دنبال کن

سللم یه کار در خانه میخاستم بسته بندی

بسته بندی

1400/08/12
خسته نباشی من خیلی نیاز به کار دارم، 
20:22
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
جمع بسته بندی ظروف یک بار مصرف
1400/08/13
سلام من یک کار در منزل نیاز دارم 
05:52
5 تایید
شماره موبایل تون رو بفرست 
05:53
2 پاسخ
2 تایید
1400/08/15
زهرا علیزاده
سلام 
16:47
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
سلام به یک خانم جهت بسته بندی درکترینگ درباری نیازمندیم محیط کاملا دوستانه وکارسبک ساعت کاری:۱۰صبح تا۱۰شب دوساعت تایم استراحت آف هفتگی همراه صبحانه وناهاروشام جهت داشتن شرایط تماس بگیرید
سلام  درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
17:01
2 پاسخ
1400/08/16
حشمت وحیدی
سلام پسرم میخاد دوماد بشه به کار نیاز دارم اگه بسته بندی دارین منم ثبت کنین اینم شمارم 0**** 
03:40
1 تایید
فریبا وکیلی
سلام 
نیازمند کار در خانه( بسته بندی یا مونتاژ کاری ) هستم
اصفهان
10:39
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام منم دنبال کاربسته بندی هستم نیازمالی دارم منم ثبت کنین ادرس مشهدمیشینم اینم شماره تماس0****  
11:51
1 تایید
سلام نیازمندکاردرخانه(بسته بندی)هستم مشکین شهر 
20:19
1 تایید
1400/08/18
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
خیلی نیازدارم
06:20
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
◇فقط بسته بندی ◇۱ساعت ناهاری ◇پنجشنبه ها تاساعت ۳ ◇امکان پرداخت یومیه ◇دسترسی راحت بی ارتی و مترو
1400/08/19
سلام من یه کاردرخانه میخوام بسته بندی
13:20
1 تایید
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
16:28
1 پاسخ
1 تایید
مطهره متاجی
سلام من به یک کار درمنزل نیاز دارم بسته بندی باشه
18:21
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1400/08/20
سلام من به یک کار در منزل نیاز دارم بسته بندی چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم
06:25
2 تایید
سلام من يه كار بسته بندي در خانه میخواستم 
09:59
سلام من یک کار در منزل نیازمندمممم
14:50
بسته بندی
نیرو خانم برای بسته بندی خرما عزیزآباد ده وسط
ابوالفضل حسین زاده
سلام کار در خانه بسته بندی میخوام
20:19
1 تایید
1400/08/21
زهرا سادات ملایی
سلام ما نیاز مند کار در منزل بسته بندی هستیم
21:50
1 تایید
1400/08/22
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 
0**** 
13:19
2 پاسخ
بسته بندی
شرکت تولید نمک طعام سیرجان به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیاز دارد. سرویس ندارد ساعت کاری ۳ روز از ۷ صبح الی ۳ بعد از ظهر ۳ روز دیگر از ساعت ۳ بعد از ظهر الی ۱۱ شب ساعت تماس 7صبح الی 3 بعد ظهر
خانم محمدی
سلام من هم یه کار در منزل میخوام به پولش  احتیاج دارم لطفآاگه کسی هست به این شماره تماس بگیره واقعآبه پولش احتیاج دارم 0**** 
13:21
1400/08/23
علی خاکی
نیازمند  کار بسته بندی  در خانه هستم 
06:01
علی خاکی
سلام  لطفا  کار بسته بندی در منزل معرفی کنید0**** 
06:05
بسته بندی
شرایط کاری سن 20تا30 حتما حتما مجرد باشد خانم متاهل تماس نگیرد حقوق از 12 تومنه ساعت کاری از ساعت10تا18 کار در محیطی امن و سالم
علی خاکی
نیازمند  کار  بسته بندی درمنزل 
شیراز 0****  خانم حسینی
06:09
منصوره اکبری
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم. شهر تبریز اطراف خیابان ارتش.  به این کار خیلی نیاز دارم
0**** 
20:27
1400/08/24
سلام من ی کار در منزل نیاز دارم  تورو خدا کاری بود بهم بگین  تو رشت 
11:56
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای آقایان و خانم ها دانشجویان و دانش آموزان با درآمدی بالا کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
0**** 
11:58
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین 0****  اینم شماره تلفن 
14:47
1 پاسخ
1400/08/25
ان
سلام یه بسته بندی در منزل میخاستم 
12:37
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
سلام تورو خدا ی کار بسته بندی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ثواب داره حداقل خرج دوتا بچم در بیاد اصفهان 0**** 
12:58
هما حسین ابادی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی باشه تا دو تا بچه کوچیکه دارم لطفا ثبت نام کنید 
23:18
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 0**** 
23:20
1 پاسخ
یونیلیور | Unilever Iran
دستیار مدیر تضمین کیفیت | Quality Assistant Manager
دامنه این نقش بر اساس عوامل مختلفی از جمله کشور پشتیبانی شده ، انبارها ، ارائه دهندگان حمل و نقل ، بسته بندی مجدد و پروژه های مشتری هر ساله مدیریت می شود. اندازه تیم ، توزیع جغرافیایی آن و بودجه عملیا...
