از دوستات نظر بگیر
دنبال کن

حقوق پرستار بچه چ

پرستار بچه

1400/08/17
سلام ب یک پرستار بچه چهار ماهه نیاز مندیم در دانشگاه
16:05
5 پاسخ
9 تایید
پرستار بچه
یک خانم جوان با صبر وحوصله برای پرستار دوتا بچه از 8صبح تا 9شب وحیدیه شهریار
1400/08/24
مریم محمدی
سلام.کدوم دانشگاه ...
11:10
1 پاسخ
4 تایید
1400/09/30
زهره امیری
من خدمم بچه دارم قبول میکنین 
07:45
1 تایید
1400/10/03
اذر
من هجده سالمه و خیلی تجربه دارم خیلی خوب بلدم این کارو
06:49
8 پاسخ
3 تایید
پرستار بچه
سلام به یک نفر خانم با شخصیت و محترم و خوش برخورد با شرایط سنی تا ۳۵ سال جهت نگهداری از پسر بچه ۳ ساله نیازمندم لطفا مشخصات خودتون رو روبیکا بفرستید
اذر
حقوق هم زیاد نمیگیرم
06:50
3 پاسخ
1400/10/09
حسن
اذر
حقوق هم زیاد نمیگیرم
سلام
چه جوری با شما هماهنگ بشم؟
17:19
1 تایید
اذر
سلام من نیاز دارم 
17:46
پرستار بچه
پرستار پاره وقت دختر بچه ۴ ساله شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴ تا ۲۱ شماره تماس : ***********
پرستار بچه نیازمندم شماره تماس بزارین زنگ میزنم
19:45
3 پاسخ
2 تایید
1400/10/13
نیاز به پرستار کودک دارم شهرک قدس هستم 
11:26
1 تایید
1400/10/28
امين زارعيان
سلام براي مراقبت از كودك يكساله و كمك در كاراي منزل حقوق ماهانه5ميليون شماره تماس 0**** 
21:59
2 تایید
پرستار بچه
نیازمند پرستار کودک یک سال ۹ ماه در منزل ادرس گوهران
1400/11/12
سلام دنبال ی پرستار برای بچہ 7 سالہ
07:19
4 تایید
1400/12/20
Faeze Eftekhari
سلام من خودم این کارو میخوام  
06:53
1401/01/07
رضا امینی
اذر
سلام 
نگهداری از کودک 1/5ساله انجام میدین!؟
13:20
پرستار بچه
_ساعت کاری۷:۴۵تا۳عصر _حقوق ۳میلیون تومان _منزل دوربین مداربسته دارد _فقط نگهداری کودک و کار کردن با کودک از روی کتاب کار _کارهای روزمره کودک.بازی غذا دادن و.... _ضامن یا معرف معتبر _سابقه نگهداری کود...
