دنبال کن

شرکت توسعه گستران سحرخیز بهاری پارس

بسته بندی مواد غذایی

1403/04/05
Nayereh Iranpour
یک ساعت پیش برای شرکت توسعه گستران سحر خیز بهاری پارس  به مبلغ 130000تومان پول واریزکردم استعلام گرفتم شماره ی ثبت وشماره ملی شرکت درست بود و فعال هستش آدرسم مشهدچهارراه شهدا شیرازی 21پلاک 100زده بود تو استعلام ، پول به نام وحید فرج زاده ریختم ای کاش کارشون درست باشه کلاهبرداری نکرده باشن ولی اسم این آقا بردن که چند سال پیش کلاهبرداری کرده خداکنه دروغ باشه وگرنه بدجوری فریبم دادن کمکم کنین  
12:32
10 پاسخ
9 تایید
بسته بندی مواد غذایی
بسته بندی در انبار لوازم قنادی کار شما فقط و فقط بسته بندی می‌باشد و کار بسیار آسونی هست و فقط لازمه مرتب و تمیز کار کنید آقا و خانم فرقی نمیکنه حقوق بین 15 تا 18 ساعت کاری تون 9 تا 2 4 تا 9
الان کلاهبرداری بود؟
13:13
1 پاسخ
2 تایید
1403/04/22
Nayereh Iranpour
یک ساعت پیش برای شرکت توسعه گستران سحر خیز بهاری پارس به مبلغ 130000تومان پول واریزکردم استعلام گرفتم شماره ی ثبت وشماره ملی شرکت درست بود و فعال هستش آدرسم مشهدچهارراه شهدا شیرازی 21پلاک 100زده بود تو استعلام ، پول به نام وحید فرج زاده ریختم ای کاش کارشون درست باشه کلاهبرداری نکرده باشن ولی اسم این آقا بردن که چند سال پیش کلاهبرداری کرده خداکنه دروغ باشه وگرنه بدجوری فریبم دادن کمکم کنین
آخرش کلاهبرداری بود یا نه؟؟
16:03
2 پاسخ
4 تایید
1403/04/28
طیبه
Nayereh Iranpour
یک ساعت پیش برای شرکت توسعه گستران سحر خیز بهاری پارس به مبلغ 130000تومان پول واریزکردم استعلام گرفتم شماره ی ثبت وشماره ملی شرکت درست بود و فعال هستش آدرسم مشهدچهارراه شهدا شیرازی 21پلاک 100زده بود تو استعلام ، پول به نام وحید فرج زاده ریختم ای کاش کارشون درست باشه کلاهبرداری نکرده باشن ولی اسم این آقا بردن که چند سال پیش کلاهبرداری کرده خداکنه دروغ باشه وگرنه بدجوری فریبم دادن کمکم کنین
ای بابا گویا همه این آگهی ها کلاهبرداریه. منم قبل از اینکه واریز کنم چون توی موارد دیگه ازم کلاهبرداری شده بود اینبار اومدم سرچ کنم خبرها که حاکی از کلاهبرداریه... خبری شد از واریزی شما؟ اینجا بنویسین که نتیجه چی شده؟
15:14
1 پاسخ
2 تایید
کارگر ساده بسته بندی خشکبار
به یک کارگر ساده بسته بندی مواد غذایی و خشکبار با شرایط زیر نیازمندیم. ۱- پسر اتباع زیر ۲۵ سال یا خانم متاهل اتباع یا ایرانی تا ۵۵ سال فرز و زرنگ ( خانم های بچه دار بچه هاتون در محل کار نمیشه اور...
1403/04/30
Nayereh Iranpour
سلام کلاه برداربودن وخید فرج زاده 
11:00
1 تایید
Nayereh Iranpour
بله کلاهبرداربودن
11:01
1 تایید
Nayereh Iranpour
بله
11:01
1 پاسخ
کارگر بسته بند مواد غذایی
کارگر بسته بندی مواد غذایی در هشتگرد یک اقا
Nayereh Iranpour
طیبه
ای بابا گویا همه این آگهی ها کلاهبرداریه. منم قبل از اینکه واریز کنم چون توی موارد دیگه ازم کلاهبرداری شده بود اینبار اومدم سرچ کنم خبرها که حاکی از کلاهبرداریه... خبری شد از واریزی شما؟ اینجا بنویسین که نتیجه چی شده؟
بله هنوز خبری نیست کلاهبردار بودن 
11:04
1403/06/20
الان این شرکت کلاه برداری یانه منم پول ریختم 
21:01
1403/06/30
آسیه جعفری
سلام من هم می‌خوام  پول واریز کنم واقعا این یه کلاهبرداری به ازم کلاهبرداری کردن پول منو خوردن
05:23
1 تایید
استخدام نیرو خانم با مزایا
با سلام به نیروی خانم جهت بسته بندی مواد غذایی (ادویه جات) نیاز داریم کار سبک و راحت محل کار ابتدای فاز یک سن ترجیحا ۲۰ تا ۳۵ سال میانگین حقوق ۱۵ تومان درصورتی که شرایط ما رو دوست داشتید فقط داخل وات...
