دنبال کن

سللم یه کار در خانه میخاستم بسته بندی

بسته بندی

1400/08/12
خسته نباشی من خیلی نیاز به کار دارم، 
20:22
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
1400/08/13
سلام من یک کار در منزل نیاز دارم 
05:52
5 تایید
شماره موبایل تون رو بفرست 
05:53
2 پاسخ
2 تایید
1400/08/15
زهرا علیزاده
سلام 
16:47
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
سلام  درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
17:01
2 پاسخ
1400/08/16
حشمت وحیدی
سلام پسرم میخاد دوماد بشه به کار نیاز دارم اگه بسته بندی دارین منم ثبت کنین اینم شمارم 0**** 
03:40
1 تایید
فریبا وکیلی
سلام 
نیازمند کار در خانه( بسته بندی یا مونتاژ کاری ) هستم
اصفهان
10:39
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
سلام منم دنبال کاربسته بندی هستم نیازمالی دارم منم ثبت کنین ادرس مشهدمیشینم اینم شماره تماس0****  
11:51
1 تایید
سلام نیازمندکاردرخانه(بسته بندی)هستم مشکین شهر 
20:19
1 تایید
1400/08/18
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
خیلی نیازدارم
06:20
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
1400/08/19
سلام من یه کاردرخانه میخوام بسته بندی
13:20
1 تایید
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
16:28
1 پاسخ
1 تایید
مطهره متاجی
سلام من به یک کار درمنزل نیاز دارم بسته بندی باشه
18:21
تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی نیازمندیم
سلام به تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی اسباب بازی و چاپ نیازمندیم ۹۰ درصد محیط کار خانم هستن ساعت کار از ۸ صبح تا ۱۷:۳۰ بیمه نداریم کار در منزل نداریم ساعت تماس و چت از ۹ تا ۱۶ به غیر...
1400/08/20
سلام من به یک کار در منزل نیاز دارم بسته بندی چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم
06:25
2 تایید
سلام من يه كار بسته بندي در خانه میخواستم 
09:59
سلام من یک کار در منزل نیازمندمممم
14:50
خانم جهت بسته بندی دارو
به تعدادی نیروی خانم در شرکت معتبر البرز زاگروس در زمینه دارو واقع در شهرصنعتی بهارستان- خیابان گلستان یکم پلاک ۹ نیازمندیم شرایط کار سرویس - بیمه - غذا دارد روزانه هشت ساعت کار تقریبا مبلغ ۴۵۰ هزا...
ابوالفضل حسین زاده
سلام کار در خانه بسته بندی میخوام
20:19
1 تایید
1400/08/21
زهرا سادات ملایی
سلام ما نیاز مند کار در منزل بسته بندی هستیم
21:50
1 تایید
1400/08/22
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 
0**** 
13:19
2 پاسخ
کارگر ساده
به یک کارگر ساده آقا جهت مونتاژ و بسته بندی شیرآلات نیازمندیم بیمه تامین اجتماعی بعداز۳ماه اتباع پذیرش نداریم سن حداکثر ۴۰سال
خانم محمدی
سلام من هم یه کار در منزل میخوام به پولش  احتیاج دارم لطفآاگه کسی هست به این شماره تماس بگیره واقعآبه پولش احتیاج دارم 0**** 
13:21
1400/08/23
علی خاکی
نیازمند  کار بسته بندی  در خانه هستم 
06:01
علی خاکی
سلام  لطفا  کار بسته بندی در منزل معرفی کنید0**** 
06:05
بسته بندی و دکمه زدن
نیازمند یک نیروی خانم با شرایط سنی ۱۵تا۴۰سال جهت بسته بندی و دکمه زدن در کارگاه خیاطی با محیط زنانه نیازمندیم. ساعت کار ۹صبح تا ۵بعدظهر روز های تعطیل هم تعطیل هستیم ❌کار بیرون بر نداریم لطفا سوال نفر...
علی خاکی
نیازمند  کار  بسته بندی درمنزل 
شیراز 0****  خانم حسینی
06:09
منصوره اکبری
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم. شهر تبریز اطراف خیابان ارتش.  به این کار خیلی نیاز دارم
0**** 
20:27
1400/08/24
سلام من ی کار در منزل نیاز دارم  تورو خدا کاری بود بهم بگین  تو رشت 
11:56
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
کارگر ساده
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ در استان خراسان رضوی (شهرک صنعتی توس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت:...