1401/03/27
سلام من 16سالمه ولی روابط خوبی دارم باسالمند ها و همینطور بچه های کوچیک و ب صورت شبانه روزی کار میکنم تجربه هم در اشپزی و نظافت منزل دارم 
05:51
5 پاسخ
1401/04/05
سلام بنده 33سالمه کارشناسی روانشناسی دارم 3سال سابقه کار با کودکان توانبخشی رو دارم متاهلم دختر دارم.به دنبال کار پرستاری میگردم
17:39
0**** سلام33سالمه کارشناسی روانشناسی دارم متاهلم و سه سال سابقه کار با کودکان
17:43
پرستار بچه
به یک خانم در محدوده سمنگان برای نگهداری از کودک ۱۱ماهه از ساعت ۹ تا ۱ونیم نیازمندیم
1401/04/06
میرابو
سلام برای بچه ۸ ماهه ام دنبال پرستار هستم البته خودم هستم کنار خودم یکنفر می خوام که بتونم به کارام برسم

10:49
2 پاسخ
1 تایید
1401/04/17
P_M
سلام من امسال میشم 16 ساله 
خیلی خوب بلدم این کارو از پسش بر میام و میتونم بچه نگه دارم 
19:50
3 پاسخ
1401/04/20
سلام خسته نباشید خانومیم ۳۳ساله مدرکم کارشناسی روان شناسی کودک ۵سال سابقه کار باکودکانو دارم متاهلم دختر دارم.بچه داری رو کامل بلدن مایبیبی کردنو شیر خشک درست کردنو و هر آنچه که در مورد بچه باشه
12:12
پرستار بچه
پرستار بچه ۴ ساله پرستار ترجیحا مجرد
1401/04/21
مرضیه اکرمیه
سلام من 16سالمه ولی روابط خوبی دارم باسالمند ها و همینطور بچه های کوچیک و ب صورت شبانه روزی کار میکنم تجربه هم در اشپزی و نظافت منزل دارم
سلام وقت بخیر میشه لطفا شماره تلفن ارسال کنید باهاتون صحبت کنم
17:59
2 پاسخ
1401/05/04
آنیا رادمنش
مرضیه اکرمیه
سلام من اینجا نمیتونم شماره تلفن بدم اگه شما میتونید بدید من باهاتون تماس بگیرم 
14:50
1 پاسخ
1401/05/05
مینا سادلت موسوی فر
سلام  پرستا کودک هستم متاهل  ۴۲ ساله برای پنج شنبه وجمعه میتونم  برای نگهداری  کودک بیام 
12:40
پرستار بچه کارای منزل
به یک نفر نیرو خانم تمیز و زرنگ با سلیقه برای پرستاری از بچه 5ساله و کارای منزل پیام بزارین لطفا خودتون کامل معرفی کن چند سالته از کجای بندی اگه شرایطتتون اکی بود خودم تماس میگیرم ممنون میشم
1401/05/09
سجاد سلیمانی
پرستاری از نوزاد 8ماهه پسر
خودم معلم غیرانتفاعی هستم و حقوقم کمه
بیش از 500هزار تومان در توانم نیس کار خونه ندارم
شنبه تا چهارشنبه 8تا13
04:09
1 تایید
1401/05/25
0**** مبشری
06:28
سلام 3سال سابقه هکاری دارم0**** مبشری
06:31
استخدام پرستار بچه
باسلام به یک نفر خانم یا مربی سالم (جسمی ،روحی) متعهد بااخلاق وباتجربه وصبر وحوصله آشنایی ورفتارمناسب با بچه یکسال ونیم و نوزاد یکماه ورسیدگی به هردو نیازمندیم . با بیمه وحقوق قانون کار وساعت کاری قا...
1401/07/19
سحر
0**** 
07:59
1 پاسخ
1 تایید
سحر
سلام پرستارکودک هستم باسابقه 4 سال مربی مهد کودک ساکن شاهین شهر اصفهان هم نزدیکم باشه میتونم برم ساعات کاری فقط صبح تاظهر درصورت نیاز باهام تماس بگیرید 
0**** 
08:01
1 تایید
1401/08/06
سلام من 18سالمه دنبال پرستاری کودک هستم نیمه وقت به درسش هم میتونم کمک کنم اشپزی هم بلدم0**** 
21:27
1 پاسخ
درخواست پرستار بچه
با سلام پرستار میخوام برای بچه یک و نیم ساله محدوده دانشجو و توکلی در منزل خودم ساعت کاری خیلی کمه در ماه فقط دو هفته بعدظهر میایید تماس بگیرید بقیش رو توضیح بدم
1401/08/07
احسان کاووسی
سلام به یک خانم جوان جهت پرستاری احتیاج داریم 0****  تماس بگیرن
13:36
احسان کاووسی
خانم باشن کار بلد 
13:40
1401/08/08
احسان کاووسی
سلام با من تماس بگیرین 0****  پرستار خانم
15:48
پرستار بچه دو قلو و نظافت منزل
پرستار بچه با سابقه نگهداری بچه.تمیز و مرتب.نظافت منزل.