1403/07/03
فریده سوری
Nayereh Iranpour
میشه بگین چیشد چون منم الان موندم واریز کنم یا نه
06:06
1 تایید
فریده سوری
توروخدا میشه بگین من 130 هزار به نام وحید فرج زاده برا کاردرمنزل بسته بندی  اسمارتیز واریز کنم یا کلاهبرداریه
06:08
1403/07/11
م
سلام واسه شرکت بنام وحید فرج زاده زدی کلاهبرداری بود یان ؟
07:11
1 تایید
حسابدار خانم
یه شرکت معتبر تولید و بسته بندی مواد غذایی استخدام حسابدار خانم می نماید نیروی خانم با سابقه کار حداقل ۲ سال نرم افزار مالی اوراش می باشد ساعت کاری از ۸الی ۱۶ حقوق ماهیانه ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان + بیمه...
1403/07/24
علی شمس
سلام آیا شرکت توسعه گستران سخچحرخیز کلاه برداری هست یانه 
19:14
4 تایید
علی شمس
کسی که پول ریخته باهاش تماس گرفتن یانه 
19:14
1 پاسخ
1 تایید
1403/07/26
همشون کلاه بردارهستن من چندتاروامتحان کردم فقط پولم بردن
19:39
نیازمند نیروی خانم برای بسته بندی کاردایم
سلام به تعداد دونفر نیروی خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم کاردایم هست روزانه 9ساعت کاری هست که چایی صبحانه و نهار یک ساعت استراحت هست خالص کارکرد 8ساعت هست 350000حقوق روزانه وبیمه نداریم سرویس...
1403/07/29
سمیرا دغاغله
سلام خانمی 40ساله خوسرپرست هستم سه فرزندومحتاج به کارهستم امکان بیرون ازمنزل ندارم اگرکاربسته بندی تومنزل سراغ دارین به این شماره تماس بگیرین0**** 
10:07
1403/07/30
کلاه برداری محض گول نخورید منم واریز کردم ولی دیگه پاسخگو نیستن... 
11:10
1403/08/03
سلام من هم 130000تومان واریز کردم ولی هیچ خبری از کارنبود ودیگه جواب هیچ پیامی روندادن خدا لعنتشون کنه 
20:48
1 تایید
پرسنل بسته بندی آقا
یک شرکت معتبر و فعال در زمینه تولید و بسته بندی مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی عباس آباد جهت تکمیل کادر پرسنلی خود یک نفر نیروی پرسنل آقا در واحد بسته بندی دعوت به همکاری می نماید. شرایط احراز: ۱_ سن ...
1403/08/13
فائزه
سلام منم چند روز پیش واریز کردم اما خبری نیست
منم گول خوردم
12:37
1 پاسخ
1 تایید
1403/08/15
هانیه حیدری
Nayereh Iranpour
کلاهبرداری بود؟
13:11
1 پاسخ
1 تایید
1403/08/24
آیدا طلایی
سلام منم واریز کردم دیروز ولی خبری نشده هنوز
14:59
نیروی تولید و بسته بندی مواد غذایی شیفت صبح (خانم)
نیروی تولید و بسته بندی مواد غذایی شیفت صبح (خانم) شرایط سنی: شرایط سنی از 18 تا ۴۰ سال برخورداری از سلامت جسمانی کامل منظم ، رعایت کامل بهداشت و آراسته متعهد و آموزش پذیر ساعت و روزهای کاری: شیفت صب...
1403/08/27
آیدا طلایی
سلام عزیزانی که از طرف آقای وحید فرج زاده کلاه رفته سر شون لطفا شماره کارت طرف را به پلیس فتا بدید تا پیگیری کند من این کار کردم به پولم رسیدم
16:20
2 پاسخ
1403/08/28
حسین احمدی آریا
یک کانال تلگرامی با این آیدیhttps://t.me/official_karbest و با موضوع بسته بندی خشکبار در منزل کلاهبرداری می کند آدرس دفتر هاشون رو دادن اما همه آدرس ها فیک هستند و وجود خارجی ندارند. خانمی بنام سمیه محمودی ادمین کانال است و شماره حساب هم به اسم خودش است ابتدا گوید 99 هزار تومان واریز کنید و بلافاصله استخدام شوید و بار تحویل بگیرید اما پس از واریز گوید خوب الان 172 تومن واریز کنید هزینه حمل بار است واریز که می کنی میگه خوب الان 264 هزار تومان واریز کن پول مالیات است خلاصه همین طوری به صورت پله ای پول می گیرد و هیچ خبری از کار نیست در ضمن هر سوالی بپرسی پاسخ گو نیست و فقط حرف خودش رو میگه و وقتی هم درخواست میدی پولم رو پس بده کلا حرف رو عوض می‌کنه اصلا گول نخورید کلاهبردار‌بزرگی است
14:23
1 تایید
1403/08/30
حسین احمدی آریا
دوستان یک شخصی هست در دیوار آگهی شغل آنلاین گذاشته . ابتدا با زبان چرب و نرم وویس می فرسته میگه ما نه تبلیغات ، بسته بندی ، دمنوش ، ترجمه ،ادمین هیچ کدام از این ها نیستیم .میگه کار شما این هست بعداز آموزش اطلاعات مشتری رو داخل سیستم ثبت می کنی .من و دیگر همکاران به صورت 24 ساعته پشتیبانی می کنیم . هرشب راس ساعت 9 حقوق ت واریز می شود بین 400 تا 900 حقوق ته .بعد میگه 90 هزار تومان هزینه استخدام پرداخت کن به محض اینکه پرداخت می کنی این لینک https://t.me/+NQB_PY-08-UzN2U0 رو ارسال می‌کنه میگه برو آموزش ببین وقتی میری میبینی چند تا وویس گذاشته میگه برو واسه خودت پیج تبلیغاتی داخل اینستاگرام بزن دیگه هم پاسخ گو نیست آیدی این کلاهبردار این است
@kar4488
08:32
1 تایید
استخدام کارگرخانم
به چند نفر خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم مسیر کارگاه سه راه اهر هستش فقط ساکنین باغمیشه مرزداران باسمنج تماس بگیرن کار در منزل نداریم لطفا سوال نکنید فقط تماس پاسخگو هستیم لطفا پیام ندهید ...
