حقوق یک پرستار بچه در ماه چقدر است؟
حقوق پرستار كودم
حقوق پرستار كودم
پرستارکودک هستم
لطفادرواتساپ پیام بدین هرکی پرستارخاست0****
پرستار کودک هستم
سلام لطفا پيام بديد به يك پرستار نيازمندم🙏🏻 0****
سلام لطفا پيام بديد به يك پرستار نيازمندم🙏🏻 0****
سلاگ نه سال پرستار بچه هستم برای ساعت چها تا نه دنبال کار هستم صبح مشغولم 9210
پرستار کودک هستم
سلام ممنون میشم با این شماره تماس بگیرید 0****
سلام بر همگی استخدام پرستار بچه جهت نگهدار بچه 4 ساله شماره تماس 0****
سلام نگهداری از کودک 1/5ساله محدوده معلم
سلام نگهداری و مراقبت از کودک 1/5ساله انجام میدین!؟
سلام نگهداری از کودک انجام میدین!؟
سلام من میخام پرستاربچه بشم ممنون
سلام ، پرستار کودک هستم ، در شهر کاشان ، عاشق بچه هام و در منزل شما و هم در مکان خودمون از نی نی های خوشگل و ناز شما مراقبت میکنم . 0**** حلاج
سلام لطفا شرایط رو بفرمائید ، پرستاری از کودک انجام میدم
سلام ممنون می شم به شماره تلفن 0**** تماس بگیرید
سلام پرستار کودک هستم 28 سالمه 0****
سلام به یک خانم جوان برای نگهداری از پسر 3 سالم نیاز دارم خودم شاغل هستم و در منزل کار میکنم نیاز دارم تا خانم جوانی از کودکم نگهداری و باهاش بازی های آموزشی انجام بده . ساعت کاری 11 ظهر تا پنج عصر هست در مورد حقوق و تعداد روزها در هفته باهم صحبت میکنیم اگر کسی هست لطفا پیام بده ممنونم.
سبلم اگر یزد هستین شمارتون را بدین برای بچه
نیازمند پرستار کودک در یزد0****
كدوم شهر
سلام به يك خانم با ظاهري آراسته و موجه براي انجام امور منزل نظافت و آشپزي و در صورت لزوم كمك به بچه ها نيازمندم ضمناا مادر بچه خونه هستش و خودش كارهاي بچه رو انجام ميده
ساعت كاري8صبح تا4 بعد ازظهر به جز پنجشنبه و جمعه و وروزهاي تعطيل
به دو عدد خانم جهت پرستار کودک و امورات منزل نیاز است.دستمزد *******تومان
لطفا با این شماره تماس بگیرید برا پرستاری بچه و امورات منزل با دستمزد یک میلیون 0****
سلام، به یه پرستار کودک برای نوزاد تازه به دنیا امده نیازمندم در کرمان، یک روز در میان، شنبه، دوشنبه و جهارشنبه
پرستار کودک هستم
3 روز در هفته
سلام به پرستار کودک برای پسر 7ساله و 4ساله فقط برای انجام تکالیف و درس و آموزش به صورت پاره وقت از ساعت 13.30 الی 18 بعدازظهر. تهران محدوده ی سیدخندان. حدود قیمت 3.5
پرستار کودک هستم ازکاشان
پرستار کودک هستم و روابط با بچه ها خیلی عالی دارم
سلام به یک پرستار خانم جهت کودک سه ساله نیازمندم. منزل شیراز هست. اطلاعات بیشتر 0**** فقط پیامک
با سلام به یه پرستار جهت نگهداری از نوزاد 9 ماهه همه روز هفته به جز شنبه ها و جمعه ها در فیروزکوه نیازمندم. لطفا به شماره 0**** در ایتا یا بله پیام دهید.
پرستار کودک میخوام ازتهران برای 3بچه 3ساله 1نیم ساله وشیش ماهه خانم 28 تا35 ساله که حوسله نگهداری داشته باشه
سلام تهران هستم محدوده ي قيطريه روزهاي فرد مايل به پرستاري كودك هستم چون روزهاي زوج دستيار دندانپزشك هستم 39 ساله هستم 🦋
سلام و عرض ادب، به یک پرستار نوزاد 2 ماهه از ساعت 16 تا 22 شب در منزل نیاز داریم. آدرس، کوروش خ 19 اقبال. 0****
اکرم براز- پردیس پرستار کودک ، متاهل، برای ساعت 8 صبح تا 4 بعد از ظهر بانظم اخلاق ، خوش ظاهر 0**** سابق کاری بالا
سلام تماس بگیرید ممنونم 0**** محمدی هستم
سلام یک پرستار کودک میخوایم با حقوق عالی برای تهران و جای سکونت داده میشه فقط خانوم های از سن 16تا 40 متاهل نباشه بهتر چون شاید سفر بریم با کودک پرستار بیاد محمدی هستم شماره تلفن 0****
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0**** محمدی هستم مرسی بگید از کار پیشه آمدید تشکر
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0**** محمدی هستم مرسی بگید از کار پیشه آمدید تشکر
سلام با شماره 0**** تماس بگبرید