هما حسین ابادی
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 09024183436
سبزوار
23:21
1400/08/27
زهرا جهان بخشی
سلام من به یک کاردرمنزل نیازدارم بسته بندی چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم ممنون.میشم زودتر کاربدید.ازقزوین
02:53
زهرا جهان بخشی
0**** از قزوین
02:55
کار در منزل پذیرفته میشود
بخاطر شرایطم امکان کار بیرون از منزل رو ندارم ، بچه کوچیک دارم کسی ندارم بچه رو بهش بسپرم هر نوع کار در منزل از بسته بندی ، مونتاژ ، پاک کردن سبزی ، تهیه پیاز داغ و.... رو میتونم انجام بدم ، به صورت ...
سلام خانم هستم به کارمشغول درخانه نیازدارم ازشهرخوی خیلی براش احتیاج دارم لطفااگ کاری هست بااین شماره تماس بگیرین 0**** 
09:35
سلام من کار در منزل میخواستم چون دو بچه کوچک دارم‌لطفن یک کار آسانتر باشه من در خدمتم
11:17
سلام دنبال کاردرمنزل هستم
12:13
بیرون بر و خیاط داخل کارگاه
با سلام ۱_بیرون بر ۲_راسته دوز داخل کارگاه ۳_زیگزال دوز ۴_وسط کار ۵_نیرو در قسمت برش ۶_نیرو در قسمت بسته بندی واتو ۷_قیچی زن ۸_بیرون بر شما با تولید کنند اصلی در ارتباط هستید ک کلیه مراحل تولید ...
کاردرمنزل
12:14
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
12:15
1 پاسخ
سلام من خانم هستم  کار بسته بندی در خانه میخواستم   من واقعا به پولش نیاز  دارم سه تاه بچه دارم  سرپرستم لطفا خواهش ثبت نام کنید من رو  از تهران 
18:40
کارگر ساده
شرکت در زمینه تولید قطعات فعالیت دارد شرکت نیازمند نیرو ساده برای بسته بندی یه سری قطعه هم روز کار نیاز داریم هم شب کار ساعت کاری ۸ تا ۵.۳۰ ۸ شب تا ۵ صبح با اضافه کاری دوتا ساعت کاری منعطف با ت...
1400/08/29
خدیجه خوندابی
باسلام وخسته نباشیددنبال کاربسته بندی درمنزل هستم نیازمالی دارم.ساگن شاهین شهرگرگاب هستم.0**** 
06:59
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندیم شماره 0**** 
13:08
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندم 0****  در اردبیل 
13:09
استخدام فقط شهرستانی خانم و آقا با جای خواب رایگان
استخدام فوری فقط شهرستانی ، مشهدی استخدام نداریم ساعت کار روزانه سیزده ساعت ، شروع ساعت کاری 6 صبح و پایان 11 شب و بین این ساعت زمان صرف غذا و چند ساعت استراحت دارین صبحانه ، ناهار ، عصرانه و شام ...