1403/09/02
ساره آزادی
Nayereh Iranpour
هنوزم کلاهبرداری میکنه از خدا بیخبر
17:26
1 پاسخ
ساره آزادی
این وحید فرج زاده از من هم کلاهبرداری کردند 
17:27
1 تایید
1403/09/03
سلام من هم واریز کردم ولی خدا لعنتشون کنه دیگه جواب ندادن چرا دیوار پیگیری نمیکنه 
11:32
1 تایید
همکار خانم برای بسته بندی مواد غذایی
برای تهیه وبسته بندی مواد غذایی سیب زمینی گروه سنی ۳۵ تا ۵۰ به‌یک همکار خانم نیازمندیم لطفآ برای شرایط کارزنک بزنید باتشکر
من تقریبا دوهفته پیش هم برای بسته بندی نخ قرقره 255هزار تومان واریز کردم ولی هیچ خبری نشد وجواب نداده واگهی بسته بندی شون روپاک کردن نمیدونم باید به کی شکایت این ادمها روبکنم
11:35
خداالهی لعنتشون کنه که با اعتماد انسانها اینطور بازی میکنن
11:36
1 تایید
1403/09/07
مونا بهمن پور
سلام خدارو شکر پول واریز نکردم چون چند بار سرم کلاه رفته این دفعه با تحقیق اومدم جلو 
خدا لعنتشون کنه چه راحت سر مردم کلاه می‌زارن من نمی‌دونم پلیس فتا چرا اینارو نمیگیره آنقدر راحت سر مردم کلاه می‌زارن 
11:03
کارگر ساده
کارگر ساده جهت بسته بندی مواد غذایی کار غیر حضوری نداریم یک نفر هم نیروی خدماتی برای کارهای نظافت و خدمات نیاز داریم بدون محدودیت سنی فقط توانایی انجام کار رو داشته باشه محدوده بلوار توس سه راه د...
1403/09/09
عباس ا
سلام یه خانمی فرمودن که با دادن شماره کارت به پلیس فتا پولشون رسیدن به چه صورت این کار رو انجام دادند؟
20:22
1 تایید
1403/09/20
محمدی
باسلام من چند رور هست در برنامه دیوار نگا میکنم همشون مثل هم تبلیغ میکنن واین نشانه کلاهبرداری‌های تو سایت ها وبرنامه دیوار تاکید شده که به هیچ وجه پول واریز نکنین .
ما هم براشون کار کنیم هم با دست خودمون پول بدیم 
در ضمن اون همه وسیله میارن بدون ضامن وچک غیر ممکنه
07:32
1 تایید
پریا محمدی
والا من پیام فرستادم جواب دادن نمی دوم
22:12
1 پاسخ
سرمایه گذاری در زمینه تولید و بسته بندی مواد غذایی
دفتر سرمایه گزاری نیستیم مستقیما کارخانه تولیدی هستیم فرصت ویژه مشارکت و سرمایه گذاری کارخانه معتبر تولیدی و صادراتی بیش از ۲۶ سال سابقه فعالیت بهره مندی از مزایای پروژه های صادراتی ⛑امکان اشتغا...
1403/09/22
زهرا عابدی
سلام منم میخواستم الان پول بزنم به حساب این وحید فرج زاده خوب شد اومدم تحقیق کنم.
مرتیکه کثافت پروفایل قرآن میزاره بعد خودش پول مردمو بالا میکشه 
خدا ازشون نگذره 
18:48
1 پاسخ
1 تایید
1403/09/24
زهرا ثابت
الان این شرکت کلاه برداری یانه؟
06:37
1 پاسخ
1403/09/25
آیا کسی در این کار در منزل کار میکند صحت داشته
05:29
کارگر جهت بسته بندی مواد غذایی
کارگر اتباع خانم جهت بسته بندی حقوق ساعتی کار بسیار راحت ساعت کاری از ۸صبح تا ۵ بعدازظهر
آیا کسی در شرکت اسماتز  مشهد در خانه کار گرفته
05:29
1 پاسخ
مینا کمندی
سلام وقتون بخیر یک سوال دارم 
14:46
1403/09/27
Nayereh Iranpour
بسته بندی ها چی بود .اسمارتیز. بعد آوردن ی کلاهبرداری بود؟؟
20:02
1 پاسخ
1 تایید
استخدام خط تولید دستمال کاغذی
کار خانه تولید دست مال کاغذی سلطان در نظر دارد برای بخش‌های مختلف خط تولید،اپراتوری دستگاه،بسته بندی و انبار داری از بین افراد مستعد و فعال نیرو جذب کند.همراه با آموزشات فنی دستگاه های خط تولید ساع...
