دنبال کن

سللم یه کار در خانه میخاستم بسته بندی

بسته بندی

1400/08/12
خسته نباشی من خیلی نیاز به کار دارم، 
20:22
1 پاسخ
2 تایید
طراحی لیبل مواد غذایی
یه برش داریم واستون میفرستم روش لیبل فلافل 600 گرمی طراحی کنین در صورت تایید و قشنگ بودن کلی کار بعدش استخدام میزنیم و جزییات کار رو باهم پیش میبریم. روی لیبل اطلاعاتی مثل جدول و لوگوی غذا و دارو، لو...
1400/08/13
سلام من یک کار در منزل نیاز دارم 
05:52
5 تایید
شماره موبایل تون رو بفرست 
05:53
2 پاسخ
2 تایید
1400/08/15
زهرا علیزاده
سلام 
16:47
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم با سرعت عمل بالا جهت کار بسته بندی نیازمندیم محیط کاری امن همراه باحقوق عالی آدرس نبش شریعتی ۳۷ هایپر تخفیف ارکا
سلام  درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
17:01
2 پاسخ
1400/08/16
حشمت وحیدی
سلام پسرم میخاد دوماد بشه به کار نیاز دارم اگه بسته بندی دارین منم ثبت کنین اینم شمارم 0**** 
03:40
1 تایید
فریبا وکیلی
سلام 
نیازمند کار در خانه( بسته بندی یا مونتاژ کاری ) هستم
اصفهان
10:39
1 تایید
طراحی لیبل پشت و روی شیشه محصول قهوه فوری گلد
طراحی لیبل پشت و روی شیشه محصول قهوه فوری گلد کارلنسر حتما سابقه طراحی برای مواد غذایی و از ضوابط اطلاع داشته باشد . ترجیحا خلاق و ایده پرداز
سلام منم دنبال کاربسته بندی هستم نیازمالی دارم منم ثبت کنین ادرس مشهدمیشینم اینم شماره تماس0****  
11:51
1 تایید
سلام نیازمندکاردرخانه(بسته بندی)هستم مشکین شهر 
20:19
1 تایید
1400/08/18
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
خیلی نیازدارم
06:20
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
دعوت ویژه از افراد متعهد و پرانرژی برای همکاری در شرکت سانا شفا بخش راسپینا! آیا دنبال یه فرصت عالی و پایدار توی محیط کاری امن و دوستانه می‌گردی؟ ما دنبال نیروهای مونتاژ و بسته بندی باانگیزه هستیم ک...
1400/08/19
سلام من یه کاردرخانه میخوام بسته بندی
13:20
1 تایید
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
16:28
1 پاسخ
1 تایید
مطهره متاجی
سلام من به یک کار درمنزل نیاز دارم بسته بندی باشه
18:21
طراحی لیبل پشت چسب دار
سلام من برای چاپ لیبل پشت چسب دار توسط چاپ دیجیتال نیاز به فایل مناسب در نرم افزار ایلاستریتور دارم و کار ها نهایت باید با فرمت pdf ارسال شود در ضمن طراحی خاصی نداره و فقط تایپوگرافی هست: لیبل 12*1...
1400/08/20
سلام من به یک کار در منزل نیاز دارم بسته بندی چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم
06:25
2 تایید
سلام من يه كار بسته بندي در خانه میخواستم 
09:59
سلام من یک کار در منزل نیازمندمممم
14:50
طراحی کارتن بسته بندی
من میخواهم یک کارتن برای محصول خود طراحی کنم محصول وارداتی از چین است باید در سبک و قالب چین باشد طبق عکسی که بارگزاری کردم ابعاد کارتن ۴۳۵میلی متر * ۲۸۵ میلی متر * ۱۶۵ میلی متر است برند من Gold Man ...
