دنبال کن

کجا تست مدلینگ بدم

مدلینگ

1403/04/09
اشنا
من تهران هستم و میخوام مدلینگ بدون چهره بشم کجا باید برم 
17:23
6 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
استخدام مدل خانوم جهت همکاری با برند پوشاک معتبر abanDey جهت راه اندازی پیج اینستاگرام و کانال فروش عمده ✅ترجیحا مجرد ✅خوش استایل ✅عکاسی بدون چهره ✅از سایز ۳۸ تا ۴۸ ✅هفته ای ۲ جلسه افیش ۳-۴ ساعته ✅...
1403/04/17
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:40
1403/04/24
زهرا احمدی
اشنا
داخل تلگرام پیام بدین 
@Shooopp2121
07:36
1403/04/27
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم 
06:59
4 پاسخ
1 تایید
مدلینگ
با سلام عمده فروش پوشاک هستیم بعلت اوضاع بازار نیازمند مدلینگ هستیم بلکه اجناسمون بفروش برسند لطفا مشخصات بفرستید جهت همکاری
1403/04/28
محمد صمدی
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
11:00
1403/05/12
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
پویا محمدی
زهرا کریمیان
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
مدلینگ
رده سنی ۲۰ تا ۳۵ سال بدون چهره
1403/05/31
فاطیما مرادی
من میخوام مدل بشم کجا باید کارت مدل بگیرم‌ لطفا کمکم کنید 
06:13
2 تایید
فاطیما مرادی
تهران هستم کجا کارت مدلینگ میتونم بگیرم ک معتبر باشه میشه کمکم کنید
06:15
3 پاسخ
1 تایید
1403/06/01
پویا محمدی
زهرا کریمیان
15:46
نیازمند مدلینگ خانوم با حقوق و مزایای بالا
با سلام متن آگهی رو تا انتها مطالعه نمایید . به تعدادی مدلینگ خانوم جهت همکاری در عرصه پوشاک و کفش نیاز مند هستیم . پذیرش سنی ۱۶ الی ۳۹ می‌باشد ‌. تایم کاری بصورت پاره وقت و تمام وقت می‌باشد . ...
پویا محمدی
فاطیما مرادی
15:46
1404/01/19
مهتاب اصغری
سلام من 18 سالمه و میخام مدلینگ شروع کنم در محدوده شهر ری 
11:24
4 پاسخ
1 تایید
1404/01/21
سلام
مهتاب اصغری
سلام خوبید وقت بخیر 
22:55
جذب مدل خانم برای تبلیغات ( مدلینگ )
با سلام نیازمند به مدل خانم برای استایل و لباس از سنین ۱۸ تا ۴۵ سال تایم کاریه پاره وقت ۳ روز در هفته درامد خیلی خوب و شرایط عالی (پرداخت هفتگی و روزانه) کار به صورت قراردادی هستش و چهره مدل داخل ع...
سلام
مهتاب اصغری
آیدی بدید ممنون 
22:56
سلام
فاطیما مرادی
سراغ دارم
22:57
سلام
مهتاب اصغری
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:58
مدلینگ کفش زنانه
درود به یک همکار خانم جهت مدلینگ کفش زنانه در محدوده بازار نیازمندیم بصورت آفیش یا ثابت تماس نگیرید فقط در تلگرام پیغام دهید
سلام
فاطیما مرادی
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:58
1404/01/27
نازین پیری
سلام میخام مدلینگ بشم بدون چهره کرمانشاه هستم
مدل میکاپ میخام بشم
15:40
1 پاسخ
1 تایید
1404/01/29
نیل
زهرا کریمیان
سلام ببخشیدچرامیگن بدون چهره میخوام بدونم؟
21:16
نیازمند مدل خانم جهت شرکت و آتلیه معتبر
تعدادی کارآموز و مدلینگ و همکار خانم جهت آتلیه و شرکت معتبر مدلینگ با حقوق و مزایای خوب به صورت نیمه وقت نیازمندیم هماهنگی با خانم قربانی از طریق پیامک ( sms )
نیل
اشنا
سلام ببخشیدچرامیگن بدون چهره؟خطرناکه این مدلینگ رومیخوام بدونم بخاطراون اطلاعی ندارم؟
21:22
1404/02/02
زهرا —
با سلام 20 سالمه متولد ایران ساکن کرج اما اصالت افغان با مدارک شناسی کامل قد 163 و وزن 57 و میخوام مدلینگو شروع کنم بدون چهره اگ بشه ‌کسی میدونه باید چکارکنمو کجابرم
15:09
1 پاسخ
1 تایید
1404/02/11
سلام
اشنا
@afaf140201
سلام تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
14:06
استخدام مدل خانم مدلینگ پوشاک
استخدام چند نفر مدل خانوم مدلینگ پوشاک محدوده ی صادقیه، بلوار فردوس عکاسی بدون چهره عکاس خانم عکاسی یک یا دو روز در هفته به مدت ۳ ساعت حقوق هر روز بین ۸ تا ۱۵ میلیون تومان حقوق ماه بین ۵۰ تا ۱۵۰ می...
سلام
نازین پیری
سلام میخام مدلینگ بشم بدون چهره کرمانشاه هستم مدل میکاپ میخام بشم
@afaf140201
14:06
سلام
مهتاب اصغری
@afaf140201
14:07
1404/02/12
سجاد رضایی
سلام 17 سالمه مشهد سکونت دارم پسرم و بیشتر روی کار نیم تنه به بالا کار کردم و تبلیغات روتین پوستی 
10:08
مدل لباس خانوم بدون چهره با امکان دورکاری
مجموعه ی دلزوم برای عکاسی از پوشاک خود از خانومهای علاقه مند به مدلینگ دعوت به همکاری میکند در لاینهای مدلینگ پوشاک و مدلینگ هنری تمامی کارها بدون چهره هستن و امکان کار به صورت حضوری (پونک یا شهرک صنع...
1404/02/23
. .
سلام دخترم 14سالمه علاقه زیادی به مدلینگی دارم و استعدادش رو هم دارم ولی تا الان تجربشو نداشتم و 
اطراف استان مرکزی هستم و دوست دارم از الان شروع کنم.باید چه کار کنم ؟آیا میتونم از الان شروع کنم؟
20:34
1 پاسخ
1 تایید
1404/03/12
سلام
. .
سلام دخترم 14سالمه علاقه زیادی به مدلینگی دارم و استعدادش رو هم دارم ولی تا الان تجربشو نداشتم و اطراف استان مرکزی هستم و دوست دارم از الان شروع کنم.باید چه کار کنم ؟آیا میتونم از الان شروع کنم؟
afaf140201
سلام تلگرام  پیام بدید تشکر 
13:17
سلام
زهرا —
با سلام 20 سالمه متولد ایران ساکن کرج اما اصالت افغان با مدارک شناسی کامل قد 163 و وزن 57 و میخوام مدلینگو شروع کنم بدون چهره اگ بشه ‌کسی میدونه باید چکارکنمو کجابرم
afaf140201
سلام تلگرام  پیام بدید تشکر 
13:17
مدلینگ لباس مجلسی
مجموعه تولیدی جستو جهت تکمیل کادر نیرو انسانی خود از علاقه مندان به حوزه مدلینگ دعوت به عمل می آورد شغل:مدل لباس مجلسی قد :۱۶۸ الی ۱۷۵ لطفا برای اطلاع از جزییات بیشتر با ما در تماس باشین
1404/04/14
من پسرم کجا در بابل باید تست مدلینگ بدم
06:26
8118
06:27
یک‌شنبه 16 تیر 1404، ساعت 01:43