Nayereh Iranpour
هانیه حیدری
کلاهبرداری بود؟
کلاه بردارن بله هروقت هرجا تقاضایه پول کردن بدونید کلاه بردارن قرار ما براشون کارکنیم نه اینکه کار نکرده پولم بدیم 
20:42
Nayereh Iranpour
توجه توجه ...هرکس از وحید فرج زاده تقاضایه کار داشت بدونید این آدم شیاد و کلاه برداره پول منم خورده اگه خبری ازش داشتین لطفا خبربدین به امید دستگیری این شیاد وکلاهبردار
21:01
1 پاسخ
1 تایید
Nayereh Iranpour
پریا محمدی
والا من پیام فرستادم جواب دادن نمی دوم
سلام وحید فرخ زاده جوابتون دادن میتونین کمکم کنید 
21:10
صنایع غذایی مانا
کارگر انبار مواد اولیه و بسته بندی
مرد بازه سنی: 25-45 تمام وقت تازه کار شرح شغل/وظایف: تخلیه مواد اولیه بسته بندی از وسایل نقلیه حمل آنها به انبار چیدمان کالاهای جدید در قفسه ها و محل های تعیین شده آماده سازی اجناس به منظور تحویل به د...
Nayereh Iranpour
ساره آزادی
هنوزم کلاهبرداری میکنه از خدا بیخبر
موندم چرا کسی این ادم و نمیگیره 
21:12
Nayereh Iranpour
آیدا طلایی
سلام عزیزانی که از طرف آقای وحید فرج زاده کلاه رفته سر شون لطفا شماره کارت طرف را به پلیس فتا بدید تا پیگیری کند من این کار کردم به پولم رسیدم
 با این شماره کارت از من کلاه برداری کردن 6****  این ادم مگه با یک کارت کار میکنه فکر نکنم پولم برگرده حرومش باشه به دوا درمونخرج کنه 
21:16
1 تایید
Nayereh Iranpour
بسته بندی ها چی بود .اسمارتیز. بعد آوردن ی کلاهبرداری بود؟؟
قرار بود کار بدن بهم بسته بندی اسمارتیز 130تومن پول گرفتن که کار برام ارسال کنن که دروغ بود به محض واریز شدن دیگه جوابگو نبودن 
21:22
1 تایید
استخدام بزرگ کارخانه بهنوش ایران
کارخانه بهنوش ایران در راستای افزایش و بهره وری تولید و توزیع اقدام به استخدام در واحد های دفتر دار، کارمند فروش، نیروی فنی تولید، بسته بندی و انبار داری، کنترل کیفیت با شرایط ذیل مینماید: ⭕ شرایط عمو...
Nayereh Iranpour
زهرا ثابت
الان این شرکت کلاه برداری یانه؟
وحید فرج زاده کلاه برداره
21:24
1403/10/07
مریم کنعانی
Nayereh Iranpour
بله
ممنون از اطلاع رسانیتون
10:37
1403/10/16
زینب محمدی
کلاهبردار صد در صد ا
18:28
استخدام نیرو خانم جهت بسته بندی
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی شرکت معتبر تولید مواد غذایی ماکان سرو جنوب در راستای تکمیل کادر خود، از بانوان متعهد و فعال برای موقعیت شغلی بسته‌بندی دعوت به همکاری می‌نماید. شرایط احراز: جنسیت: خا...
1403/10/18
فیمه محمدی
Nayereh Iranpour
من پول واریز کردم به همین اسم سه روزه هنوز بسته هارا ارسال نکردن
13:17
1 تایید
1403/10/20
نادر کریمی
لطفا وقتی کسی کلاه سرتون میذاره از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.چون  هم زندان و هم جریمه قانونی داره
18:54
1 تایید
1403/10/23
سلام عزیزان کلاهبردری است.من که خیلی ادعای زرنگی داشتم.گول خوردم واریزم کردم.دروغ بود.150 هزرتومان به حساب وحیدفرج زاده حرامخور.صدبرابر پل دواورمان ومصیبت بدهد.الهی.شماگول نخورید.لطفا
20:50
کارگر ساده آقا و خانم
یک کارگر ساده خانم جهت بسته بندی محصولات مواد غذایی یک کارگر ساده آقا جهت تخلیه و بارگیری پرداخت ماهانه با آموزش کامل
1403/10/27
محمد صالح
من ریدم تو دهن جد و آبادت مرده و زندت
انشالله این پویایی که خوردی خرج درمان خانوادت کنی
سگ صفت بی همه چیز
17:44
1 پاسخ
محمد صالح
بی همه چیز
17:45
1403/11/14
فاطمه لار
شماره کارتشو دارید بفرستید من اصلشو دربیارم
05:10
2 پاسخ
2 تایید
نیروی *خانم* جهت کار در فست فود
************ پیتزامی در پی همکاری و همراهی با افراد با انگیزه و خوش اخلاق است... در محیطی امن و آموزش های استاندارد بیمه از روز اول کاری ******* ساعت کاری شیفت صبح از ساعت ۱۰ 16 با سلام،توضیحات آگهی ...
