دنبال کن

میکانیک دیزلی

مکانیک

1402/03/22
کیا تهویه کوهسار | Kia Tahviyeh Koohsar
استخدام مهندس مکانیک (آقا)
استخدام کارشناس فروش جهت فعالیت در زمینه فروش دستگاه‌های سرمایشی، گرمایشی و تهویه مطبوع فروش در زمینه دستگاه‌های تهویه مطبوع می‌باشد. حداقل 2 سال سابقه کار مرتبط الزامی است قابلیت ایجاد و حفظ روابط با...
1402/11/18
احمد رحمانی
سلام‌
04:08
احمد رحمانی
من مکانیک نیسان دیزل خستم 
04:09
احمد رحمانی
23سال کار کردم 
04:09
کلورز آریانا | Klevers Aryana
استخدام کارشناس مکانیک (نقشه کش صنعتی-هشتگرد)
حقوق بسته به توانایی های فرد تغییر می یابد. بیمه از روز اول. مسلط به نرم افزار اتوکد همچنین مسلط به حداقل یکی از نرم افزارهای 3بعدی و کتیا و سالیدوریک. ثبت آگهی استخدام در جابینجا
احمد رحمانی
0**** شماره من است 
04:10
احمد رحمانی
لازم دارین
04:10
1403/02/10
کارگر میکانیک ماشین سنگین لازم دارید
07:47
1 تایید
پرتو نگار ایکاد | Parto Negar Ikaad
استخدام متخصص مکانیک شکست (آنالیز المان محدود-FEM)
در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی منظم و متعهد به کار متخصص در زمینه "مکانیک شکست" آشنایی با تحلیل المان محدود (Finite Element Analysis) یا مسلط به نرم افزار Abaqus و آشنا با اسکریپت نویسی آباکوس با پای...
1403/09/11
حامد معنویان
حامد معنویان  میکانیک سبک وسنگین وبرق خودرو ولیفتراک وغیره 
20:21
1404/03/05
لطفعلی خلیلی نیا
مکانیک سنگین هستم دنبال کار میگردم 
21:30
1 پاسخ
1 تایید
1404/04/04
بنده استاد کار تعمیرات لیفتراک با سی سال سابقه کار در خدمتم 
20:21
پویاک | Pooyac
استخدام کارشناس مکانیک (مشهد)
رشته مهندسی مکانیک (تمام گرایش ها) مدرک کارشناسی ارشد مزیت محسوب میشود توانمدی های عمومی: روحیه کار گروهی مسئولیت پذیری، تعهد و وجدان کاری خلاقیت و توانایی حل مسئله، علاقه‌مند به یادگیری تعیین تکل...
1404/06/08
علی عبدالخانی
لطفعلی خلیلی نیا
مکانیک سنگین هستم دنبال کار میگردم
سلام بچه کجایییی میتونی زنگ بزنی به من،
0**** عبدالخای  بهم پیام بده  بم بگوو مکانیکم، دنبال کار هستم تا بفهمم  خودم زنگت میزنم
00:06
1404/09/23
سلام حسین شاوه ای هستم جویای کار مکانیک ماشین سنگین ده تن وسواری با30 سال سابقه کار در نیرو هوایی ارتش .
12:40
0**** 
12:42
مهندسی طرح و پالایش | Tarh o Palayesh
استخدام کارآموز مهندسی مکانیک
شرکت مهندسی طرح و پالایش برای انجام پروژه های خود در صنایع نفت و انرژی از تازه فارغ التحصیلان کارشناسی یا کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک کارآموز می پذیرد، تا پس از گذراندن موفقیت آمیز دوره سه ماه کا...
چهارشنبه 27 آذر 1404، ساعت 21:25