احسان کاووسی
سلام به یک خانم جوان جهت پرستاری در منزل احتیاج داریم کار بلد باشد 
15:49
1401/08/23
زینب, غمیلویی
میرابو
سلام برای بچه ۸ ماهه ام دنبال پرستار هستم البته خودم هستم کنار خودم یکنفر می خوام که بتونم به کارام برسم
سلام وقت بخیر ۲۵سالمه مربی کودک هستم و ۳ سال سابقه کار دارم،دانشجو هستم باهام تماس بگیرید لطفاً
03:16
1 پاسخ
1401/11/12
میرابو
سلام من خودم رشته مربی کودک بودم میتونم بچه مراقب کنم  هم چیزی یاد بهش بدم
20:28
1 پاسخ
پرستار خانم
پرستار بچه جهت رسیدگی درس .و انجام امور روزانه منزل ساعت کار ۱ظهر تا ۶غروب
1401/11/16
المیرا یعقوبی
سلام نیازمند پرستار کودک برای پسر ۷ساله و ۴ساله فقط بابت انجام تکالیف و درس و آموزش به صورت پاره وقت از ساعت ۱۳.۳۰ الی ۱۸ به جز پنجشنبه و جمعه محدوده سید خندان (تهران) قیمت ۳.۵
16:32
المیرا یعقوبی
سلام من خودم رشته مربی کودک بودم میتونم بچه مراقب کنم هم چیزی یاد بهش بدم
شما ساکن تهران هستید؟
16:36
شکیبا علیشاهی
سلام وقت بخیر به پرستار در منزل جهت نگهداری از کودک و امور منزل نیاز دارم
17:16
پرستار بچه و نظافت خانه
با سلام نیازمند یک پرستار خانم جهت نگهداری دختر شش ساله و نظافت منزل
شکیبا علیشاهی

نیازمند به یک پرستار متعهد و دلسوز، با حوصله، مهربان و خوش اخلاق، با ایمان و اعتقاد، رعایت مسائل بهداشتی و اخلاقی بسیار مهم می باشد...
 برای مراقبت و نگهداری از کودک کارسبک در منزل خودم در شهریار . نظافت و رسیدگی به خورد و خوراک کودک  در اولویت برای من است
17:19
1401/11/18
مریم رجبی
 سلام پرستاری کودک هستم شبانه روزی میتونم باشم خیلی ب این کار نیاز دارم لطفا خواستید پیام بدید
18:02
3 پاسخ
1402/01/24
سهیلا پورنجمی
سلام من مربی مهد کودک ۱۰ سال تجربه کار با کودک دارم از شیر خوار گرفته تا پیش دبستانی عاشق بچه ها هستم با حوصله و دوستدار بچه ها البته مهد کودک در تهران میرداماد کار میکردم اما الان بابلسر هستیم حالا دوستان عزیز اگه نیاز دارید برای نگهداری کودک و آموزش های لازم بنده  در خدمتتون هستم
12:59
پرستار بچه- چهکند
اگر شرایط زیر رو دارین تماس بگیرین متاهل، با حوصله؛ تمیز و مسئولیت پذیر پرستاری از کودک ۴.۵ ساله که خودش مستقله به اضافه نظافت کامل روزمره خونه امکان آوردن فرزندتون رو ندارین خوش اخلاقی با فرزندم و ...
