دنبال کن

شرکت توسعه گستران سحرخیز بهاری پارس

بسته بندی مواد غذایی

1403/04/05
Nayereh Iranpour
یک ساعت پیش برای شرکت توسعه گستران سحر خیز بهاری پارس  به مبلغ 130000تومان پول واریزکردم استعلام گرفتم شماره ی ثبت وشماره ملی شرکت درست بود و فعال هستش آدرسم مشهدچهارراه شهدا شیرازی 21پلاک 100زده بود تو استعلام ، پول به نام وحید فرج زاده ریختم ای کاش کارشون درست باشه کلاهبرداری نکرده باشن ولی اسم این آقا بردن که چند سال پیش کلاهبرداری کرده خداکنه دروغ باشه وگرنه بدجوری فریبم دادن کمکم کنین  
12:32
7 پاسخ
4 تایید
طراحی جهت چاپ رو بسته بندی
سلام شرکت ما تولید کننده دستگاه ها بسته بندی مواد غذایی میباشد. برای تست دستگاه جهت بسته بندی نیاز به طراحی تبلیغی روی بسته ها هستم. دوستانی که توانایی طراحی خوب و با کیفیت هستند . پیام بفرستند. سپاس
الان کلاهبرداری بود؟
13:13
1 تایید
1403/04/22
Nayereh Iranpour
یک ساعت پیش برای شرکت توسعه گستران سحر خیز بهاری پارس به مبلغ 130000تومان پول واریزکردم استعلام گرفتم شماره ی ثبت وشماره ملی شرکت درست بود و فعال هستش آدرسم مشهدچهارراه شهدا شیرازی 21پلاک 100زده بود تو استعلام ، پول به نام وحید فرج زاده ریختم ای کاش کارشون درست باشه کلاهبرداری نکرده باشن ولی اسم این آقا بردن که چند سال پیش کلاهبرداری کرده خداکنه دروغ باشه وگرنه بدجوری فریبم دادن کمکم کنین
آخرش کلاهبرداری بود یا نه؟؟
16:03
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/28
طیبه
Nayereh Iranpour
یک ساعت پیش برای شرکت توسعه گستران سحر خیز بهاری پارس به مبلغ 130000تومان پول واریزکردم استعلام گرفتم شماره ی ثبت وشماره ملی شرکت درست بود و فعال هستش آدرسم مشهدچهارراه شهدا شیرازی 21پلاک 100زده بود تو استعلام ، پول به نام وحید فرج زاده ریختم ای کاش کارشون درست باشه کلاهبرداری نکرده باشن ولی اسم این آقا بردن که چند سال پیش کلاهبرداری کرده خداکنه دروغ باشه وگرنه بدجوری فریبم دادن کمکم کنین
ای بابا گویا همه این آگهی ها کلاهبرداریه. منم قبل از اینکه واریز کنم چون توی موارد دیگه ازم کلاهبرداری شده بود اینبار اومدم سرچ کنم خبرها که حاکی از کلاهبرداریه... خبری شد از واریزی شما؟ اینجا بنویسین که نتیجه چی شده؟
15:14
1 پاسخ
2 تایید
کارگر ساده جهت تولید و بسته بندی مواد غذایی
کارگر ساده آقا و خانم جهت تولید و بسته بندی مواد غذایی. سرویس از انتهای بلوار رحمت داریم . محدوده سنی 20 تا 35 سال .ساعت کاری 7 لغایت 16.پنج شنبه ها 7 لغایت 15. شهرک صنعتی بزرگ شیراز میدان پنجم پژو...
1403/04/30
Nayereh Iranpour
سلام کلاه برداربودن وخید فرج زاده 
11:00
Nayereh Iranpour
بله کلاهبرداربودن
11:01
Nayereh Iranpour
بله
11:01
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده ( اتباع ) با جای خواب و غذا
کارگر ساده فقط اتباع باشه جوان و مجرد باشه جهت کار در بسته بندی مواد غذایی منظم و مرتب باشه جای خواب و سرویس حمام دارد صبحانه و ناهار و شام دارد فقط بدون حاشیه باشه منم هواشو دارم ۸ ساعت کار روزانه یا...
