دنبال کن

سللم یه کار در خانه میخاستم بسته بندی

بسته بندی

1400/08/12
خسته نباشی من خیلی نیاز به کار دارم، 
20:22
1 پاسخ
2 تایید
صنایه بسته بندی پوشاک چینش آران البرز
بازاریاب
شرکت چینش آران البرز اولین تولید کننده تخصصی انواع کاور و بسته بندی نایلونی پوشاک می باشد که در حال حاضر به یک بازاریاب حرفه ای، متعهد،مسئولیت پذیر با فن بیان و روابط عمومی قوی جهت همکاری نیازمند است....
1400/08/13
سلام من یک کار در منزل نیاز دارم 
05:52
5 تایید
شماره موبایل تون رو بفرست 
05:53
2 پاسخ
2 تایید
1400/08/15
زهرا علیزاده
سلام 
16:47
2 پاسخ
1 تایید
طراحی بسته بندی کیسه برنج
طراحی کیسه برنج ایرانی برای چاپ بر روی کیسه های متقال در اندازه ۵ و ۱۰ کیلویی
سلام  درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
17:01
2 پاسخ
1400/08/16
حشمت وحیدی
سلام پسرم میخاد دوماد بشه به کار نیاز دارم اگه بسته بندی دارین منم ثبت کنین اینم شمارم 0**** 
03:40
1 تایید
فریبا وکیلی
سلام 
نیازمند کار در خانه( بسته بندی یا مونتاژ کاری ) هستم
اصفهان
10:39
1 تایید
صنایع چاپ و بسته بندی کارتن نوید
ماشین چی و کمکی
استخدام ماشین چی چاپ افست رولند رکورد 4/5 ورقی 2و 4 رنگ به همراه کمک نیازمندیم
سلام منم دنبال کاربسته بندی هستم نیازمالی دارم منم ثبت کنین ادرس مشهدمیشینم اینم شماره تماس0****  
11:51
1 تایید
سلام نیازمندکاردرخانه(بسته بندی)هستم مشکین شهر 
20:19
1 تایید
1400/08/18
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
خیلی نیازدارم
06:20
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به یک نفر همکار خانوم زیر ۳۵ سال در بسته بندی پلاستیک نیازمندیم.
1400/08/19
سلام من یه کاردرخانه میخوام بسته بندی
13:20
1 تایید
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
16:28
1 پاسخ
1 تایید
مطهره متاجی
سلام من به یک کار درمنزل نیاز دارم بسته بندی باشه
18:21
بسته بندی
به یک نفر خانم مجرد جهت بسته بندی محصولات آردی و لوازمات قنادی نیازمندیم شرایط سنی از ۲۰ تا ۳۰ سال باشد برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه مراجعه فرمایید. آدرس: خیابان پناهی (کوچه سینما) بین طالقانی و روشن...
1400/08/20
سلام من به یک کار در منزل نیاز دارم بسته بندی چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم
06:25
2 تایید
سلام من يه كار بسته بندي در خانه میخواستم 
09:59
سلام من یک کار در منزل نیازمندمممم
14:50
بسته بندی
ب چند نفر نیروی بسته بندی لباس نوزادی نیازمندم محیطی کاملا زنانه محدوده مطهری حر عاملی عبادی
ابوالفضل حسین زاده
سلام کار در خانه بسته بندی میخوام
20:19
1 تایید
1400/08/21
زهرا سادات ملایی
سلام ما نیاز مند کار در منزل بسته بندی هستیم
21:50
1 تایید
1400/08/22
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 
0**** 
13:19
2 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
خانم محمدی
سلام من هم یه کار در منزل میخوام به پولش  احتیاج دارم لطفآاگه کسی هست به این شماره تماس بگیره واقعآبه پولش احتیاج دارم 0**** 
13:21
1400/08/23
علی خاکی
نیازمند  کار بسته بندی  در خانه هستم 
06:01
علی خاکی
سلام  لطفا  کار بسته بندی در منزل معرفی کنید0**** 
06:05
بسته بندی
یک شرکت جهت تکمیل کادر به یک نفر اقا و یک نفر خانم جهت بسته بندی با بیمه و سرویس و حقوق طبق قانون کار نیاز دارد ساعت کاری ۸الی۵/۳۰عصر ادرس :جاده صوفیان شهرک ایت الله رفسنجانی کوچه ۶
علی خاکی
نیازمند  کار  بسته بندی درمنزل 
شیراز 0****  خانم حسینی
06:09
منصوره اکبری
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم. شهر تبریز اطراف خیابان ارتش.  به این کار خیلی نیاز دارم
0**** 
20:27
1400/08/24