فاطمه لار
چرا بدون تحقیق پول میزنید اخه قرارکارکنید باید پول بگیرید نه بدید
05:11
1 تایید
فاطمه لار
محمد صالح
من ریدم تو دهن جد و آبادت مرده و زندت انشالله این پویایی که خوردی خرج درمان خانوادت کنی سگ صفت بی همه چیز
شماره کارتشو دارید
05:13
1403/11/15
zeynab s
زهرا عابدی
سلام منم میخواستم الان پول بزنم به حساب این وحید فرج زاده خوب شد اومدم تحقیق کنم. مرتیکه کثافت پروفایل قرآن میزاره بعد خودش پول مردمو بالا میکشه خدا ازشون نگذره
افرین مثل من کار خوبی کردی منم میخواستم بزنم چون دوبار این سادگی رو کردم گفتم بیام یه سرچ بزنم خدا ازشون نگذره من که پیگرشون هستم نه بخاطر پولم بخاطر اینکه گولمون زدن یه کاری میکنم پشیمون بشن
07:17
کارخانه مواد غذایی (فرآوری مواد غذایی)
فرآوری و بسته بندی پای مرغ
zeynab s
الان کلاهبرداری بود؟
توجه کنید هرکسی ازتون درخواست پول کرد بدونید کلاهبرداریه ما زیادی ساده ایم بخدا
07:23
1 تایید
1403/11/20
صالحی
دقیقا معلومه که کلاهبرداریه. اولا که بجای حساب شرکت حساب شخص دادن و دوم اینکه مگه میشه برای همه شهرهای ایران بار بفرستن و تحویل بگیرن بدون هزینه ارسال؟؟؟؟ آخه قیمت اسمارتیز ایرانی فله بشه 200 گرمی 50هزار تومن، برای هر بسته بندی طرف مگه مغز خر خورده که 5000 تومن بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از اول آگهیش معلومه که داره دروغ میگه
06:48
1 تایید
1403/11/22
زینب گلی پور
Nayereh Iranpour
کلاهبردار بودن یادرست بود
09:34
همکار خانم جهت کار در کارگاه تولید مواد غذایی
به دو همکار خانم با رده سنی کم تر از پنجاه که تجربه ی درست کردن انواع ترشیجات و ... را داردجهت کار در کارگاه تولید و بسته بندی مواد غذایی ( سبزی سرخ کرده ، سبزیجات خشک ، رب گوجه فرنگی و ... ) نیازمندی...
1403/11/23
مهدی زارعی
شخصی به نام سیداحمدبخشی پوروهادی ایمانی هم کلاهبردارهست دوستان گولنخورید
12:58
1 تایید
مهدی زارعی
این دوشخص هم به عنوان بسته بندی بوگیر 200000تومان من خوردنامردهای انشالله بشه سرطان توجگرشون
12:59
2 تایید
1403/11/27
فیروزه محمدی
Nayereh Iranpour
منم دنبال کار میگردم150 تومان بنام هادی ایمانی بریزم به همین آدرس حالا نریختم نمیدونم بریزم یانه چون خیلی شرکت‌ها پولمو خوردن دیگه راست هم باشد باور نمیکنم میترسم این هم کلاهبرداری باشد 
12:09
1 پاسخ
1 تایید
فروشنده زعفران به صورت فله یا بسته بندی
به چند همکار بازاریاب مشغول و فعال در دیگر شرکت و پخشها نیازمندم پخش مواد غذایی و شوینده هم باشه و یا .... میتونه پیام یا تماس بگیره مناسب خواهم داد راحت بفروشی زیاد سود کنی البته اگه پیش مشتریهات اعت...
فیروزه محمدی
 شرکت توسعه گستران سحر خیز بهاری پارس بسته بندی بوگیر بنام هادی ایمانی ایا کلاهبرداری است یه نه
12:47
1 تایید
1403/12/01
از منم 200 هزار گرفت ولی اصلا هیچ خبری نیست. منه بیچاره این 200تومن هم قرض گرفتم. چیکار کنم حالا
20:01
1403/12/03
فائزه
سلام منم چند روز پیش واریز کردم اما خبری نیست منم گول خوردم
ای وای منم الان واریز کردم ،البته استعلام گرفتم دیدم همه چی درسته بعد واریز کردم خدا لعنتشون کنه
16:15
1 تایید
بازاریاب و مسئول فروش
به تعدادی نیروی بازاریابی و فروش حرفه ای و متعهد جهت معرفی محصولات و جذب سفارش های عمده محصولات غذایی نیاز است. فعالیتها: - معرفی محصولات و خدمات شرکت به مشتریان و سازمانهای مختلف - تبلیغ و جذب مشتر...
