دنبال کن

درآمد یک کارگر ساده چقدر است؟

کارگر ساده

1400/07/30
07:48
1 پاسخ
3 تایید
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
نظری ندارم
07:49
1 تایید
سجادح
سلام حقوق جدیدی مجردچقدردرمیاد
09:20
1 پاسخ
1 تایید
1400/08/15
نصیر احمد داودی فرد
سلام من دنبال کار میگردم
18:03
مغازه روغن فروشی
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده در مغازه روغن‌فروشی محل کار: تهرانسر نوع همکاری: تمام‌وقت مغازه روغن‌فروشی در تهرانسر به یک کارگر ساده (ترجیحاً تبعه افغانستان) نیاز دارد. ویژگی‌های مورد انتظار: تعهد کاری انضبا...
نصیر احمد داودی فرد
کار ساده باشه 
نصیر احمد داودی فرد
کسی هست هست کارگر ساده بخواد
18:04
نصیر احمد داودی فرد
اگه لازم داشتین زنگ  بزنین 0**** 
18:05
گلخانه تبریز
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در گلخانه و باغبانی با دارابودن کارت اشتغال و روادید قانونی
نصیر احمد داودی فرد
کار طلا هم باشه انجام‌ میدم استا کار طلام 
18:05
نصیر احمد داودی فرد
کچکاری  باشه اشکال ندره
18:06
1400/08/16
یاشار تیموری
سلام دنبال کارهستم.رنگ کارچوب درب ساختمان نیمه واردهستم...دادزن ماهر هم هستم.0**** تیموری.تهرانم 
رادین مهام نوین صنعت
کارگر خط تولید و انبار
نیروی خانم و آقا ( مصاحبه فقط حضوری) سن زیر 40 سال ساعت کاری 8 الی 18 جمعه و تعطیلات رسمی شرکت تعطیل می باشد . سرویس دارد بیمه تامین اجتماعی از روز اول صبحانه و ناهار از طرف شرکت حقوق : قانون کا...
1400/09/18
سعید ایزدی
سلام کاگر ساده هستم 
10:43
1 پاسخ
سعید ایزدی
در نورین
10:44
1400/09/21
سلام  دنبال  کار هستم  در تهران کار بنایی همه کار واردم0**** 
16:04
پیمانکار ساختمانی
کارگر ساده و کارگر ماهر
به تعدادی کارگر ساده و ماهر ساختمانی جهت کار در پروژه ساختمانی نیازمندیم. امکانات: جای اسکان صبحانه و ناهار دستمزد توافقی بر اساس مهارت و تجربه شرایط: فقط اتباع مجاز افراد منظم، مسئولیت‌پذیر و آماد...
1400/10/04
ایمان نادری
سلام کارگر ساده هستم متاهل هم هستم اگه کاری باشه انجام میدم مثل پرستاری از پیرمرد یا نظافت کاری درمنزل یاکارگری یا نگهبانی از ویلاه یا نگهبانی از خونه اینم شمارم خوزستان دزفول هستم شماره تماس 0**** 
22:58
1400/10/07
محمد بوالحسنی
سعید ایزدی
سلام کاگر ساده هستم
کار گراهستم
10:31
1400/10/08
گلنازانصاری
س کارساده باجای خاب میخاید
07:55
5 پاسخ
یاشیل
کارگر ساده اپراتور دستگاه
جهت کار در یک کارخانه معتبر در زمینه تولید قطعات لاستیکی به تعدادی نفر جویای کار با سابقه یا مبتدی علاقه مند به یادگیری دعوت به همکاری میشود - دارای : شیفت صبح و شب ,بیمه تامین اجتماعی, بیمه تکمیلی, ن...
مهدی پورصادق
سلام شاطر لواش هستم و جویای کار  سابقه بالای ده سال دارم 
15:24
1400/10/09
ابوالفضل باقری
سلام من گچکارم دنبال کار میگردم
18:10
ابوالفضل باقری
گلنازانصاری
بله
18:11
شرکت فولاد گستر عندلیب
نیروی خدماتی
نیروی خدماتی مسئولیت پذیر و دقیق و کاری و روابط عمومی و ظاهر اراسته
1400/10/15
سلام دنبال کار هستم جوش کاری بلدم کشاورزی بلدم وغیر 0**** 
14:01
سلام دوستان کار شرکتی هستش تو صفادشت که پایان خدمت نخواد. 