ابوالفضل حسین زاده
سلام کار در خانه بسته بندی میخوام
20:19
1 تایید
1400/08/21
زهرا سادات ملایی
سلام ما نیاز مند کار در منزل بسته بندی هستیم
21:50
1 تایید
1400/08/22
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 
0**** 
13:19
2 پاسخ
بسته بندی
با سلام به یک نیرو خانم جهت بسته بندی در منزل خودمتقاضی نیازمندم لطفا فقط وات پیام دهید
خانم محمدی
سلام من هم یه کار در منزل میخوام به پولش  احتیاج دارم لطفآاگه کسی هست به این شماره تماس بگیره واقعآبه پولش احتیاج دارم 0**** 
13:21
1400/08/23
علی خاکی
نیازمند  کار بسته بندی  در خانه هستم 
06:01
علی خاکی
سلام  لطفا  کار بسته بندی در منزل معرفی کنید0**** 
06:05
بسته بندی
سلام بسته بندی تشریف میارید فروشگاه ما بسته بندی میکنین به ازای تعداد بسته بندی که میکنین مبلغ دریافت میکنین به ازای هر بسته ۱۵۰۰ تومن
علی خاکی
نیازمند  کار  بسته بندی درمنزل 
شیراز 0****  خانم حسینی
06:09
منصوره اکبری
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم. شهر تبریز اطراف خیابان ارتش.  به این کار خیلی نیاز دارم
0**** 
20:27
1400/08/24
سلام من ی کار در منزل نیاز دارم  تورو خدا کاری بود بهم بگین  تو رشت 
11:56
بسته بندی
بسته بندی در کارگاه نیروی اقا نیاز داریم سنین ۱۲ به بالا ساعت کاری ۸ الی ۱۳ ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری و استراحت ۱۴ الی ۱۹ پایه حقوق از ۱۲ الی ۱۴ محدوده ابراهیم آباد خیابان سید جمال الدین اسد ابادی س...
0**** 
11:58
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین 0****  اینم شماره تلفن 
14:47
1 پاسخ
1400/08/25
ان
سلام یه بسته بندی در منزل میخاستم 
12:37
باز طراحی بسته بندی صابون برای یک برند معتبر
برای یک صابون تولید شده خودمان نیاز به یک باز طراحی امروزی با الهام و الگو قرار دادن یکی دیگر از محصولاتمان(صابون گلیسیرینه پرفروش) داریم نیاز به فردی داریم که خلاق باشد و با فضای بازطراحی آشنا باشد ...
سلام تورو خدا ی کار بسته بندی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ثواب داره حداقل خرج دوتا بچم در بیاد اصفهان 0**** 
12:58
هما حسین ابادی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی باشه تا دو تا بچه کوچیکه دارم لطفا ثبت نام کنید 
23:18
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 0**** 
23:20
1 پاسخ
بسته بندی
به نیروی خانم برای کار بسته بندی ساعت کار از ۹ صبح الی ۶ عصر پایه حقوق ۱۲ میلیون تومان محدودیت سنی از ۱۸ الی ۲۵ سال
هما حسین ابادی
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 09024183436
سبزوار
23:21
1400/08/27
زهرا جهان بخشی
سلام من به یک کاردرمنزل نیازدارم بسته بندی چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم ممنون.میشم زودتر کاربدید.ازقزوین
02:53
زهرا جهان بخشی
0**** از قزوین
02:55
جویای کار در منزل
نیاز به کار در منزل بسته بندی
خانم هستم نیاز فوری به کار بسته بندی در منزل خودم تشکر.
سلام خانم هستم به کارمشغول درخانه نیازدارم ازشهرخوی خیلی براش احتیاج دارم لطفااگ کاری هست بااین شماره تماس بگیرین 0**** 
09:35
سلام من کار در منزل میخواستم چون دو بچه کوچک دارم‌لطفن یک کار آسانتر باشه من در خدمتم
11:17
سلام دنبال کاردرمنزل هستم
12:13
نیازمند همکار خانم جهت کار درکارگاه قنادی
به تعدادی نیروی خانم جهت همکاری در چیدمان و بسته بندی شیرینی در کارگاه قنادی در محدوده اتوبان فرودگاه با سرویس رفت وبرگشت نیازمندیم ساعت تماس:۱۹ الی ۲۲
کاردرمنزل
12:14
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
12:15
1 پاسخ
سلام من خانم هستم  کار بسته بندی در خانه میخواستم   من واقعا به پولش نیاز  دارم سه تاه بچه دارم  سرپرستم لطفا خواهش ثبت نام کنید من رو  از تهران 
18:40
بسته بندی در مرکز پردازش انبار، شیفت 15 الی 24
محل فعالیت: جنوب غرب تهران (شادآباد) حوزه‌های کاری مورد نیاز: آماده‌سازی و بسته‌بندی کالاها شرایط عمومی: برای تمامی افراد (زن و مرد) بازه سنی: 18الی 35 سال شرایط: درآمد ماهیانه (شامل تمامی حقوق، پاداش...