1402/03/21
مریم رجبی
سلام پرستاری کودک هستم شبانه روزی میتونم باشم خیلی ب این کار نیاز دارم لطفا خواستید پیام بدید
اگر تهران هستید با بنده تماس بگیرید
0****  
00:52
پرستار نیمه وقت یا شبانه روزی جهت نگهداری دوکودک 7 و 9 ساله نیازمندیم محدوده ستارخان خسرو شمالی شماره تماس
0****  راسخی 
00:56
1 تایید
1402/03/26
سپیده اولادی
سلام من خانمی هستم متاهل کار با بچه و نوزاد  زیاد بود م خودم هم هم یه دختر دارم کسی دوس داشت با هم هم اشنا بشیم 0**** 
11:08
1 پاسخ
خانم برای پرستار بچه ۴ ساله
به یک خانم جوان و پر انرژی برای پرستار بچه ۴ ساله نیاز هست پسر ۴ ساله و پر انرژی هستش و مادرش جدا شدن. زیر ۴۰ سال لطفاً مشخصات بفرستین
1402/04/09
حسن خالی پور
سلام من ۳۴سالمه متاهلم پرستاری بچه رو به خوبی انجام میدم 
15:30
محمد صمدی
اذر
سلام 0**** تماس 
16:57
محمد صمدی
مرضیه اکرمیه
0**** شمارم
17:00
نیازمند پرستار بچه
به یه پرستار خانم جهت کمک کردن به مادرم برای نگهداری دوقلوهام نیازمندم. یکساله هستن. هر زمانی خودم سرکار بودم فقط کنار دست مادرم باشه برای نگه داشتن بچه‌ها اگر صبح سرکار بودم از ۷صبح تا ۱ونیم ظهر بیاد...
محمد صمدی
مریم رجبی
سلام 0**** تماس 
17:04
محمد صمدی
سپیده اولادی
سلام من خانمی هستم متاهل کار با بچه و نوزاد زیاد بود م خودم هم هم یه دختر دارم کسی دوس داشت با هم هم اشنا بشیم ۰۹۳۳۲۷۲۸۰۵۷
سلام 0**** تماس 
17:05
1402/04/11
سلام  منمیه مادر هستم ولی الان بزررگ شدن ودنبال پرستاری از کودک ویا پرستاری از یه خانم فقط شیفت شب باشد  در محدوده ی شاهگلی در خدمتم سارا
10:26
به یه خانم پرستار بچه نیاز دارم
به یه پرستار برا بچه نیاز دارم دوتا پسر دارم ۵ ساله و ۴ ساله روزا که سر کارم میخام بیاد هرروز میخام مشکلی با خونه بردن هم ندارم ولی با دیدن قولنامه و شناخت کسبه لطفا پیام بدین خودم تماس میگیرم ...
1402/04/13
فاطمه کرندقی
سلام من 36ساله هستم با تجربه  خیلی بالا 
کدوم دانشگاه ادرس دقیق لطف کنید
07:47
1402/04/27
اکرم براز
سلام من یک مادر هستم بچه هام بزرگ شدن دنبال پرستاری از کودک هستم متاهل متولد 57 ساعت کاری8صبح تا 16 بجز روزهای تعطیل  پردیس 0**** 
17:01
1402/05/10
فاطمه زیبنده
سلام ۸ساله کودک میکنم ۵۲ سال باتجربه هستم ۸ساعت میتونم ۹ تا۵ عصرحقوقم ۵ تومن
10:43
پرستار بچه
به یک خانم تمیز، مهربان و خوشرو،علاقمند به کودک و خانه دار جهت نگهداری از پسر ۵ ساله و امور روزانه منزل و آشپزی جهت خانواده برای روزهای زوج نیازمندیم سن بین ۲۰ تا ۴۵ سلامت کامل جسمی و روحی گواهی عدم س...
1402/05/18
شاهین
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  محمدی هستم 
09:15
شاهین
P_M
سلام من امسال میشم 16 ساله خیلی خوب بلدم این کارو از پسش بر میام و میتونم بچه نگه دارم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم محمدی برای کارت 
12:17
شاهین
اذر
0****  تماس بگیرد محمدی هستم 
13:01
نیاز مند پرستار بچه
درود نیازمند یک پرستار خانم جهت نگهداری از یک فرزند پسر 7 ساله و آموزش درسی و انجام کارهای منزل خصوصیات پرستار محترم باسواد، مهربان با کودک، متعهد، بازه سنی 20 تا 40 سال، خصوصیات کار شنبه تا چهار شنب...
