زهره باقری کلاهبرداری
بله فقط وعده میدن و پول میگیرن ،570اول گرفتن ،باز 2میلیون میخواستم ،درخواست عودت وجه کردم ندادن
کلاه بردارهست آزمون پول گرفت بلاک کرد گفته بودماسک میارم کاردرمنزل خدا لعنت کنه این همه در اومده
بله زهره باقری در تلگرام ، کار در منزل بسته بندی کلاهبردار هست
سلام خانم زهره باقری کلا بردار است؟؟؟؟؟
دوستان زهره باقری توی روبیکا و تلگرام کلاهبرداره ازما 3600گرفت
هرکس ازشما پول خواست برای کار بلاکش کنید اعتماد نکنیدددد
ازم پول خواستن ولی تاگفتم کلاه برداریه بلاکم کردن
الهی خیر نبینی زهره باقری کلاهبردار کثافت پولی که از ما گرفتی انشاالله خرج کفن ودفن عزیزانت بشه
سلام زهره باقری از من هم 6 میلیون کلاه برداری کرد قرار شد بهم وام صد میلیونی بده
در کانال تلگرامی بعنوان کار در خانه با نام زهره باقری مبلغ 980 هزار تومان به حسابی بنام پریا عبدالهی واریز کردم که بعد از 2 روز متوجه شدم کلاهبرداری است
سلام.شکایت کردید ازشون؟
از شوهرم 30میلیون گرفت هفته پیش ک هرروز سود بده حرومزاده نجس الهی سرطان خون بگیره خودش و ننش و باباش
مهسا حنیفی کثافت در تلگرام کلاهبردار هست،کار بسته بندی ماسک بود از ما 8میلیون خرد خرد پول گرفت
بله به من گفت یکمقدار واریز کن به حساب آقای سلطان پرست وام میدم منم دادم بعد فیش تقلبی فرستاد برام الانم دیگه جواب نمیدن خدا لعنتشون کنه چه خودشون چه خانواده هاشون را
انشاالله
زهره باقری در کانال تلگرام شروع به اخاذی کرده و با وعده سود روزانه 10 درصد به سرمایه شما ،مردم را فریب میدهد. لطفا مراقب این تبلیغ در کانالهای تلگرام باشید.از پلیس محترم فتا درخواست پیگیری این نوع کلاهبرداری به نام خانم زهره باقری مدیر سرمایه گذاری در بازارهای جهانی را داریم
خیلیکلاهبردارهست10میلیونپولموخوردنوبلاکمکردندوستانخیلیمراقبباشینتوروخدافقطمیگنبجانهدخترمایناهمهاینکلمهراتکرارمیکنن
چرا دستگیرش نمیکنن
بله منم سلطانی هستم ازطریق تلگرام کادر منزل به مدیریت مریم نیک بخت پول بهش واریز کردم پولی که بهش واریزکردم به قران مجید به جون بچه هام قرض کرده بودم اما خانم مریم نیک بخت ازم کلاه برداری کرد اول گفت باید پول بیمه بدی بعدش هم گفت باید پول کرایه ماشین بدی و وقتی که امیدوارشدم که میاره بهم پیام داد گفت خانم باید حق کارشناسی باید دومیلیون بدی ولی خوشبختانه من فهمیدم که میخواد کلاه برداری کنه پرداخت نکردم انشالله خیرنبینه پول دارو درمان خودش خرج کنه بچه هاش گناهن دعا نمیکنم
وقتی کلاهبرداریهاشون مشخص و داره راحت انجام میشه و این همه شاکی داره چرا نمی گیرنشون؟
سلام خانم پشمی در تلگرام چطور کسی میشناسه کلاهبردار هست یا ن
خانم محمدی تو تلگرام کلاهبرداره ازم 4 میلیون گرفت بعد بلاکم کرد
به خانم محمدی نامی تو تلگرام اول پول بیمه باررو گرفت بعد حق کرایه گرفت اخرم گفت پول کارشناسی کالا رو نفرستاد کلا 4 میلیون به جیب زد وبلاکم کرد..خانوما اقایون من میخوام ازش شکایت کنم حتما این مواردو شکایت کنین تا دیگه ازین غلطا نکنن
این زهره باقری مَرده اسمش بنام زن زده خواهرم بهش گفته پولمو بده فحش خواهر مادر داده😔😔😔
کلا اگر پول خاستن همه کلاهبرداری هست
سلام خانم بنام مهدیه رجبی مثل زهره باقری از منم بیست میلیون گرفت که وام بده خدا ازش نگذره کثافت چطوری شکایت کنیم و پولمون پس بگیرم خانم رجبی مثل خانم باقری دوستان گولش نخورید
سوال این جاست که چرا تا الان باز با این خانم زهره باقری و دم و دستگاه کلاهبرداریش کاری نکردند میدونید چرا چون دور هم نشستند دارند نون و بوقلمون ی میزنند چرا دستگیر کنند ....اینا فقطبه موی خانم ها حساسند ...والسلام
چرا این همه شاکی اخه پلیس فتا چیکار میکنه
چرا این همه شاکی هر روز هم داره اضافه میشه چرا پلیس فتا هیچ اقدامی نمیکنه
تورو خدا چرا پلیس فتا این کثافت نمیگیره
سلام برین دفتر قضایی شکایت کنین
اگه ب اسم شهرام رستمیانه باید بری شیراز شکایت کنی
این زهره باقری ازمن 19 ملییون بابت وام 200 تومنی پول گرفت ویه فیش واریزی 200 تومنی برام فریستاد وگفت 16 ملیون دیگه برای مالیات وام باید بدی تاوام بشیند توحساب ودیگه این کار رانکردم حالا هی پیام میده میگه چیشد خیلی کلاه برداره فریب نخورید
واقعا جدی میگین؟ به ظاهر خیلی واقعی هست ولی شماره حسابی که میفرسته آدمو مشکوک میکنه
زهره باقری حرومزاده کلاهبردار هست جنده خانم
سلام خسته نباشین دوستان گل.نیاز به بسته بندی لوازم در منزل دارم.لطفا راهنماییم کنین
لطفا به این کار نیاز دارم.
با سلام این زهره باقری حرم زاده سرمنم کلاه گذاشت و5میلیون ازم دزدید الان 5ماه میگذره هیچ کاری هم نتونستم بکنم