سلام  من در روستای امند هستم در تبریز لطفا به کار کردن در منزل نیاز دارم 0**** 
15:47
1400/08/30
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم 
ورامین سکونت دارم 
0**** 
10:19
1 پاسخ
1400/09/01
سلام کار در منزل نیازمندم  کرج 0**** 
06:14
نیرو کار ماهر و فنی و مدیر
یک کارخانه جهت تکمیل کادر تولید و خط بسته بندی به چند نیروی ماهر با شرایط ذیل نیازمند است : -مدیر تولید و سرپرست کارگاه -نیروی فنی برای ماشین آلات -انبار دار -نیرو برای رست آجیل و خشکبار -راننده ...
1400/09/02
سلام.کاردرمهدکودک در دزفول
17:00
1400/09/03
دنبال کار. درمنزل کرج فردیس برای بسته بندی
15:58
خانم کهرازه
سلام دوردخداقوت برشما 
خانم هستم کاربسته بندی در منزل میخواستم بدجوری نیازمندم پدرومادر مریضند مراقبت از آنها نمیتونم بیرون کارکنم هیچ هزینه ای ندارم بدترین شرایط هستم اگه این کار بسته بندی واقعیت داره مرا ثبت نام کنید
استان سیستان بلوچستان 
شهر زاهدان 
از طریق واتساپ پیام بدی متشکرم 
0**** 
17:17
استخدام نیرو کار آقا و خانم
یک کارخانه جهت تکمیل کادر تولید و خط بسته بندی به چند نیروی ساده با شرایط ذیل نیازمند است : -ساعات کاری از ۷ تا ۱۵ و در شرایط مورد نیاز تا ساعت ۱۸ اضافه کار میباشد -آقایان جهت خط بسته بندی خشکبار بار...
زهرازمانیان
سلام  به کاربسته بندی  درمنزل خیلی احتیاج دارم
19:19
زهرازمانیان
سلام  به کاردرمنزل  خیلی  احتیاج دارم کاربسته بندی  اصفهان خیابان غرضی هستم 
19:21
زهرازمانیان
شماره موبایلم 0**** 
19:22
1 پاسخ
استخدام اقا و خانوم جوان تولیدی دستمال کاغذی
نیروی اقا جوان منظم و مرتب فنی باشه فقط جهت تولید در کارگاه دستمال کاغذی با اموزش و بیمه نیروی جوان خانوم جهت بسته بندی دستمال کاغذی و اپراتور در وحیدیه -شفی اباد حقوق توافقی ساعت کاری از ۸صبح تا ۶ ب...
1400/09/04
شبن
سلام  کاردرمنزل بسته بندی تهران ملارد
08:55
سلام نیازمند کاربست بندی درشیراز مومني هستم اینم شمارم 0****  لطفا تماس بگیرید ممنون
10:55
0**** 
11:53
1 پاسخ
همکار جهت کار در تولیدی پوشاک
بسته بندی و بار پوشاک ساعت کاری ۸:۳۰ تا ۷:۳۰ پنج شنبه ها تا ۴ روزهای تعطیل ، تعطیل پایه حقوق ۱۵ تومن
1400/09/11
 سلام من دانشجو هستم تخصصی ندارم به کار در منزل احتیاج دارم
22:20
2 پاسخ
1400/09/13
سلام کار بسته بندی در قروه می خوام 
21:41
1400/09/14
سلام اگه میشه یه کار در منزل بهم بدهید بسته بندی ب91اشه ممنون میشم
06:40
کارگر برای کشش مفتول و کوره و بسته بندی
نیازمند کارگر کشش مفتول نیازمند کارگر کوره و بسته بندی ایرانی
1400/09/15
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم  احتیاج دارم ممنونم
09:59
1400/09/19
فاطمه حسینی
سلامم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن لطفا به آیدی من در تلگرام پیام بزارید@N_m_f9711_2
03:44
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم.نمیتونم بیرون کار کنم.
15:14
استخدام نیرو فست فود
نیرو تخته کاری و آماده سازی ۳ نفر نیرو بسته بندی و خدماتی ۳ نفر ماهانه ۲ روز مرخصی با حقوق روزانه ۱ وعده غذای گرم بیمه از ماه دوم به همراه جای خواب افزایش حقوق در صورت رضایت آموزش کامل کار استر...
