دنبال کن

سللم یه کار در خانه میخاستم بسته بندی

بسته بندی

1400/08/12
خسته نباشی من خیلی نیاز به کار دارم، 
20:22
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
ساعت کاری ۹الی ۲ کار پاره وقت میباشد محیط کاری امن خانم باشد مجرد رده سنی ۱۸ تا ۳۰
1400/08/13
سلام من یک کار در منزل نیاز دارم 
05:52
5 تایید
شماره موبایل تون رو بفرست 
05:53
2 پاسخ
2 تایید
1400/08/15
زهرا علیزاده
سلام 
16:47
2 پاسخ
1 تایید
مونا لنز | Mona Lense
استخدام کارشناس پشتیبانی فروش (خانم)
شرح وظایف: دریافت سفارشات مشتریان از طریق دایرکت اینستاگرام و دیگر کانال‌ها ثبت سفارشات مشتریان به همراه اطلاعات کامل (آدرس، کد پستی، و ...) هماهنگی برای ارسال اجناس از انبار به مشتریان مسئولیت کامل س...
سلام  درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
17:01
2 پاسخ
1400/08/16
حشمت وحیدی
سلام پسرم میخاد دوماد بشه به کار نیاز دارم اگه بسته بندی دارین منم ثبت کنین اینم شمارم 0**** 
03:40
1 تایید
فریبا وکیلی
سلام 
نیازمند کار در خانه( بسته بندی یا مونتاژ کاری ) هستم
اصفهان
10:39
1 تایید
بسته بندی
سلام به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی کرفس و کاهو در سالن روز مزد روزی یک ملیون هست به همراه صبحانه و ناهار سرویس رفت و برگشت بر عهدیه ما هست نیروی خانم و آقا نیاز داریم برای کار در سحرا بسته...
سلام منم دنبال کاربسته بندی هستم نیازمالی دارم منم ثبت کنین ادرس مشهدمیشینم اینم شماره تماس0****  
11:51
1 تایید
سلام نیازمندکاردرخانه(بسته بندی)هستم مشکین شهر 
20:19
1 تایید
1400/08/18
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
خیلی نیازدارم
06:20
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به یک بسته بند خانم از رنج سنی ۲۰ تا ۳۲ سال و مجرد نیاز داریم ساعت کاری از ۹ صبح تا ۱۸ از شنبه تا پنجشنبه ها جمعه ها تعطیل است تماس بگیرید لطفا
1400/08/19
سلام من یه کاردرخانه میخوام بسته بندی
13:20
1 تایید
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
16:28
1 پاسخ
1 تایید
مطهره متاجی
سلام من به یک کار درمنزل نیاز دارم بسته بندی باشه
18:21
بسته بندی
نیازمند همکار خانم جهت کار در تولیدی قاب عکس با حقوق مکفی
1400/08/20
سلام من به یک کار در منزل نیاز دارم بسته بندی چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم
06:25
2 تایید
سلام من يه كار بسته بندي در خانه میخواستم 
09:59
سلام من یک کار در منزل نیازمندمممم
14:50
بسته بندی
به یک بسته بند خانم جهت کار در تولیدی کیف زنانه محدوده بازار نیازمندیم حقوق و دستمزد توافقی پرداخت به صورت هفتگی و ماهانه برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید لطفا
ابوالفضل حسین زاده
سلام کار در خانه بسته بندی میخوام
20:19
1 تایید
1400/08/21
زهرا سادات ملایی
سلام ما نیاز مند کار در منزل بسته بندی هستیم
21:50
1 تایید
1400/08/22
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 
0**** 
13:19
2 پاسخ
کشیدن گسترده و طراحی گرافیکی یک جعبه با الهام از نقوش ایرانی
میخوام در نرم افزار های ادوبی (ایلاستریتور با فتوشاپ ) گسترده ی یک جعبه با ابعادی که داده میشه رو بکشید و روی اون طراحی گرافیکی با الهام از نقوش ایرانی رو انجام بدین . بدون دخالت هوش مصنوعی فقط در داخ...
