دنبال کن

سللم یه کار در خانه میخاستم بسته بندی

بسته بندی

1400/08/12
خسته نباشی من خیلی نیاز به کار دارم، 
20:22
1 پاسخ
2 تایید
طراحی لیبل حرفه‌ای برای بطری‌های سرکه سیب و سکنجبین
طراحی لیبل برای محصول سرکه سیب و سکنجبین که به صورت بطری هست محصول خروجی لایه باز و jpg باشه
1400/08/13
سلام من یک کار در منزل نیاز دارم 
05:52
5 تایید
شماره موبایل تون رو بفرست 
05:53
2 پاسخ
2 تایید
1400/08/15
زهرا علیزاده
سلام 
16:47
2 پاسخ
1 تایید
طراحی لوگو برای برند بسته‌بندی کیوی
با سلام برای ثبت برند و مجموعه بسته بندی خودم میخوام از صفر تا صد نام برند خودمون باشه بسته کیوی میباشد توضیحات بیشتر بعدا
سلام  درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
17:01
2 پاسخ
1400/08/16
حشمت وحیدی
سلام پسرم میخاد دوماد بشه به کار نیاز دارم اگه بسته بندی دارین منم ثبت کنین اینم شمارم 0**** 
03:40
1 تایید
فریبا وکیلی
سلام 
نیازمند کار در خانه( بسته بندی یا مونتاژ کاری ) هستم
اصفهان
10:39
1 تایید
بسته بندی
شرینی و قنادی حلوالند به تعدادی نیرو بسته بندی نیازمند است شرح وظایف : _دقت و سرعت در انجام کار -چیدمان و مرتب سازی کالاها -همکاری با تیم ها -رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه -انجام سایر امور محو...
سلام منم دنبال کاربسته بندی هستم نیازمالی دارم منم ثبت کنین ادرس مشهدمیشینم اینم شماره تماس0****  
11:51
1 تایید
سلام نیازمندکاردرخانه(بسته بندی)هستم مشکین شهر 
20:19
1 تایید
1400/08/18
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
خیلی نیازدارم
06:20
1 پاسخ
1 تایید
مانیماست | Manimaset
استخدام انباردار(خانم-مشهد)
یک مجموعه آنلاین پوشاک بانوان، جهت تکمیل کادر انبار خود احتیاج به یک همکار خانم جوان دارد. رزومه کاری مهم نیست اما شخص مورد نظر ترجیحا آشنا به امور انبارداری، بسته‌بندی، پوشاک و آمارگیری و همچنین آشن...
1400/08/19
سلام من یه کاردرخانه میخوام بسته بندی
13:20
1 تایید
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
16:28
1 پاسخ
1 تایید
مطهره متاجی
سلام من به یک کار درمنزل نیاز دارم بسته بندی باشه
18:21
فناوران ایده گستر فیدار | Ideh Gostar Fidar
استخدام کارگر ساده (مشهد)
به یک نیروی خدماتی و فنی جهت همکاری در کارگاه نیازمندیم. مسئولیت‌ها شامل موارد زیر می‌شود: انجام کارهای نظافتی و مرتب‌سازی محیط کارگاه کمک در امور فنی و تولید (در حد کارهای دستی و ساده) انجام کارهای...
1400/08/20
سلام من به یک کار در منزل نیاز دارم بسته بندی چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم
06:25
2 تایید
سلام من يه كار بسته بندي در خانه میخواستم 
09:59
سلام من یک کار در منزل نیازمندمممم
14:50
بسته بندی
به چند نفر همکار آقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر به علت کمبود و...
ابوالفضل حسین زاده
سلام کار در خانه بسته بندی میخوام
20:19
1 تایید
1400/08/21
زهرا سادات ملایی
سلام ما نیاز مند کار در منزل بسته بندی هستیم
21:50
1 تایید
1400/08/22
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 
0**** 
13:19
2 پاسخ
بسته بندی
به دو نفر خانم زرنگ و کاری در بسته بندی آلوچه نیازمندیم ،دستمزد روزانه ۴۰۰تومان محیطی کاملازنانه و امن ،، کار به منزل داده نمیشود و فقط در کارگاه انجام میشه ،کسایی که واقعا نیاز به کار دارن در چت دیو...
