حقوق دستیار دندانپزشک در ماه با مدرک جهاد دانشگاهی چقدر است
19:23
2 پاسخ
1 تایید
دستیار دندانپزشک
دستیار دندان پزشک خانم برای همکاری نیاز داریم
تایم کاری ۲/۳۰ تا ۹
آدرس خیابان امام
درصورت نبودن سابقه آموزش داده میشود
به پیام پاسخ گو نیستم برای دریافت اطلاعات بیشتر زنگ بزنید
حقوق دستیار دندانپزشک در ماه با مدرک جهاد دانشگاهی چقدر است
😕میشه بگین چقدرع؟؟
20:03
1 پاسخ
1401/03/23
فاطمه کریمی
من دستیار دندانپزشک بودم و ساعتی 12هزار تومن به من میدادن...انقدر کم و در ماه حدود 900تومن میشد☹️
13:17
2 پاسخ
1 تایید
فاطمه کریمی
😕میشه بگین چقدرع؟؟
من گفتم
13:17
دستیار دندانپزشک
استخدام کلینیک دندانپزشکی مهرگاندی کلینیک دندانپزشکی مهرگاندی در تهران (منطقه ۶، گاندی) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام مینماید دستیار دندانپزشک جنسیت: خانم سابقه کار: د...
به یک خانم با روابط عمومی خیلی خوب، متعهد، منظم، با انگیزه بالا، مرتب و با ظاهری آراسته جهت کار در مطب دندانپزشکی به عنوان دستیار دندانپزشک در محدوده جهانشهر نیازمندیم. دستیار دندانپزشک جنسیت: خانم ...
ن والا من الان کرمانشاه زندگی میکنم همینقدر میدن نسبت ب درامد دندان پزشک خیلی کم میدن اصلا ارزش نداره انصاف ندارن
19:00
1401/09/15
مژده دورودی
کار دستیاری خیلی زیاده حقوقا واقعا کم دکترا درامد خیلی زیاد دارند ولی حاضر نیستن پرسلن راضی نگه دارن
14:44
دستیار دندانپزشک
✳️ نیازمند به یک نفر دستیار دندانپزشک در مطب دندانپزشکی واقع در خیابان مطهری رشت
(ترجیحا دارای سابقه کار)
✳️ساعات کاری
صبح ها ۹:۳۰ الی ۱۳
عصر ها ۱۶:۳۰ الی ۲۰ (بجز پنج شنبه)
✳️حقوق برای شروع ۱۰ میلیو...
فقط در تهران این حقوق رو میدن.بقیه شهرها یک تا دو تومن
14:18
دستیار دندانپزشک
به یک خانم با روابط عمومی خیلی خوب ،منظم ، متعهد ،با انگیزه کاری بالا ، با ظاهری آراسته و مرتب جهت کار در مطب دندانپزشکی در محدوده جهانشهر بعنوان دستیار دندانپزشک نیازمندیم .
از علاقمندان خواهشمند...
سلام حقوق دستیار دندانپزشک الان ساعتی 70تومن هست کسی باباعلی 12یا25 تومن میره وقت تلف کردنه حقشومیخورن
19:29
1403/10/27
فاطمه امجد
من دستیار بودم وهستم تو نواب ماهی 15 تومن میگرفتم هم عمومی هم اطفال وامیستادم هم ارتودنسی
02:26
دستیار دندانپزشک
لطفا اگهیتو تا اخر بخونین
به یک دستیار و منشی دندانپزشک حرفه ای تو محدوده بارنج و ولیعصر نیازمندیم با بیمه و حقوق عالی
هر دو مطب لوکس و محیط کاملا امن میباشد
اشنایی مختصر با کامپیوتر الزامیست