مزایا و معایب شغل گچکار
سلام خالدی هستم گچکار و 6سال سابقه دارم 24سالمه با بهترین کیفیت و قیمت مناسب
افشین علیزاده هستم نیاز به کار گچ کاری تمام وقت در خدمت دوستان و مهندسان هستم
سلام علی حاتمی هستم گچکار 33 ساله 10سال سابقه گچکاری دارم باکیفیت خوب وقیمت مناسب 0**** ازکرمانشاه
سلیمانی هستم دنبال کار روز مزد یا متری هستم با ابزار کامل
فریدون سلیمانی دنبال کار گچکاری روز مزد یا متری هستم با ابزار کامل در تهران و کرج 0****
محمد قناعتی هستم گچبر هتل اسپیناس اجرای گنبد 0****
سلامسعیدهستمگچکاروابزاربریبا20سالسابقهکاریدنبالکارمتری0**** هستمتهرانیاکرج
سلام اجرا کننده گچکاری و گچبری در شمال و شمال غرب تهران ، با نمونه کار و رزومه کاری، اکیپ باتجربه و متخصص 0****
سلام جلال مرتضایی هستم دنبال کار گچکاری0****
سلام داود مرادی گچ کار هستم با 24سال سابقه کار اگر کسی نیاز داشت در خدمتم 0****
سلام استا کار کج کاری هستم در تهران شهرری تمام کار گچ کاری پذیرفته میشود *******q6
سلام.استا مسلم علیقلی نژادهستم.فقط ساده کارمیکنم.متری کنتراتی کار میکنم.تیشه کاری وتخریب انجام میدم.بالای 15 سال سابقه گچکاری وسفیدکاری دارم.باقرآبادقرچک میشینم.کارهرجاباشه میام مشکلی ندارم.کسی خواست باشماره ام تماس بگیره 0**** و0****
سلام صارمی هستم در شهر کرج. اجرای گچ خاک سفید طرح نور مخفی و ابزار و کلیه کارهای مربوط به گچ کاری انجام میدم در عمل کار هر چیزی حرفه مهمه ن سابقه.. . . با بهترین کیفیت.. ونازکترین قیمت در خدمت شما مردم خوب هستم 0**** :52
سلام خدمت همه همکاران محترم اوستا کار گچکار هستم کسی بنا خاست بزنگه ممنون 0****
سلام بنده ابزار زن هستم کسی خاست در خدمتم 0****
سلام محمدرضا نجف نژاد هستم ده سال سابقه گچ کاری دارم با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت تمامی کار های ساده و بریده کاری پزیرفته میشود 0**** جهت هماهنگی فقط تماس بگیرید
مسلم علیقلی نژادهستم .20 سال سابقه گچکاری وسفیدکاری رودارم به دنبال ساده کاری هستم ابزارنمیزنم.شدیدانیازبه کاردارم.تجربه ای به اندازه یک عمردرسفیدکاری زیرساخت تیشه کاری تخریب ودیوارچینی
سلام واقعاهنرمند با شخصیت خوش قول هستن استاد فرهاد نیکزاد عزیز خدا خیرت بده
شمس الله غضنفری هستم 52سالمه سابقه بالای بیست سال کارگچکاری وگچ بری دارم به تمام امور کارم مسلط هستم لطفا بااین شماره تماس بگیرید0****
سلام محمدی هستم کارتعمیرات سفیدکاری انجام میدم با سرعت بالا و کیفیت در اهواز کل نقاط اهواز کار کردم با 18سال سابقه.خواستین با این شماره خدمتم 0**** کوچک شما
با عرض سلام و تبریک سال جدید خدمت همکاران و مهندسین محترم انشاالله سال خوب و پربرکتی باشه برای همه کارگران واساتید زحمتکش بنده حقیر فرهاد نیک زاد هستم از تهران با سابقه کاری در صنف گچکاری و ابزار در خدمتم
سلام گچکار هستم در صورت نیاز با این شماره تماس بگیرین0**** مجید کریمی
سلام استاد گچ کارهستم درتهران کلیه کار گچ کاری پذیرفته میشود
سلام کلیه کار گچ کاری پذیرفته میشود نازکترین قیمت بهترین اجرا. 0**** تهران
گچکار هستم بیکارم دنبال کار هستم لکه گیری باشه من درخدمتم
سلام گچکار هستم0****
سلام من اوستا گچکاروبنا بیکارم 5سال سابقه کار خونه شهرک شهیدرجاع 0****
سلام در گیلان و حومه کسی کچ کار خواست در خدمت هستم 0****
مصطفی قربانی 0**** در تهران به دنبال گچکاری حرفه ای
باسلام من گچ کار هستم از مهندس ها یا دوستان هرکس خواست در خدمت هستم با تشکر علی فکری 0****
سلام و وقت بخیر از لاهیجان مزاحم میشم کسی شاگرد گچکار نمیخواد فقط خود لاهیجان باش ممنون میشم
کسی شاگرد گچکار خواست من در خدمتم بنده متاهلم و بچه یکسال و هفت ماه دارم واسه لاهیجانم و خود لاهیجان باش ممنون و فوری
سلام میلاد کوچکی هستم از لاهیجان دنبال کار گچکاری هستم کسی خواستم شاگرد درخدمتم
اینم شماره 0****
0****
این شمارمه
نبود کسی آیا
بهتون داخل برنامه دیوار پیام دادم
سلام خانجانی هستم گچ کار حرفه ای 17سال سابقه کار دارم محل کار پاکدشت وحومه در خدمتم
سلام کار گچ کاری دارین من در خدمتم شاگردم دارم
سلام اوسا گچکار هستم اگه کار دارین در خدمتم شاگرد هم دارم
استاد حامد هستم 35ساله با15سال سابقه وکارتمیزوگچ زنده درصورت تمایل ونیاز بگچکار درخدمت شما هستم
سلام اکبری هستم 20 سال سابقه گچوخاک سفیدفرق نمیکنه
محمدم از تهران گچکار هستم و قیمت مناسب میخام 0****
سلام گچ کار هستم از کودکی کارم اینه 37 سالمه با بهترین کیفیت و قیمت مناسب 0****
شماره تلفن صفر نه صدوسی و نه . سیصدوپنجاه و پنج . صفر دویست و هشتادوهشت
سلام علی ملکی هستم با 10 سال سابقه کار انواع گچکاری و ابزار تعر در خدمتتون هستم 0****
با سلام گچکاری محمودی با 20 سال سابقه کار گچ و خاک سفید ابزار طرح 0**** بازسازی پذیرفته میشود ممنون
سلام گچکار هستم باسابقه 13سال از ارومیه باقیمت مناسب وکارفقلاده عالی
سلام جعفری هستم گچکاری و12سال سابقه کار دارم 42سالمه با بهترین و نازلترین قیمت
سلام استا داریوش گچکار هستم در محدوده قزوین کسی نیاز به گچکار داشت در خدمتم با25سال سابقه در زمینه گچ و خاک سفید ابزار زنی نورمخفی با بهترین کیفیت و با نمونه کار جهت تایید0****
0**** گچکار در قزوین هستم با بهترین کیفیت و با نمونه کار جهت تاید کار
استا داریوش گچکار با25سال سابقه در قزوین با بهترین کیفیت با نمونه کار جهت تایید کار در خدمت تلفن بنده:صفر نهصد یک هفتصدسی وشش پنجاه و چهار سی
سلام گچکار هستم،ورامین بر دست هم کسی خواست میرم براش شاگرد هم سراغ دارم،
علی یوسفی گچ کار اگه کار بود در خدمتم