خانم محمدی
سلام من هم یه کار در منزل میخوام به پولش  احتیاج دارم لطفآاگه کسی هست به این شماره تماس بگیره واقعآبه پولش احتیاج دارم 0**** 
13:21
1400/08/23
علی خاکی
نیازمند  کار بسته بندی  در خانه هستم 
06:01
علی خاکی
سلام  لطفا  کار بسته بندی در منزل معرفی کنید0**** 
06:05
طراحی ۴ جعبه بسته بندی غذا فست فود
با سلام و احترام طراحی چند جعبه بسته بندی برای فست فود رژیمی هست که نیاز به طراحی لایه باز جعبه ها برای چاپخانه میباشد
علی خاکی
نیازمند  کار  بسته بندی درمنزل 
شیراز 0****  خانم حسینی
06:09
منصوره اکبری
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم. شهر تبریز اطراف خیابان ارتش.  به این کار خیلی نیاز دارم
0**** 
20:27
1400/08/24
سلام من ی کار در منزل نیاز دارم  تورو خدا کاری بود بهم بگین  تو رشت 
11:56
طراحی لیبل چای کیسه ای فوری تحویل تا فردا ۱۰ صبح
طراحی لیبل چای کیسه ای و دمنوش به صورت انحصاری ابعاد نرمال چای کیسه ای عکس نمونه ارسال خواهد شد طرح مورد نظر یک طرح بسیار شیک ساده جهت کافی شاپ شعار Take off with v1
0**** 
11:58
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین 0****  اینم شماره تلفن 
14:47
1 پاسخ
1400/08/25
ان
سلام یه بسته بندی در منزل میخاستم 
12:37
حمزه حسین پور
فوری ...کار در منزل بسته بندی میخوام و انجام میدم
کار در منزل انجام میدم شرایط بیرون کار کردن رو ندارم اگر کار زیاد هست ما دو نفریم بسته بندی حبوبات و لوازمات انجام میدیم در منزل خودمون
سلام تورو خدا ی کار بسته بندی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ثواب داره حداقل خرج دوتا بچم در بیاد اصفهان 0**** 
12:58
هما حسین ابادی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی باشه تا دو تا بچه کوچیکه دارم لطفا ثبت نام کنید 
23:18
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 0**** 
23:20
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده خط تولید
استخدام نیرو آقا و خانم جهت اشتغال در خط بسته بندی مواد شوینده و تولید پلاستیک ساعت کاری: ساعت کاری 7 الی 16 بعد از آن اضافه کاری وابسته به محل استقرار اضافه کاری متفاوت است حداکثر تا ساعت 19 پنج...
هما حسین ابادی
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 09024183436
سبزوار
23:21
1400/08/27
زهرا جهان بخشی
سلام من به یک کاردرمنزل نیازدارم بسته بندی چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم ممنون.میشم زودتر کاربدید.ازقزوین
02:53
زهرا جهان بخشی
0**** از قزوین
02:55
کار در منزل بسته بندی کش مو
فرصت استثنایی شغل خانگی – بسته‌بندی کش مو آیا دنبال یک شغل آسان، بدون نیاز به تجربه و پرداخت عالی در منزل هستی؟ همین حالا به جمع تیم ما بپیوند و از مزایای ویژه بهره‌مند شو! ✅ ویژگی‌ها و مزایا: کار سا...
سلام خانم هستم به کارمشغول درخانه نیازدارم ازشهرخوی خیلی براش احتیاج دارم لطفااگ کاری هست بااین شماره تماس بگیرین 0**** 
09:35
سلام من کار در منزل میخواستم چون دو بچه کوچک دارم‌لطفن یک کار آسانتر باشه من در خدمتم
11:17
سلام دنبال کاردرمنزل هستم
12:13
استخدام نیرو (ادمین فروشنده )فروشگاه خورشید
استخدام نیرو‌ فروشگاه خورشید ادمین حضوری (پاسخدهی بسته بندی) ادمین سایت (حضوری ) فروشنده (کیف و کیف و صندل ) حقوق ۱۰/۱۲تومن با پور سانت شرایط سنی ۱۸الی۲۸سال اشنایی با محیط کاری اگر سابقه کاری داشت...
