دنبال کن

سللم یه کار در خانه میخاستم بسته بندی

بسته بندی

1400/08/12
خسته نباشی من خیلی نیاز به کار دارم، 
20:22
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
در واحد اداری یک برند معتبر محصولات مد و پوشاک زنانه نیازمند نیروی خانم فعال اکتیو هستیم . ۱ـ در بخش انبار کیف و کفش (چک کردن و کنترل کیفی محصولات ،اماده سازی سفارشات انلاین ،ثبت ورودی و خروجی انبار...
1400/08/13
سلام من یک کار در منزل نیاز دارم 
05:52
5 تایید
شماره موبایل تون رو بفرست 
05:53
2 پاسخ
2 تایید
1400/08/15
زهرا علیزاده
سلام 
16:47
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
ب تعدادی کارگر ساده در محدوده روستایی مبارک اباد نیازمندیم.اقا و خانوم.محدوده سنی ۲۰تا ۳۰
سلام  درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
17:01
2 پاسخ
1400/08/16
حشمت وحیدی
سلام پسرم میخاد دوماد بشه به کار نیاز دارم اگه بسته بندی دارین منم ثبت کنین اینم شمارم 0**** 
03:40
1 تایید
فریبا وکیلی
سلام 
نیازمند کار در خانه( بسته بندی یا مونتاژ کاری ) هستم
اصفهان
10:39
1 تایید
بسته بندی
به دو نفر خانم جوان متعهد جهت کار در کارگاه نیازمندیم
سلام منم دنبال کاربسته بندی هستم نیازمالی دارم منم ثبت کنین ادرس مشهدمیشینم اینم شماره تماس0****  
11:51
1 تایید
سلام نیازمندکاردرخانه(بسته بندی)هستم مشکین شهر 
20:19
1 تایید
1400/08/18
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
خیلی نیازدارم
06:20
1 پاسخ
1 تایید
طراحی لیبل محصول فروشگاه لبنیاتی
نیاز داریم دو قالب لیبل ظرف یکی با ابعاد 16 در 5 و دیگری 8 در 5 برامون طراحی بشه. و برای حدود 10 الی 15 محصول ادیت بشه. یعنی کار اصلی شما میشه طراحی قالب اصلی و بعدش فقط ادیت عکس و عنوان محصول رو داری...
1400/08/19
سلام من یه کاردرخانه میخوام بسته بندی
13:20
1 تایید
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
16:28
1 پاسخ
1 تایید
مطهره متاجی
سلام من به یک کار درمنزل نیاز دارم بسته بندی باشه
18:21
شرکت تولید کف کاذب
کارگر ساده
1400/08/20
سلام من به یک کار در منزل نیاز دارم بسته بندی چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم
06:25
2 تایید
سلام من يه كار بسته بندي در خانه میخواستم 
09:59
سلام من یک کار در منزل نیازمندمممم
14:50
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانوم و آقا مورد پذیرش
ابوالفضل حسین زاده
سلام کار در خانه بسته بندی میخوام
20:19
1 تایید
1400/08/21
زهرا سادات ملایی
سلام ما نیاز مند کار در منزل بسته بندی هستیم
21:50
1 تایید
1400/08/22
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 
0**** 
13:19
2 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
خانم محمدی
سلام من هم یه کار در منزل میخوام به پولش  احتیاج دارم لطفآاگه کسی هست به این شماره تماس بگیره واقعآبه پولش احتیاج دارم 0**** 
13:21
1400/08/23
علی خاکی
نیازمند  کار بسته بندی  در خانه هستم 
06:01
علی خاکی
سلام  لطفا  کار بسته بندی در منزل معرفی کنید0**** 
06:05
بسته بندی
به هیچ عنوان از شما هزینه ای گرفته نخواهد شد امکان کار به صورت حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
علی خاکی
نیازمند  کار  بسته بندی درمنزل 
شیراز 0****  خانم حسینی
06:09
منصوره اکبری