Nayereh Iranpour
طیبه
ای بابا گویا همه این آگهی ها کلاهبرداریه. منم قبل از اینکه واریز کنم چون توی موارد دیگه ازم کلاهبرداری شده بود اینبار اومدم سرچ کنم خبرها که حاکی از کلاهبرداریه... خبری شد از واریزی شما؟ اینجا بنویسین که نتیجه چی شده؟
بله هنوز خبری نیست کلاهبردار بودن 
11:04
1403/06/20
الان این شرکت کلاه برداری یانه منم پول ریختم 
21:01
1403/06/30
آسیه جعفری
سلام من هم می‌خوام  پول واریز کنم واقعا این یه کلاهبرداری به ازم کلاهبرداری کردن پول منو خوردن
05:23
سرپرست تولید و فنی کار
یک شرکت بسته بندی مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی عباس آباد به یک نفر سرپرست تولید آقا  فقط ساکنین پاکدشت ، قیامدشت ، شریف آباد استخدام می کند. شرایط احراز: حداکثر سن: ۳۵ سال ۱- با اخلاق ، منظم و وقت شن...
1403/07/03
فریده سوری
Nayereh Iranpour
میشه بگین چیشد چون منم الان موندم واریز کنم یا نه
06:06
فریده سوری
توروخدا میشه بگین من 130 هزار به نام وحید فرج زاده برا کاردرمنزل بسته بندی  اسمارتیز واریز کنم یا کلاهبرداریه
06:08
1403/07/11
م
سلام واسه شرکت بنام وحید فرج زاده زدی کلاهبرداری بود یان ؟
07:11
تولیدو بسته بندی مواد غذایی( استخدام آقا)
تعدادی نیروی جوان و کاری برای تولیدی و بسته بندی مواد غذایی شرایط کار قسمت: تولید بسته بندی انبار داری حسابداری نگهبانی فنی تاسیسات شرایط استخدام آقا از 18 تا 30 سال مجرد خوابگاه برای افراد ...
1403/07/24
علی شمس
سلام آیا شرکت توسعه گستران سخچحرخیز کلاه برداری هست یانه 
19:14
1 تایید
علی شمس
کسی که پول ریخته باهاش تماس گرفتن یانه 
19:14
1403/07/26
همشون کلاه بردارهستن من چندتاروامتحان کردم فقط پولم بردن
19:39
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم. ساعت کاری از ۷ صبح تا ۳ بعدازظهر حداکثر سن ۴۰ سال باشد. بیمه و سرویس ندارد‌. لطفا فقط تماس بگیرید پیام پاسخگو نیستم. ساعت تماس از ۷ صبح تا ۲ بع...
1403/07/29
سمیرا دغاغله
سلام خانمی 40ساله خوسرپرست هستم سه فرزندومحتاج به کارهستم امکان بیرون ازمنزل ندارم اگرکاربسته بندی تومنزل سراغ دارین به این شماره تماس بگیرین0**** 
10:07
1403/07/30
کلاه برداری محض گول نخورید منم واریز کردم ولی دیگه پاسخگو نیستن... 