1403/12/05
ایشالا از کسایی که پول گرفتن خرج سرطان خانوادشون بشه ایشالا که بمیرین . من دیگه به هیچکی و هیچ جا باور نمیکنم .خیر نبینین
21:49
1403/12/11
آرزو قدیمی
سلام من از کانال تلگرام که رسمی هست یکی رو پیدا کردم به اسن خانم بهزادی و گفت 259 تومان به نام اسپانسر وحید دمن می‌زنیدبرای ضمانت بسته ها رو که تحویل میگیرید 50 درصد سود به همراه 259 تومان رو میدیم بهتون باقیش رو موقعی که ازتون تحویل بگیریم. اما اگر براتون جنس‌ها رو بیاریم و بگید نمیخوام پشیمون شدم پول رو نمیدن. پول رو بزنم ؟ کلاهبرداری نیست به نظرتون؟
07:22
1 پاسخ
1403/12/20
الان من می خام به یکیشون پول بدم یه راهنمایی کنید ببینم پول بدم یا نه
04:06
تولیدی و بسته بندی چای و قهوه | coffee and tea production line
مدیر تولید | Production Manager
مدیر تولید در یک شرکت تولیدی و بسته‌بندی قهوه و کاپوچینو مسئولیت مدیریت کل فرآیند تولید، نظارت بر عملکرد تیم تولید و تضمین کیفیت محصولات نهایی را بر عهده دارد. این نقش بر بهبود فرآیندهای تولید و بهینه...
1404/01/16
ف ع
سلام پس چرا آدرس و استعلام درست است 
13:18
1 پاسخ
1 تایید
ف ع
چرا خانم بهزادی کلاه برداریه ازمن نزدیک به دو میلیون پول گرفت مرحله به مرحله آخرشم جواب نداد خیرنبینند 
13:19
1404/03/09
سمیه خرمی
منم  میخوام درخانه کارکنم وبااین شرکت بسته بندی پیام دادم  وطبق کدملی کددادن درست بود وحتی ادرس ولی میترسم واریزی انجام بدم 
13:09
1 پاسخ
استخدام
به یک خانم متعهد و فعال ترجیحا ساکن بومهن جهت همکاری در بخش بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم.
سمیه خرمی
کسی نیست راهنمایی کنه 
13:10
سمیه خرمی
بله واقعاهمینه همشون مثل هم پیام میدن 
13:16
سمیه خرمی
این همه نظریات دارم میبینم خوبه ک واریزنکردم والله محتاح کاردرخانه بسته بندی هستم ولی وقتی این همه نظریات وواریزهای دروغ این شرکت کلاهبرداری دیدم الان فهمیدم خداخیرشون نده بامردم اینجوری بازی میکنن وهمه محتاح یه قرون پولن 
13:21
استخدام ۲نفرنیروی اقا و۲نفر خانم جهت تولید پیازداغ
لطفا اگهی رو دقیق بخوانید کاملا توضیح داده شده.با تشکر شرکت مواد غذایی پازینوفعال در زمینه پوست گیری و سرخ کردن پیاز و بادمجان به 2نفر نیروی خانم جهت پوست گیری و بسته بندی و2نفر نیروی اقا جهت سرخ کردن...
1404/03/20
زیبا گودرزی
سلام وحید فرج زاده کلاهبرداراست 250هزار تومان از من هم گرفت
04:15
2 پاسخ
1404/04/20
حمید دهقان
آرزو قدیمی
سلام من از کانال تلگرام که رسمی هست یکی رو پیدا کردم به اسن خانم بهزادی و گفت 259 تومان به نام اسپانسر وحید دمن می‌زنیدبرای ضمانت بسته ها رو که تحویل میگیرید 50 درصد سود به همراه 259 تومان رو میدیم بهتون باقیش رو موقعی که ازتون تحویل بگیریم. اما اگر براتون جنس‌ها رو بیاریم و بگید نمیخوام پشیمون شدم پول رو نمیدن. پول رو بزنم ؟ کلاهبرداری نیست به نظرتون؟
شک نکن دوروغ نکن. نریز 
20:38
حمید دهقان
سمیه خرمی
منم میخوام درخانه کارکنم وبااین شرکت بسته بندی پیام دادم وطبق کدملی کددادن درست بود وحتی ادرس ولی میترسم واریزی انجام بدم
نریز .بخدا دوروغن . . . کار فقط حضوری. هرکی اسم پول اورد شک نکن کلاهبرداره
20:40
فروشنده فروشگاه (مواد غذایی)
اگر دنبال یه کار با حال و با ثباتی که هم رشد کرده باشه و هم حال دلتو خوب کنه و هم درآمد خوبی داشته باشی این آگهی برا توئه! ما شعب کافه سمنو گل گندم فعال در عرضه محصولات مستقیم سمنو گل گندم به صورت بست...