سلام من ی کار در منزل نیاز دارم  تورو خدا کاری بود بهم بگین  تو رشت 
11:56
طراحی جعبه محصول در زمینه پت
به طراحی یک جعبه محصول در زمینه پت نیازمندم که المان هاش مشخص هست فقط باید جایگذاری بشه
0**** 
11:58
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین 0****  اینم شماره تلفن 
14:47
1 پاسخ
1400/08/25
ان
سلام یه بسته بندی در منزل میخاستم 
12:37
بسته بندی میوه و سبزیجات
با سلام به تعدادی نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه و سبزیجات نیازمندیم در محیطی کاملا زنانه با سرویس رفت برگشت اتباع هم پذیرفته می شود و به تعدادی محدود نیرو آقا متاهل و مسولیت پذیرفته می شود
سلام تورو خدا ی کار بسته بندی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ثواب داره حداقل خرج دوتا بچم در بیاد اصفهان 0**** 
12:58
هما حسین ابادی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی باشه تا دو تا بچه کوچیکه دارم لطفا ثبت نام کنید 
23:18
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 0**** 
23:20
1 پاسخ
طراحی سایت فروشگاهی ساده
دوستان یک سایت وردپرس ساده می‌خوام برای فروش یک محصول که چند نوع طعم داره ولی کلیتش یکیه (محصول ما قووتو بسته بندی شده هستش) از این لحاظ دسته بندی یا کتگوری نخواهیم داشت در عوض مواد اولیه رو به عنوان ...
هما حسین ابادی
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 09024183436
سبزوار
23:21
1400/08/27
زهرا جهان بخشی
سلام من به یک کاردرمنزل نیازدارم بسته بندی چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم ممنون.میشم زودتر کاربدید.ازقزوین
02:53
زهرا جهان بخشی
0**** از قزوین
02:55
شرکت داروسازی/راننده موزع(کمک راننده) کارگر حراست
استخدام فوری فروردین 1404 در کارخانه معتبر داروسازی پذیرش :  ( آقایان ایرانی و اتباع /خط تولید و بسته بندی ( کارگرساده ) ،راننده پایه 2 و 1 و لیفتراک ، موزع و حراست با شرایط عالی.( پرداخت به موقع حقو...
سلام خانم هستم به کارمشغول درخانه نیازدارم ازشهرخوی خیلی براش احتیاج دارم لطفااگ کاری هست بااین شماره تماس بگیرین 0**** 
09:35
سلام من کار در منزل میخواستم چون دو بچه کوچک دارم‌لطفن یک کار آسانتر باشه من در خدمتم
11:17
سلام دنبال کاردرمنزل هستم
12:13
استخدام کارگر ساده شرکت آب معدنی با جای خواب
استخدام کارگر ساده آقا در شرکت بسته بندی آب معدنی ✔️ساعت کاری ۸صبح تا۴ بعدازظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق کامل ✔️دارای ۳وعده غذایی گرم رایگان وای فای نامحدود و پرسرعت ✔️دارای ۳روزمرخصی با حقو...
کاردرمنزل
12:14
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
12:15
1 پاسخ
سلام من خانم هستم  کار بسته بندی در خانه میخواستم   من واقعا به پولش نیاز  دارم سه تاه بچه دارم  سرپرستم لطفا خواهش ثبت نام کنید من رو  از تهران 
18:40
شرکت دنیت
نیروی ثبت اطلاعات و بسته بندی ابزار چوب
جنسیت: آقا مقطع تحصیلی: دیپلم، کاردانی، کارشناسی سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران آشنا به کامپیوتر داشتن روحیه کار تیمی و پرانرژی آموزش پذیر مزایا: بیمه
1400/08/29
خدیجه خوندابی
باسلام وخسته نباشیددنبال کاربسته بندی درمنزل هستم نیازمالی دارم.ساگن شاهین شهرگرگاب هستم.0**** 
06:59
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندیم شماره 0**** 
13:08
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندم 0****  در اردبیل 
13:09
کارگرساده
مونتاژ و بسته بندی استند های فروشگاهی 1- شرایط احراز: غیر اتباع -وظیفه شناس و متعهد به کار – وضعیت جسمانی مناسب – ترجیحا آشنا به کار در واحدهای تولیدی – 2- جنسیت: آقا 3- سن: حداکثر 35 سال 4- نوع قر...