11:10
1403/08/03
سلام من هم 130000تومان واریز کردم ولی هیچ خبری از کارنبود ودیگه جواب هیچ پیامی روندادن خدا لعنتشون کنه 
20:48
کارگر تولید و بسته بندی مواد غذایی
خانم آقا حتما متاهل برای بسته بندی و بارگیری حداکثر سن۳۵سال محل سکونت محدوده آزادشهر و اسکان محل کار شهرک صنعتی یزد فاز سه ارغوان سه شرکت فراسودمند ریحان سرویس دارد ساعت تماس ۸صبح الی ۳عصر
1403/08/13
فائزه
سلام منم چند روز پیش واریز کردم اما خبری نیست
منم گول خوردم
12:37
1403/08/15
هانیه حیدری
Nayereh Iranpour
کلاهبرداری بود؟
13:11
1 پاسخ
1403/08/24
آیدا طلایی
سلام منم واریز کردم دیروز ولی خبری نشده هنوز
14:59
کارگر ساده آقا وخانم بسته بندی مواد غذایی
استخدام بسته بندی آقا وخانم زیر ۴۰سال استخدام از تمامی افراد باوظعیت جسمانی سالم وزیر ۴۰سال مدرک تحصیلی سوم راهنمایی به بالا آقایان پایان خدمت الزامی می‌باشد مجرد ،متاهل فرقی نمیکند ساعات کاری ۷ال...
1403/08/27
آیدا طلایی
سلام عزیزانی که از طرف آقای وحید فرج زاده کلاه رفته سر شون لطفا شماره کارت طرف را به پلیس فتا بدید تا پیگیری کند من این کار کردم به پولم رسیدم
16:20
1 پاسخ
1403/08/28
حسین احمدی آریا
یک کانال تلگرامی با این آیدیhttps://t.me/official_karbest و با موضوع بسته بندی خشکبار در منزل کلاهبرداری می کند آدرس دفتر هاشون رو دادن اما همه آدرس ها فیک هستند و وجود خارجی ندارند. خانمی بنام سمیه محمودی ادمین کانال است و شماره حساب هم به اسم خودش است ابتدا گوید 99 هزار تومان واریز کنید و بلافاصله استخدام شوید و بار تحویل بگیرید اما پس از واریز گوید خوب الان 172 تومن واریز کنید هزینه حمل بار است واریز که می کنی میگه خوب الان 264 هزار تومان واریز کن پول مالیات است خلاصه همین طوری به صورت پله ای پول می گیرد و هیچ خبری از کار نیست در ضمن هر سوالی بپرسی پاسخ گو نیست و فقط حرف خودش رو میگه و وقتی هم درخواست میدی پولم رو پس بده کلا حرف رو عوض می‌کنه اصلا گول نخورید کلاهبردار‌بزرگی است
14:23
1 تایید
1403/08/30
حسین احمدی آریا
دوستان یک شخصی هست در دیوار آگهی شغل آنلاین گذاشته . ابتدا با زبان چرب و نرم وویس می فرسته میگه ما نه تبلیغات ، بسته بندی ، دمنوش ، ترجمه ،ادمین هیچ کدام از این ها نیستیم .میگه کار شما این هست بعداز آموزش اطلاعات مشتری رو داخل سیستم ثبت می کنی .من و دیگر همکاران به صورت 24 ساعته پشتیبانی می کنیم . هرشب راس ساعت 9 حقوق ت واریز می شود بین 400 تا 900 حقوق ته .بعد میگه 90 هزار تومان هزینه استخدام پرداخت کن به محض اینکه پرداخت می کنی این لینک https://t.me/+NQB_PY-08-UzN2U0 رو ارسال می‌کنه میگه برو آموزش ببین وقتی میری میبینی چند تا وویس گذاشته میگه برو واسه خودت پیج تبلیغاتی داخل اینستاگرام بزن دیگه هم پاسخ گو نیست آیدی این کلاهبردار این است
@kar4488
08:32
1 تایید
طراحی لوگو برای شرکت مواد غذایی
طراحی لوگو برای شرکت مواد غذایی با نام "یاکیده" شرکت در زمینه واردات و صادرات و بسته بندی مواد غذایی فعالیت میکند. لوگو باید قابلیت استفاده در بیلبورد، بسته آبمیوه، بسته بندی ادویه جات ، خشکبار و ... ...
