دنبال کن

زهره باقری کلاهبرداری

بسته بندی

1403/02/07
بله فقط وعده میدن و پول میگیرن ،570اول گرفتن ،باز 2میلیون میخواستم ،درخواست عودت وجه کردم ندادن
09:34
12 تایید
کاریاپلیمر
مسئول تعمیرات و نگهداری ماشین الات صنعتی
شرکت کاریا پلیمر جهت تکمیل واحد تولید خود به یک نفر مسئول تعمیر و نگهداری دستگاه ,سه نفر اپراتور دستگاه فنی و دو نفر نیروی کار برای بسته بندی (خانم) نیازمندیم
زینب سرحدی
کلاه بردارهست آزمون پول گرفت بلاک کرد
گفته بودماسک میارم کاردرمنزل خدا لعنت کنه این همه در اومده
10:39
1 پاسخ
6 تایید
1403/02/24
لیلا آقاشناس
بله زهره باقری در تلگرام ، کار در منزل بسته بندی کلاهبردار هست
08:13
5 تایید
1403/03/17
مره بزمایون
زینب سرحدی
کلاه بردارهست آزمون پول گرفت بلاک کرد گفته بودماسک میارم کاردرمنزل خدا لعنت کنه این همه در اومده
سلام خانم زهره باقری کلا بردار است؟؟؟؟؟ 
20:29
3 تایید
مجموعه فعال در حوزه صنایع تولیدی
بسته بندی
یک شرکت معتبر (مشهد، منطقه 12، الهیه) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان‌ خراسان رضوی استخدام می‌نماید. بسته بندی جنسیت: خانم، آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: نیروی خانم و آقا سن زیر 3...
1403/03/28
 دوستان زهره باقری توی روبیکا و تلگرام کلاهبرداره ازما 3600گرفت
21:32
5 تایید
هرکس ازشما پول خواست برای کار بلاکش کنید اعتماد نکنیدددد
21:33
5 تایید
1403/03/29
بهلولی
ازم پول خواستن ولی تاگفتم کلاه برداریه بلاکم کردن
22:35
2 تایید
بسته بندی
سلام دوستان عزیز مژده مژده کاری برای عزیزان ساکن شیراز به تعدادی آقا یا خانم برای بسته بندی در منزل نیازمندیم برای کسب اطلاعات بیشتر فقط و فقط و فقط در روبیکا با ما همراه باشید پاسخگویی شما د...
فاطمه
الهی  خیر نبینی زهره باقری کلاهبردار کثافت 
پولی که از ما گرفتی انشاالله خرج کفن ودفن عزیزانت بشه
23:17
1 پاسخ
4 تایید
1403/03/30
هادی اسدی
سلام زهره باقری از من هم 6 میلیون کلاه برداری کرد قرار شد بهم وام صد میلیونی بده
08:44
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/02
محمدرضا شریف زاده
در کانال تلگرامی بعنوان کار در خانه با نام زهره باقری مبلغ 980 هزار تومان به حسابی بنام پریا عبدالهی واریز کردم که بعد از 2 روز متوجه شدم کلاهبرداری است
05:34
2 تایید
بسته بندی
ب یک نفر نیروی خانم زیر ۳۵ سال نیاز داریم کار بسته بندی هستش فقط پیام پاسخگو هستم محیط زنانه و امن
1403/04/29
هادی اسدی
سلام زهره باقری از من هم 6 میلیون کلاه برداری کرد قرار شد بهم وام صد میلیونی بده
سلام.شکایت کردید ازشون؟
05:26
1 تایید
1403/05/26
از شوهرم 30میلیون گرفت هفته پیش ک هرروز سود بده حرومزاده نجس الهی سرطان خون بگیره خودش و ننش و باباش
11:24
4 تایید
1403/05/27
مهسا حنیفی کثافت در تلگرام کلاهبردار هست،کار بسته بندی ماسک بود از ما 8میلیون خرد خرد پول گرفت 
12:31
بسته بندی
کار بسته بندی مخصوص بانوان جوان می‌باشد درآمد خوب پذیرش کل تهران و حومه تعداد محدود
1403/06/02
مریم تاجیک
بله به من گفت یکمقدار واریز کن به حساب آقای سلطان پرست وام میدم منم دادم بعد فیش تقلبی فرستاد برام الانم دیگه جواب نمیدن خدا لعنتشون کنه چه خودشون چه خانواده هاشون را
21:44
2 تایید
1403/06/10
فاطمه
الهی خیر نبینی زهره باقری کلاهبردار کثافت پولی که از ما گرفتی انشاالله خرج کفن ودفن عزیزانت بشه
انشاالله
12:14
4 تایید
1403/06/17
Poouya Pouya
زهره باقری در کانال تلگرام شروع به اخاذی کرده و با وعده سود روزانه 10 درصد به سرمایه شما ،مردم را فریب می‌دهد.
