شرکت توسعه گستران سحرخیز بهاری پارس
یک ساعت پیش برای شرکت توسعه گستران سحر خیز بهاری پارس به مبلغ 130000تومان پول واریزکردم استعلام گرفتم شماره ی ثبت وشماره ملی شرکت درست بود و فعال هستش آدرسم مشهدچهارراه شهدا شیرازی 21پلاک 100زده بود تو استعلام ، پول به نام وحید فرج زاده ریختم ای کاش کارشون درست باشه کلاهبرداری نکرده باشن ولی اسم این آقا بردن که چند سال پیش کلاهبرداری کرده خداکنه دروغ باشه وگرنه بدجوری فریبم دادن کمکم کنین
الان کلاهبرداری بود؟
آخرش کلاهبرداری بود یا نه؟؟
ای بابا گویا همه این آگهی ها کلاهبرداریه. منم قبل از اینکه واریز کنم چون توی موارد دیگه ازم کلاهبرداری شده بود اینبار اومدم سرچ کنم خبرها که حاکی از کلاهبرداریه... خبری شد از واریزی شما؟ اینجا بنویسین که نتیجه چی شده؟
سلام کلاه برداربودن وخید فرج زاده
بله کلاهبرداربودن
بله
بله هنوز خبری نیست کلاهبردار بودن
الان این شرکت کلاه برداری یانه منم پول ریختم
سلام من هم میخوام پول واریز کنم واقعا این یه کلاهبرداری به ازم کلاهبرداری کردن پول منو خوردن
میشه بگین چیشد چون منم الان موندم واریز کنم یا نه
توروخدا میشه بگین من 130 هزار به نام وحید فرج زاده برا کاردرمنزل بسته بندی اسمارتیز واریز کنم یا کلاهبرداریه
سلام واسه شرکت بنام وحید فرج زاده زدی کلاهبرداری بود یان ؟
سلام آیا شرکت توسعه گستران سخچحرخیز کلاه برداری هست یانه
کسی که پول ریخته باهاش تماس گرفتن یانه
همشون کلاه بردارهستن من چندتاروامتحان کردم فقط پولم بردن
سلام خانمی 40ساله خوسرپرست هستم سه فرزندومحتاج به کارهستم امکان بیرون ازمنزل ندارم اگرکاربسته بندی تومنزل سراغ دارین به این شماره تماس بگیرین0****
کلاه برداری محض گول نخورید منم واریز کردم ولی دیگه پاسخگو نیستن...
سلام من هم 130000تومان واریز کردم ولی هیچ خبری از کارنبود ودیگه جواب هیچ پیامی روندادن خدا لعنتشون کنه
سلام منم چند روز پیش واریز کردم اما خبری نیست منم گول خوردم
کلاهبرداری بود؟
سلام منم واریز کردم دیروز ولی خبری نشده هنوز
سلام عزیزانی که از طرف آقای وحید فرج زاده کلاه رفته سر شون لطفا شماره کارت طرف را به پلیس فتا بدید تا پیگیری کند من این کار کردم به پولم رسیدم
یک کانال تلگرامی با این آیدیhttps://t.me/official_karbest و با موضوع بسته بندی خشکبار در منزل کلاهبرداری می کند آدرس دفتر هاشون رو دادن اما همه آدرس ها فیک هستند و وجود خارجی ندارند. خانمی بنام سمیه محمودی ادمین کانال است و شماره حساب هم به اسم خودش است ابتدا گوید 99 هزار تومان واریز کنید و بلافاصله استخدام شوید و بار تحویل بگیرید اما پس از واریز گوید خوب الان 172 تومن واریز کنید هزینه حمل بار است واریز که می کنی میگه خوب الان 264 هزار تومان واریز کن پول مالیات است خلاصه همین طوری به صورت پله ای پول می گیرد و هیچ خبری از کار نیست در ضمن هر سوالی بپرسی پاسخ گو نیست و فقط حرف خودش رو میگه و وقتی هم درخواست میدی پولم رو پس بده کلا حرف رو عوض میکنه اصلا گول نخورید کلاهبرداربزرگی است
دوستان یک شخصی هست در دیوار آگهی شغل آنلاین گذاشته . ابتدا با زبان چرب و نرم وویس می فرسته میگه ما نه تبلیغات ، بسته بندی ، دمنوش ، ترجمه ،ادمین هیچ کدام از این ها نیستیم .میگه کار شما این هست بعداز آموزش اطلاعات مشتری رو داخل سیستم ثبت می کنی .من و دیگر همکاران به صورت 24 ساعته پشتیبانی می کنیم . هرشب راس ساعت 9 حقوق ت واریز می شود بین 400 تا 900 حقوق ته .بعد میگه 90 هزار تومان هزینه استخدام پرداخت کن به محض اینکه پرداخت می کنی این لینک https://t.me/+NQB_PY-08-UzN2U0 رو ارسال میکنه میگه برو آموزش ببین وقتی میری میبینی چند تا وویس گذاشته میگه برو واسه خودت پیج تبلیغاتی داخل اینستاگرام بزن دیگه هم پاسخ گو نیست آیدی این کلاهبردار این است @kar4488