همه چیز در مورد شغل کارگر فنی
کارایی که کارفنی مثل جوش کاری باشه بیشتر بفرسین یا کارخدمتتی توکاذخانهیل کارتولیدی بیشتر بیشتر باشع بهتر
سلام وعرض ادب واحترام خدمت شما جناب آقای قادری سال نو خدمت شما تبریک عرض میکنم انشالله سال خوبی درپیش داشت باشین بنده نبی الله ارجمند جوشکار برق وco2 و نقاش هستم در پیح کار هستم بصورت روز مزه می خواهم سن 48سالم هست فنی هستم دست مزه هرجی بالاتر باشه بهتره شماره تماس من 0**** با کمال تشکر از جنابالی
سلام خدمت عزیز آقای قادری بنده جوشکار اسکلت ومکانیک در شرکت فولاد هستم وهمچنان مشغول به کارهستم بخاطر طولانی بودن محل کار میخواستم یه شغل که به محل زندگی نزدیک باشه هستم سن بنده 36 میباشد اگر چنین نیروی نیازدارید لطفا بااین شماره تماس بگیرید ممنون 0****
سلام من هم جوشکارم و هم کار خدمات خم وبرش ورق تا ضخا مت 20 به طول شش متری را وارد هستم اگر کاری هست پیش نهاد بدهید
سلام من یه خانوم هستم دنبال کارپرسکاری قلاویز نی هستم
سلام محمدکرمی جوشکار برق وco2لوله کشی آب وفاضلاب تاسیسات کارخانه آشنا به دیگ بخار وسیستم های تصفیه آب ro تعمیر کار دستگاه های بسته بندی .سرپرست شرکت یکی از زیر مجموع های هلدینگ میهن نیازمند کار در محدوده پرند به علت دور بودن مسیر0****
سلام بنده کارگرفنی و کلا آچارفرانسه با پذیرش هرگونه تست درزمینه های مختلف تاسیسات واشنایی کامل با لوله گشی برق اب گاز و چدن وکربن وهیدرو لیک وغیره
0****
بنده اوستا کار کانال سازی کولر هستم دنبال کار میگردم فقط در اذر بایجان غربی
سلام وعرض واحترام خدمت عزیز سال نوخدمت شماتبریک عرض میکنم انشالله سال خوبی دربیش داشت بنده احمدفریح زاده رشته مکانیک برق خدرو سن27سالم هست شماره تماس 0**** تشکر
سلام عمومی هستم که دنبالش میگردی با 6سال سابقه کار اداری و مدرک تحصیلی کاردانی
سلام بنده پرویز عباسی مدرک جوشکاری دارم 0****
سلام وعرض احترام برای تکتک شما عزیزان گرامی بنده الموتر بند استم اکیف کاملا آماده به کار وه بچه افغانستان استیم در خد مت استیم دست موز هم انجام میدم وسیله هم دارم ممنون از شما عزیزان حضرت موسوی 0****
سلام وقت به خیر کارآموزی در زمینه پکیج و کولر و تمام وقت علاقه زیادی دارم سن 2****
هیچ مدرکی ندارم 10 ساله فنی کار می کنم با همه ابزار کارگاه کار می کنم0****
15سال سابقه کاریام فنی وجوشکار
من کارگر فنی سابقه 13 سال کار رنگ آمیزی صنعتی وسند پلاست را دارم ودنبال یک کارثابت دریک شرکت معتبر هستم؟
سلام .بنده جوشکار ماهر با بیشتر از 10سال ساابقه کاری در جوشکاری برشکاری و شیروانی ساختمان و پوششکاران ساختمانی هستم 31ساله درصورت بودن کاردر شرکت با حقوق خوب خبرم کنید
سلام نیروی فنی آشنا به تعمیر پرس های ضربه ای وهیدرولیک هستم با12سال سابقه کار در تهران و تعمیر قیچی ودست به اچار با42 سال سن آماده همکاری میباشم
سلام آرماتوربند هستم در هر زمینهای پیمانکاری ابزار هم دارم
سلام جوشکار تأسیسات هستم صفرتاصد اگر به دردکارتون میخورم به من زنگ بزنید 30سالمه 0**** رضاپور
سلام خسته نباشیدموسی خانی هستم جوشکاربرق وco2ولوله کشی ساختمان آب وگازهستم
سلام کارگرفنی هستم جوشکاربرق برشکارجوشکارکاربیت نقاش اهن الات ونقاش ساختمان هستم کاردریک شرکت معتبرمیخام ساکن شهرضاهستم درشهرهای اصفهان هم میایم ولی جای خواب داشته باشه 0**** کوروش
سلام محمد گودرزیم سنکار اگه نماداشتیت درخدمتم رومی کلاسیک وغیره باتشکر 0****