خانم محمدی
سلام من هم یه کار در منزل میخوام به پولش  احتیاج دارم لطفآاگه کسی هست به این شماره تماس بگیره واقعآبه پولش احتیاج دارم 0**** 
13:21
1400/08/23
علی خاکی
نیازمند  کار بسته بندی  در خانه هستم 
06:01
علی خاکی
سلام  لطفا  کار بسته بندی در منزل معرفی کنید0**** 
06:05
تولیدی سجاد | Productive Sajjad
استخدام کارگر ساده (کارگاه تولیدی پوشاک)
به ۱ نفر بسته بند پوشاک تریکو ساعات کاری از شنبه تا چهارشنبه از ۸/۳۰ تا ۱۸/۳۰ پنج شنبه ها از ساعت ۸/۳۰ تا ۱۵ جمعه ها و تعطیلات رسمی کلا تعطیل در صورت اشتغال دائم بیمه هم شامل میشود ثبت آگهی استخدام د...
علی خاکی
نیازمند  کار  بسته بندی درمنزل 
شیراز 0****  خانم حسینی
06:09
منصوره اکبری
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم. شهر تبریز اطراف خیابان ارتش.  به این کار خیلی نیاز دارم
0**** 
20:27
1400/08/24
سلام من ی کار در منزل نیاز دارم  تورو خدا کاری بود بهم بگین  تو رشت 
11:56
آروین پژوهان نور | Arvin Pazhoohan Noor
استخدام کارمند بسته بندی(آقا)
یک شرکت معتبر فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی، پزشکی و دارویی جهت تکمیل تیم‌ بسته‌بندی خود، از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. فعال و با انگیزه دارای روحیه کار تیمی ترجیحاً ساکن غرب تهرا...
0**** 
11:58
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین 0****  اینم شماره تلفن 
14:47
1 پاسخ
1400/08/25
ان
سلام یه بسته بندی در منزل میخاستم 
12:37
فناوری زی نوآور | Zeeneo Technology Provider
استخدام مسئول بسته بندی و ارسال کالا
عنوان شغلی: کارشناس عملیات، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌ها شرح موقعیت شغلی: ما به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر هستیم که وظیفه آماده‌سازی، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌های فروشگاه آنلاین را برعهده بگیرد...
سلام تورو خدا ی کار بسته بندی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ثواب داره حداقل خرج دوتا بچم در بیاد اصفهان 0**** 
12:58
هما حسین ابادی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی باشه تا دو تا بچه کوچیکه دارم لطفا ثبت نام کنید 
23:18
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 0**** 
23:20
1 پاسخ
کیمیاور | Kimiavar
استخدام کارگر ساده (اشتهارد)
مسئولیت‌ ها انجام امور مربوط به تولید و بسته‌ بندی محصولات شرایط احراز تعهد کاری و مسئولیت‌ پذیری در انجام وظایف رعایت نظم و دقت در محیط کار توانایی همکاری تیمی و ارتباط مؤثر انگیزه برای پیشرفت و یادگ...
هما حسین ابادی
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 09024183436
سبزوار
23:21
1400/08/27
زهرا جهان بخشی
سلام من به یک کاردرمنزل نیازدارم بسته بندی چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم ممنون.میشم زودتر کاربدید.ازقزوین
02:53
زهرا جهان بخشی
0**** از قزوین
02:55
نیروی ساده خانم یاآقاجهت بسته بندی و بردستی
کارخانه تولیدی پوشاک به نیروی ساده در بخش بسته بندی و اتوکار وسط کار نیازمندیم
سلام خانم هستم به کارمشغول درخانه نیازدارم ازشهرخوی خیلی براش احتیاج دارم لطفااگ کاری هست بااین شماره تماس بگیرین 0**** 
09:35
سلام من کار در منزل میخواستم چون دو بچه کوچک دارم‌لطفن یک کار آسانتر باشه من در خدمتم
11:17
سلام دنبال کاردرمنزل هستم
12:13
نیروی کار
نیروی کار جهت آقا و خانوم کار در کارخونه تولیدایزوگام مایع حقوق ماهیانه ۲۵ م تومن به همراه بیمه + پاداش و تشویق نیروی خانوم جهت بسته بندی و کارهای متفرقه حقوق خانوم ها طبق قانون کار تهران ...
کاردرمنزل
12:14
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
12:15
1 پاسخ
سلام من خانم هستم  کار بسته بندی در خانه میخواستم   من واقعا به پولش نیاز  دارم سه تاه بچه دارم  سرپرستم لطفا خواهش ثبت نام کنید من رو  از تهران 
18:40
زیگزال دوز و میاندوز کار چرخکار اتوکارتیشرت مردانه
به تعدادی نیرو خیاط زیگزال دوز و میاندوز کار و وسط کار ماهر و نیمه ماهر جهت همکاری در تولیدی تیشرت مردانه نیازمندیم ... به یک برون‌بر ماهر با تعداد چرخ ۵عدد به بالا نیازمندیم کاردائم واقعی دوخت راحت...