1400/08/29
خدیجه خوندابی
باسلام وخسته نباشیددنبال کاربسته بندی درمنزل هستم نیازمالی دارم.ساگن شاهین شهرگرگاب هستم.0**** 
06:59
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندیم شماره 0**** 
13:08
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندم 0****  در اردبیل 
13:09
همکار خانم جهت بسته بندی خرما
تعدادی نیروی خانم جهت بسته‌بندی محیط کاملا زنانه سن بین ۱۸ تا ۴۵سال حقوق از 12تا 15تومان ساعت کاری 7الی 15 سرویس در محدوده ملارد .مارلیک.سراسیاب.شهریار بیمه بعد از دو ماه تعطیلات و جمعه تعطیل دانشج...
سلام  من در روستای امند هستم در تبریز لطفا به کار کردن در منزل نیاز دارم 0**** 
15:47
1400/08/30
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم 
ورامین سکونت دارم 
0**** 
10:19
1 پاسخ
1400/09/01
سلام کار در منزل نیازمندم  کرج 0**** 
06:14
نیرو ساده تولید کارخانه نان
شرکت صنایع غذایی نان سلامت فروهر که در زمینه تولید نان های مسطح فعالیت دارد جهت تکمیل کادر تولید خود نیروی ساده خانم و آقا مسئولیت پذیر استخدام میکند. محل کار: شکوهیه خیابان چمران کوچه ۸ شیفت: ثابت ...
1400/09/02
سلام.کاردرمهدکودک در دزفول
17:00
1400/09/03
دنبال کار. درمنزل کرج فردیس برای بسته بندی
15:58
خانم کهرازه
سلام دوردخداقوت برشما 
خانم هستم کاربسته بندی در منزل میخواستم بدجوری نیازمندم پدرومادر مریضند مراقبت از آنها نمیتونم بیرون کارکنم هیچ هزینه ای ندارم بدترین شرایط هستم اگه این کار بسته بندی واقعیت داره مرا ثبت نام کنید
استان سیستان بلوچستان 
شهر زاهدان 
از طریق واتساپ پیام بدی متشکرم 
0**** 
17:17
دنبال کار بسته بندی هستم
سلام یه خانم هستم دنبال یه کار بسته بندی تو منزل خودم هستم هشتپر زندگی می کنم .غیر کار بسته بندی پیشنهادی ندهید ممنون میشم .
زهرازمانیان
سلام  به کاربسته بندی  درمنزل خیلی احتیاج دارم
19:19
زهرازمانیان
سلام  به کاردرمنزل  خیلی  احتیاج دارم کاربسته بندی  اصفهان خیابان غرضی هستم 
19:21
زهرازمانیان
شماره موبایلم 0**** 
19:22
1 پاسخ
استخدام بازاریاب خانم
به یک بازاریاب خانم جهت بازاریابی محصولات غذایی بسته بندی شده با حقوق روزانه یک میلیون تومن در محدوده شهری ساری و قائمشهر ساعت کاری ۸الی۱۴ تصفیه هفتگی
1400/09/04
شبن
سلام  کاردرمنزل بسته بندی تهران ملارد
08:55
سلام نیازمند کاربست بندی درشیراز مومني هستم اینم شمارم 0****  لطفا تماس بگیرید ممنون
10:55
0**** 
11:53
1 پاسخ
کارگاه رشته زنی نیازمند خانوم و اقا
سلام کارگاه رشته زنی نیازمند نیرو اقا و خانوم مجرب میباشد کارگاه در کریم آباد اولیا میباشد کسی نزدیک باشه در اولویت هست دستگاه تمام اتومات هست حقوق روزانه هست و یا هفتگی نیازمند سه آقا روزی ۵کیسه آرد...
1400/09/11
 سلام من دانشجو هستم تخصصی ندارم به کار در منزل احتیاج دارم
22:20
2 پاسخ
1400/09/13
سلام کار بسته بندی در قروه می خوام 
21:41
1400/09/14
سلام اگه میشه یه کار در منزل بهم بدهید بسته بندی ب91اشه ممنون میشم
06:40
کاربا گوشی در خانه آنلاین
به چند نفر خانوم جهت تکمیل کادر تجاری خود نیازمندیم کار در خانه با گوشی و به شکل پاره وقت انجام میشه نیازی به سرمایه هم ندارد ✅ شرایط کاری سن بالای ۱۸سال تایم آزاد ۲ـ۳ساعت در روز انتایم و منظم ...
1400/09/15
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم  احتیاج دارم ممنونم
09:59
1400/09/19
فاطمه حسینی
سلامم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن لطفا به آیدی من در تلگرام پیام بزارید@N_m_f9711_2
03:44
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم.نمیتونم بیرون کار کنم.