لطفا مراقب این تبلیغ در کانالهای تلگرام باشید.از پلیس محترم فتا درخواست پیگیری این نوع کلاهبرداری به نام خانم زهره باقری مدیر سرمایه گذاری در بازارهای جهانی 
را داریم
18:15
3 تایید
بسته بندی
سلام به چند خانم برای بسته بندی مرغ که بچه کوچیک نداشته باشه تند تند مرخصی نخواه احتمال اضافه کاری هست مشکل نداشته باشه خلاصه شرایت داشته باشه خانمهای مجرد ومطلقه در اولیت میباشن ممنون محل کار الهیه ...
1403/07/02
خیلی‌کلاهبردارهست‌10میلیون‌پولم‌وخوردن‌وبلاکم‌کردن‌دوستان‌خیلی‌مراقب‌باشین‌توروخدافقط‌میگن‌بجانه‌دخترم‌ایناهمه‌این‌کلمه‌راتکرارمیکنن
11:52
1 تایید
1403/07/08
معصومه ولیخانی
چرا دستگیرش نمیکنن
05:44
2 تایید
سمیه سلطانی
بله منم سلطانی هستم ازطریق تلگرام کادر منزل به مدیریت مریم نیک بخت پول بهش واریز کردم پولی که بهش واریزکردم به قران مجید به جون بچه هام قرض کرده بودم اما خانم مریم نیک بخت ازم کلاه برداری کرد اول گفت باید پول بیمه بدی بعدش هم گفت باید پول کرایه ماشین بدی و وقتی که امیدوارشدم که میاره بهم پیام داد گفت خانم باید حق کارشناسی باید دومیلیون بدی ولی خوشبختانه من فهمیدم که میخواد کلاه برداری کنه پرداخت نکردم انشالله خیرنبینه پول دارو درمان خودش خرج کنه بچه هاش گناهن دعا نمیکنم
11:14
3 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان با درامدی عالی کسب اطلاعات بیشتر از طریق روبیکا
1403/07/12
سیده زینب نوشی
وقتی کلاهبرداریهاشون مشخص و داره راحت انجام میشه و این همه شاکی داره چرا نمی گیرنشون؟ 
06:56
3 تایید
فرانک قاسمی
سلام خانم پشمی در تلگرام چطور کسی میشناسه کلاهبردار هست یا ن
07:24
1 پاسخ
1 تایید
خانم محمدی تو تلگرام کلاهبرداره ازم 4 میلیون گرفت بعد بلاکم کرد 
20:58
بسته بندی
به خانم محمدی نامی تو تلگرام اول پول بیمه باررو گرفت بعد حق کرایه گرفت اخرم گفت پول کارشناسی کالا رو نفرستاد کلا 4 میلیون به جیب زد وبلاکم کرد..خانوما اقایون من میخوام ازش شکایت کنم حتما این مواردو شکایت کنین تا دیگه ازین غلطا نکنن
21:01
1403/07/13
منصوره بابایی
این زهره باقری مَرده اسمش بنام زن زده خواهرم بهش گفته پولمو بده فحش خواهر مادر داده😔😔😔
19:09
اکرم حیدری عارف
فرانک قاسمی
سلام خانم پشمی در تلگرام چطور کسی میشناسه کلاهبردار هست یا ن
کلا اگر پول خاستن همه کلاهبرداری هست
23:16
1 تایید
بسته بندی
1403/07/21
امیر ایزدپناه
سلام خانم بنام مهدیه رجبی 
مثل زهره باقری 
از منم بیست میلیون گرفت که وام بده 
خدا ازش نگذره کثافت 