سلام  من در روستای امند هستم در تبریز لطفا به کار کردن در منزل نیاز دارم 0**** 
15:47
1400/08/30
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم 
ورامین سکونت دارم 
0**** 
10:19
1 پاسخ
1400/09/01
سلام کار در منزل نیازمندم  کرج 0**** 
06:14
کارگرساده خط تولید - آقا
کارگرساده خط تولید - آقا ✅محل کار:قم ، شهرک صنعتی محمود آباد ✅روز و ساعت کاری: همه روزهای هفته بصورت شیفت 12 ساعته گردشی ✅نوع همکاری: تمام وقت ✅سرویس رفت و برگشت / یک وعده ی غذایی گرم ✅سابقه کار در صن...
1400/09/02
سلام.کاردرمهدکودک در دزفول
17:00
1400/09/03
دنبال کار. درمنزل کرج فردیس برای بسته بندی
15:58
خانم کهرازه
سلام دوردخداقوت برشما 
خانم هستم کاربسته بندی در منزل میخواستم بدجوری نیازمندم پدرومادر مریضند مراقبت از آنها نمیتونم بیرون کارکنم هیچ هزینه ای ندارم بدترین شرایط هستم اگه این کار بسته بندی واقعیت داره مرا ثبت نام کنید
استان سیستان بلوچستان 
شهر زاهدان 
از طریق واتساپ پیام بدی متشکرم 
0**** 
17:17
شرکت کیک و بیسکوئیت/کارگر،راننده،موزع،حراست بابیمه
فراخوان استخدام فوری کارخانه صنایع غذایی ✅ تعداد 30 نفر آقا ایرانی واتباع دربخش های کارگرساده خط تولید و بسته بندی /حراست/موزع/راننده لیفتراک،راننده پایه2، پایه 1 نیازمندیم. پایان خدمت کارگر الزامی ن...
زهرازمانیان
سلام  به کاربسته بندی  درمنزل خیلی احتیاج دارم
19:19
زهرازمانیان
سلام  به کاردرمنزل  خیلی  احتیاج دارم کاربسته بندی  اصفهان خیابان غرضی هستم 
19:21
زهرازمانیان
شماره موبایلم 0**** 
19:22
1 پاسخ
نیروی بسته بندی اقا وخانم
با سلام و عرض شادباش سال نو یک شرکت تولیدی قابلمه چدن جهت تکمیل کادر خط تولید در قسمت بسته بندی جدید اقدام به استخدام می نماید حداقل حقوق بالاتر از قانون کار ساعت کاری از ساعت ۷/۳۰ الی ۱۸/۳۰ بیمه تامی...
1400/09/04
شبن
سلام  کاردرمنزل بسته بندی تهران ملارد
08:55
سلام نیازمند کاربست بندی درشیراز مومني هستم اینم شمارم 0****  لطفا تماس بگیرید ممنون
10:55
0**** 
11:53
1 پاسخ
کارگر راننده حراست با جای خواب و غذا
استخدان فوری کارخانه بزرگ و معتبر تولید انواع بستنی جهت تکمیل نیروی انسانی خود به تعداد بالا آقای ایرانی و اتباع در قسمت های بسته بندی،خط تولید، بسته بندی،حراست،راننده ،پایه ۱ و ۲ نیازمند می‌باشد شرای...
1400/09/11
 سلام من دانشجو هستم تخصصی ندارم به کار در منزل احتیاج دارم
22:20
2 پاسخ
1400/09/13
سلام کار بسته بندی در قروه می خوام 
21:41
1400/09/14
سلام اگه میشه یه کار در منزل بهم بدهید بسته بندی ب91اشه ممنون میشم
06:40
طراحی کیسه محصول ۲
سلام، انتظار ما کیسه دارای لوگو برای محصول ۲ شرکت میباشد.
1400/09/15
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم  احتیاج دارم ممنونم
09:59
1400/09/19
فاطمه حسینی
سلامم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن لطفا به آیدی من در تلگرام پیام بزارید@N_m_f9711_2
03:44
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم.نمیتونم بیرون کار کنم.
15:14
طراحی کیسه محصول ۱
سلام، انتظار ما کیسه دارای لوگو برای محصول ۱ شرکت میباشد.