حمید دهقان
ف ع
سلام پس چرا آدرس و استعلام درست است
فقط نمیدونم پلیس فتا کجاست که این بی ناموس با اسم این شرکت داره پول مردم رو میخوره . . استعلام که میگیری شرکت فعال هستش. . . . . ولی اخرش کلاهبردار یعنن پلیس فتا این همه شکایت از این شرکت میبینه . . و باز شرکت فعال هستش
20:43
1404/05/02
مرجان یزدانی
آیا کسی در شرکت اسماتز مشهد در خانه کار گرفته
منم میخوام بگیرم کارش چطوره؟
07:55
1404/05/04
خانم سعیدی
خانم سعیدی  با سلام من هم ی بار پول ریختم برا بسته بندی اسمارتیز فاطمه خبیری کلاهبرداره ی موقع گولش نخورین  همه چیز عیدیها دخترم بودن حرامش باشن حالا دوباره هم میخوام پول واریز کنم برا بسته بندی بوگیر به اسم هادی ایمانی ایا این هم کلاهبرداره تو رو خدا جواب بدین چون نیاز به کار دارم
00:02
دونبال کارهستم کارگرروزمزد هستم صنایع غذایی مواد غذایی کارخانه بسته بندی 09044819156
علیرضا تراکت پخش کن هستم دفترچه پخش کن کارت پخش کن
علیرضا تراکت پخش کن دفترچه پخش کن تبلیغات پخش کن چسبادن تراکت 0904XXX9156 و 0933XXX5140 0904XXX9156(نمایش کامل)
1404/05/05
زیبا گودرزی
سلام  الان چند روز شده ک 250 از شما گرفتن 
16:34
آیدا طلایی
سلام چکار باید کرد خیلی‌ها اذیت شدن از جمله خود من 
16:37
Nayereh Iranpour
توجه توجه ...هرکس از وحید فرج زاده تقاضایه کار داشت بدونید این آدم شیاد و کلاه برداره پول منم خورده اگه خبری ازش داشتین لطفا خبربدین به امید دستگیری این شیاد وکلاهبردار
سلام  من تو واتساب  دارم بهش پیام. میدم میخای شماره کارتش بفرستم از طریق اون پیداش کنی
16:39
1 پاسخ
استخدام نیرو جهت کار در انبار و تمیز کاری
به کارگر ساده پر انرژی سالم با سواد خواندن نوشتن جهت کار در فروشگاه و انبار مواد غذایی حبوبات خشکبار نیاز مندیم وظایف ؛ جابجایی بار بسته بندی بار تمیز کاری ساعت کاری ۷:۳۰ تا ۴ حتما ساکن نصیرآباد ش...
فاطمه لار
5**** 
وحیدفرج زاده
شماره کارت👆

فرم استخدام
نام و نام خانوادگی:
آدرس کامل :
شماره موبایل:
تعداد درخواستی نایلون ها

فرستادن عکس  واریزی(( 250000 دویست و پنجاه  هزار تومان واریز نمایید ))و عکس واریزی ارسال کنید طی دوالی سه روز آینده  تماس گرفته وحتما ارسال میشود.
باتشکر
16:42
فاطمه لار
5**** 
وحیدفرج زاده
شماره کارت👆

فرم استخدام
نام و نام خانوادگی:
آدرس کامل :
شماره موبایل:
تعداد درخواستی نایلون ها

فرستادن عکس  واریزی(( 250000 دویست و پنجاه  هزار تومان واریز نمایید ))و عکس واریزی ارسال کنید طی دوالی سه روز آینده  تماس گرفته وحتما ارسال میشود.
باتشکر
16:42
1404/05/06
سلام برای بسته بندی اسمارتیز کسی توی این چند روز گذشته پول واریز کرده چطوره ؟؟ کلاهبرداری یا ن؟؟؟
10:56
1 پاسخ
استخدام کارگر خط تولید وبسته بندی
یک کارخانه تولید مواد غذایی برای تکمیل نیروی کار خط تولید و بسته بندی از واجدین شرایط اقا و خانم دعوت به همکاری می نماید شرایط سنی کمتر از ۳۵ سال شرایط محل سکونت : نصف راه الی پلیس راه خسروشهر و سهن...
سلام من تو واتساب دارم بهش پیام. میدم میخای شماره کارتش بفرستم از طریق اون پیداش کنی
براشون پول واریز کردین؟؟
10:58
زیبا گودرزی
سلام براتون چیزی ارسال نکردن؟؟
10:59
1404/05/20
فاطمه رحمتی
سلام 
چند تا نشونه که این جور پیام ها و کارها کلاه برداری هست 
1 -اینکه مبلغی که گفتن برای هر بسته بندی پرداخت میشه خیلی زیاده و اگر بخوای حساب کنی هیچ کس به ضرر خودش به کسی کار نمیده 
2_همین که پول میخوان برای شروع کار 
3_که تو پیام جالبه نوشته خیالتون راحت کار ما معتبره 

و از همه مهم تر اینکه شما رو دچار اضطراب میکنن که ممکنه کار رو از دست بدید ...
در پیام گفته تعداد محدود نیرو میپذیریم یا اینکه امروز آخرین فرصته ....
16:33
1 تایید
کار در انبار داروسازی
شرکت ما جهت تکمیل پرسنل خود به تعدادی نیرو نیازمند است. شرایط کاری: سن 20 تا 42 سال مزایا: پرداخت حقوق منظم و به موقع سرویس رفت و برگشت پاداش 2 میلیون تومانی 10 روز اول کاری پاداش عملکرد بین 2 الی 5 م...
1404/05/26
ثریا قلی پور
وحید فرج زاده کلاهبردارهست
07:08
1404/06/12
معصومه جعفری زاده
من برای شرکت توسعه گستران سحر خیز بهاری پارس پول واریز کردم الان 2 هفتس جواب نمیدن یا جواب میدن محل نمیزارن 150 هم واریز کردم 
18:03
معصومه جعفری زاده
نمیدونم شرکت توسعه گستران سحرخیز بهاری پارس با این کلاهبرداری ها به کجا برسن واقعا متاسفم براشون 
18:08
کارگر ساده
به کارگر ساده برای خط تولید مواد غذایی شرکت رکاما آقا یا خانم ساعت کار ۱۲ ساعت از صبح ساعت ۷ تا ۱۹ سرویس ایاب ذهاب آدرس:سه راهی اهر بیمه بعد از دو ماه حقوق بالاتر از قانون کار کار در خمیر گیری، ...