15:14
مزدی دوز بیرون بر وهمکار زیگزال دوز ۵نخ زن
با سلام تعدادی همکار بیرون بر شلوار لی وکتان در محدوده اسلامشهر مورد نیاز هست جهت بردن دوخت نمونه همکاران گرامی کارت ملی الزامی میباشد جهت هماهنگی از ۸صبح تا ۷شب در خدمت هستیم ، در ضمن تعدادی همکار زی...
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من کار بسته بندی در خانه نیاز دارم. اگه کاری هست لطفا به منم خبر بدین.ارومیه
15:15
1400/09/20
زهره رحیمی
سلام وقت بخیر ببخشید من هم به یک کار نباز دارم پدرم نمیتونه کار کنه کار در منزل باشه
06:32
زینب مهری
سلام وقت بخیر من میتونم کار گویندگی و کتاب صوتی انجام بدم تهران
06:57
نیروی خانم جهت بسته بندی جوراب و پوشاک
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی جوراب و پوشاک نیازمندیم زیگزال دوز-میاندوز-چرخکار-وسط کار و بسته بند ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ الی ۱۸ پنجشنبه ۸ الی ۱۵ جمعه ها و تعطیلات رسمی تعطیل***** ادر...
1400/11/11
سلام یه کار بسته بندی تو خونه میخوام شدیدا نیاز مالی دارم ممنون میشم خبر بدین
06:29
عمرانی
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم در مشهد لطف کنین خبرم کنید
08:38
1400/11/12
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:56
استخدام نیروی فنی جهت مونتاژ و بسته بندی
به یک نیروی فنی آقا جهت همکاری در کارگاه تولید میزهای چوبی و MDF نیازمندیم. شرح کار شامل مونتاژ قطعات رنگ‌شده (مانند جلو مبلی، میز تلویزیون و کنسول) و همچنین بسته‌بندی نهایی محصولات می‌باشد. ✅ شرایط:...
1400/11/14
دایی نژاد
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد 0**** 
15:38
1400/12/08
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
13:16
1 پاسخ
خواهش میکنم 
13:18
نیرو کار بلد آقا برای میوه فروشی حقوق ۲۱ تومن
نیرو کار بلد آقا برای میوه فروشی حقوق ۲۱ تومن برای شرایط کار تماس بگیرید نیرو خانم برای برای بسته بندی ساعت کاری ۷ صبح تا ۱۵ حقوق ۹ میلیون روزهای جمعه تعطیل
یعنی یه کاردرمنزل دراصفهان نیسسس😔
13:21
1401/04/22
فرشته پسنده
سلام نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی 
21:52
فرشته پسنده
من یزد هستم امام شهر می‌شینم ممنون میشم بسته بندی سراغ دارین بگین 
21:54
ب تعدادی نیرو جهت بسته بندی در کارگاه
ساعت کاری ۸ الی۱۸ حقوق مزایا خوب
1401/06/13
ناهید عباس آبادی
کسی  کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون 0**** 
20:14
1 پاسخ
1401/06/14
ایران پروار
سلام من یه خانم خانه دارم احتیاج ب کار در منزل دارم. بسته بندی یا خیاطی تو منزل باشه خیلی عالیه 
06:43
1401/07/26
رمضانی
سلام  ،نیازمند کار بسته بندی درمنزل هستم.،تنکابن،رامسر،خانم رمضانی0**** 
12:52
ادمین فروش کانال و نیروی کارگاه خانم
به یک ادمین برای فروش اینترنتی در تلگرام ایتا به یک خانم هم برای بسته بندی داخل کارگاه به یک خانم جهت نظافت کارگاه نیازمندیم حقوق ادمینی ۳ تا ۵ تومن هفته سی ساعت تایم کاری حقوق بسته بندی از ۵ تومن...
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
13:00
1 پاسخ
1402/04/09
محمد صمدی
زهرا علیزاده
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
بازاریاب جهت پخش محصولات غذایی(اینترنتی وحضوری)
فروشنده اینترنتی و حضوری جهت آنلاین شاپ محصولات غذایی نیازمند یک خانم یا آقا جوان (حتی دانشجو) فعال و باانگیزه جهت کسب درآمد پورسانتی که علاوه بر فروشندگی اینترنتی و ثبت سفارش امکان حضور در محل بابت ...
