حقوق یک جوشکار در ماه چقدر است؟
سلام من جوشکار درب پنجره پله حفاظ شاخ گوزنی اسکلت شیروانی الاچیق و غیره هستم و محل زندگیم کرجه اگه بیام اونجا ماهی چقد حقوق میدین؟؟
سلام من جوشکاربرق وso2بلدم بیام آنجا ماهی چقدرمیفتم یاروزی چند میشه
سلام شما که جوشکار درب و پنجره شاخ گوزنی همه رو بلدی زابل بیای ماهی پانزده به بالا کار میشه خواستی با هم کار میکنیم
سلام من ازتربت حیدریه هستم جوشکار همه فرقه جویای کارهستم 0****
جوشکار اسکلت سیار هستم برای همکاری پیام بگذارید
سلام من نورزایی هستم جوشکار برق هستم همکارهای جوشکاری و هم انجام دادم جویایی کار هستم 0****
سلام خسته نباشین من جوشکار ادوات کشاورزی هستم بیام اونجا ماهی چقدر میدین
سلام من جوشار ارگون هستم همه نوع جوش رو بلدم و 20 سال هم سابقه در زمینه جوشکاری دارم
سلام من 22 سالمه جوشکاری بلدم
سلام من 25 سالمه جوشکاری برق وco2 کار کردم مدرک فنی حرفه ای هم دارم
سلام من همه رو بلدم اگه بیام زابل ماهی اونقد برام میمونه
سلام برشکارصنعتی درفولادسبااستخدام نیروتاریخش کی؟
سلام من 35 سالمه جوشکارم با سابقه کاری آزاد حدود 20 سال استاد کار جوشکاری در زمینه ی اسکلت و سقف شیروانی درب و پنجره نمای آردواز شاب و هرچیزی که تو جوشکاری برق هست اگه کسی هست برای همکاری جویای کار هستم 0****
سلام جوشکارco2وبرق هستم بیکارشدم
سلام 38 سالمه.20 سال سابقه جوشکاری.مخزن ولوله دارم بیکارهستم
شماره تماس 0****
سلام من جوشکاردرب و پنجره .سایبان ونرده و آلاچیق جویای کار هستم.استادکارماهر
سلام جوشکار co2 برق و آرگون هستم با الکترود استیل واستیل به آهن هم کار کردم با وسایل کارگاه مثل قیچی، پرس، دلر، قلاویز، آره آب صابون و آره آتیشی و هوا برش کار کردم سرپرست کار گاه بودم نمونه کارم در پیج اینستا هست آدرس پیچم Mhmd_aghaeii چقدر حقوق بهم میدید اهل قم هستم
امسال جوشکار فول تست روزانه 2000/000میلیون هست اگه کسی کمتر کار کنه اول به خودش بعد به خانوادش ظلم میکنه آخر به همکاران
سلام من جوش کارم دونبال کار خوب میکردم
دنبال کار هستم سلام جوشکار co2 برق و آرگون هستم با الکترود استیل واستیل به آهن هم کار کردم با وسایل کارگاه مثل قیچی، پرس، دلر، قلاویز، آره آب صابون و آره آتیشی و هوا برش کار کردم سرپرست کار گاه بودم نمونه کارم در پیج اینستا هست آدرس پیچم Mhmd_aghaeii با الکترود 7018،به صورت سر بالا کار کردم دنبال کار هستم اهل قم
ماهی چقدر میافته
سلام جوش کار هستم ماهی 12 ملیون نظرآباد اگه خواستی بزنک 0****
سلام من جوشکار لوله گاز هستم اگه کسی کار داشت تماس بگیره 0****
من جوشکار گاز هستم مسلط وکاربلدم
سلام من جوشکارco2 هستم نفوذی 2Gو3 Gکسی کار سراغ داره در خدمتم
سلام جوشکار اسکلت هستم در مشهد با حقوق روزی 450 میخوام از مشهد برم یه شهر دیگه با خانوادم اگر شهر های شمالی با
600 ملیون
سلام من جوش کار Co2 و برق هستم از تهران جویای کار هستم0****
سلام خسته نباشید من جوشکارهستم جوشکاراف 4 باسابقه 8سال کار جوشکارمغزن واسیلی ودرپنجره هم کارکردم اگه کسی جوشکارهمه فن حریف خواست خبربده اسمم مصطفی بچه فسا اینم شمارم 0****