16:49
1 پاسخ
1400/10/21
محمود
سلام   جویاکارهستم کاربلوک زنی 

بــــــلو ک . زنــــــی
17:30
رهام پلاستیک فراز
اپراتور تولید
«به چهار نیروی آقا، جوان و با سواد، برای همکاری در تولید کیسه دستی نیازمندیم.»
1400/10/22
مقداد رجبی
سلام کسی هست کارگر بخواد
20:28
مقداد رجبی
30ساله مه کارهاست اینمشماره ام0**** 
20:30
کمال سنگوریان صویلاتی
سلام کمال سنگوریان صویلاتی هستم از سربندرکارگر ساده هستم باقدرت بدنی ورزش کارم و قدرت کلام وفکری بالا هستم وهر کاری باشه واسه شرکت انجام میدم  دنبال کارم 0**** 
23:35
دودین کباب
کارگر ساده
جنسیت: آقا و خانم سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران کار در آشپزخانه رستوران مزایا: اسکان بیمه سرویس رفت و برگشت صبحانه ناهار
1400/11/01
علی صدیقی ازشهرستان نیشابور روستایه گرینه
2تا3
19:29
1400/11/16
امید صادقی
سلام کارگر ساده هستم دمبال کار میکردم  فرقی نمیکنه چه کاری باشه  جای خواب داشته باشه  مرسی 0**** 
05:58
سلام دنبال کار شرکتی  ام  8تا 5ساعت کاریش
14:55
کارگر ساده
کار در اشپزخانه کارگر ساده آقا سن زیر ۳۰ سال حقوق ۲۲ میلیون الی ۳۲ میلیون تومان جای خواب عالی و ۳ وعده غذایی ساعات کاری ۱۰ الی ۱۲ شب روزی یک ونیم ساعت استراحت ما بین روز دو روز در ماه مرخصی با حقو...
1400/11/27
سعید باباخانی
سلام من دنبال کارم
18:35
سلام نقاش ساختمان هستم نقاش خواستید زنگ بزن 0**** 
21:46
1400/11/30
سلام دوستان عزیز مدتیه بیکارم دنبال کار میگردم در تهران اهل کردستان هستم جوری باشه جای خواب و سه وعده غذا داشته باشد کارهایی مثل کارخانه های تولیدی و رستوران باشه باتشکر اینم شمارمه 0**** 
09:30
کارگر ساده
ساعت پاسخگویی شنبه الی پنجشنبه 8 الی 17 - نیروی کار جهت فعالیت در کارگاه صنعتی ، واقع در شهرک صنعتی چهاردانگه نیازمندیم (تسویه حقوق و اضافه کار و پاداش و عیدی و سنوات بصورت ماهانه مبلغ 28 میلیون تومن)...
1400/12/11
احمد نوحی
سلام من دنبال کار درست. حسابی ام حقوق هفت تا  هشت میلیون  باشه آبداراچی 
07:36
احمد نوحی
بیمه داشت باشه 
07:38
احمد نوحی
0**** 
07:53
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در شرکت لوازم پزشکی
احمد نوحی
آقا. ااگهی. حذف. کنکن دروغ. ممگین
07:55
1400/12/16
مرضیه.اذری
سلام.من.دنبال.کارهستم.اگه.کارهست.بااین.شماره.تماس.بگیریدممنون.میشم
10:30
1401/01/05
سلام من کارگر ساده استم دنبال کار میگردم
13:05
کارگر ساده
کارگر ساده برای کارگاه قنادی ساعت کاری از 13تا 21
1401/01/06
سلام خسته نباشید سال نو تون مبارک اتباع افغانی هستم متولد ایران هستم 27 ساله دنبال ی کار خوب هستم با حقوق خوب و مناسب تماس 0****  محمدی

11:38
1 پاسخ
سلام خسته نباشید سال نو تون مبارک اتباع افغانی هستم متولد ایران هستم ۲۷ ساله دنبال ی کار خوب هستم با حقوق خوب و مناسب تماس ۰۹۱۳۹۳۶۴۳۵۸ محمدی
خودم تو  خیابان امام خمینی زندگی میکنم 
11:43
1 پاسخ
خودم تو خیابان امام خمینی زندگی میکنم
خودم تو اصفهان زندگی میکنم
11:46
فروشگاه ابزار و یراق شعبانی
کارگر ساده
جنسیت: آقا سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۱۲ میلیون تومان استان مورد نیاز: البرز شهر مورد نیاز: کرج مزایا: بیمه صبحانه