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من کار بسته بندی در خانه نیاز دارم. اگه کاری هست لطفا به منم خبر بدین.ارومیه
15:15
1400/09/20
زهره رحیمی
سلام وقت بخیر ببخشید من هم به یک کار نباز دارم پدرم نمیتونه کار کنه کار در منزل باشه
06:32
زینب مهری
سلام وقت بخیر من میتونم کار گویندگی و کتاب صوتی انجام بدم تهران
06:57
کارگرساده ، آقا و خانم در تولیدی نبات
در یک مجموعه معتبر تولیدی به تعدادی آقا جهت واحد تولید و تعدادی خانم در واحد بسته بندی تولیدی نبات نیازمندیم . حقوق آقایان از ۱۳ میلیون تومان به بالا در دو شیفت کاری صبح از ساعت ۷ الی ۱۵ عصر از ۱۴ ا...
1400/11/11
سلام یه کار بسته بندی تو خونه میخوام شدیدا نیاز مالی دارم ممنون میشم خبر بدین
06:29
عمرانی
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم در مشهد لطف کنین خبرم کنید
08:38
1400/11/12
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:56
کارخانه پروتئینی کارگرساده حراست موزع راننده
◀️به تعداد زیادی نیروی آقا ایرانی و غیرایرانی برای کارخانه پروتئینی در کارگر تولید و بسته بندی، راننده پایه 1، راننده پایه 2، موزع(کمک راننده)، حراست، راننده لیفتراک، نیازمندیم✅ ●◐ ساعت کاری 8:00 الی...
1400/11/14
دایی نژاد
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد 0**** 
15:38
1400/12/08
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
13:16
1 پاسخ
خواهش میکنم 
13:18
کارگر ساده نگهبان، نظافتچی، باربری ایرانی و افغان
توجه توجه‼️ فوری و محدود‼️ ✔️شرایطی ویژه برای شهرستانی های عزیز جویای کار ✔️فقط افراد جویای کار با شرایط زیر تماس بگیرند ⭕محدوده سنی 18 تا 45 سال ⭕دارای مدارک شناسایی ⭕بدون تتو و اعتیاد ✅به7...
یعنی یه کاردرمنزل دراصفهان نیسسس😔
13:21
1401/04/22
فرشته پسنده
سلام نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی 
21:52
فرشته پسنده
من یزد هستم امام شهر می‌شینم ممنون میشم بسته بندی سراغ دارین بگین 
21:54
آراکو | Arako
استخدام طراح گرافیک (کرل کار)
مجموعه چاپ و بسته بندی آراکو از یک نفر طراح کرل کار آشنا به برنامه طراحی * کرل * و مکمل : (فتوشاپ یا ایلاستریتور) جهت کار در سازمان چاپ و بسته بندی آراکو دعوت به همکاری مینماید. حقوق بصورت توافقی با ت...
1401/06/13
ناهید عباس آبادی
کسی  کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون 0**** 
20:14
1 پاسخ
1401/06/14
ایران پروار
سلام من یه خانم خانه دارم احتیاج ب کار در منزل دارم. بسته بندی یا خیاطی تو منزل باشه خیلی عالیه 
06:43
1401/07/26
رمضانی
سلام  ،نیازمند کار بسته بندی درمنزل هستم.،تنکابن،رامسر،خانم رمضانی0**** 
12:52
استخدام در انبار(تمام وقت/)&بیمه دیجیکالا
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان جمع آوری دسته بندی بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌ ثابت...
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
13:00
1 پاسخ
1402/04/09
محمد صمدی
زهرا علیزاده
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
بسته بندی قاب موبایل و اکسسوری
برند وینا کیس در زمینه طراحی و تولید قاب و لوازم جانبی موبایل فعالیت میکند. برای محصولات خود میخواهیم بسته بندی فروشگاهی و مخصوص ارسال اینترنتی طراحی کنیم.
محمد صمدی
0362009478
سلام 0**** تماس 
15:49
محمد صمدی
زهرازمانیان
شماره موبایلم ۰۹۱۳۹۰۲۸۶۹۰
سلام 0**** 
16:55
1402/04/11
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
کارمند خانم
کارمند خانم جهت شرکت تاسیساتی مونتاژ و بسته بندی تجهیزات تصفیه مجرد سن ۲۵ الی ۴۰ ساعت کاری ۹ الی ۱۷ پنج شنبه ۹ الی ۱۵ حقوق بین ۱۲ الی ۱۵ کار سبک و تمیز بدون نیاز به سابقه کار دائم و همیشگی لط...
