کاردرمنزل
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم.بسته بندی
سلام من کاردرمنزل بسته بندی راانجام میدم ممنون
سلام مادر هستم نیاز به کار بسته بندی درمنزل دارم لطفا خواهش میکنم اگه کاری هست بگید
سلام نیاز به شغل بسته بندی در منزل دارم دو کودک کوچک دارم بیرون منزل نمیتوانم کار کنم ولی خرج زندگی کمر شکن هست و جوابگوی این دو کودک نیستم
برای گشهر کرج بسته بندی در منزل نیاز دارم با دو کودک کوچک کار بیرون برایم دشوار است خرج زندگی بسیار فشار گذاشته تو زندگی و جوابگوی بچه ها و نیازهایشان نیستم
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم ساکن شهرآق قلا دراستان گلستان هستم لطفا جواب بدین
سلام من نیازمند کار در منزل هستم
سلام ببخشید من نیاز به کار درمنزل دارم ولی رشت زندگی میکنم
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتر بسته بندی دارو یا لوازم آرایش یا لوازم تحریر.
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام نیازمند کار در منزل هستم، شهر لاهیجان، فقط بسته بندی باشه، فرقی نمیکنه چی باشه، فقط بسته بندی
سلام به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم
سلام کار بسته بندی نیاز دارم میدان کرج زندگی میکنم
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی 0****
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام نیازمند کار در منزل هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام نیاز به شغل بسته بندی در منزل دارم دو کودک کوچک دارم بیرون منزل نمیتوانم کار کنم ولی خرج زندگی کمر شکن هست و جوابگوی این دو کودک نیستم خواهش میکنم اگه کاری هست بگید ممنون میشم
سلام لطفا ایتا پیام بده صفر نه صفرچهار پنج صفر دو هفت نه سه چهار
سلام تهران هستم پیروزی نیازمند کار در منزل هستم هر کاری باشه واقعا شرایطم خوب نیست نیاز دارم در منزل کار کنم شرایط بیرون کار کردن رو ندارم
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لطفا کمک کنید
من به کار در منزل احتیاج دارم لطفا اگه جایی رو میشناسین که قابل اعتمادن معرفی کنید.لطفا.خیلی به این کار احتیاج دارم
سلام من هم نیازمند کار هستم ،کار بستهبندی لوازم التحریر یا جوراب مایل به کار در خانه هستم
سلام من نیازبه کاردرمنزل دارم بسته بندی ممنون
سلام من نیازبه کاردرمنزل بسته بندی دارم ممنون میشم اگه کاری باشه
سلام به یک کار در منزل احتیاج دارم
سلام نیازمند کار در منزل هستم
سلام نیازبه شغل بسته بندی درمنزل دارم بخاطر اینکه بچه کوچیکم دارم نمیتونم بیرون از منزل کارکنم اگه کسی نیروخواست درخدمتم 0****