سلام و خسته نباشید خدمت شما سال نو تون مبارک  اتباع افغانی هستم دنبال کارم متولد ایرانم هستم 27 ساله از اصفهان با یک حقوق خوب و مناسب محدودیت خیابان امام خمینی کمی هم دور باشه اشکال نداره تماس 0****  محمدی
11:52
1401/01/13
سلام  خسته نباشید عزیزان دل سال نوتان مبارک 
دنبال کار میگردم اتباع افغانی استم در سیرجان کار با کمپیوتر هم بلدم تا حدی هر کاری باشه اشکال ندارد 
باغ رستوران سوپر مارکت یا هر چه باشه
13:34
اینم شماره ام
13:35
نمایندگی سایپا و بهمن موتور دوکوهکی
کارگر ساده
جنسیت: آقا حقوق: توافقی استان مورد نیاز: فارس شهر مورد نیاز: شیراز سرویس کار خودرو (جهت تعویض روغن و فیلتر خودروها) منظم و مسئولیت پذیر سابقه کار حداقل یکسال آشنایی با خودرو ها
0**** 
13:35
1401/01/21
امیر حسین امیری
گلنازانصاری
بله
21:21
امیر حسین امیری
گلنازانصاری
اگ هست  لطفا 
21:26
توس چینی
کارگر ساده
جنسیت: آقا و خانم سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۱۴ میلیون تومان استان مورد نیاز: خراسان رضوی شهرهای مورد نیاز: مشهد، گلبهار سن حداکثر ۳۵سال کارت پایان خدمت سربازی جهت آقایان الزامی می باشد. عدم معافیت...
1401/01/22
گلنازانصاری
0**** 
00:17
سلام  کارگر ساده در ارومیه  
07:01
دنبال کارهستم متاهلم یک بچه دارم کاریگر ساده هستم کسی نگهبان  لازم داشت به همین شماره تماس بگیره 0**** خزان
09:10
کارگر ساده
تولید اتصالات حقوق ۰۰۰ ۰۰۰ ۱۷ ساعت کاری ۸ تا ۵ پنج شنبه ها تا ۲ تعطیلات رسمی تعطیل اضافه کاری ۰۰۰ ۷۰
1401/01/23
مهدی
گلنازانصاری
س
06:57
محمد خرم ابادی
مجرد
30ساله
دیپلم برق صنعتی
کاملا فنی و باهوش
قبلا تابلوهای تبلیغاتی ال ای دی می ساختم.مکانیمی خودرو و موتور هم واردم ،بزار خلاصه کنم اچارفرانسه هستم،دنبال کار میگردم با جای خواب ،مهم نیست کدوم شهر باشه فقط خوب حقوق بدن و جای خواب داشته باشه از نقاشی ساختمان وتاسیسات گرفته تا تعمیر لوازم برقی و الکترونیکی،از مکانیکی خودرو گرفته تا اورهال پالایشگاه (تعمیر مبدل )،از ساخت تابلوهای تبلیغاتی گرفته تا برقکشی ساختمان،از ساخت چراغ های اسپرت خودرو گرفته تا نصب درب و پنجره دو جداره .هر کاری هم که بلد نباشم فقط یبار کافیه مراحل کارو بهم بگی.
 دنبال کار هستم فرقی ندارع چ کاری باشه فقط خوب حقوق بدن و جای خواب داشته باشه .ممنون میشم 
22:14
1 پاسخ
1401/02/02
علی رضا
سلام  دنبال کار  نیمه وقت در تهرانم
09:43
اصفهان درچه ولاشان
کارگر مرغداری
به یک کارگر مقیم ۲۴ ساعته جهت همکاری در مرغداری بومی در منطقه گلپایگان نیازمندیم. شرایط: مجرد یا متأهل بدون فرزند اتباع خارجی در اولویت هستند جوان، منظم و بی‌دغدغه کار بسیار سبک‌تر از مرغداری‌ها...
1401/02/10
میلاد غیبی
سلام کارای حراست میشم 0**** 
08:06
میترا عمروابادی
4میلیون تومان 
15:44
میترا عمروابادی
کمتراز4میلیون نباشه
15:47
کارگر ساده
به چند نفر کارگر ساده ایرانی بالای ۲۰ سال شیفت صبح برای کار در فست فود محدوده فاطمی نیازمندیم . لطفا کسانی که در محدوده هستند شماره تماس خود را در چت دیوار بگذارند تا تماس بگیریم .