جوشکاری همه کاره مسلط حرفه ای پله اسکلت درب پنجره لوله تعمیرات ماشین بزرگ
سلام من جوشکاردرب وپنجره ،شیروانی،،نما،الاچیق،همه فنی بلدم،لوله کشی،گاز سابقه شغلم آزاده 15سال تماس0**** دنبال کارم 42سالمه.یزد ،تفت هستم
قباد بازوند جوشگار لوله روغن داغ جوش co2 اسکلت بالا طبقه 12بلدم کامل 21سال کار سن سال 34
سلام من تهران شهرری هستم اتباع افغانستانی جوشکار برق وco2 باسابقه 6سال دنبال کار هستم
سلام من جوش کار آرگون هستم بامدرک بین المللی جویای کار
جوشکار ماهر اسکلت برق co2.برشکار نرده حفاظ0****
سلام من احمدی هستم از بابل جوشکار 0****
داداش چجوری کار میکنی روزی دو میلیون راهکارشو به ما ام بگو
یا ییکه جیرماخ میکنی
سلام جوشکار co2وبرق هستم اماده همکاری
سلام من جوشکار درب وپنجره فرفورژه وغیره هستم باسابقه بالا دنبال کار هستم
سلام من جوشکار برق وco2و مونتاژ کار قطعات صنعتی هستم جویای کاردر عسلویه هستم 0**** دارای ده سال سابقه کار
سلام. من جوشکارو برشکار هستم و در کشتی سازی و شناور سازی کار کردم حقوق کم بود بیکارم دنبال کار ساکن کرج هستم ولی هرجا کار باشه حقوقش خوب باشه میام. به اچار فرانسه معروفم کار برق و لوله کشی وووووو بلدم شماره تماس 0**** رحمتی
من جوشکاربرق هستم 6سال سابقه دارم بامدرک تست فورم مهندسی درپروژهای عسلویه
شغل :جوشکاربرق شهر:اهواز سن:26 شماره تماس:0****
سلام من جوشکار برق هستم اگه خواست در خدمتشم 0**** در اهواز کار میکنم
سلام من جوشکار برق هستم ..اکه کسی نیرو خواست بزنگه ..کار هم در اهواز باشه0****
سلام .من جوشکار ارگون وفیتر صنایع غذایی هستم اماده همکاری باشرکتها وپیمانکاران
سلام جوشکار برق وco2هستم جویای کارم
باسلام کارگاه درب و پنجره سازی دارم در شهر دلوار بیست کیلومتر ی بوشهر نیازمند استاد کار هستم کسی بود به این شماره تماس بگیرید یا پیامک بدین بهم سپاس
0****
سلا م جوشکاربرق ارگون وco2 مخزن سازنیروگاه سوله نقشه خان وقطعه زن تکمیل کارم سابقه حرفه دارم 0****
سلام جوشکار اسکلت و پله دوبلکس هستم شهرستان ساری
جوشکارلوله هستم دست به اچار0**** عالمی کنترات باشه شهر
سلام خسته نباشین من یک جوشکار حرفیم از سال 86 دارم جوشکاری الان واقعن بیکارم چرا
اینم 0**** هرجا باشه مهم نیست فقط دست موزدش خوب باشه
سلام من جوشکار مخزن هستم جویای کار هستم
سلام من از جوشکاری متنفرم
سلام حسن رامین 14 سال سابقه در جوشکاری
سلام کریمی هستم از اصفهان 26ساله جوشکار هستم انواع جوش برق را هم بلدم انواع سازه کشی آهن کشی ونبشی کشی راهم به مدت 7سال انجام دادم و درانجام مونتاژ سوله هم یکم فعالیت داشتم جویای کارم تماس بگیرید 0****
سلام 30سالمه المپایدی هستم اکثر فرایند های جوشکاری رو بلدم ،و تخصص اصلیم جوشکاری ارگون (آلومینیوم) هستش در ساخت و تعمیر رادیاتور های الومینیومی هم مهارت دارم 0****
جوشکار سابقه 35ساله دارم هر مدل کار بااهن نقشه بدین انجام بشه جای خواب و جای ابرومند0****