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم. شهر تبریز اطراف خیابان ارتش.  به این کار خیلی نیاز دارم
0**** 
20:27
1400/08/24
سلام من ی کار در منزل نیاز دارم  تورو خدا کاری بود بهم بگین  تو رشت 
11:56
طراحی بگ و ساک دستی برای فروشگاه اسباب بازی
طراحی بگ و ساک دستی برای فروشگاه اسباب بازی در سایز های مختلف با استفاده از شخصیت های برند و اسم برند
0**** 
11:58
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین 0****  اینم شماره تلفن 
14:47
1 پاسخ
1400/08/25
ان
سلام یه بسته بندی در منزل میخاستم 
12:37
بسته بندی
کار تولید و بسته بندی پرداخت روزانه 500 هزار تومان ساعت کار ۸ تا ۱۶:۳۰ سرویس رایگان دارد، محل کار داخل ازادراه شیراز- تهران، (جاده بیضا) شهرک صنعتی ملوسجان لطفا سال تولد و منطقه زندگی پیامک کنید
سلام تورو خدا ی کار بسته بندی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ثواب داره حداقل خرج دوتا بچم در بیاد اصفهان 0**** 
12:58
هما حسین ابادی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی باشه تا دو تا بچه کوچیکه دارم لطفا ثبت نام کنید 
23:18
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 0**** 
23:20
1 پاسخ
بسته بندی
نیرو برای بسته بندی کارخانه دمپایی تایم صبحانه ۱۰:۱۵الی۱۰:۳۰ تایم‌ ناهار ۱۴:۰۰الی۱۴:۳۰ حقوق روزانه ۴۲۰هزار تومان سرویس از محدوده امام داریم و شهر قائم
هما حسین ابادی
هما حسین ابادی
به این شماره تماس بگیرین 09024183436
سبزوار
23:21
1400/08/27
زهرا جهان بخشی
سلام من به یک کاردرمنزل نیازدارم بسته بندی چون بچه کوچک دارم نمیتونم بیرون کارکنم ممنون.میشم زودتر کاربدید.ازقزوین
02:53
زهرا جهان بخشی
0**** از قزوین
02:55
بسته بندی
به همکار خانم جهت بسته بندی لباس نیازمندیم.حقوق ۸تومن ***********
سلام خانم هستم به کارمشغول درخانه نیازدارم ازشهرخوی خیلی براش احتیاج دارم لطفااگ کاری هست بااین شماره تماس بگیرین 0**** 
09:35
سلام من کار در منزل میخواستم چون دو بچه کوچک دارم‌لطفن یک کار آسانتر باشه من در خدمتم
11:17
سلام دنبال کاردرمنزل هستم
12:13
همکار خانم جهت شرکت خصوصی
فوری فوری دو نفر همکار خانم جهت بسته بندی تجهیزات تصفیه کار تمیز و سبک ساعت کاری ۹ الی ۱۷ پنج شنبه ۹ الی ۱۵ مجرد سن ۲۵ الی ۴۰ اتباع استخدام نداریم حقوق بین ۱۰ الی ۱۲ میلیون آدرس شرکت خیابان ...
کاردرمنزل
12:14
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
12:15
1 پاسخ
سلام من خانم هستم  کار بسته بندی در خانه میخواستم   من واقعا به پولش نیاز  دارم سه تاه بچه دارم  سرپرستم لطفا خواهش ثبت نام کنید من رو  از تهران 
18:40
کارگر خانم
نیازمند کارگر ساده خانم جهت مونتاژ و بسته بندی قطعات یدکی خودرو در یک واحد تولیدی معتبر محدوده خیابان امام خمینی
1400/08/29
خدیجه خوندابی
باسلام وخسته نباشیددنبال کاربسته بندی درمنزل هستم نیازمالی دارم.ساگن شاهین شهرگرگاب هستم.0**** 
06:59
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندیم شماره 0**** 
13:08
پریا بیرامی
ب کار در منزل نیازمندم 0****  در اردبیل 
13:09
شرکت نیمه دولتی کارگر حراست راننده
استخدامی ویژه و فوری آقایان در کارخانه تولید و بسته بندی، راننده و... شرایط سنی 18 تا 43 سال عیدی و سنوات + وام و پاداش+مساعده+افزایش حقوق ماهانه داشتن کارت پایان خدمت فقط برای کارگر ساده الزامی نی...
