شرح وظایف و مسئولیتهای یک ادمین چیست؟
🌺سلام من نوال هستم ادمین اینستاگرام و(دورکاری) برای پیج شما پست +استوری+محتواسازی+کپشن نویسی+ بالا بردن افزایش بازدید پیج + بالا رفتن فالوورها به صورت روزانه برگزاری چالش ها و مسابقات اینستاگرامی + افزایش فالوئر اینستاگرام + افزایش بازدید و لایک پست و استوری + افزایش ایمپرشن و ریچ + طراحی بنر های تبلیغاتی استوری + طراحی کاور پست +مشاور و انالیز پیج کاری شما با بهترین قیمت +آنالیز پیج شما و رغبا
سلام منم ادمینم
سلام من پریا هستم مسلط به کپشن نویسی_استوری _بالا رفتن فالور ها به صورت روزانه_بیداز کردن فالور های روح_
سلام ادمین (غیر حضوری و دورکاری) هستم و آموزش دیدم: • به اینستاگرام مسلطم و الگوریتم اینستاگرام رو بلدم • نحوه درست هشتگ زدن و پست و استوری گذاشتن اصولی رو بلدم • جواب دادن کامنت و دایرکت و هر کاری که مربوط به پیج هست رو میتونم کامل انجام بدم • قلم روان و خلاقی دارم • سطح زبان انگلیسیم خوبه آیدی اینستاگرامم : excusemiyayeah
سلام دوستان من برای پیجم نیاز به ادمین دارم 0**** واتساپ لطفا پیام بزارید ممنونم
سلام دوستان نیاز به ادمین دارم ازصفرتاصد کار لطفا بااین واتساپ هماهنگ کنید
سلام دوستان يه ادمين پر انرژي و فعال و مسلط به اينستاگرام براي پيج موتور الات كشاورزي شامل موتور برق و اره و سمپاش و … و يدكي اين موتور ها نياز داريم الويت با دوستاني هست كه تحصيلات مرتبط دارن لطفا وانزاپ پيام بديد 0****
سلام دوستان يه ادمين پر انرژي و فعال و مسلط به اينستاگرام ساكن شهر زنجان براي پيج موتور الات كشاورزي شامل موتور برق و اره و سمپاش و … و يدكي اين موتور ها نياز داريم الويت با دوستاني هست كه تحصيلات مرتبط دارن لطفا وانزاپ پيام بديد 0****
سلام چه جوری با هاتون تماس بگیرم
سلام تماس بگیرید ممنون
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر بنده مشاور تحصیلی هستم ولی متاسفانه وقت کافی رو در زمینه جذب دانش آموز به طور گسترده ندارم، به همین دلیل به دنبال یک ادمین خوب برای همکاری هستم ، روند کار هم به این صورت هست که درآمد ما به شکل شصت چهل تقسیم میشه. برای جزئیات بیشتر با شماره من تماس بگیرید 0****
سلام خوبید خسته نباشید ما زوجیم ودنبال زوجیم از مارلیک خوشگل زیر 40 سال چون خودمون تو این رنج سنی هستیم
سلام من ادمین نسترن هستم مسلط به جذب فالوور _اکسپلور _هشتگ _استوری _کپشن نویسی_تعامل روزانه _مشاوره به پیجای فروشگاهی حدود یه ساله سابقه کاری دارم تو اینستاپیج ادمینی دارم اگر مایل به همکاری بودید پیام بذارید🌹
سلام واتساپ پیام میدم
سلام لطفاً شماره وات بزارید که پیام بدم