0**** 
11:58
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین 0****  اینم شماره تلفن 
14:47
1 پاسخ
1400/08/25
ان
سلام یه بسته بندی در منزل میخاستم 
12:37
بسته بندی خانم بدون نیاز به سابقه کار
محیط کاملا زنانه استخدام خانم ۴۰ نفر برای بسته بندی صنایع غذایی (برای خونه بسته بندی نداریم) بدون نیاز به سابقه کار تایم کاری ۷الی ۱۷.۳۰ جمعه ها تعطیل حقوق مجرد ۱۴ میلیون متاهل ۱۵ میلیون متاهل ب...
سلام تورو خدا ی کار بسته بندی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ثواب داره حداقل خرج دوتا بچم در بیاد اصفهان 0**** 
12:58
هما حسین ابادی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی باشه تا دو تا بچه کوچیکه دارم لطفا ثبت نام کنید 
23:18
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 0**** 
23:20
1 پاسخ
نیرو خانم در محدوده شهرک شهید رجایی نیازمندیم
نیرو خانم متعهد و به صورت دائم بابت کار بسته بندی و منتاژ کاری نیازمندیم لطفا از محدوده شهرک شهید رجایی تماس بگیرین سرویس نداریم و کار در منزل نداریم ممنون
هما حسین ابادی
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 09024183436
سبزوار
23:21
1400/08/27
زهرا جهان بخشی
سلام من به یک کاردرمنزل نیازدارم بسته بندی چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم ممنون.میشم زودتر کاربدید.ازقزوین
02:53
زهرا جهان بخشی
0**** از قزوین
02:55
نیرو بسته بندی خرما ( فقط خانم)
اتباع پذیرفته نمی‌شود .کار در منزل نداریم به دو نفر نیرو خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی خرما در محدوده میدان امام حسین به سمت بهمن نیازمندیم فقط خانم سن بین ۱۸ تا ۳۵ از ۸ صبح تا ۵ عصر سرویس ندارد ...
سلام خانم هستم به کارمشغول درخانه نیازدارم ازشهرخوی خیلی براش احتیاج دارم لطفااگ کاری هست بااین شماره تماس بگیرین 0**** 
09:35
سلام من کار در منزل میخواستم چون دو بچه کوچک دارم‌لطفن یک کار آسانتر باشه من در خدمتم
11:17
سلام دنبال کاردرمنزل هستم
12:13
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
راننده لیفتراک
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. راننده لیفتراک جنسیت: آقا سابقه کار: دا...
کاردرمنزل
12:14
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
12:15
1 پاسخ
سلام من خانم هستم  کار بسته بندی در خانه میخواستم   من واقعا به پولش نیاز  دارم سه تاه بچه دارم  سرپرستم لطفا خواهش ثبت نام کنید من رو  از تهران 
18:40
نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه
سلام یه نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه و سیفیجات فقط خونه تو محدوده محل کار باشه وگرنه استخدام نمیشه
1400/08/29
خدیجه خوندابی
باسلام وخسته نباشیددنبال کاربسته بندی درمنزل هستم نیازمالی دارم.ساگن شاهین شهرگرگاب هستم.0**** 
06:59
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندیم شماره 0**** 
13:08
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندم 0****  در اردبیل 
13:09
به تعدادی کارگر ساده برای تولید/بسته بندی/مونتاژ
کارخانه معتبر و بزرگ به تعدادی کارگر ساده آقا و خانم جهت تولید ، مونتاژ،بسته بندی شکلات نیازمند است . ⭐آغاز به کار از روز اول⭐ شرایط همکاری : پذیرش آقایان و خانمان رنج سنی ۱۸ تا ۴۰ سال (سابقه مهم نیست...