1403/09/02
ساره آزادی
Nayereh Iranpour
هنوزم کلاهبرداری میکنه از خدا بیخبر
17:26
1 پاسخ
ساره آزادی
این وحید فرج زاده از من هم کلاهبرداری کردند 
17:27
1403/09/03
سلام من هم واریز کردم ولی خدا لعنتشون کنه دیگه جواب ندادن چرا دیوار پیگیری نمیکنه 
11:32
طراحی لوگو برای شرکت صنایع غذایی با نام "یاکیده"
طراحی لوگو برای شرکت صنایع غذایی با نام "یاکیده" شرکت در زمینه واردات و صادرات و بسته بندی مواد غذایی فعالیت میکند. لوگو باید قابلیت استفاده در بیلبورد، بسته آبمیوه، بسته بندی ادویه جات ، خشکبار و ......
من تقریبا دوهفته پیش هم برای بسته بندی نخ قرقره 255هزار تومان واریز کردم ولی هیچ خبری نشد وجواب نداده واگهی بسته بندی شون روپاک کردن نمیدونم باید به کی شکایت این ادمها روبکنم
11:35
خداالهی لعنتشون کنه که با اعتماد انسانها اینطور بازی میکنن
11:36
1403/09/07
مونا بهمن پور
سلام خدارو شکر پول واریز نکردم چون چند بار سرم کلاه رفته این دفعه با تحقیق اومدم جلو 
خدا لعنتشون کنه چه راحت سر مردم کلاه می‌زارن من نمی‌دونم پلیس فتا چرا اینارو نمیگیره آنقدر راحت سر مردم کلاه می‌زارن 
11:03
کارگر ساده ایرانی-خانم و آقا
کارگر ساده جهت کار تولید و بسته بندی مواد غذایی ناهار،بیمه ،سرویس رفت و برگشت. (فقط نیروی ایرانی پذیرش می شود) خاور شهر ،روستای قاسم آباد ،انتهای گلبرگ ،کارخانه تهران ماکیان الوان
1403/09/09
عباس ا
سلام یه خانمی فرمودن که با دادن شماره کارت به پلیس فتا پولشون رسیدن به چه صورت این کار رو انجام دادند؟
20:22
1403/09/20
محمدی
باسلام من چند رور هست در برنامه دیوار نگا میکنم همشون مثل هم تبلیغ میکنن واین نشانه کلاهبرداری‌های تو سایت ها وبرنامه دیوار تاکید شده که به هیچ وجه پول واریز نکنین .
ما هم براشون کار کنیم هم با دست خودمون پول بدیم 
در ضمن اون همه وسیله میارن بدون ضامن وچک غیر ممکنه
07:32
پریا محمدی
والا من پیام فرستادم جواب دادن نمی دوم
22:12
1 پاسخ
استخدام کارگرافغان نگهبان بسته بندی غذا وجاخواب
لطفاً بادقت بخوانید درصورت داشتن شرایط برای گرفتن ادرس ودادن مشخصات تماس بگیرید باتشکر خانم احمدی استخدام تعدادی کارگر ساده اقاجهت کار در کارخانه بسته بندی مواد غذایی و نگهبانی در تهرانپارس پ...
1403/09/22
زهرا عابدی
سلام منم میخواستم الان پول بزنم به حساب این وحید فرج زاده خوب شد اومدم تحقیق کنم.
مرتیکه کثافت پروفایل قرآن میزاره بعد خودش پول مردمو بالا میکشه 
خدا ازشون نگذره 
18:48
1 تایید
1403/09/24
زهرا ثابت
الان این شرکت کلاه برداری یانه؟
06:37
1 پاسخ
1403/09/25
آیا کسی در این کار در منزل کار میکند صحت داشته
05:29
سرمایه گذاری در واحد تولیدی و صادراتی
فرصت عالی سرمایه گذاری در پروژه صادرات محصولات کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی: چنانچه دارای سرمایه ای بین ۲۰۰ میلیون تومان تا ۵ میلیارد تومان هستید بهترین فرصت برای مشارکت در تولید و صادرات مو...