کاردرمنزل
12:14
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
12:15
1 پاسخ
سلام من خانم هستم  کار بسته بندی در خانه میخواستم   من واقعا به پولش نیاز  دارم سه تاه بچه دارم  سرپرستم لطفا خواهش ثبت نام کنید من رو  از تهران 
18:40
درآمد میلیونی با گوشی
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
1400/08/29
خدیجه خوندابی
باسلام وخسته نباشیددنبال کاربسته بندی درمنزل هستم نیازمالی دارم.ساگن شاهین شهرگرگاب هستم.0**** 
06:59
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندیم شماره 0**** 
13:08
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندم 0****  در اردبیل 
13:09
کار در کارگاه جوراب بافی
به تعدادی کارگر جهت کار در تولیدی جوراب بافی در قسمت بسته بندی نیاز مندیم خانم/آقا
سلام  من در روستای امند هستم در تبریز لطفا به کار کردن در منزل نیاز دارم 0**** 
15:47
1400/08/30
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم 
ورامین سکونت دارم 
0**** 
10:19
1 پاسخ
1400/09/01
سلام کار در منزل نیازمندم  کرج 0**** 
06:14
سورتینگ و بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت کار در سورتینگ و بسته بندی نیاز داریم ،
1400/09/02
سلام.کاردرمهدکودک در دزفول
17:00
1400/09/03
دنبال کار. درمنزل کرج فردیس برای بسته بندی
15:58
خانم کهرازه
سلام دوردخداقوت برشما 
خانم هستم کاربسته بندی در منزل میخواستم بدجوری نیازمندم پدرومادر مریضند مراقبت از آنها نمیتونم بیرون کارکنم هیچ هزینه ای ندارم بدترین شرایط هستم اگه این کار بسته بندی واقعیت داره مرا ثبت نام کنید
استان سیستان بلوچستان 
شهر زاهدان 
از طریق واتساپ پیام بدی متشکرم 
0**** 
17:17
اتوکار وبسته بند
تعداد ۲نفر نیروی جوان و با سابقه (نیروی خانم)جهت فعالیت در تولیدی پوشاک کودک در بخش اتو و بسته بندی نیازمندیم ترجیحًا مسلط و اشنا با محیط تولیدی حداکثر تا ۳۵ سال محدوده گلشهر ،قاسم اباد همراه با...
زهرازمانیان
سلام  به کاربسته بندی  درمنزل خیلی احتیاج دارم
19:19
زهرازمانیان
سلام  به کاردرمنزل  خیلی  احتیاج دارم کاربسته بندی  اصفهان خیابان غرضی هستم 
19:21
زهرازمانیان
شماره موبایلم 0**** 
19:22
1 پاسخ
استخدام نیروی کار
به یک آقا یا خانم برای بسته بندی میوه ودو خانم برای کار در کارگاه قنادی درفروشگاه فامیلی شعبه امیرکبیر نیازمندیم
1400/09/04
شبن
سلام  کاردرمنزل بسته بندی تهران ملارد
08:55
سلام نیازمند کاربست بندی درشیراز مومني هستم اینم شمارم 0****  لطفا تماس بگیرید ممنون
10:55
0**** 
11:53
1 پاسخ
استخدام اقا
به نام خدا جذب نیرو جهت کار در خط تولید و بسته بندی و ... شرایط لازم : سن از 18 تا 30 اقا ترجیهی مجرد دارای بیمه و سنوات و پاداش سرویس رفت و امد برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1400/09/11
 سلام من دانشجو هستم تخصصی ندارم به کار در منزل احتیاج دارم
22:20
2 پاسخ
1400/09/13
سلام کار بسته بندی در قروه می خوام 
21:41
1400/09/14
سلام اگه میشه یه کار در منزل بهم بدهید بسته بندی ب91اشه ممنون میشم
06:40
نیازمند دونفر نیروی خانم جهت کار در غذا بیرون بر
دونفر نیروی خانم جهت بسته بندی غذا،دورچین و آماده سازی دورچین یک نفر شیفت صبح ۸ صبح تا ۴ عصر یک نفر شیفت عصر ۴ عصر تا ۱۰ شب درچه_چهارراه مطهری لطفا برای هماهنگی و اطلاعات بیشتر با شماره داخل آگهی تما...
1400/09/15
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم  احتیاج دارم ممنونم
09:59
1400/09/19
فاطمه حسینی
سلامم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن لطفا به آیدی من در تلگرام پیام بزارید@N_m_f9711_2
03:44
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم.نمیتونم بیرون کار کنم.
15:14
انبار و فروشگاه با مزایای خوب
دو نفر نیروی جوان و تازه نفس با سن زیر ۳۰ سال حتما برای فروشگاه و انبار یک شرکت معتبر تولیدکننده انواع لباس کار و کفش ایمنی لازم داریم. کار فروشگاه فروش و پیگیری و چیدمان و رفت و آمد از فروشگاه به انب...