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من کار بسته بندی در خانه نیاز دارم. اگه کاری هست لطفا به منم خبر بدین.ارومیه
15:15
1400/09/20
زهره رحیمی
سلام وقت بخیر ببخشید من هم به یک کار نباز دارم پدرم نمیتونه کار کنه کار در منزل باشه
06:32
زینب مهری
سلام وقت بخیر من میتونم کار گویندگی و کتاب صوتی انجام بدم تهران
06:57
کارگر ساده آقا
کار در کارگاه آهنگری ، مونتاژ و بسته بندی قطعات فلزی
1400/11/11
سلام یه کار بسته بندی تو خونه میخوام شدیدا نیاز مالی دارم ممنون میشم خبر بدین
06:29
عمرانی
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم در مشهد لطف کنین خبرم کنید
08:38
1400/11/12
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:56
استخدام نیروی شبکار بسته بندی شهرک صنعتی عباس آباد
استخدام نیرو فقط شیفت شب ***جای خواب نداریم*** ****لطفا لطفا متن را کامل بخوانید اگر سوالی داشتید بصورت چت پاسخگو هستم**** استخدام آقا/خانم شرایط سنی 18 تا 42 بسته بندی ظروف یکبار مصرف تولید شده با د...
1400/11/14
دایی نژاد
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد 0**** 
15:38
1400/12/08
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
13:16
1 پاسخ
خواهش میکنم 
13:18
بسته بند تمام وقت نیمه وقت
به تعدادی جوان آقا زیر ۳۰ سال غیر سیگاری جهت کار بسته بندی بسته های پستی نیازمندیم حقوق عالی + پاداش ساعت کاری بصورت نیمه وقت یا تمام وقت
یعنی یه کاردرمنزل دراصفهان نیسسس😔
13:21
1401/04/22
فرشته پسنده
سلام نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی 
21:52
فرشته پسنده
من یزد هستم امام شهر می‌شینم ممنون میشم بسته بندی سراغ دارین بگین 
21:54
کارگر بسته بندی آجیل و خشکبار/جای خواب/غذا/بیمه
پذیرش کارگرساده خط تولید و بسته بندی کارخانه آجیل و خشکبار آقا و خانم میپذیرد ✴کارگر ساده از 18 الی 40 سال ✳جای خواب مجهزوباامکانات سرمایشی و گرمایشی وسیستمی به طور محدود ✳وعده غذایی ✳بیمه تکمیلی ...
1401/06/13
ناهید عباس آبادی
کسی  کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون 0**** 
20:14
1 پاسخ
1401/06/14
ایران پروار
سلام من یه خانم خانه دارم احتیاج ب کار در منزل دارم. بسته بندی یا خیاطی تو منزل باشه خیلی عالیه 
06:43
1401/07/26
رمضانی
سلام  ،نیازمند کار بسته بندی درمنزل هستم.،تنکابن،رامسر،خانم رمضانی0**** 
12:52
شرکت دلستر و آبمیوه/راننده،لیفتراک،کارگرآقا خانم
استخدامی ویژه کارخانه صنایع غذایی و نوشیدنی تیر ماه 1404 از آقایان و خانم ها، کارگر ساده ایرانی و غیرایرانی اتباع در بخش های: خط تولید و بسته بندی،کارگرساده/راننده لیفتراک / راننده پایه 1 و 2 و 3/ موز...
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
13:00
1 پاسخ
1402/04/09
محمد صمدی
زهرا علیزاده
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
کارگر ساده اقا برای کمک بسته بندی پوشاک بازارتهران
نیازمند کارگر ساده اقا برای کمک بسته بندی پوشاک جهت سنی 18 تا 35 سال بازار تهران پاسخگو فقط تماس
محمد صمدی
0362009478
سلام 0**** تماس 
15:49
محمد صمدی
زهرازمانیان
شماره موبایلم ۰۹۱۳۹۰۲۸۶۹۰
سلام 0**** 
16:55
1402/04/11
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
کارگر ساده در پاکدشت(گلزار)
کارگر ساده بسته بندی کار بسیار تمیز و مرتب حداکثر سن ۳۰
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:16
1402/04/21
محمد صمدی
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:43
1402/04/22
محمد صمدی
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی خیلی نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:27
استخدام کارگر آقا جهت کارگاه سبزیجات
استخدام کارگر آقا جهت کارگاه بسته بندی سبزیجات تازه نیازمندیم حقوق ماهیانه ۱۵ الی ۲۰ میلیون تومان به همراه بیمه ، عیدی و پاداش‌ جهت کارگر شهرستان جای خواب داریم داریم جهت شستشو و خردکردن کردن...