آیا کسی در شرکت اسماتز  مشهد در خانه کار گرفته
05:29
مینا کمندی
سلام وقتون بخیر یک سوال دارم 
14:46
1403/09/27
Nayereh Iranpour
بسته بندی ها چی بود .اسمارتیز. بعد آوردن ی کلاهبرداری بود؟؟
20:02
1 پاسخ
1 تایید
سرمایه گذاری در تولید و صادرات
فرصت عالی سرمایه گذاری در پروژه صادرات محصولات کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی: چنانچه دارای سرمایه ای بین ۲۰۰ میلیون تومان تا ۵ میلیارد تومان هستید بهترین فرصت برای مشارکت در تولید و صادرات مو...
Nayereh Iranpour
هانیه حیدری
کلاهبرداری بود؟
کلاه بردارن بله هروقت هرجا تقاضایه پول کردن بدونید کلاه بردارن قرار ما براشون کارکنیم نه اینکه کار نکرده پولم بدیم 
20:42
Nayereh Iranpour
توجه توجه ...هرکس از وحید فرج زاده تقاضایه کار داشت بدونید این آدم شیاد و کلاه برداره پول منم خورده اگه خبری ازش داشتین لطفا خبربدین به امید دستگیری این شیاد وکلاهبردار
21:01
Nayereh Iranpour
پریا محمدی
والا من پیام فرستادم جواب دادن نمی دوم
سلام وحید فرخ زاده جوابتون دادن میتونین کمکم کنید 
21:10
سرمایه گذاری در واحد تولیدی و
Nayereh Iranpour
ساره آزادی
هنوزم کلاهبرداری میکنه از خدا بیخبر
موندم چرا کسی این ادم و نمیگیره 
21:12
Nayereh Iranpour
آیدا طلایی
سلام عزیزانی که از طرف آقای وحید فرج زاده کلاه رفته سر شون لطفا شماره کارت طرف را به پلیس فتا بدید تا پیگیری کند من این کار کردم به پولم رسیدم
 با این شماره کارت از من کلاه برداری کردن 6****  این ادم مگه با یک کارت کار میکنه فکر نکنم پولم برگرده حرومش باشه به دوا درمونخرج کنه 
21:16
Nayereh Iranpour
بسته بندی ها چی بود .اسمارتیز. بعد آوردن ی کلاهبرداری بود؟؟
قرار بود کار بدن بهم بسته بندی اسمارتیز 130تومن پول گرفتن که کار برام ارسال کنن که دروغ بود به محض واریز شدن دیگه جوابگو نبودن 
21:22
یکنفر نیروی خانم مسلط به اشپزی و بسته بندی
یکنفر خانم مسلط به اشپزی جزئی دستورهای پخت داده میشود بسته بندی مواد غذایی محل کار جوادیه،صداقت یک پلاک ۲۷ کار در منزل نداریم حقوق 6 تومن ساعت کاری 9 الی 15
Nayereh Iranpour
زهرا ثابت
الان این شرکت کلاه برداری یانه؟
وحید فرج زاده کلاه برداره
21:24
1403/10/07
مریم کنعانی
Nayereh Iranpour
بله
ممنون از اطلاع رسانیتون
10:37
1403/10/16
زینب محمدی
کلاهبردار صد در صد ا
18:28
گروه صنعتی لینا
کارشناس فروش بسته بندی مواد غذایی و تتراپک
استخدام گروه صنعتی لینا گروه صنعتی لینا جهت تکمیل کادر خود در استان تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارشناس فروش بسته بندی مواد غذایی و تتراپک جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دا...
1403/10/18
فیمه محمدی
Nayereh Iranpour
من پول واریز کردم به همین اسم سه روزه هنوز بسته هارا ارسال نکردن
13:17
سه‌شنبه 18 دی 1403، ساعت 17:49