سلام  من در روستای امند هستم در تبریز لطفا به کار کردن در منزل نیاز دارم 0**** 
15:47
1400/08/30
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم 
ورامین سکونت دارم 
0**** 
10:19
1 پاسخ
1400/09/01
سلام کار در منزل نیازمندم  کرج 0**** 
06:14
من دنبال کار در منزل هستم
منجوق دوزی یا بسته بندی
1400/09/02
سلام.کاردرمهدکودک در دزفول
17:00
1400/09/03
دنبال کار. درمنزل کرج فردیس برای بسته بندی
15:58
خانم کهرازه
سلام دوردخداقوت برشما 
خانم هستم کاربسته بندی در منزل میخواستم بدجوری نیازمندم پدرومادر مریضند مراقبت از آنها نمیتونم بیرون کارکنم هیچ هزینه ای ندارم بدترین شرایط هستم اگه این کار بسته بندی واقعیت داره مرا ثبت نام کنید
استان سیستان بلوچستان 
شهر زاهدان 
از طریق واتساپ پیام بدی متشکرم 
0**** 
17:17
استخدام نیرو بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم فرصت استثنایی برای خانم های خانه دار با بیمه حقوق مزایا عالی
زهرازمانیان
سلام  به کاربسته بندی  درمنزل خیلی احتیاج دارم
19:19
زهرازمانیان
سلام  به کاردرمنزل  خیلی  احتیاج دارم کاربسته بندی  اصفهان خیابان غرضی هستم 
19:21
زهرازمانیان
شماره موبایلم 0**** 
19:22
1 پاسخ
کارگر ساده آقا حقوق ۱۳ میلیون
کارگر ساده آقا ساعت کاری ۹ الی ۱۴ _ ۱۶ الی ۲۲ ۱۴ الی ۱۶ فروشگاه تعطیل است. نوع کار : بسته بندی،تخلیه،بارگیری،و‌کلیه‌امور‌مربوط به‌فروشگاه فقط جمعه تعطیلیم بیمه نداریم جای خواب نداریم تا وقتی اگهی ر...
1400/09/04
شبن
سلام  کاردرمنزل بسته بندی تهران ملارد
08:55
سلام نیازمند کاربست بندی درشیراز مومني هستم اینم شمارم 0****  لطفا تماس بگیرید ممنون
10:55
0**** 
11:53
1 پاسخ
بسته بندی حبوبات در منزل
سلام برای دریافت توضیحات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام پیام بدید @Ngh94mo98
1400/09/11
 سلام من دانشجو هستم تخصصی ندارم به کار در منزل احتیاج دارم
22:20
2 پاسخ
1400/09/13
سلام کار بسته بندی در قروه می خوام 
21:41
1400/09/14
سلام اگه میشه یه کار در منزل بهم بدهید بسته بندی ب91اشه ممنون میشم
06:40
استخدام تضمینی در بسته بندی خانگی
شرکت ابزارالات جهت تکمیل پرسنل خود در قسمت های زیر به صورت محدود و فوری  نیرو می‌پذیرد: بسته‌بندی ابزارآلات در منزل....  ۶نفر فروشنده مجازی..... ۳ نفر بازاریاب مجازی و حضوری..... ۱ نفر ...
1400/09/15
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم  احتیاج دارم ممنونم
09:59
1400/09/19
فاطمه حسینی
سلامم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ساکن لطفا به آیدی من در تلگرام پیام بزارید@N_m_f9711_2
03:44
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم.نمیتونم بیرون کار کنم.
15:14
کارگر ساده بسته بندی
دریک واحد تولیدی واقع در مایان به دو نفر خانم برای بسته بندی و مونتاژ سیفون ظرف شویی و محصولات جانبی آن نیازمند است .ساعات کار۱۶_۸ ..فقط صبحانه ...پرداخت حقوق بر اساس کارکرد هر هفته تسویه ....ساعت تما...
روناک اوازه
سلام خسته نباشید. من کار بسته بندی در خانه نیاز دارم. اگه کاری هست لطفا به منم خبر بدین.ارومیه
15:15
1400/09/20
زهره رحیمی
سلام وقت بخیر ببخشید من هم به یک کار نباز دارم پدرم نمیتونه کار کنه کار در منزل باشه
06:32
زینب مهری
سلام وقت بخیر من میتونم کار گویندگی و کتاب صوتی انجام بدم تهران
06:57
کارگر /حراست /شرکت دارویی معتبر
استخدام فوری واحد حمل و نقل و تولی و بسته بندی شرکت معتبر دولتی داروسازی به تعدادی نیروی راننده پایه ۲و۱و کارگر ساده خط تولید /حراست نیازمند است. با خودرو یا بدون خودرو (نیسان. ایسوزو و...) تایم کا...
