دستمزد آرماتوربندی 1401
700
ارماتوربندوقالب بند استاد کار هستم درقزوین 5 سال سابقه اکنون بیکارم
شماره تلفن 0**** عباس محمدی
هادی خاوری هستم استاد کار تمام تمام پروژه های بتنی دیوار .دال.تیرچه.عرشه با رزومه عالی و20 سال سابقه کار از نظارت تا کار مستقیم یا پیمان
0****
سلام من یک اوستا کار الموتور در اطرافه کبودرآهنگ کارم سردر آباد هست هر آقای اوستا باشه، من در خدمتم دست مزده هم نقدی 0****
سلام دستمزد کارگر ارماتور بند چنده؟
عباسنیکخواهاستادارماتوربندی،0****
آرماتور قالب بند نقشه خوانی صفر تا صد 3 نفریم دنبال کاریم بچه اذربایجان هر جا باشه میایم 0****
سلام بند اوستا کار آرماتوربند و قالب بندی و توانا نقش خوانی دارم توان اجرای دیوار استخر دیوار برشی ؛ انواع سقفهای دال بتن تیرچه بلوک و کامپوزیت و غیره وله صورت دست مزد و روز مرد آماده همکاری هستم 0**** تماس حاصل فرمایید
ذ
نیرو رسان آرماتوربندی 0****
بهزادی هستم قالب بند الماتور بند ونیرو رسان پروژه ها تلفن تماس 0****
آرماتور بند 0**** محمد هستم
سلام..محمد زارعی...آرماتور بند و قالب بند با سابقه کافی...راننده تاور هم هستم...قزوین..تهران ..کرج...فقط روزمزد حقوق میگیرم..0**** ..از نقشه خوانی..خاموت زدن و کلیه کارهای مربوط به اسکلت بتنی..تیرچه..دال .و......
استاد کار قالب المتور از صفر تا صد خاموت زدن با دسگاه برقی و دستی اجراسقف تیرچه دال وافل یوبت اینتل دک دیوار ئال بستن فنداسیون اکس بندی جویای کار روز مزد فق هرجا ایران باشه داری کارت پایان خدمت
با سلام احرای هرنوع سقف بتنی به صورت متری کنترات و روزمزد در کاشان و حومه نعمتی 0****
باسلام به تعداد20نفر قالبند وارماتوربند نیازمندیم. اولویت اول بامراغه ایها واردبیلیها.حقوقاز600ال750.ولی حقوقاستادکاران شهرهای دیگر از350 تا470 میباشد0****
سلام خوبی وقت بخیر قربانی هستم الموتور بندم از قزوین ناز د
حکیم رحیمی استاد کار آرماتور 5 سال سابقه کار
کنترات هم کارمیکنین
به تعداد کارگرماهر والماتور بند و قالب بند در زاهدان نیاز مندیم 0****
به تعدادکارگر ماه به الماتور بندی و قالب بندی درشهر زاهدان نیاز مندیم0****
تعدادی آرماتور بند ماهر و نیمه ماهر نیاز مندیم ساعت کاری 7_17 با حقوق بالا تصفیه هر 10 روز در نوشهر با جای خواب 0****
آرماتوربند قالبند هستم نیرو دارم اگر کسی خواست در خدمتم بعنوان نیرو رسان یا پیمانکاری خسروانی هستم بچه استان فارس 0****
سلام
میلادبیرانود آرماتور بند حرفهای با 14سال سابقه کاردر سراسر ایران هم کار کردم زیر روزی یه تمن هم کار نمیکنم تا الان اکیب چرخوندم در خدمتم فقط با اکیب و پیمانکاران خوش اخلاق کار میکنم
0**** میلاد بیرانود
فقط مازندران
استاکاراستم نیروهم دارم وسیله ندارم هرکی وسیله داره در خدمتم فقط آمول0**** محمدی
گودرز متقی نژاد هستم ، آماده کار 0****
سلام حاتمی هستم قالب بند وارموتور بند با20سال سابقه شماره تماس 0****
سلام استاکارارماتوربندم الان چن وقتی هس بیکارم دنبال کار هستم 0****
سلام عیسی قره داغی هستم ارماتور بند با 25سال سابقه مطابق 25سال تجربه مفید آماده به کار
سلام با این شماره تماس بگیرید 0**** رنجبر ارماتور بند قالب ند نیاز مندم
سلام من نادرقاسمیان قالبندی روز مزد 17 سابقه مراغه 0**** پاک ساده پسرم
سلام خسه نباشی. شما اللان مشغول کار هستید
سلام شما شیرازم میاین
سلام شما نیرو هم دارید