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من کار بسته بندی در خانه نیاز دارم. اگه کاری هست لطفا به منم خبر بدین.ارومیه
15:15
1400/09/20
زهره رحیمی
سلام وقت بخیر ببخشید من هم به یک کار نباز دارم پدرم نمیتونه کار کنه کار در منزل باشه
06:32
زینب مهری
سلام وقت بخیر من میتونم کار گویندگی و کتاب صوتی انجام بدم تهران
06:57
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر پروژه بسته بندی نوآوری | Innovation Packaging Project Manager
شرح شغل: • جریان کاری بسته بندی سرب برای پروژه های npd/epd/ve. • مشخصات بسته بندی و الزامات عملکرد فنی را تعریف کنید. • آزمایشات آزمایشگاهی و کارخانه را هدایت کنید و از آمادگی فنی اطمینان حاصل کنید. •...
1400/11/11
سلام یه کار بسته بندی تو خونه میخوام شدیدا نیاز مالی دارم ممنون میشم خبر بدین
06:29
عمرانی
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم در مشهد لطف کنین خبرم کنید
08:38
1400/11/12
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:56
دهلر ایران | Doehler Iran
کارشناس فنی فروش | Technical Sales Expert
شرح شغل: متخصص فروش مسئول بهبود عملیات مشتری، تضمین فروش سودآور، درک نیازها و نیازهای مشتری، و افزایش رضایت مشتری است. • شروع فعالیت خروجی و دریافت تلفن ورودی، ایمیل و غیره، برای طراحی راه‌حل‌هایی که ...
1400/11/14
دایی نژاد
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد 0**** 
15:38
1400/12/08
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
13:16
1 پاسخ
خواهش میکنم 
13:18
نیرو آقا برای بسته بندی
برای واحد بسته بندی وبسایت لوازم آشپزخانه به یک نیرو آقای با شرایط زیر نیاز داریم: ۱. محدوده سن بین ۲۰ تا ۳۵ سال ۲. تحصیلات حداقل فوق دیپلم ۳. منظم و متعهد ۴. تک شیفت و یا دو شیفت انتخاب با شماست ...
یعنی یه کاردرمنزل دراصفهان نیسسس😔
13:21
1401/04/22
فرشته پسنده
سلام نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی 
21:52
فرشته پسنده
من یزد هستم امام شهر می‌شینم ممنون میشم بسته بندی سراغ دارین بگین 
21:54
آگهی استخدام
آگهی جذب نیروی کار در شرکت پرورش بلدرچین شرکت معتبر پرورش و فرآوری محصولات بلدرچین جهت تکمیل کادر نیروی انسانی خود چند نفر نیروی آقا با شرایط زیر استخدام می‌کند: شرایط کار: • همکاری در واحدهای دستگ...
1401/06/13
ناهید عباس آبادی
کسی  کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون 0**** 
20:14
1 پاسخ
1401/06/14
ایران پروار
سلام من یه خانم خانه دارم احتیاج ب کار در منزل دارم. بسته بندی یا خیاطی تو منزل باشه خیلی عالیه 
06:43
1401/07/26
رمضانی
سلام  ،نیازمند کار بسته بندی درمنزل هستم.،تنکابن،رامسر،خانم رمضانی0**** 
12:52
فروشنده خانوم نیازمندیم .و یک نیرو بسته بندی کفش
تعداد نیرو: 2 نفر
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
13:00
1 پاسخ
1402/04/09
محمد صمدی
زهرا علیزاده
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
نیروی خانم بسته بندی کفش
یک نفر نیدوی خانم جهت بسته بندی کفش درکارگاه کفاشی ازساعت ۹صبح تا ۵عصر
محمد صمدی
0362009478
سلام 0**** تماس 
15:49
محمد صمدی
زهرازمانیان
شماره موبایلم ۰۹۱۳۹۰۲۸۶۹۰
سلام 0**** 
16:55
1402/04/11
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
اپراتور وکارگر تولید ماهر و ساده شرکت سحرخیز
گروه کشاورزی وصنعتی زعفران سحرخیز بابیش از 9 دهه قدمت،جهت خط تولید خوددر*شهرک صنعتی بینالود*اپراتور ماهر خط تولیدجذب می نماید. توجه فرمایید:آدرس محل کار شهرک صنعتی بینالود میباشد ساعت کاری و مزایا: *س...