1400/08/29
خدیجه خوندابی
باسلام وخسته نباشیددنبال کاربسته بندی درمنزل هستم نیازمالی دارم.ساگن شاهین شهرگرگاب هستم.0**** 
06:59
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندیم شماره 0**** 
13:08
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندم 0****  در اردبیل 
13:09
یک نیروخانم جهت بسته بندی لباس درتولیدی نیازمندیم
نیروی خانوم جهت بسته بندی لباس زنانه نیاز مندیم در تولیدی اتباع هم میپذیریم حقوق ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان
سلام  من در روستای امند هستم در تبریز لطفا به کار کردن در منزل نیاز دارم 0**** 
15:47
1400/08/30
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم 
ورامین سکونت دارم 
0**** 
10:19
1 پاسخ
1400/09/01
سلام کار در منزل نیازمندم  کرج 0**** 
06:14
خانم جهت بسته بندی
استخدام خانم دانشجو جهت کار بسته بندی تجهیزات زیبایی و پزشکی فقط و فقط دانشجوی کارشناسی با ارائه کارت دانشجویی کار حضوری است و امکان دورکاری وجود ندارد. حقوق ساعتی ۱۰۰هزار تومان پرداخت ماهیانه لوکیشن ...
1400/09/02
سلام.کاردرمهدکودک در دزفول
17:00
1400/09/03
دنبال کار. درمنزل کرج فردیس برای بسته بندی
15:58
خانم کهرازه
سلام دوردخداقوت برشما 
خانم هستم کاربسته بندی در منزل میخواستم بدجوری نیازمندم پدرومادر مریضند مراقبت از آنها نمیتونم بیرون کارکنم هیچ هزینه ای ندارم بدترین شرایط هستم اگه این کار بسته بندی واقعیت داره مرا ثبت نام کنید
استان سیستان بلوچستان 
شهر زاهدان 
از طریق واتساپ پیام بدی متشکرم 
0**** 
17:17
استخدام در واحد بسته بندی خانم
استخدام نیروی خانم به یک نفر مسئول بسته‌بندی زعفران و پیگیری مشتری‌ها از طریق تماس تلفنی نیازمندیم. شرایط: • منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر • روابط عمومی خوب و فن بیان مناسب • آشنایی اولیه با پاسخگویی...
زهرازمانیان
سلام  به کاربسته بندی  درمنزل خیلی احتیاج دارم
19:19
زهرازمانیان
سلام  به کاردرمنزل  خیلی  احتیاج دارم کاربسته بندی  اصفهان خیابان غرضی هستم 
19:21
زهرازمانیان
شماره موبایلم 0**** 
19:22
1 پاسخ
انبار دار آقا و خانم نزدیک به مترو نعمت آباد
به آقا و خانم انبار دار جهت فعالیت در انبار گیاهان دارویی (عطاری )نیازمندیم . انبار به ایستگاه مترو نعمت آباد نزدیک می باشد . وظایف شغلی : فاکتور چینی جواب دهی به تلفن و فاکتور زنی و بسته بندی و ارسا...
1400/09/04
شبن
سلام  کاردرمنزل بسته بندی تهران ملارد
08:55
سلام نیازمند کاربست بندی درشیراز مومني هستم اینم شمارم 0****  لطفا تماس بگیرید ممنون
10:55
0**** 
11:53
1 پاسخ
استخدام نیروی کار خانم
به یک نیروی کار از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ بعدازظهر در دفتر جهت کارهای اداری از جمله بسته بندی و لیبل زدن محصولات، ارسال محصولات با پست تیپاکس، آشنایی کامل با کامپیوتر
1400/09/11
 سلام من دانشجو هستم تخصصی ندارم به کار در منزل احتیاج دارم
22:20
2 پاسخ
1400/09/13
سلام کار بسته بندی در قروه می خوام 
21:41
1400/09/14
سلام اگه میشه یه کار در منزل بهم بدهید بسته بندی ب91اشه ممنون میشم
06:40
همکار خانم سایت لوازم تحریر مجد
سلام خدمت همشهریان گرامی لوازم تحریر مجد برای تکمیل کادر فضای مجازی خود دعوت به همکاری می نماید. همکار خانم در قسمت بسته بندی و ارسال مرسوله سایت ساعت کاری 9 الی 17 همه روزه حقوق 15 تومان برای کسب اطل...