سلام من فریده هستم ادمین پیج اینستاگرام دور کاری مسلط به ترفند های اینستاگرام برای پیج شما : محتوا سازی+بالا بردن افزایش بازدید پیج+کپشن نویسی+استمرار+پست گذاشتن روزانه+بالا بردن فالور ها به صورت روزانه +افزایش بازدید لایک و پست و استوری +طراحی کاور پست +تولید محتوا برای پیج +طراحی بنر های تبلیغاتی +مشاوره و آنالیز پیج کاری شما +جواب دادن به کامنت ها و دایرکت پیج کارفرما برای استخدام واتساپ پیام بدید 0****
سلام من دنبال کاری هستم که بتونم به صورت دورکاری در منزل باگوشی انجام بدم تاحالا هم جایی کار نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🥺
سلام من دنبال کار دور کاری و مجازی هستم لطفا راهنماییم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏
سلام من ادمین هستم آشنا به قوانین اینستا گرام و توانایی بالا بردن پیج شما و ویو استوری شما
سلام ادمین هستم مسلط به الگوریتم های اینستاگرام هشت گذاری پست استوری ادیت و... جواب دهی به دایرکت و کامنت و هر آنچه ک مربوط به پیج شماست
سلام نیازمند یک نفر ادمین به صورت پاره وقت برای کانال در ایتا هستیم ، ترجیحا خانم بین 15_35 ساله مجرد یا متاهل مهم نیست ولی حتما پایبند به رعایت شئونات اسلامی باشند ، ترجیحا دارای سابقه ی فعالیت به صورت ادمین در شبکه های اجتماعی باشن در صورت تمایل به همکاری رزومه ی خود را به آدرس ایمیل اینجانب ******* ارسال فرمایید . حتما ساکن تهران باشند .
سلام من دنبال یک ادمین هستم ممنون میشم به این شماره زنگبزنین0****
سلام دوستان من ادمین اینستاگرام هستم در زمینه های تولید محتوا _ ادیت _ فوتشاپ _ و ... فعالیت میکنم برای دیدن نمونه کارهام به پیج های Strong.girls_18 Pinck.narges Text_atrisa Narjesstudent مراجعه کنید.
سلام وقتتون بخیر بابت آگهی استخدام ادمین پیام دادم من دوره ادیت عکس گذرونم مسلطم به تقویم تولید محتوا سرعت عمل بالا در جواب دهی دایرکت طراحی پست استوری هایلایت مناسب پیج شما طراحی بنر کاور ویزیت و مسلطم به هوش مصنوعی
سلام من سالی هستم 2سال سابقه کاردرادمین رودارم به زبان ترکی استانبولی مسلطم وساختمامان انستاگرام والگوریتم انستا روبلدم وخودم پیچ3Kخودم رواداره میکنم
سلام مدرس اینستاگرام هستم با8 سال سابقه ی کار دراینستاگرام و تلگرام تسلط کامل به اینستاگرام و الگوریتم تولید محتوای پست و استوری و هرآنچه که یک مدرس باید بلد باشه رو میدونم استوری پولساز برگزاری کمپین فروش ماهانه و اعتماد سازی و تشنه سازی مخاطب برای خرید 👌 ساخت یک پیج حرفه ای برای شروع کسب و کار عالی
سلام خسته نباشید من خودم ادمین هستم 1سال هم سابقه کار دارم
ادمین هستم برای هماهنگی به تلگرام پیام بفرستید@Yasesham112
ادمین هستم برای هماهنگی به تلگرام پیام بفرستید@Yasesham112
سلام ادمین روبیکا و اینستاگرام هستم کاملا مسلط و دارای سابقه .