1400/11/11
سلام یه کار بسته بندی تو خونه میخوام شدیدا نیاز مالی دارم ممنون میشم خبر بدین
06:29
عمرانی
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم در مشهد لطف کنین خبرم کنید
08:38
1400/11/12
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:56
ادمین اداره پست پاسخگویی انلاین و تلفنی
استخدام دو ادمین دورکار پاسخگویی انلاین و تلفنی و دو مسئول بسته بندی حضوری پست برای اطلاعات بیشتر پیام دهید
1400/11/14
دایی نژاد
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد 0**** 
15:38
1400/12/08
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
13:16
1 پاسخ
خواهش میکنم 
13:18
تعدادی کارگر ساده خانم آقا +بیمه و مزایا نیازمندیم
به تعدادی کارگر ساده آقا وخانم جهت خط تولید و بسته بندی نیازمندیم ✅اتباع پذیرش داریم با مدارک کامل ✅جای خواب نداریم ✅شرایط سن از 18 تا 40 فقط ✅استخدام فوری و از روز اول حقوق آقایون 18/000...
یعنی یه کاردرمنزل دراصفهان نیسسس😔
13:21
1401/04/22
فرشته پسنده
سلام نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی 
21:52
فرشته پسنده
من یزد هستم امام شهر می‌شینم ممنون میشم بسته بندی سراغ دارین بگین 
21:54
بسته بندی البسه بیمارستانی
بسته بندی البسه بیمارستانی
1401/06/13
ناهید عباس آبادی
کسی  کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون 0**** 
20:14
1 پاسخ
1401/06/14
ایران پروار
سلام من یه خانم خانه دارم احتیاج ب کار در منزل دارم. بسته بندی یا خیاطی تو منزل باشه خیلی عالیه 
06:43
1401/07/26
رمضانی
سلام  ،نیازمند کار بسته بندی درمنزل هستم.،تنکابن،رامسر،خانم رمضانی0**** 
12:52
تعدادی نیرو جهت بسته بندی و قطعه بندی مرغ
سلام وقت بخیر جهت گسترش کسب و کار و ایجاد شغل به تعدادی نیروی وارد و نیمه وارد جهت قطعه بندی مرغ نیازمندیم و همینطور تعدادی نیرو جهت بسته بندی قطعات مرغ حقوق کاملا توافقی و بستگی به میزان مهارت و ت...
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
13:00
1 پاسخ
1402/04/09
محمد صمدی
زهرا علیزاده
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
کار در منزل ویژه بانوان استخدام
کار با گوشی و افراد بالای ۱۸ سال کار به صورت پاره وقت برای مصاحبه انلاین لطفا شماره تماس و فامیلی برام بزارید تو هر شهری که باشید استخدام داریم / فقط دقت کنید کار بسته بندی و ادمینی نیست /
محمد صمدی
0362009478
سلام 0**** تماس 
15:49
محمد صمدی
زهرازمانیان
شماره موبایلم ۰۹۱۳۹۰۲۸۶۹۰
سلام 0**** 
16:55
1402/04/11
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:18
بسته بند لباس یا کارگر ساده خانم
به یک نیرو خانم جهت کار در تولیدی برای بسته بندی لباس تریکو نیازمندیم. فقط تماس بگیرید
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:16
1402/04/21
محمد صمدی
ذکی آصفی
سلام خانم نور هستم کار در منزل میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:43
1402/04/22
محمد صمدی
سکینه کریمی
سلام نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی خیلی نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:27
کارخانه بستنی دولتی کارگر حراست راننده پایه ۱ و ۲
کارخانه بزرگ ومعتبر و دولتی در قسمت تولید و بسته بندی بستنی و لبنیات نیازمند کارگر ساده.حراست.راننده و کارگرانبار ✔️فقط آقایان با شرایط سنی زیر : ✔️کارگرساده 17تا43 سال ✔️راننده ها 22تا40سال ✔️ حر...
محمد صمدی
ناهید عباس آبادی
کسی کار در منزل سراع داره زنگبزنه خیلییی ممنون ۰۹۰۱۶۴۳۵۶۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:28
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل اصفهان میخاستم لطفاهرکی داره بگه واقعانیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:29
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:15
کاردرمنزل بسته بندی
باسلام به ده نفرهمکار خانم جهت بسته بندی زغال وپودر نظافت درمنزل خودتان نیازمندیم شرایط ومزایای هردو نوع بسته بندی یکسان هست شرایط استخدام سن از۲۵تا۴۰ مسیراندیشه وسهند متقاضی باید خودسرپرست باشه...