محمد صمدی
0362009478
سلام 0**** تماس 
15:49
محمد صمدی
زهرازمانیان
شماره موبایلم ۰۹۱۳۹۰۲۸۶۹۰
سلام 0**** 
16:55
1402/04/11
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
کارمند خانم جهت آماده سازی بسته بندی محصولات چاپی
یک خانوم ۲۵ الی ۳۵ ساله پایه حقوق وزارت کارت اضافه کاری بیمه عیدی پاداش لطفا فقط از طریق واتس آپ با ما در ارتباط باشید
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:16
1402/04/21
محمد صمدی
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:43
1402/04/22
محمد صمدی
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی خیلی نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:27
استخدام
به یک نیروی آقا جهت مونتاژ و بسته بندی پرده در محدوده شادآباد با حقوق مکفی و مزایا نیازمندیم
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
کسی کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:28
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:29
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:15
کار در تولیدی پوشاک
به تعدادی -----------> چرخکار -----------> نیروی بسته بندی -----------> کمک برشکار -----------> وردست -----------> قیچی کار در حوالی شهر ری - صفاییه نیازمندیم جهت اطلاع از شرایط تماس بگیرید
محمد صمدی
پاسخگو نبودم پیام بدید 
12:17
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:34
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من ی دختر ی ساله دارم شرایط کار بیرون ندارم اگه کاری هست ک بشه داخل منزل انجام دادم ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:09
نقاش چوب، مونتاژ کار، روی کوب کار
گروه تولیدی برزین چوب، تولید کننده سرویس خواب بزرگسال، مبلمان، سرویس نوزاد و نوجوان، در راستای تکمیل کادر تولید خود از افراد واجد شرایط واقع در شهرک صنعتی، دعوت به همکاری می نماید. شرایط احراز : 1_نق...
1402/04/29
امید صادقي
زهرا علیزاده
سلام
سلام  خوب هسین هنوز کارگر میخواین
02:12
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
07:16
1 پاسخ
محمد صمدی
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:10
نیروی خانم جهت بسته بندی و اتو هودی شلوار
یک نیرو خانم فعال منظم و بی حاشیه جهت کار در بخش بسته بندی و اتو تولیدی نیازمندیم ساعت کاری ۸ونیم تا ۱۲و نیم و سه و نیم تا ۸ حقوق توافقی
1402/05/01
محمد صمدی
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:18
محمد صمدی
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین ۰۹۹۱۴۱۰۹۵۱۰ اینم شماره تلفن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:20
محمد صمدی
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:21
نیروی دفتری کمک حسابدار
درود و عرض ادب یک شرکت تولیدی قطعات لاستیکی واقع در خ امام خمینی خ بسیج از واجدین شرایط زیر استخدام بعمل می‌آورد. (اولویت محل سکونت: خ امام خمینی ،خانه اصفهان،خمینی شهر،ملک شهر) ۱:نیروی دفتری و کمک حس...
1402/05/05
محمد صمدی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
1402/05/31
زهرا ساریجلو
سلام کار در منزل میخواستم
08:25
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا ساریجلو
سلام0**** 
14:33
1 پاسخ
بسته بندی پوشاک
یک مجموعه معتبر فعال در زمینه پوشاک ورزشی از متقاضیان خانم واجد شرایط دعوت به همکاری می نماید. عنوان شغلی: بسته بندی پوشاک ورزشی وظایف: * بسته‌بندی صحیح و استاندارد پوشاک ورزشی * آماده‌سازی سفارش‌ها ...
کار بسته بندی حبوبات و لباس هر چیزدیگه 
اگه شرایط بود چرخ گل گلدوزی هم دارم  
17:09
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:29
دیانا زوری
محمد صمدی
سلام۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
سلام  خانم فیضی هستم کاربسته  بندی درمنزل میخاستم در  مشهد میتونین کمک کنید!
12:28
منشی - خانم
گروه چاپ و بسته بندی آریس واقع در شهرک صنعتی شهاب جهت تکمیل کادر اداری خود از یک نیروی منشی خانم با شرایط ذیل دعوت به همکاری می‌نماید: • مسلط به ورد و اکسل و امور اداری • دارای سابقه کار مرتبط به مدت ...
غنچه درگاهی
13:13
1 پاسخ
محمد صمدی
غنچه درگاهی
سلام تماس بگیرید0**** 
16:40
1402/06/25
صدیقه شریعتی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:54
استخدام نیروی بسته بندی انلاین شاپ/ پاره وقت
به نیروی آقا برای همکاری در بخش بسته‌بندی و آماده‌سازی سفارشات در یک آنلاین‌شاپ فعال نیازمندیم. محل کار: شرق تهران نوع همکاری: پاره‌وقت یا تمام‌وقت (قابل توافق) حقوق: بر اساس ساعت کاری شرایط: ...
صدیقه شریعتی
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم ورامین سکونت دارم ۰۹۳۹۷۷۸۲۳۷۰
19:56
یک‌شنبه 14 مهر 1404، ساعت 13:14