🟣 ادمین اینستاگرام سلام من فاطمه لولائ هستم ادمین دوره دیده توسط مدرس های عالی من اینجام که به شما کمک کنم روند رشد پیج شما بهبود بدم ▪️ایده پرداز ▪️تدوین ویدئو ▪️تولید محتوا و طراحی پست و استوری ▪️پاسخگویی به دایرکت ها و کامنت ها ▪️طراحی کاور استوری و پست و... ▪️ثبت سفارش ▪️ادیت عکس و ویدئو ▪️مسلط به هشتگ گذاری درست و کپشن نویسی ▪️آشنا به برنامه های ادیت اعم از Inshot, Capcut, Piscart vllo , و … ▪️مسلط به الگوریتم اینستاگرام و همه این کارا به صورت جداگانه هم انجام میشه لطفا تلگرام پیام بدید @fatemehl3
سلام اینیستاگرام مارو دنبال کنید admi_nkarj ♡
سلام
خسته نباشید ادمین حضوری نیاز دارم
در شهر آمل
اگر کسی حضور داره با این شماره تماس بگیره
0****
محمدزاده
🟣 پاسخ گوی سریع و تمام وقت دایرکت های شما سلام و وقت بخیر 🌻🍃 مهناز حیدریان نژاد هستم ادمین دایرکت ادمین تعامل و ثبت سفارش📩📬 دیگه نگران از دست دادن مشتری هات در دایرکت نباش چون در سریع ترین زمان ممکن دایرکت شون پاسخ داده میشه و ثبت سفارش انجام میشه💰💵 🔴صبوری 🔴مسئولیت پذیری 🔴خوش برخوردی با مشتری 🔴تعهدکاری از ویژگی های منِ که برای رشد پیجت بهش نیاز داری 💫⭐ آماده همکاری و خدمت رسانی به شما🤝🏻 🕔 نوع همکاری: #تمام_وقت #دورکاری
0****
0**** تماس بگیرید لطفا
0**** تماش لطفا
0****
0**** تماس لطفا
ادمین حرفه ای برای کارخانه میخوام
سلام من میخوام آموزش ادمینی ببینم به نظر شما خوب هست در امدش
سلام من ادمین بهمنی هستم دوره دیده به طور کامل. و شرایط دورکاری و غیر حضوری برای پیج کاری شماست. مهارت ها: کپشن نویسی هشتک گذاری اصولی طراحی پست استوری طراحی لوگو پاسخگویی دایرکت و کامنت ادمین فروش ادمین مدیریت پیج تعامل تولید محتوا مسلط به الگوریتم اینستاگرام برای هماهنگی به تلگرام پیام دهید. حقوق توافقی @Hmbh75
سلام لطفا تماس بگیرید 0****
س من ادمین پیج دایرکت وکامنت دیپلم بدون سابقه پاره وقت
س ادمین دایرکت وپیام بدون سابقه
سلام نوال جان با من تماس بگیر 0**** جوابگو نبودم پیام بزار
سلام 0**** ادمین خانم می خوام
سلام 0****
سلام 0****
سلام 0**** ادمین خانم می خوام
سلام 0****
سلام 0****
سلام 0****
سلام 0****
سلام من ستایش هستم ادمین در حوزههای تولیدمحتوا مدیریت پیج طراحی پست و استوری پاسخگویی به دایرکت
شرح شغل و وظایف رباره موقعیت شغلی مشخصات موقعیت شغلی سلام وقتتون بخیر باشه. خدماتی که برای ادمین بودن انجام میدم برای پیج شما شامل موارد زیر میشه : 1- درست کردن پست و کپشن نویسی به صورت همه روزه 2- ساخت استوری حداقل 7 تا در روز 3- پاسخگویی به دایرکت 4- هماهنگی تبلیغات 5- هماهنگی تبادل استوری 6- پاسخگویی به کامنت ها و تعامل با پیج های مختلف 7- ارائه گزارش کار روزانه به کارفرما 8- امنیت پیج همکاری به صورت ماهانه انجام میشه ( نصف مبلغ اول کار گرفته میشه مابقی آخر ماه) دوره ادمینی، اینستاگرام رو تحت نظر استاد فاطمه کیانی گذروندم. مهارت ها : آشنایی با ادیت فیلم و ادیت عکس. کار با فوتوشاپ و پریمیر و اینشات برای هماهنگی فقط به تلگرامم پیام بدید. zahra_admin_00@ شرایط احراز شغل جنسیت خانم سابقه کاری بدون سابقه کاری دورکاری
من برای اینستا ادمین میخوام
لطفا به آیدی تلگرامم پیام بدید nasin369
سلام لطفا به ت.لگرامم پیام بدید nasin369
ادمین پاسخگو و افزایش لایک و کامنت هستم