سلام من تعمیر یخچال و کولر پنجره ای کار کردم بلدم 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام ابراهیمی هستم از مشهد جوشكار نما، سقف كاذب تاج والپست نرده برشکاری. درب وپنجره هرکاری که باجوش هست درخدمتیم شماره همراهم. 0****
سلام ابراهیمی هستم ازمشهد جوشکار رابیتس بند سقف کاذب. نما. تاج. والپست. سردر اوپن. نرده . درب وپنجره و برشکاری اهن الات..... درخدمتیم شماره همراه0****
سلام پیمانکارجوشکاری هستم اسکلت شیروانی نمادامپادرپنجره الاچیق وغیره باابزارکارکامل وتیم مجرب ومتخصص درسراسرایران 0**** شکری
سلام وقت بخیر وخسته نباشید استاد کارر ماهردروپنجرهسازم وکرکره های برقی هم اوکی ده سال پیش چابهارکارکردم شهر خوبیه ببخشید میشه بفرماید حقوق حدوا تا چقدرهس
تشکراز زحمات شما
سلام من جوشکار درب و پنجره نرده آلاچیق نورپردازی...هستم برای همکاری تماس بگیرید 0****
توی بندر عباس هم همین قدره ولی متاسفانه کسایی هستن ک قدرخودشونو نمیدونن فقط میخوان بیکار نباشن دیگه نمیدونن دارن در حق خیلیا ناحقی میکنن
سلام جوشکار فول تست هستم هم نوع الیاژ میزنم ماهانه چقدر درمیاد برام نیاز داشتی تماس بگیر 0****
سلام همکاران محترم درسته بعضی وقتها به علت مثله اقتصادی،کشورمون اکثرامواقع روبه تعطیلی ویایابیکاری هستیم این شرایط برای همه مون چه جوشکارماهر ونیمه ماهر پیش،میادولی ازتون خواهشمندم صنعتون رابه هیچ وقت ارزان نفروشین کارجوشکاری بابقیه شغلها فرق میکنه این ویادتون باشه بالخصوص ارتفاع کاران همیشه جوان نیستیم وهمیشه نمیتونیم سربه زیریکسره جوشکاری کنیم روزی دست خداست ..خسته نباشید
عالی ممنون ازبرنامه خوبتون
سلام جوشکار سربندی راویز بندی والپست فریم پنجره هرکاری بخواید انجام میدم درخدمتتون هستم
سلام لطفاً با شماره 0**** تماس بگیرید
سلام لطفاً با شماره 0**** تماس بگیرید
سلام 35سالمه از 13 سالگی اهنگری میکنم الان استا کارم هرچی ب امبر مربوطه بلدم در پنجره اسکلت همچی دمبال کار تو جنوبم با جای خاب
سلام از بجنورد به شاگرد جوشکار برای کار دستگاه سازی حقوق 100 الی 200 شغل اینده دار با پیشرفت کاری حقوق میره بالا تماس 0**** عزیزان استا کار نمخوام یک شاگرد وردست مخوام
سلام من جوشکار سقف شیروانی وشاخ گوزنی دروپنجره پیش ازچندسال سابقه کاری دنبال کارهستم درشهرستان شاهرود
جوشکار برق وco2 هستم در شهر سمنان دنبال کار خوب با حقوق خوب هستم.16 سال سابقه کار دارم .0****
سلام من جوشکار هستم کارت مهارت جوشکاری را دارم جویای کار هستم شهر من پرند.
جوشکار برق و اهنگر هستم 42 ساله . زیر سازی نما و انواع آهنگری کار کردم مجرد دنبال یه کار با حقوق مناسب و جای موندن میگردم فرقی نمیکنه کجا باشه اهل تهران
سلام من جوشکار درب و پنجره و اسکلت سازههای فلزی سقف و شیروانی و سوله انواع دستگاههای سنگ شکن و شن و ماسه بیکارم چند ماهه کسی جوشکار خواست من هستم بابلسر هادی شهر زندگی میکند شماره موبایلم 0**** تماس بگیرید
نیاز منده جوشکار فول جوش هستم در اصفهان به بیمه عیدی سنوات از 8 صبح الی 5 عصر با حقوق بالا18 تومن شماره تماس 0**** شمس
ایولا