سلام  من در روستای امند هستم در تبریز لطفا به کار کردن در منزل نیاز دارم 0**** 
15:47
1400/08/30
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم 
ورامین سکونت دارم 
0**** 
10:19
1 پاسخ
1400/09/01
سلام کار در منزل نیازمندم  کرج 0**** 
06:14
به تعدادی نیروی آقا و خانم جهت تولیدی نیازمندیم
به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت تولیدو بسته بندی چای و دمنوش نیازمندیم. سن بین ۲۰ تا ۳۰ سرویس محدوده نبوت کشاورز و امام
1400/09/02
سلام.کاردرمهدکودک در دزفول
17:00
1400/09/03
دنبال کار. درمنزل کرج فردیس برای بسته بندی
15:58
خانم کهرازه
سلام دوردخداقوت برشما 
خانم هستم کاربسته بندی در منزل میخواستم بدجوری نیازمندم پدرومادر مریضند مراقبت از آنها نمیتونم بیرون کارکنم هیچ هزینه ای ندارم بدترین شرایط هستم اگه این کار بسته بندی واقعیت داره مرا ثبت نام کنید
استان سیستان بلوچستان 
شهر زاهدان 
از طریق واتساپ پیام بدی متشکرم 
0**** 
17:17
استخدام نیروی بسته بندی و تولید شهرک صنعتی
نیازمند ۵ نفر نیروی خانم و آقا جهت تولید و بسته بندی محصولات شوینده در شهرک صنعتی شیراز ، همراه با سرویس ، در محدوده های پل غدیر ، سردارن ، کوزه گری ، دارالرحمه ، سلطان آباد ، کوشک میدان ، قهرمانان و...
زهرازمانیان
سلام  به کاربسته بندی  درمنزل خیلی احتیاج دارم
19:19
زهرازمانیان
سلام  به کاردرمنزل  خیلی  احتیاج دارم کاربسته بندی  اصفهان خیابان غرضی هستم 
19:21
زهرازمانیان
شماره موبایلم 0**** 
19:22
1 پاسخ
استخدام تکنسین و مهندس برق
یک شرکت تولیدی جهت تکمیل کادر فنی خود به یکنفر دارای مدرک فوق دیپلم یا کارشناسی برق و با حداقل سه سال کار مرتبط جهت اپراتوری و تعمیرات دستگاه های تولید و بسته بندی مواد غذایی نیاز دارد . متقاضیان داری...
1400/09/04
شبن
سلام  کاردرمنزل بسته بندی تهران ملارد
08:55
سلام نیازمند کاربست بندی درشیراز مومني هستم اینم شمارم 0****  لطفا تماس بگیرید ممنون
10:55
0**** 
11:53
1 پاسخ
نیروی نظافت و خدمات و برخی امور کارگاهی
سلام و درود به یک نفر نیروی آقا با شرایط زیر نیازمندیم بازنشسته یا مستمری بگیر که نیاز به بیمه نداشته باشد برای کارهای خدماتی و نظافت و همچنین به عنوان نیروی کمکی در کارگاه صنعتی آشنایی حدودی با کاره...
1400/09/11
 سلام من دانشجو هستم تخصصی ندارم به کار در منزل احتیاج دارم
22:20
2 پاسخ
1400/09/13
سلام کار بسته بندی در قروه می خوام 
21:41
1400/09/14
سلام اگه میشه یه کار در منزل بهم بدهید بسته بندی ب91اشه ممنون میشم
06:40
بسته بندی جدول بتنی
با سلام به ی نیروی ساده جهت بسته بندی (تسمه کشی)جدول بتنی روی پالت روزانه حدودا ۱۱۰الی۱۲۰ پالت ۶تایی بصورت حقوق ثابت یا پیمانکاری نیازمندیم
1400/09/15
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم  احتیاج دارم ممنونم
09:59
1400/09/19
فاطمه حسینی
سلامم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن لطفا به آیدی من در تلگرام پیام بزارید@N_m_f9711_2
03:44
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم.نمیتونم بیرون کار کنم.
15:14
کارگرساده خانم بسته بندی لباس بیمارستان یکبارمصرف
کارگر ساده خانم جهت بسته‌بندی لباس بیمارستانی یکبار مصرف (تمام وقت و پاره وقت) کارگاه تولیدی لباس بیمارستانی یکبار مصرف واقع در توس ۶۵ (نجف) جهت تکمیل کادر خود به تعدادی نیروی بسته بندی تمام وقت و پ...