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
کسی کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:28
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:29
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:15
کارگر ساده آقا تولیدی پوشاک
کارگر ساده آقا ۱۸ الی ۲۰ سال جهت کار در تولیدی پوشاک متعهد،منظم،لطفا سیگاری نباشد ساعت کاری ۷:۳۰ الی ۱۸ بسته بندی لباس ،جابجایی بسته ها ،کمک برشکار حقوق ۱۳ تا ۱۷ میلیون بسته به کارکرد آدرس: فردیس ب...
محمد صمدی
پاسخگو نبودم پیام بدید 
12:17
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:34
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من ی دختر ی ساله دارم شرایط کار بیرون ندارم اگه کاری هست ک بشه داخل منزل انجام دادم ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:09
استخدام چندین عنوان شغلی در مجتمع چاپ و بسته بندی ارس تام
مجتمع چاپ و بسته بندی ارس تام جهت تکمیل کادر خود در استان گلستان از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. موقعیت شغلی شرایط احراز مزایا کارگر تولید جنسیت: خانم، آقا نوع قرارداد: تمام وقت آشن...
1402/04/29
امید صادقي
زهرا علیزاده
سلام
سلام  خوب هسین هنوز کارگر میخواین
02:12
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
07:16
1 پاسخ
محمد صمدی
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:10
بسته بندی شکلات و نوتلا خانم اقا بیمه سرویس
◀️کارخانه معتبر و بزرگ واقع در شهرک صنعتی توس تعدادی کارگر ساده ایرانی و اتباع آقا و خانم جهت بسته بندی موادغذایی (شکلات و کاکائو) استخدام مینماید (بدون تعدیل نیرو و مدت زمان قرارداد کاملا توافقی) ...
1402/05/01
محمد صمدی
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:18
محمد صمدی
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین ۰۹۹۱۴۱۰۹۵۱۰ اینم شماره تلفن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:20
محمد صمدی
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:21
۳ نفر کارگر در فروشگاه پخش پلاسکو
در فروشگاه پخش پلاسکو به صورت عمده فروش داریم جهت بسته بندی جمع آوری اجناس داخل مغازه
1402/05/05
محمد صمدی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
1402/05/31
زهرا ساریجلو
سلام کار در منزل میخواستم
08:25
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا ساریجلو
سلام0**** 
14:33
1 پاسخ
نیروی کار خانم
استخدام نیروی کار خانم در شهرک صنعتی چهاردانگه حقوق 20 میلیون جهت مونتاژ تولید و بسته بندی کالای آشپزخانه حداقل سن 35 و متاهل آدرس : شهرک صنعتی چهاردانگه خ 14 (پنجم آهنکاران) پ 8 سرویس نداریم لطفا فق...
کار بسته بندی حبوبات و لباس هر چیزدیگه 
اگه شرایط بود چرخ گل گلدوزی هم دارم  
17:09
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:29
دیانا زوری
محمد صمدی
سلام۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
سلام  خانم فیضی هستم کاربسته  بندی درمنزل میخاستم در  مشهد میتونین کمک کنید!
12:28
استخدام مفتک
( کارخانه مفتک ) انواع استخدام کار ویژه بانوان حتی آقایان در منزلتان باشید بسته بندی را مدیریت کنید تا تولیدات ما در محیط شما توزیع گردد تا به درآمد جالبی دست یابید فقط از استان البرز و تهران پیام...
غنچه درگاهی
13:13
1 پاسخ
محمد صمدی
غنچه درگاهی
سلام تماس بگیرید0**** 
16:40
1402/06/25
صدیقه شریعتی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:54
دلی، آنی فود، نون آرت
فروشنده
ما برای کافه-بیکری مون نیاز به حضور همکاری داریم که سفارش مشتریان را از ویترین و یخچالها داخل جعبه یا بسته بندی مناسب قرار بدند و به سوالات مشتریان درباره محصولات پاسخ بدن، مهارت های موردنیاز: - ارتبا...
صدیقه شریعتی
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم ورامین سکونت دارم ۰۹۳۹۷۷۸۲۳۷۰
19:56
دوشنبه 10 تیر 1404، ساعت 21:33