حقوق یک جوشکار در ماه چقدر است؟*******
اخه اونقدباحقوق پایبن کارمیکنن متاسفانه مبلغ حقوق رومیگی درجواب میگن دارن باابن حقوق کارمیکنن
سلام خوبید شما من جوشکار ماهر هستم کار خرپا اسکلت ساختمان پوشش سقف ورق ایرانیت انجام حقوق بفرمائید واینکه مکان کارکجاست
سلام من جوشکار ماهر هستم نیاز به کار دارم خواهشن بفرمائید کجا
جوشکارco2هستم
سلام من جوشکار هستم خواستید تماس بگیرید بیام خدمتتون
متاسفانه جوشکاری شغلی شده الان که هرجا میری جوشکار درجه یک باید بپای اون جوشکاری کیفیت کارش پایین هست بسوزه چون صاحب کار لاشخور میگه فلانی داره با اینقدر کار میکنه چرا بیشتر حقوق بدم.دیگه حساب اینو نمیکنه فلانی که داره با حقوق پایین کار میکنه دو جوشکار باید فقط گند کارایاشو پاک کنن.
من جوشکارم عسلویه کارمیکنم 40میلیون
سلام من جوشکار مادرم با سابقه 20سال جوشکار درحال حاضر بیکارم کاری هست درخدمتم
سلام من استادکار انواع جوشکاری از ارگن. برق. گاز نقطه جوش تلفن 0****
سلام جوشکارم نیم ماهر هستم خواستی کسی پیام بدید با این شماره 0****
سلام من جوشکارحرفه ای هستم0**** بامن تماس بگیرید
سلام جوشکار ماهر هستم با بیش لز15سال سابقه تلفن 0****
منم جوشکارم اونجا جوشکار نمیخوان من بیام شمارت بده
بگو ما هم بیاییم 0****
سلام منم جوشکارم کار نیس منم بیام بیکارم
سلام من جوشکار برقم نصب سایبان و لوله کار بود منم بیکارم خبرم کنین
با سلام جوشکار ماهرهستم مسلط به تمامی جوشها با مدارک بین المللی 0**** رحمتی
سلام اون مناطق میگن که حقوقش بالاست مثل جم و کنگان درسته
سلام جوشکار حرفه ای ارگون وبرق و co2 هستم... استان البرز منتظر زنگتون میمونم 0****
سلام جوشکار مخزن فولادی و تحت فشار+مخازنهای آبگرمکن با گواهی معتبر فنی و حرفه ای (استاد کار ماحر هستم) اگر حقوق از 40میلیون بالا باشه با قرارداد رسمی در خدمت هستم☎️0****
سلام من پیمان استم جوشکاری ماهر استم 3 ساله سابقه کاری پول خوب کار خوب هرکسی میخواد با این شماره تماس بگیرید 0****
سلام منم جوشکار ماهرم کردم حقوقم کمه میخام بیام عسلویه کار کنم چطوری کارپیدا کنم اونجا با جا خواب ممنون میشم داداش راهنمایی کنی
جوشکاربرق co2برشکار گیوتین برش گرم لوله وورق چندپک وتک پک قطعه زن مخزن سازهستم دنبال کارم 0****
سلام جوشکار آرگون و co2هستم برای کاربااین شماره 0**** تماس بگیرید
بوشهر کار میکنی کارگاه درب و پنجره زنگم بزن دنبال استا کارم 0****
سلام من جوشکارماهر برق هستم با 15سال سابقه درب و پنجره وحفاظ ونردهو خورده کاری برای کار0**** تماس بگیرید
سلام کار هستد
اول آخراون جوشکارعکسی که بااین حقوق کارکنه اونم عسلویه تونم ازاومادرجنده مفت بری که 15تومنشونم نیدی توف
من علی صفری جوشکار ماهر برا همه شهرها میریم 0****
جوشکارگازهستم جهت کار با این شماره تماس بگیرید .....0****
جوشکاری که 15تومن بگیره یک جوشکار درپیت هستش جوشکاری هستش که دو زار ارزش نداره
سلام من جوشکار co2 هستم شدیدا دنبال کارم کمکم کنید *******
سلام بنده جوشکاری زیر آب هستم ولی شیفت شب کار میکنم شب جوش میدم صبح زود میرم زیر دوش اب کسی خواست در خدمتتم فعلا بیکار علاف هستم
سلام من جوشکار *******co2.وارگوندرحدخال کسی خواست درخدمتم 20 تومن کمتر هم شرمندم کار نمیکنم
جوشکاری از شغل های پر ضرر برای انسان است، نمیدونم چرا یسری ها به حقوق کم تن میدن... حقوق برای جوشکار باید الان 20 میلیون باشه
داداش دست مارم بگیرجوش 6010 و7018 هم واردم تاسیسات کارم بیکارم
