:39
1404/01/15
عزیزان خانم باقری وشعبانی بازسازی مختلف وعکسهای مختلف وترفندهای مختلف باسردمدارانشان وسیله  گرمثل عمروعاص وروباه مکار درتمام زمینه ها باعواملشان مثل محمد مهدوی کشکولی علی ضییایی محمد محمدی مهدی وگذاشتم  پروفایل وسخنرانیهایشان ازبنده 800ملیون گرفته اند تاسه  ملیارد وام بدهند نه پولم دادند نه وامم البته شکایت کنید ودرتمام گروهای فضای مجازی پیام بدهید بلاکشان کنید عکس‌هایشان  وگفته هایشان ضبط کنید وانتشاردهید اینها ضمنا درفضای مجازی مدارک وپیامهای مردم راپاک می‌کنند نگذارید پولتان برود اینها راشناسایی کنید پی گیرباشید تابه اشد مجازاتشان نرسند رهایشان نکنند اینها می خواهند به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران  ازاین طریق بی اعتمادی رارواج دهند .
09:34
کارگر ساده انبار با سواد(خیابان ترانسفو)
استخدام کارگر انبار (با سواد) با حقوق ماهی حدودا 15 میلیون + بیمه > ساعت کاری : ایام هفته 8 الی 18 پنجشنبه ها 8 الی 14 درصورت نیاز اضافه کاری > بازه سنی 18 الی 45 سال > نداشتن سوپیشینه و اعتیاد > جهت ...
فرزانه لطفی
سلام.فقط پول میگیرن،ولی از کار خبری نیست
21:42
1404/01/16
زهرا رضایی
زهره باقری از من هم پول گرفت انشالا بشه امپول بزنه به بدنش
11:39
1404/01/26
خدا لعنتت کنه زهره باقری پول‌های که گرفتی از گوشت سگ حروم تره 
پول کفن و دفن عزیزات بشه
07:59
1 تایید
کارگر ساده
کارگر ساده جهت زیرکار و بسته بندی و.. نیازمندیم پاداش دارد مساعده هفتگی دارد تسویه اول هر ماه است
1404/01/29
سلام از من 500 گرفته برای کار در منزل سه گدشته هیچ خبری از ش نیست خدا از ش نگذره به حساب ذبیح الله سر میدانی  ستایش مرادی منی که واسه 100 تومن لنگم
14:12
1404/01/30
رقیه عبدالهی
زهره باقری یه کلاهبردار هست تو رو خدا کولش رو نخورید من پول فرستادم براش اما متاسفانه بعد اومدم دربارش تحقیق کردم دیدم کلاهبرداره
11:58
1404/02/01
زهره باقری که میگه شرکت بسته بندی ماسک داره،کلاه برداره.حرومش باشه الهی.خاک برسردزد
09:40
کارگر ساده
کارگر ساده جهت نقطه جوش و بسته بندی
1404/02/02
زهراسادات ابوالقاسمی
دقیقااین خانم کلاه بردارمن کانال شماره تماس اون خانمی ک ادمین شدن هست هم پیداکردم 390هزارتومن گرفتن گفتن کاربسته بندی کش مو ولی هیچ خبری نشداخرهم بلاک کردن توروخدابرای این زهره باقری پیگیری کنیدبزاریدکاناش بسته بشه و پول های ماروبرگردونه
08:49
یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1404، ساعت 11:54