دنبال کن

کجا تست مدلینگ بدم

مدلینگ

1403/04/09
اشنا
من تهران هستم و میخوام مدلینگ بدون چهره بشم کجا باید برم 
17:23
5 پاسخ
2 تایید
عکاسی با ژست برای طراحی
برای طراحی با سیاه قلم و رنگ روغن به یک مدل نیاز دارم.
1403/04/17
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:40
1403/04/24
زهرا احمدی
اشنا
داخل تلگرام پیام بدین 
@Shooopp2121
07:36
1403/04/27
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم 
06:59
4 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
جذب مدل خانم و آقا جهت فیلم‌برداری خدمات زیبایی (ژل و بوتاکس) مرکز تخصصی زیبایی و پوست، جهت تهیه محتوای تبلیغاتی از خدمات تزریقات پزشکی، از تعدادی خانم و آقای خوش‌چهره و جذاب برای همکاری به عنوان مدل...
1403/04/28
محمد صمدی
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
11:00
1403/05/12
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
پویا محمدی
زهرا کریمیان
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
مدل لباس زنانه پاره وقت
نیازمند همکار خانم مدلینگ لباس زنانه. کسب و کار تازه و دوستانه در زمینه لباس‌های مجلسی زنانه برند و وارداتی. سایز مورد نیاز M
1403/05/31
فاطیما مرادی
من میخوام مدل بشم کجا باید کارت مدل بگیرم‌ لطفا کمکم کنید 
06:13
2 تایید
فاطیما مرادی
تهران هستم کجا کارت مدلینگ میتونم بگیرم ک معتبر باشه میشه کمکم کنید
06:15
3 پاسخ
2 تایید
1403/06/01
پویا محمدی
زهرا کریمیان
15:46
کارآموز ادمین و مدل
به یک خانم کارآموز ادمین و مدل برای طلا فروشی نیازمندیم ◀️ شرایط ● ظاهر مناسب برای مدلینگ ○کار پاره وقت (حدودا هفته‌ای ۲۰ ساعت با هماهنگی) ●ترجیحا دانشجو ○بازه سنی ۱۸ تا ۲۶ ●مسلط به کار با ا...
پویا محمدی
فاطیما مرادی
15:46
1404/01/19
مهتاب اصغری
سلام من 18 سالمه و میخام مدلینگ شروع کنم در محدوده شهر ری 
11:24
3 پاسخ
1 تایید
1404/01/21
سلام
مهتاب اصغری
سلام خوبید وقت بخیر 
22:55
مدلینگ خانم
دعوت به همکاری از ۳ نفر خانم جهت مدلینگ لاینهای مختلف تسویه روزانه مبلغ دستمزد قابل توجه ساعت کار منعطف و قابل هماهنگی رزومه و‌ مشحصات خود را از طریق چت ارسال کنید
سلام
مهتاب اصغری
آیدی بدید ممنون 
22:56
سلام
فاطیما مرادی
سراغ دارم
22:57
سلام
مهتاب اصغری
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:58
مدلینگ خانم جهت کفش و دامن بدون عکاسی صورت
با سلام خانمی جهت مدلینگ کفش و دامن بدون عکاسی صورت در هفته ۱ روز هستش رنج سنی ۳۰ تا ۴۰ با حقوق مکفی لطفا واجدین شرایط پیام‌بدن با تشکر
سلام
فاطیما مرادی
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:58
1404/01/27
نازین پیری
سلام میخام مدلینگ بشم بدون چهره کرمانشاه هستم
مدل میکاپ میخام بشم
15:40
1 تایید
1404/01/29
نیل
زهرا کریمیان
سلام ببخشیدچرامیگن بدون چهره میخوام بدونم؟
21:16
مدلینگ خانم
به تعدادی مدل خانم برای تولیدی خود نیاز داریم در تمامی لاین ها با حقوق بالا ۲۰ تومان برای اطلاعات بیشتر به همین شماره در واتساپ پیام بدهید
نیل
اشنا
سلام ببخشیدچرامیگن بدون چهره؟خطرناکه این مدلینگ رومیخوام بدونم بخاطراون اطلاعی ندارم؟
21:22
1404/02/02
زهرا —
با سلام 20 سالمه متولد ایران ساکن کرج اما اصالت افغان با مدارک شناسی کامل قد 163 و وزن 57 و میخوام مدلینگو شروع کنم بدون چهره اگ بشه ‌کسی میدونه باید چکارکنمو کجابرم
15:09
1 پاسخ
1 تایید
1404/02/12
سجاد رضایی
سلام 17 سالمه مشهد سکونت دارم پسرم و بیشتر روی کار نیم تنه به بالا کار کردم و تبلیغات روتین پوستی 
10:08
جذب مدل میکاپ مدلینگ ارایشی همراه با افیش
جذب مدل میکاپ مبتدی و حرفه ای. افیش از ۱ میلیون تا ۴ میلیون بستگی به سابقه. پرداخت دستمزد مدل به صورت ثابت منظم و روزانه. حداکثر سن ۳۰. واتساپ پاسخگو هستم
1404/02/23
. .
سلام دخترم 14سالمه علاقه زیادی به مدلینگی دارم و استعدادش رو هم دارم ولی تا الان تجربشو نداشتم و 
اطراف استان مرکزی هستم و دوست دارم از الان شروع کنم.باید چه کار کنم ؟آیا میتونم از الان شروع کنم؟
20:34
1 تایید
1404/04/14
من پسرم کجا در بابل باید تست مدلینگ بدم
06:26
8118
06:27
استخدام مدلینگ
استخدام مدل خانم جهت عکاسی کار انواع پوشاک سن ۲۰تا۳۵ امکان سفر داخلی جهت آفیش های ساحلی و لوکیشن ها خاص مشخصات خودتون رو ارسال نمایید
1404/04/24
سلام من 15سالمه در خرم آباد لرستان هستم و میخوام مدل بشم باید برای شروع کجا برم و چکار کنم
06:10
1 تایید
شماره یک آژانس مدلینگ در لرستان رو میخوام
06:11
1 پاسخ
1404/05/17
مهسا
سلام علاقه به مدلینگ دارم ساکن کرمان هستم
سن 25 وزن 59 قد 173 بدون سابقه کار. 
14:09
1 تایید
استخدام مدلینگ
استخدام مدلینگ خانم جهت تبلیغات,***********
مهسا
سلام شماره یک آژانس مدلینگ  در کرمان  میخواستم. 
14:16
1 پاسخ
1 تایید
1404/06/16
هلنا تراکمه
سلام من 15سالمه و می‌خوام در آبادان مدل شم
15:47
1 پاسخ
1 تایید
1404/07/08
سلام
مهسا
سلام شماره یک آژانس مدلینگ در کرمان میخواستم.
آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گروه هست که ریپورت باشید راحت باشید برای گفتگو
https://t.me/saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
23:10
عکاسی و فیلم برداری همایش
به یک عکاس و فیلم‌بردار (ترجیحاً دانشجو) برای پوشش یک همایش در تاریخ **۲۸ مهرماه، ساعت ۸ تا ۱۲** در **دانشگاه آزاد تهران مرکزی – مجتمع آموزشی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی (پونک)** نیاز داریم. وظیفه شامل:...
سلام
هلنا تراکمه
سلام من 15سالمه و می‌خوام در آبادان مدل شم
آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گروه هست که ریپورت باشید راحت باشید برای گفتگو
https://t.me/saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
23:10
یک‌شنبه 21 مهر 1404، ساعت 06:43