حقوق یک راننده بیل مکانیکی در ماه چقدر است؟
راننده بیل مکانیکی هستم بدون گواهینامه ویژه
رانندم 30سال 14سال سابقه درمعادن مختلف 0****
راننده بیل مکانیکی هستم با ویژه و20سال سابقه 0**** شهبازی
راننده لودر و بیل هستم راننده باتجربه درسنک شکن ها و... درخدمتم در استان گلستان و سمنان 0**** قره خانی 0**** قره خانی
سلام راننده بابکت هستم دارای گواهینامه ویژه و4 سال سابقه کار جویای کار 0****
رانند بیل مکانیکی هستم ویژه دارم 20 سال سابقه با همه نو دستگاه کار کردم در استان اصفهان باشد
0****
راننده بیل مکانیکی زنجیری هستم سابقه 8 سال کار در خدمتم 0**** یزد و اطراف یزد
سلام و درود خدمت دوستان و همکاران، جسارتا بنده هم راننده ی بیل مکانیکی با 13 سال سابقه و راننده ی لودر با 4 سال سابقه هستم،با تمامی ادوات مختلف بیل مکانیکی از جمله: باکت،پیکور،چنگ،مگنت و قیچی تخریب هم سابقه ی کار دارم و در حال حاضر آماده به همکاری در یزد و اطراف یزد هستم. 0**** نعمت پور
راننده بیل هستم 29 سالمه ساکن مشهد با سه سال سابقه در معدن سنگ و راهسازی بدون گواهینامه ویژه آماده همکاری
علی هستم راننده بیل میکانیکی بدون داشت گواهینامه ویژه با ده سابقه کار با بیل میکانیگی زنجیری و وارد بودن ب هر نو کاری ک باشه دنبال کار در خوده تهران 0****
مازندران مازندران راننده بیل هستم، هر کجای ایران باشه من کار میکنم0****
سلام محسن نادری هستم با13 سال سابقه کار با بیل.شماره تماسم 0****
سلام احمدفرزادنادری هستم افغان باسابقه 4سال را ننده درچنگ آهن زایعات درجستجوی کار می باشم 0****
سلام حامد راننده بیل مکانیکی هستم مدرک ویژه هم دارم سه سال هم سابقه کار در معدن و راهسازی دارم ساکن مشهدم وجویای کار 0****
راننده بیل مکانیکی هستیم دو نفر هم هستیم ،با هم برای اشخاصی ک چندین دستگاه دارند کار میکنیم از بچه های کرسگان اصفهان،0****
دو نفر راننده بیل زنجیری هستیم
سلام وقتون بخیر راننده بیل میکانیکی هستم با سابقه ده سال به بالا گوااهینامه ویژه هم دارم اماده همکاری هستم در شهر قم 0****
سلام راننده بیل هستم بابیش از یازده سال سابقه کارباگواهینامه ویژه فقط کاردرمعدن کارباهردستگاه زنجیری 0****
بیشترکرمان
سلام
باسلام راننده بیل مکانیکی با19 سال سابقه مسلط بر انواع کار تمام فن حریف جویای کار درشیراز کوار فیروزآباد هستم 0****
سلام راننده بیل هستم 15 سال سابقه کار در معدن خط لوله جاده ....ویژه هم دارم
باسلام راننده بیل مکانیکی هستم ویژه دارم مسلط در هرمزگان اطراف هرمزگان جویای کار 0****
راننده گواهینامه ویژه دارم 26سالمه درخومتتم
سلام راننده بیل میکانیکی هستم کار در معدن در مترو پل سازی نیروگاه اتمی انارک پالایشگاه اصفهان 0**** تماس بگیرید
راننده بیل هستم با 19سال سابقه و ویژه دارم با کلیه بیل روز کار کرده ام و فنی هستم و 0**** شیراز کوار و فیروز آباد
راننده بیل مکانیکی هستم با 30 سال تجربه کاری ومهندسی و دقیق کاری ورناصری 0****