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:16
1402/04/21
محمد صمدی
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:43
1402/04/22
محمد صمدی
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی خیلی نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:27
تکنسین فنی - برق ( شرکت لبنیات کالین )
شرکت کالین جهت تکمیل کادر خود در حال جذب تکنسین فنی (برق ) می باشد: شرایط احراز: - فقط آقا - تسلط به برق ماشین آلات بسته بندی و صنایع لبنی - تسلط به مکانیک ماشین آلات بسته بندی و صنایع لبنی - ...
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
کسی کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:28
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:29
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:15
کارگرماهر و ساده و حراست شرکت دارویی
استخدام فوری واحد حمل و نقل و تولید و بسته بندی شرکت معتبر دولتی قطعات خودرو به تعدادی نیروی کارگر ساده و ماهر خط تولید حراست نیازمند است. ((سن ۱۸ الی ۴۳ سال)) تایم کاری کارگر ۸ صبح الی ۴بعدازظهر ...
محمد صمدی
پاسخگو نبودم پیام بدید 
12:17
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:34
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من ی دختر ی ساله دارم شرایط کار بیرون ندارم اگه کاری هست ک بشه داخل منزل انجام دادم ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:09
داده افرا مهرگان
انباردار و کمک انباردار
جنسیت: آقا سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۱۵ الی ۲۰ میلیون استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران جهت امور بسته بندی و جابجایی دستگاه های پرینتر، مانیتور و اکسسوری مزایا: بن خرید صبحانه بیمه، پادا...
1402/04/29
امید صادقي
زهرا علیزاده
سلام
سلام  خوب هسین هنوز کارگر میخواین
02:12
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
07:16
1 پاسخ
محمد صمدی
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:10
کارگر ساده خانم جهت بسته بندی ذغال
به یک نفر کارگر ساده خانم جهت کار در کارگاه صنعتی ذغال نیازمندیم حداقل سن برای استخدام 25 سال می باشد افراد زیر 25سال سن استخدام نداریم افراد سیگاری و دارای اعتیاد استخدام نداریم حقوق 15 میلیون + ...
1402/05/01
محمد صمدی
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:18
محمد صمدی
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین ۰۹۹۱۴۱۰۹۵۱۰ اینم شماره تلفن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:20
محمد صمدی
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:21
نیروی آقا و خانم ، روز مزد جهت کار در کارخانه
جهت انجام بسته بندی و .... از ساعت ۸ صبح الی ۱۷ عصر حقوق روزانه ۵۰۰ هزار تومن تسویه همان روز همراه با نهار قبل مراجعه تماس بگیرید گرمدره خیابان سروستان کوچه سرو۱غربی پلاک۱ کارخانه ببر طلایی
1402/05/05
محمد صمدی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
1402/05/31
زهرا ساریجلو
سلام کار در منزل میخواستم
08:25
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا ساریجلو
سلام0**** 
14:33
1 پاسخ
کارگر ساده جهت بسته بندی بستنی با حقوق بالا
♻️استخدام فوری درکارخانه معتبر بستنی و حلواشکری واقع شهرک صنعتی توس به تعداد زیادی کارگر ساده آقا خانم جهت خط تولید و بسته بندی بستنی نیازمند است شرایط سنی ۱۸ تا ۳۵ سال ۷صبح تا ۷عصر حقوق خانم ۱۷....
کار بسته بندی حبوبات و لباس هر چیزدیگه 
اگه شرایط بود چرخ گل گلدوزی هم دارم  
17:09
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:29
دیانا زوری
محمد صمدی
سلام۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
سلام  خانم فیضی هستم کاربسته  بندی درمنزل میخاستم در  مشهد میتونین کمک کنید!
12:28
بسته بندی
باسلام به چندنفر نیروی خانوم برای بسته بندی لواشک آموزش های لازم داده میشود لطفا سوال الکی نپرسید فقط هم توکارگاه هست
غنچه درگاهی
13:13
1 پاسخ
محمد صمدی
غنچه درگاهی
سلام تماس بگیرید0**** 
16:40
1402/06/25
صدیقه شریعتی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:54
بسته بندی
نیروی خانم برای بسته بندی سرویس فقط محدوده ازادشهر حداکثر سن ۳۵ سال کار در منزل ندایم ساعت کار ۷ تا ۱۵ لطفا پیام نذارید فقط تماس پاسخ داده میشود
صدیقه شریعتی
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم ورامین سکونت دارم ۰۹۳۹۷۷۸۲۳۷۰
19:56
پنج‌شنبه 29 فروردین 1404، ساعت 22:50