محمد صمدی
پاسخگو نبودم پیام بدید 
12:17
محمد صمدی
سلام درود کار در خانه بسته بندی هر کاری که تو خونه بتونم انجام بدم‌ممنوک میشم واقعا نیاز دارم آدرس شهرکرد میشینیم‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:34
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من ی دختر ی ساله دارم شرایط کار بیرون ندارم اگه کاری هست ک بشه داخل منزل انجام دادم ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:09
استخدام کارگر ساده در شرکت تولیدی لوازم طبی
شرکت عظیم طب برای تکمیل کادر خود از بانوان محترم جویای کار دعوت به همکاری می نماید: خانم مجرد سن ۲۰ تا ۳۵ سال منظم، مسئولیت پذیر و بادقت، دارای روحیه تیمی فعال و کوشا، دارای سلامت جسمانی کامل دارای کم...
1402/04/29
امید صادقي
زهرا علیزاده
سلام
سلام  خوب هسین هنوز کارگر میخواین
02:12
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
07:16
1 پاسخ
محمد صمدی
مهلا نصر
سلام منم یک کار بسته بندی داخل خونه میخوام اصفهانم لطفا معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:10
استخدام در انبار موادغذایی
با سلام به تعدادی نیروی جوان در بخش های زیر نیازمندیم: بسته بندی و قفسه چینی انبار داری و فاکتور زنی امور مالی و حسابداری کارشناسی فروش حمل و نقل حراست و نگهبانی شرایط سنی:19تا30سال با جای خواب...
1402/05/01
محمد صمدی
سلام خواهش میکنم من به کار بسته بندی خیلی نیاز دارم دو تا بچه دارم با یه شوهر بیکار هر کاری در خانه باشه انجام میدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:18
محمد صمدی
مولود برزگر پور
سلام ببخشید اگه کار درمنزل بود لطفا به ماهم بکین ۰۹۹۱۴۱۰۹۵۱۰ اینم شماره تلفن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:20
محمد صمدی
دنبال کارمیگیردم درمنزل انجام بشع
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:21
بسته بندی حبوبات و آجیل در منزل خودتان
جهت شرکت در کار و کسب اطلاعات کار به ایدی تلگرام پیام بدید @n909767 بدون نیاز به چک و سفته و ضامن
1402/05/05
محمد صمدی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
1402/05/31
زهرا ساریجلو
سلام کار در منزل میخواستم
08:25
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا ساریجلو
سلام0**** 
14:33
1 پاسخ
کارگر ساده خط تولیدوبسته بندی بیسکویت و کیک
‼️استخدام فوری کارگر ساده خانم وآقا جهت بسته بندی موادغذایی(ویفر.بیسکویت.کلوچه و...) ۲۵ نفر خانم و آقا خط تولید و بسته بندی درکارخانه ✅✅شرایط احراز کارگر ساده ❇شرایط سنی ۱۸ تا ۴۰سال ❇داشتن کارت پای...
کار بسته بندی حبوبات و لباس هر چیزدیگه 
اگه شرایط بود چرخ گل گلدوزی هم دارم  
17:09
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:29
دیانا زوری
محمد صمدی
سلام۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶
سلام  خانم فیضی هستم کاربسته  بندی درمنزل میخاستم در  مشهد میتونین کمک کنید!
12:28
تعدادی نیرو خانم نیازمندیم
سلام به تعدادی نیرو خانم جهت کار در کارگاه تولیدی جهت کار بسته بندی و منتاژ کاری نیازمندیم نیرو متعهد و دائم کار در منزل نداریم لطفا سوال نفرمایید ممنون لطف کنید از محدود نزدیک تماس بگیرین سرویس ندا...
غنچه درگاهی
13:13
1 پاسخ
محمد صمدی
غنچه درگاهی
سلام تماس بگیرید0**** 
16:40
1402/06/25
صدیقه شریعتی
هاجر نوری
سلام یه کار درخانه میخوام هرکاری شد فقط درخانه باشه ممنون 09911675720
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:54
فروشنده خانم جهت هایپراستار
به یک فروشنده خانم جوان حداکثر ۳۵ سال جهت فروش در بسته بندی درغرفه سبزیجات هایپر استار نیازمندیم حقوق از وزارت کار تا ۱۷تومان بیمه عیدی اضافه کار سنوات پاداش فروش
صدیقه شریعتی
سلام برای کار درمنزل آماده همکاری هستم ورامین سکونت دارم ۰۹۳۹۷۷۸۲۳۷۰
19:56
پنج‌شنبه 18 بهمن 1403، ساعت 19:44