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:16
1402/04/21
محمد صمدی
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:43
1402/04/22
محمد صمدی
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی خیلی نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:27
بسته بندی و وسط کار
تعدادی وسط کار و بسته بندی در تولیدی پوشاک
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
کسی کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:28
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:29
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:15
جذب نیروی آقا جوان کاری ((برای تولید روغن))
استخدام فری ..برای بخش های کاری ..خط تولید ..انبار داری..حساب داری.. بسته بندی..حراست..نگهبانی.... __شرایط سنی ۱۹الی۳۰سال‌‌‌‌‌__فقط آقا مجرد ((برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید ))
محمد صمدی
پاسخگو نبودم پیام بدید 
12:17
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:34
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من ی دختر ی ساله دارم شرایط کار بیرون ندارم اگه کاری هست ک بشه داخل منزل انجام دادم ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:09
کار در منزل(بسته بندی نبات)
وقت بخیر بسته‌بندی نبات متبرک و سکه یادبود کربلا برای مناسب های مذهبی محرم و اعیام نیاز به نیروی خانم به صورت کار داعمی دارد خانم های شهرستانی کار براشون با پست ارسال میشه تحویل کار پس از دریافت...
1402/04/29
امید صادقي
زهرا علیزاده
سلام
سلام  خوب هسین هنوز کارگر میخواین
02:12
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
07:16
1 پاسخ
محمد صمدی
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:10
استخدام نیرو در شرکت اکمل
درقسمت های ذیل نیرو می پذیرد: بسته بندی (طاقه پیچی) انبارداری و عدل بندی ساعت کاری از ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر و ۴ بعد از ظهر تا ۱۲ شب (دوشیفت) سرویس و ناهار با خودتان می باشد. شهرک صنعتی محمودآباد بین خ...
1402/05/01
محمد صمدی
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:18
محمد صمدی
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین ۰۹۹۱۴۱۰۹۵۱۰ اینم شماره تلفن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:20
محمد صمدی
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:21
کارگر ساده با حقوق بالا
یک شرکت معتبر دکوراسیون داخلی آرایشگاه واقع در گلدشت کرج؛ جهت تکمیل کادر پرسنلی خود از تعدادی نیروی آقا دعوت به همکاری مینماید. شرح وظایف : بارگیری ،جابجایی، بسته بندی دکور آرایشگاهی پرداخت منظم حقوق...
1402/05/05
محمد صمدی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
1402/05/31
زهرا ساریجلو
سلام کار در منزل میخواستم
08:25
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا ساریجلو
سلام0**** 
14:33
1 پاسخ
کارگرساده/ خانم.اقا/بیمه.پاداش
استخدام( آقایان )(خانم ها)جویای کار بعنوان کارگر ساده و ماهر در کارخانه کروسان (قسمت خط تولید و بسته بندی ) ✅شرایط کاری کارخانه بصورت ذیل میباشد ساعت کاری ۸صبح الی۱۷ عصر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل +...
کار بسته بندی حبوبات و لباس هر چیزدیگه 
اگه شرایط بود چرخ گل گلدوزی هم دارم  
17:09
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:29
دیانا زوری
محمد صمدی
سلام۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
سلام  خانم فیضی هستم کاربسته  بندی درمنزل میخاستم در  مشهد میتونین کمک کنید!
12:28
نیرو خانوم و آقا ..قطعه بندی
به تعدادی نیروی خانم و اقا جهت تکمیل نیرو برای پوست گیری، چربی گیری، بی خسی و بسته بندی در قسمت قطعه بندی مرغ شیفت عصر (۴:۳۰عصر تا ۱۱شب) ۶ساعت کاری به همراهم یک وعده غذا ، در اطراف گرگان و حومه (کاری...
غنچه درگاهی
13:13
1 پاسخ
محمد صمدی
غنچه درگاهی
سلام تماس بگیرید0**** 
16:40
1402/06/25
صدیقه شریعتی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:54
استخدام کارگر خانم ساده جهت بسته بندی
اینجا یک کارگاه تولیدی لباس های مزونی هست که ما برای تکمیل تیم خود نیاز به یک خانم ترجیحا سن از ۲۰ سال تا نهایت ۴۰ سال،، جهت بسته بندی و مسئولیت دریافتی و ارسالی ها نیازمندیم. حقوق بر پایه وزارت کار ...
صدیقه شریعتی
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم ورامین سکونت دارم ۰۹۳۹۷۷۸۲۳۷۰
19:56
دوشنبه 18 آذر 1404، ساعت 11:46