1400/09/15
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم  احتیاج دارم ممنونم
09:59
1400/09/19
فاطمه حسینی
سلامم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن لطفا به آیدی من در تلگرام پیام بزارید@N_m_f9711_2
03:44
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم.نمیتونم بیرون کار کنم.
15:14
به چند نفر آقا و خانم بسته بندی کفش نیازمندیم
به چند نفر آقا یا خانم جهت بسته بندی کفش زنانه طبی با حقوق و دستمزد عالی نیازمندیم جهت اطلاع بیشتر تماس بگیرید سرویس ایاب و ذهاب
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من کار بسته بندی در خانه نیاز دارم. اگه کاری هست لطفا به منم خبر بدین.ارومیه
15:15
1400/09/20
زهره رحیمی
سلام وقت بخیر ببخشید من هم به یک کار نباز دارم پدرم نمیتونه کار کنه کار در منزل باشه
06:32
زینب مهری
سلام وقت بخیر من میتونم کار گویندگی و کتاب صوتی انجام بدم تهران
06:57
استخدام نیروی خط تولید در شرکت صنعتی معتبر
شرکت آبایان پروفیل، نیروی خط تولید با شرایط ذیل جذب می نماید: ـ ترجیحا دارای تجربه کار فنی ـ آشنا به فرآیندهای تولید و بسته بندی ـ توانایی کار به صورت شیفت های چرخشی 12 ساعته ـ علاقمند به کار گروهی و...
1400/11/11
سلام یه کار بسته بندی تو خونه میخوام شدیدا نیاز مالی دارم ممنون میشم خبر بدین
06:29
عمرانی
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم در مشهد لطف کنین خبرم کنید
08:38
1400/11/12
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:56
کاردر منزل
سلام کاردر منزل بسته بندی آجیل و حبوبات فرصتی عالی برا خانوما و اقایون دارای تاییدیه تمام ارگان ها و رضایت
1400/11/14
دایی نژاد
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد 0**** 
15:38
1400/12/08
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
13:16
1 پاسخ
خواهش میکنم 
13:18
استخدام نیروی خانم وآقا جهت کار در شرکت پروتئینی
به تعدادی نیروی خانم وآقا جهت خرد کردن.پاک کردن وبسته بندی کردن مرغ وگوشت وماهی وآلایش نیازمندیم. ساعت کاری:۸ الی۱۸ سرویس رفت وبرگشت بیمه تامین اجتماعی سن:حداکثر۴۰سال شماره تماس:۳۴۱۳۱۳۰۷ جهت کسب اطلاع...
یعنی یه کاردرمنزل دراصفهان نیسسس😔
13:21
1401/04/22
فرشته پسنده
سلام نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی 
21:52
فرشته پسنده
من یزد هستم امام شهر می‌شینم ممنون میشم بسته بندی سراغ دارین بگین 
21:54
استخدام نیرو خانم و آقا
استخدام نیرو خانم و آقا (کار با دستگاه) شرکت نوشابه و کارخانه معتبر و نیمه دولتی در قسمت بسته بندی و خط تولید ☑️به تعدادی نیروی کار آقا و خانم نیمه ماهر جهت بسته بندی و خط تولید تعدادی نگهبان/ران...
1401/06/13
ناهید عباس آبادی
کسی  کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون 0**** 
20:14
1 پاسخ
1401/06/14
ایران پروار
سلام من یه خانم خانه دارم احتیاج ب کار در منزل دارم. بسته بندی یا خیاطی تو منزل باشه خیلی عالیه 
06:43
1401/07/26
رمضانی
سلام  ،نیازمند کار بسته بندی درمنزل هستم.،تنکابن،رامسر،خانم رمضانی0**** 
12:52
۰۰۰۰۰
جویای کار هستم کار در منزل خودم
جویای کار هستم بسته بندی ، حبوبات ، لباس و000 انجام میدهم
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
13:00
1 پاسخ
1402/04/09
محمد صمدی
زهرا علیزاده
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
پذیرش نیرو خانم و اقا
استخدام نیرو خانم و آقا (کار با دستگاه) شرکت نوشابه و کارخانه معتبر و نیمه دولتی در قسمت بسته بندی و خط تولید ☑️به تعدادی نیروی کار آقا و خانم نیمه ماهر جهت بسته بندی و خط تولید تعدادی نگهبان/ران...
