شرح وظایف و مسئولیتهای یک ادمین چیست؟
🌺سلام من نوال هستم ادمین اینستاگرام و(دورکاری) برای پیج شما پست +استوری+محتواسازی+کپشن نویسی+ بالا بردن افزایش بازدید پیج + بالا رفتن فالوورها به صورت روزانه برگزاری چالش ها و مسابقات اینستاگرامی + افزایش فالوئر اینستاگرام + افزایش بازدید و لایک پست و استوری + افزایش ایمپرشن و ریچ + طراحی بنر های تبلیغاتی استوری + طراحی کاور پست +مشاور و انالیز پیج کاری شما با بهترین قیمت +آنالیز پیج شما و رغبا
سلام منم ادمینم
سلام من پریا هستم مسلط به کپشن نویسی_استوری _بالا رفتن فالور ها به صورت روزانه_بیداز کردن فالور های روح_
سلام ادمین (غیر حضوری و دورکاری) هستم و آموزش دیدم: • به اینستاگرام مسلطم و الگوریتم اینستاگرام رو بلدم • نحوه درست هشتگ زدن و پست و استوری گذاشتن اصولی رو بلدم • جواب دادن کامنت و دایرکت و هر کاری که مربوط به پیج هست رو میتونم کامل انجام بدم • قلم روان و خلاقی دارم • سطح زبان انگلیسیم خوبه آیدی اینستاگرامم : excusemiyayeah
سلام دوستان من برای پیجم نیاز به ادمین دارم ۰۹۳۷۰۰۸۰۸۸۳ واتساپ لطفا پیام بزارید ممنونم
سلام دوستان نیاز به ادمین دارم ازصفرتاصد کار لطفا بااین واتساپ هماهنگ کنید
سلام دوستان يه ادمين پر انرژي و فعال و مسلط به اينستاگرام براي پيج موتور الات كشاورزي شامل موتور برق و اره و سمپاش و … و يدكي اين موتور ها نياز داريم الويت با دوستاني هست كه تحصيلات مرتبط دارن لطفا وانزاپ پيام بديد 09124410187
سلام دوستان يه ادمين پر انرژي و فعال و مسلط به اينستاگرام ساكن شهر زنجان براي پيج موتور الات كشاورزي شامل موتور برق و اره و سمپاش و … و يدكي اين موتور ها نياز داريم الويت با دوستاني هست كه تحصيلات مرتبط دارن لطفا وانزاپ پيام بديد 09124410187
سلام چه جوری با هاتون تماس بگیرم
سلام تماس بگیرید ممنون
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر بنده مشاور تحصیلی هستم ولی متاسفانه وقت کافی رو در زمینه جذب دانش آموز به طور گسترده ندارم، به همین دلیل به دنبال یک ادمین خوب برای همکاری هستم ، روند کار هم به این صورت هست که درآمد ما به شکل شصت چهل تقسیم میشه. برای جزئیات بیشتر با شماره من تماس بگیرید 09019980769
سلام خوبید خسته نباشید ما زوجیم ودنبال زوجیم از مارلیک خوشگل زیر ۴۰ سال چون خودمون تو این رنج سنی هستیم
سلام من ادمین نسترن هستم مسلط به جذب فالوور _اکسپلور _هشتگ _استوری _کپشن نویسی_تعامل روزانه _مشاوره به پیجای فروشگاهی حدود یه ساله سابقه کاری دارم تو اینستاپیج ادمینی دارم اگر مایل به همکاری بودید پیام بذارید🌹
سلام واتساپ پیام میدم
سلام لطفاً شماره وات بزارید که پیام بدم
سلام من فریده هستم ادمین پیج اینستاگرام دور کاری مسلط به ترفند های اینستاگرام برای پیج شما : محتوا سازی+بالا بردن افزایش بازدید پیج+کپشن نویسی+استمرار+پست گذاشتن روزانه+بالا بردن فالور ها به صورت روزانه +افزایش بازدید لایک و پست و استوری +طراحی کاور پست +تولید محتوا برای پیج +طراحی بنر های تبلیغاتی +مشاوره و آنالیز پیج کاری شما +جواب دادن به کامنت ها و دایرکت پیج کارفرما برای استخدام واتساپ پیام بدید 09938665447
سلام من دنبال کاری هستم که بتونم به صورت دورکاری در منزل باگوشی انجام بدم تاحالا هم جایی کار نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🥺
سلام من دنبال کار دور کاری و مجازی هستم لطفا راهنماییم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏
سلام من ادمین هستم آشنا به قوانین اینستا گرام و توانایی بالا بردن پیج شما و ویو استوری شما
سلام ادمین هستم مسلط به الگوریتم های اینستاگرام هشت گذاری پست استوری ادیت و... جواب دهی به دایرکت و کامنت و هر آنچه ک مربوط به پیج شماست
سلام نیازمند یک نفر ادمین به صورت پاره وقت برای کانال در ایتا هستیم ، ترجیحا خانم بین ۱۵_۳۵ ساله مجرد یا متاهل مهم نیست ولی حتما پایبند به رعایت شئونات اسلامی باشند ، ترجیحا دارای سابقه ی فعالیت به صورت ادمین در شبکه های اجتماعی باشن در صورت تمایل به همکاری رزومه ی خود را به آدرس ایمیل اینجانب hosseini_vet@yahoo.com ارسال فرمایید . حتما ساکن تهران باشند .