1401/02/14
سلام.کارگرفنی جهت کارخانجات وکارگاها
32 ساله.متاهل.ساکن قرچک.فوق دیپلم.
11:34
1401/02/31
سلام نظری هستم کاری بسته بندی درخونه میخواستم مجیدیه 0**** 
08:41
1401/03/03
سلام
کارگر افغانی هستم در اصفهان
وارد کار هستم کار کردم تو کارگاه مواد شوینده اسید اب جاول
هرکسی کارگر مخاد به کارخانه‌های تولید مواد شوینده یا دستگاههای تزریق بادی پلاستیک
به این شماره تماس بگیرد
0**** 
07:34
کارگر ساده
استخدام نیروی فعال ایرانی و اتباع برای کار در گلفروشی ساعت کار ۹ الی ۱۴ و ۱۶ الی ۲۲ (۲ ساعت استراحت و تایم نهار) حقوق بسته به توانمندی شما از ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان شرایط سنی از ۲۰ تا ۳۵ سال (جای خواب ...
1401/03/11
کارگر ساده  تولیدی  فروشگاه یا هر  کاری کاری که باشه توانایی آن را  دارم سابقه کار کردن توی پلاستیک سازی و کارهای ساختمانی را دارم 
09:52
مهدی رحمانی 
09:53
سلام بنده دنبال کار هستم در ماهدشت  صفادشت  کیانمهر اشتهارد  هر کاری که باشه توانایی آن را دارم
0**** 
09:56
کارگر ساده
کارگر ساده(مونتاژ قطعات الکترونیکی) سن 20 الی 33 سال مدرک تحصیلی دیپلم، فوق دیپلم دارای سلامت جسم دارای دقت و سرعت بالا در کار و مونتاژ قابلیت یادگیری سریع توانایی پیروی از دستورالعمل‌ها
1401/08/23
مددی
سلام دوستان کار شرکتی هستش تو صفادشت که پایان خدمت نخواد.
آره میتونی زنگ بزنی 0**** 
06:20
1401/08/24
احمد ضاجغتایی
اسلام احمدرضا جغتایی هستم دنبال کار شرکت یاکارخانه درمشهد
15:01
احمد ضاجغتایی
جغتای اینم شماره تماس 0**** 
15:02
کارگر ساده
به چند نیرو جهت کار در رستوران نیازمندیم حقوق ۱۳ میلیون ساعت کاری ۸:۳۰ الی ۱۸:۳۰ مرخصی دو روز در ماه با حقوق همراه با وعده غذایی و جای خواب عیدی و پاداش و مزایا آدرس: امام خمینی ۲۷ . مجتمع فیروزه...
1402/04/20
رامین نوری
محمد خرم ابادی
مجرد ۳۰ساله دیپلم برق صنعتی کاملا فنی و باهوش قبلا تابلوهای تبلیغاتی ال ای دی می ساختم.مکانیمی خودرو و موتور هم واردم ،بزار خلاصه کنم اچارفرانسه هستم،دنبال کار میگردم با جای خواب ،مهم نیست کدوم شهر باشه فقط خوب حقوق بدن و جای خواب داشته باشه از نقاشی ساختمان وتاسیسات گرفته تا تعمیر لوازم برقی و الکترونیکی،از مکانیکی خودرو گرفته تا اورهال پالایشگاه (تعمیر مبدل )،از ساخت تابلوهای تبلیغاتی گرفته تا برقکشی ساختمان،از ساخت چراغ های اسپرت خودرو گرفته تا نصب درب و پنجره دو جداره .هر کاری هم که بلد نباشم فقط یبار کافیه مراحل کارو بهم بگی. دنبال کار هستم فرقی ندارع چ کاری باشه فقط خوب حقوق بدن و جای خواب داشته باشه .ممنون میشم
مکانیکی یا کارباطریسازی بلدی به این شماره از واتساپ پیام بدید 0**** 
جای خواب هم هست
14:25
1404/07/27
پروپزامیری پور 9135
سجادح
سلام حقوق جدیدی مجردچقدردرمیاد
350پنچ تومن
11:57
جمعه 24 آبان 1404، ساعت 20:19