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من کار بسته بندی در خانه نیاز دارم. اگه کاری هست لطفا به منم خبر بدین.ارومیه
15:15
1400/09/20
زهره رحیمی
سلام وقت بخیر ببخشید من هم به یک کار نباز دارم پدرم نمیتونه کار کنه کار در منزل باشه
06:32
زینب مهری
سلام وقت بخیر من میتونم کار گویندگی و کتاب صوتی انجام بدم تهران
06:57
استخدام کارخانه بزرگ بسته بندی چای ودمنوش
دعوت به همکاری از خانمها وآقایان جهت بسته بندی درکارخانه بزرگ ومعتبر بسته بندی چای ودمنوش صادراتی) درمحیطی کاملا سالم بدون تعدیل نیرو تا بازنشستگی با مزایا وشرایط عالی سرویس رفت برگشت حتی برای اضافه...
1400/11/11
سلام یه کار بسته بندی تو خونه میخوام شدیدا نیاز مالی دارم ممنون میشم خبر بدین
06:29
عمرانی
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم در مشهد لطف کنین خبرم کنید
08:38
1400/11/12
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:56
شرکت داروسازی و تجهیزات/راننده،لیفتراک،موزع،کارگر
شزکت معتبر صنایع داروسازی_تجهیزات پزشکی واقع در استان البرز تعداد 25 نفر نیروی کار اقا ایرانی و اتباع برای قسمت های: ⬅️ خط تولید و بسته بندی(کارگر ساده) /انبار / راننده پایه 1 و 2 / راننده لیفتراک / ح...
1400/11/14
دایی نژاد
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد 0**** 
15:38
1400/12/08
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
13:16
1 پاسخ
خواهش میکنم 
13:18
شغل دوم در منزل
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️بدون نیاز به سرمایه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️ تر...
یعنی یه کاردرمنزل دراصفهان نیسسس😔
13:21
1401/04/22
فرشته پسنده
سلام نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی 
21:52
فرشته پسنده
من یزد هستم امام شهر می‌شینم ممنون میشم بسته بندی سراغ دارین بگین 
21:54
صنایع بسته بندی به بند یزد
انباردار
استخدام صنایع بسته بندی به بند یزد صنایع بسته بندی به بند یزد در تهران (پرند) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید انباردار جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای سابقه کا...
1401/06/13
ناهید عباس آبادی
کسی  کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون 0**** 
20:14
1 پاسخ
1401/06/14
ایران پروار
سلام من یه خانم خانه دارم احتیاج ب کار در منزل دارم. بسته بندی یا خیاطی تو منزل باشه خیلی عالیه 
06:43
1401/07/26
رمضانی
سلام  ،نیازمند کار بسته بندی درمنزل هستم.،تنکابن،رامسر،خانم رمضانی0**** 
12:52
مدیاف
کارگر ساده - آقا
کار در سالن بسته بندی و آماده سازی سفارش ها و کار با دستگاه بسته بندی نیاز به مهارت خاصی نیست و فقط با توجه به اینکه کار فیزیکی هم مثل بارگیری و تخلیه داریم از وضعیت جسمانی سالم برخوردار باشد.
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
13:00
1 پاسخ
1402/04/09
محمد صمدی
زهرا علیزاده
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
کارگرساده خانم و آقا
شرکتی معتبر واقع در احمدآبادمستوفی به تعدادی کارگر ساده خانم و آقا ( بخش های آلومینیوم بری،بسته بندی ،زیرکار و CNC)نیازمند است. شرایط احراز: حداقل مدرک تحصیلی: دیپلم دقت و مسئولیت‌پذیری بالا مزایا: ب...
محمد صمدی
0362009478
سلام 0**** تماس 
15:49
محمد صمدی
زهرازمانیان
شماره موبایلم ۰۹۱۳۹۰۲۸۶۹۰
سلام 0**** 
16:55
1402/04/11
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس
کارشناس کنترل کیفی
استخدام صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس در استان خراسان رضوی (گلبهار) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارشناس کنتر...