آقا سلام وقت بخیرم میگم من 16 سالمه برم سربازی با کارت پایان میتونم بیام عسولیه استاد. کار باشک کمک جوکار بعد توی دفتر فنی جوشکار کار کنم با حقوق ماهانه 15 ملیون تومان
اقا شما چکاره مملکتی حقوق تعیین میکنی
متاسفانه چند تا ادم بیخود که خودشونو جوشکار میدونن کاره همرو خراب میکنن،اقایون من خودم فرزأ اگه جوشکار مبتدیم اگه سعی کنم همون جون ساده زنجیریی که میریزمو درست بریزمو اتو دست حالا صاحب کار یا پیمانکار ندم بخدای احدو واحد انقده حقوق جوشکارو پایین نمیبندنبخدا که کار ما جزع ستخت تریت کاراس ،نه پوست برامون مونده ،نه ریه ،نه چشم ،به خدا صبحا که بلند میشم نفسم بالا نمیاد از دوده co2,چشمام که دیگه هیچی چشم نداشته باشی بدرد این کار نمیخوری ،پوسته صورت که نگم،بخدا خدارو خوش نمیاد ، همکارای گرامی لطفا مفت کار نکنید ،با فلان پیمانکار چون دوستو یا ادم خوبیه پایبن نبندید ،به کارفرما باشه من ریمم درگیر شده نفسم در نمیاد میگه یکی دیگه در صورتی که ما هم ادمیم زندگیو زنو بچه داریم ،دوستان زیاد حرف زدم فقط همینو بگم که. به خودتونو سلامتیتون رحم کنید ابنکار همش ضررره حداقل یه مبلغی ببندید که ارزششو داشته باشه ،ممنونم از همکاران
نصب ماسه شوی وبچینگ توافقی
همشهری خوبی من جوشکار برقم پیشتون جوشکار نمیخواد؟ شماره من 0****
منم ببر خداوکیلی هرجا میرم میگن اداره کاره خسته شدم بخدا 0**** بلدی
درود جوشکار داریم تا جوشکار اونایی که دروپنجره میسازن و اسکلت فلزی جوش میدن با بیست روز کار ده روز مرخصی با بیست تا بیست وپنج هم کار میکنن ولی جوشکاری مثل بنده حقیر که فول تست هستم و تمام آلیاژها را میرنم برق آرگون کربن استنلس کاپرنیکل انکونل مونو آلمینیوم و غیره بنده طبق بیست ده شصت تا هفتاد حقوقمه البته این ور سال حالا ببینیم سال جدید کمپین چی میگه احتمالا میره رو مرز صد تومان . در کل اینا خواستم بگم هرکی که یه الکترود آب کرد که نمیشه بگیش جوشکار
درود حسن اقا شما جوشکار ماهر نیستی داداش شما جوشکار اسکلت فلزی هستید جوشکار ماهر مثل بنده باید تمام الیاژها را بزنه با حقوق هفتاد ملیون هم کار کنه اونم بیست ده منظور از الیاژها برق آرگون کربن استنلس کاپرنیکل انکونل مونو آلمینیوم و غیره
کم میگیری داداش بنده خودم جوشکار فول تست هستم همه آلیاژ هم میزنم برق آرگون کربن استنلس کاپرنیکل انکونل مونو آلمینیوم و غیره همین الان اردکان یزد طبق بیست ده دارم هشتاد حقوق میگیرم دریافتیمه به کمپین بپیوندید و حقوقا را بکشید بالا که پیمانکارهای لاشی یه ساله میلیاردر نشن
باید آشنا داشته باشی بیای عسلو بعدش عسلو مثل تهران نیست عسلو طبق بیست روز کار ده روز مرخصی حقوق بالا میزنن بعدش خوابگاه صبحانه نهار شام وسایل خوابگاه بیمه همه چی با شرکته
سلام جوشکار .co2وسوله سازی کار کرد سن.19 سابقه.1
15 میلیون در این وضع بد برای استادکار هیچی نیست، چرا باید بالاترین سود را کارفرما ببرد بعد یک جوشکار از سلامت چشم، گوش ، ریه، پوست و جسم خود بزند برای درآمد هیچ
جوشکار در پرند حقوق تفافقی زنگ بزنید 0****
محمد هستم کاشی کار حقوق روزی یک میلیون 500 صد
حقوق جوشکار نفوذی کمتر از روزی یک میلیون و پانصد نیست ، شرکت ها نباید از شرایط فعلی اجتماع سوء استفاده کنن
حقوق جوشکار روزی 2تومن مزدش
سلام در ارومیه تو شرکت 8ساعت بکوب جوش میزنم قانون کار میده با فنی کاری کلا فیش حقوقم 1**** ریال 700میره به بیمه 12تومن میمونه 3تومن میره ماشین کرایه حالا شما ....حرفم میزنی میگن قانون کاره
عزیز کمترین حقوق برای جوشکار معمولی بابت15روز50ملیون هست تاکید میکنم جوشکار معمولی مثل F
سلام .منم جوشکارم لطفا صنعت و مهارت خودتون رو مفت نفروشین....