محمد صمدی
0362009478
سلام 0**** تماس 
15:49
محمد صمدی
زهرازمانیان
شماره موبایلم ۰۹۱۳۹۰۲۸۶۹۰
سلام 0**** 
16:55
1402/04/11
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
شغل در آمد در منزل
سلام کاردر منزل بسته بندی آجیل و حبوبات بصورت پاره وقت به عنوان شغل دوم هم میشه استفاده کرد فرصتی عالی برا خانوما و اقایون دارای تاییدیه تمام ارگان ها و رضایت
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:16
1402/04/21
محمد صمدی
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:43
1402/04/22
محمد صمدی
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی خیلی نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:27
کارگر ساده خانم
به چند همکار خانم جهت بسته بندی و چاپ در تولیدی کفش ورزشی نیازمندیم سن از ۱۸ الی ۴۰ سال میزان تحصیلات دیپلم به بالا سرویس از مسیر عباسی پرداختی طبق قانون کار و بیمه تامین اجتماعی ادرس جاده تهران کو...
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
کسی کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:28
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:29
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:15
بسته بندی خرما
یک نیروی خانم مجردزیر ۳۵ سال برا بسته بندی خرما نیازمندیم آدرس رفسنجان شاجن اباد احمد اباد
محمد صمدی
پاسخگو نبودم پیام بدید 
12:17
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:34
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من ی دختر ی ساله دارم شرایط کار بیرون ندارم اگه کاری هست ک بشه داخل منزل انجام دادم ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:09
بسته بند.انبارداری.
ب چند همکارخانم جهت کار در حوزه پوشاک بسته بندی و آمارگرفتن‌و‌گزارش اقلام
1402/04/29
امید صادقي
زهرا علیزاده
سلام
سلام  خوب هسین هنوز کارگر میخواین
02:12
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
07:16
1 پاسخ
محمد صمدی
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:10
استخدام صندوق دار (لقمه سرای بابا کباب
لقمه سرای بابا کباب خمینیشهر خیابان شهدای خوزان نیازمند یک نیروی صندوق دار با روابط عمومی و هوشیاری بالا در قسمت صندوق و تحویل غذا و کنترل در تعداد و نوع غذا در بسته بندی نیازمند نیرو از ساعت ۵ عصر تا...
1402/05/01
محمد صمدی
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:18
محمد صمدی
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین ۰۹۹۱۴۱۰۹۵۱۰ اینم شماره تلفن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:20
محمد صمدی
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:21
استخدام اپراتور کنترل و بسته بندی
استخدام اپراتور کنترل و بسته بندی در صنایع نساجی سرویس از شاهین شهر و گز ساعت کار: شیفت 12 ساعته اضافه کار دارد آقا ساعت تماس :13-14 به جز روزهای تعطیل
1402/05/05
محمد صمدی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
1402/05/31
زهرا ساریجلو
سلام کار در منزل میخواستم
08:25
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا ساریجلو
سلام0**** 
14:33
1 پاسخ
نیروبیرون بر جهت بسته بندی درمنزل
بسته بندی دمپایی علییار درمنزل دمپایی ها بصورت میکس و قاطی برای شما میاد باید جداسازی و سایز و رنگ جفتش رو پیداکنید و میکس کنید اموزش های لازم داده میشه جهت دریافت به ایدی @mohammdaliyr در روبیکا پیا...
کار بسته بندی حبوبات و لباس هر چیزدیگه 
اگه شرایط بود چرخ گل گلدوزی هم دارم  
17:09
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:29
دیانا زوری
محمد صمدی
سلام۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
سلام  خانم فیضی هستم کاربسته  بندی درمنزل میخاستم در  مشهد میتونین کمک کنید!
12:28
طراحی گرافیکی محصولات پت
به یک فرد خلاق و با استعداد نیاز دارم برای طراحی گرافیکی محصولات پت
غنچه درگاهی
13:13
1 پاسخ
محمد صمدی
غنچه درگاهی
سلام تماس بگیرید0**** 
16:40
1402/06/25
صدیقه شریعتی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:54
استخدام خانم
استخدام خانم محیط کارگاهی بسته بندی غیر شلوغ و سبک رنج سنی 25 تا 45 حقوق 15 هر ماه افزایش ساعت کاری 8 تا 18 یا 18/30 لطفا سوال نکنید بسته بندی چی هست اون چیزی که مرتبط با اگهی و توضیحاته را کامل بخونی...
صدیقه شریعتی
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم ورامین سکونت دارم ۰۹۳۹۷۷۸۲۳۷۰
19:56
شنبه 30 آذر 1404، ساعت 11:57