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:16
1402/04/21
محمد صمدی
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:43
1402/04/22
محمد صمدی
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی خیلی نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:27
فراخان نیروی کاری اقا
باسلام به تعدادی نیروکاری و جوان در تجهیزات پزشکی وداروسازی با شراط ذیل نیازمندیم : .انباردار .حسابدار .کارگر .بسته بندی .اداری و دفتری .حمل و نقل .پخش .روابط عمومی ... ●  ●   ●    ●   ●   ●   ●  ...
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
کسی کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:28
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:29
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:15
استخدام کارگر ساده ، خط تولید و بسته بندی
پذیرش فوری کارگر ساده و ماهر ایرانی و اتباع، در کارخانه قسمت خطوط تولید و بسته بندی عسل برخورداری از سلامت جسمانی کامل شرایط سنی: از 18 تا 40 سال (خواهشا زیر 18 و بالای 40 سال از تماس خودداری کنند حت...
محمد صمدی
پاسخگو نبودم پیام بدید 
12:17
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:34
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من ی دختر ی ساله دارم شرایط کار بیرون ندارم اگه کاری هست ک بشه داخل منزل انجام دادم ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:09
نیروی فنی و تولید
یک شرکت بسته بندی مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی عباس آباد به یک نفر سرپرست تولید آقا  و فنی کار فقط ساکنین پاکدشت ، قیامدشت ، شریف آباد استخدام می کند. شرایط احراز: حداکثر سن: ۳۵ سال ۱- با اخلاق ، منظ...
1402/04/29
امید صادقي
زهرا علیزاده
سلام
سلام  خوب هسین هنوز کارگر میخواین
02:12
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
07:16
1 پاسخ
محمد صمدی
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:10
استخدام نیروی ساده خانم جهت بسته بندی تخم مرغ
شرکت بسته بندی تخم مرغ شفق واقع در اسلامشهر شهرک صنعتی چیچکلو به تعدادی نیروی ساده خانم نیازمند است کار به صورت کاملا سرپایی بیمه + سرویس+ حقوق وزارت کار کار در منزل نداریم⛔️ سرویس از میدان قائم -...
1402/05/01
محمد صمدی
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:18
محمد صمدی
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین ۰۹۹۱۴۱۰۹۵۱۰ اینم شماره تلفن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:20
محمد صمدی
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:21
اکسسوری. سیتی زن . رولکس ... الفامونته . ادکلن . زیورآلات
ادمین اینستاگرام
مجموعه اکسسوری سنتر با بیش از 10 سال سابقه در حوزه اکسسوری عطریات و زیورالات به یک ادمین اینستاگرام فعال نیازمندیم. آشنایی با مفاهیم فروش و ارتباط با مشتری، دارای فن بیان بالا، منظم و متعهد، اهل آموزش...
1402/05/05
محمد صمدی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
1402/05/31
زهرا ساریجلو
سلام کار در منزل میخواستم
08:25
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا ساریجلو
سلام0**** 
14:33
1 پاسخ
کار در واحد تولیدی میوه خشک
نیازمند کارگر خانم برای کار در تولیدی میوه خشک تولید تمامی میوه های فصل کار سبک و راحت کار و فضای تولیدی بسیار تمیز و مناسب برای خانم ها ا توجه: هم از طرف بلوار توس و هم پیامبر اعظم(آزادی) به کارخونه ...
کار بسته بندی حبوبات و لباس هر چیزدیگه 
اگه شرایط بود چرخ گل گلدوزی هم دارم  
17:09
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:29
دیانا زوری
محمد صمدی
سلام۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
سلام  خانم فیضی هستم کاربسته  بندی درمنزل میخاستم در  مشهد میتونین کمک کنید!
12:28
کارگر ساده خانم
جهت همکاری در تولید پوشاک تریکو به همکار خانم جهت وسط کاری و بسته بندی نیازمندیم
غنچه درگاهی
13:13
1 پاسخ
محمد صمدی
غنچه درگاهی
سلام تماس بگیرید0**** 
16:40
1402/06/25
صدیقه شریعتی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:54
استخدام کارگر جوان ( آقا ) جهت بسته بندی در تولیدی کفش
آگهی استخدام / دعوت به همکاری ...
صدیقه شریعتی
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم ورامین سکونت دارم ۰۹۳۹۷۷۸۲۳۷۰
19:56
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 08:30