چطوری شکایت کنیم و پولمون پس بگیرم 
خانم رجبی مثل خانم باقری 
دوستان گولش نخورید
10:30
بهزاد لطفی نوشهر
سوال این جاست که چرا تا الان باز با این خانم زهره باقری و دم و دستگاه کلاهبرداریش کاری نکردند میدونید چرا چون دور هم نشستند دارند نون و بوقلمون ی میزنند چرا دستگیر کنند ....اینا فقطبه موی خانم ها حساسند ...والسلام 
15:50
1 تایید
1403/07/25
مصطفی تژده
چرا این همه شاکی اخه پلیس فتا چیکار میکنه 
12:54
بسته بندی
با بیست نفر کلرگر و یک سوله واقع در سردرود انواع بسته بندی پذیرفته میشود گروه خیاطی برای تهیه سیسمونی نوزاد و جهیزیه عروس
مصطفی تژده
چرا این همه شاکی هر روز هم داره اضافه میشه چرا پلیس فتا هیچ اقدامی نمیکنه 
12:55
تورو خدا چرا پلیس فتا این کثافت نمیگیره
14:13
1403/08/20
سلام برین دفتر قضایی شکایت کنین 
07:24
بسته بندی در منزل خودم
دنبال کار در منزل خودم هستم ترجیح بسته بندی کار درست مرتب انجام میدم
اگه ب اسم شهرام رستمیانه باید بری شیراز شکایت کنی 
07:26
1403/08/24
این زهره باقری ازمن 19 ملییون بابت وام 200 تومنی پول گرفت ویه فیش واریزی 200 تومنی برام فریستاد وگفت 16 ملیون دیگه برای مالیات وام باید بدی تاوام بشیند توحساب ودیگه این کار رانکردم حالا هی پیام میده میگه چیشد خیلی کلاه برداره فریب نخورید
03:01
1 پاسخ
س م
این زهره باقری ازمن 19 ملییون بابت وام 200 تومنی پول گرفت ویه فیش واریزی 200 تومنی برام فریستاد وگفت 16 ملیون دیگه برای مالیات وام باید بدی تاوام بشیند توحساب ودیگه این کار رانکردم حالا هی پیام میده میگه چیشد خیلی کلاه برداره فریب نخورید
واقعا جدی میگین؟ به ظاهر خیلی واقعی هست ولی شماره حسابی که میفرسته آدمو مشکوک میکنه
20:42
طراح گرافیست
گرافیست با سابقه کاری ۹ سال برندینگ طراحی لوگو، بسته بندی ، ست اداری ، بیلبرد و……. برای طراحی مورد نظر تو واتس اپ یا تماس بگیرین ممنون
1403/08/25
زهره باقری حرومزاده کلاهبردار هست جنده خانم 
12:44
رویا بالایی
سلام خسته نباشین دوستان گل.نیاز به بسته بندی لوازم در منزل دارم.لطفا راهنماییم کنین
14:53
رویا بالایی
لطفا به این کار نیاز دارم.
14:55
کارگر انبار
استخدام کارگر انبار بین ۲۰تا ۲۸سال حقوق ۱۰میلیون تومان کار شامل بسته بندی،چیدمان و شمارش محصولات میباشد محدوده محل فعالیت:صالح اباد غربی
1403/09/12
با سلام این زهره باقری حرم زاده سرمنم کلاه گذاشت و5میلیون ازم دزدید الان 5ماه میگذره هیچ کاری هم نتونستم بکنم 
07:13
سه‌شنبه 13 آذر 1403، ساعت 17:30