1404/06/19
معصومه میرحاجی میرحاجی
سلام
منم نزدیک 12 روزه که 250 تومن به حساب وحید فرج زاده واریز کردم الان هیچ خبری ازش نیست و پاسخگو هم نیستن
چه اشتباهی کردم.به کسب درآمد و کار نیاز داشتم اعتماد کردم اما از اعتمادمون سوء استفاده کردن
08:27
1404/06/24
. .
باورم نمیشه 300 تومن زدم برای بسته بندی زرشک نگین کلاهبرداری 
08:37
1404/07/02
سمیرا زارعی
علی شمس
کسی که پول ریخته باهاش تماس گرفتن یانه
 من برا وحید فرج زاده زدم هنوز کار بدستم نرسیده
06:27
استخدام نیروی فست فود
با سلام احتراما برای کامل کردن کادر فست فود تازه تاسیس واقع در بلوار حمزه به چند نفر نیروی ماهر نیاز مندیم. خانم با ظاهری آراسته و خوش بیان برای سمت سالن داری و ویتری برای تمیز کردن سالن ( جارو کردن،...
آتش به زندگی این وحید فرج زاده بیفته ، مردیکه آشغال کلاهبرداره
10:02
سلام برای بسته بندی اسمارتیز کسی توی این چند روز گذشته پول واریز کرده چطوره ؟؟ کلاهبرداری یا ن؟؟؟
بله همین شهریور ماه ریختم

، ،
10:20
1404/07/15
معصومه کامروا
سلام من تقریبا بیش‌از 6 تومن بابت این آگهی ها پول واریز کردم همشون وعده ی سر خرمن دادن نمیدونن میگن تو48 ساعت بدستتون میرسه ولی همشون کلاهبردار بودن واقعا احتیاج دارم نمیدونم چطوری وجدانشون قبول میکنه که کلاهبرداری میکنن خدا ازشون نگذره 
11:15
1 تایید
به یک نفر فروشنده درصدی جهت همکاری نیازمندیم
به یک نفر کارشناس فروش جهت همکاری در شرکت پخش نیازمندیم محصولات تحت پوشش شرکت محصولات مواد غذایی سمیه با یک سبد کالای تکمیل مانند کشکام تنقلاتی ، انواع کشک بسته بندی، غلات ، کنسروها،عرقیجات ،زیتون ها...
1404/07/16
Parvane M
این وحید فرج زاده بی‌شرف با وعده بسته بندی خودکار 320 تومن گرفت و دیگه هم جواب نداد و حدود دوماهه که خبری نیست. مرتیکه عوضی شرم نمیکنه با پروفایل اسم مقدس صاحب الزمان حرومخواری میکنه. به حق نام پاک صاحب الزمان قسم، هر جا هستی خیر نبینی.
دوستان گول این مرتیکه رو نخورین، دارم فکر میکنم چه اشتباهی کردم زودتر تحقیق نکردم.
12:46
Hni You
کسی برای بسته بندی روغن الوورا مبلغ 900تومن واریز کرده؟ب اسم فیروز کوهیه شمارع کارت 
15:17
1404/07/22
مریم طاهری
Nayereh Iranpour
واقعا کلاهبرداریه؟ ، من ده روز پیش براشون پول واریز کردم به مبلغ 300000 تومان به نام وحیدفرج زاده ، برای بسته بندی اسمارتیس در منزل
دیگه به من زنگ نزدن ، الان هم هر چی زنگ میزنم و پیام میدم جواب نمیدن
اگه کلاهبرداری باشه خدا لعنتشون کنه
با اینکه استعلام گرفتم و دیدم فعاله
19:49
خانم از محدوده گلزار جهت بسته بندی مواد غذایی
با سلام نیازمند به ۴ نفر خانم جهت بسته بندی مواد غذایی در شهرک صنعتی محدوده میدان پارچین لوکیشن زیر آگهی تقریبا درست هست محیط زنانه ساعت کاری ۹ صبح تا ۶ بعد از ظهر ماهانه ۱۳ میلیون در صورت ر...
1404/08/03
سارا آرین
فیروزه محمدی
منم دنبال کار میگردم150 تومان بنام هادی ایمانی بریزم به همین آدرس حالا نریختم نمیدونم بریزم یانه چون خیلی شرکت‌ها پولمو خوردن دیگه راست هم باشد باور نمیکنم میترسم این هم کلاهبرداری باشد
صددرصد کلاهبردار ودزدن اصلا نباید به حسابشون پول واریزکرد بهشون هم که زنگ میزنی یا اشغاله یا روی شماره ی دیگه دایورت شده یا خاموشه گوشیشون
12:30
1404/08/06
آمنه امینی
سلام خسته نباشید منم گولشن رو خوردم یکیشون برای بسته‌بندی اسمارتیز بود اون یکی هم بسته بندی زرشک برای کار بسته بندی اسمارتیز رفتم و پول واریز کردم اما وفیش فرستادم اما خبری نشد و کلاهبرداری بود متأسفانه...
21:12
سه‌شنبه 7 آبان 1404، ساعت 23:13