شاهین
اذر
حقوق هم زیاد نمیگیرم
سلام تماس بگیرید ممنونم 
شاهین
اذر
حقوق هم زیاد نمیگیرم
0****  
شاهین
P_M
سلام من امسال میشم 16 ساله خیلی خوب بلدم این کارو از پسش بر میام و میتونم بچه نگه دارم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم محمدی 
نیاز به پرستار بچه
-دخترم پنج سالشه -پرستار باید آماده باشه که ماهی حدود یک هفته از بچه پرستاری کنه(بقیه روزها آزاده) -حقوق هم با توجه به ساعتی که مراقبت می‌کنه روزی یک میلیون تومان پرداخت میشه -من خانم هستم آقایان لطف...
شاهین
زینب, غمیلویی
سلام وقت بخیر ۲۵سالمه مربی کودک هستم و ۳ سال سابقه کار دارم،دانشجو هستم باهام تماس بگیرید لطفاً
شماره تلفن 0****  محمدی هستم تماس بگیرد 
13:05
شاهین
مریم رجبی
0****  تماس بگیرد 
13:06
شاهین
آنیا رادمنش
سلام من اینجا نمیتونم شماره تلفن بدم اگه شما میتونید بدید من باهاتون تماس بگیرم
0****  محمدی هستم 
13:30
بهروز محمدنژاد
نیاز پرستار بچه
به یک خانم جهت پرستاری از دو تا بچه نیاز دارم روزی 7 ساعت بچه 9 ماهه و 3 ساله ک بیشتر این ساعت رو خواب هستن فقط میخوام تنها نباشن روزی صد هزار تومان محدوده کتی اگه باشن بهتره
1402/05/19
شاهین
اذر
سلام خوبید وقت بخیر 
بنده یک پرستار میخوام برای بچه تماس بگیرید 0****  محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم باحقوق عالی
13:48
1402/05/28
مریم محمدی
سلام.کدوم دانشگاه ...
سلام من نیاز ب کار دارم خودم سه تا بچه بزرگ کردم 
21:55
1402/06/01
سلام من خودم دوتابچه دارم کارموخوب بلدم فقط میخوام منزل خودم باشه 
20:48
@@@@@@@
نیازمند به پرستار خانم
نگهداری از یک خانوم‌مجرد 40ساله...وضیعت 40درصد معلول میباشد بسیار ساکت آروم هستش..پرستار باید غذا درست کند و کارای خونه برسد مثل 2تا خواهر باهم زندگی کنن...از لحاظ غذا خواب خوراک همه چیز تکمیل میباشد....
1402/06/04
افشین ح
سلام  اگه شبانه روزی میتونین باشماره زیرتماس بگیر بچم پسره4ساله
0**** 
13:49
افشین ح
اذر
سلام بااین شماره تماس بگیرید
0**** 
13:58
شاهین
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  محمدی
15:59
پرستار کودک و امور منزل
با سلام به یک خانم ۳۰ تا۴۵ سال موجه و مورد اعتماد جهت پرستاری دو کودک دختر ۱۱ و ۱۶ ساله و انجام کلیه امور روزانه منزل نیازمند هستیم. ******ترجیحا ساکن شهرک بنفشه****** دستپخت خوب و مسلط به طبخ انواع...
شاهین
اذر
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 
16:00
1402/06/10
سحر
۰۹۱۳۸۳۳۵۳۰۱
سلام 0**** خانم نادری
14:18
1402/06/12
شاهین
سلام یک پرستار کودک میخوایم با حقوق عالی برای تهران و جای سکونت داده میشه فقط خانوم های از سن 16تا 40 متاهل نباشه بهتر چون شاید سفر بریم با کودک پرستار بیاد محمدی هستم 
23:33
پرستار ۲۴ ساعته و امور منزل کودک ۲ ساله
یه پسر دوساله دارم و یه پسر ۸ ساله کودک دو ساله نیاز به نگهداری داره امور منزل و آشپزی هم از وظایف مادریار کودک هست یه دختر خانوم با حوصله با سن پایین میخوام که حوصله بازی با بچه را داشته باشه
شاهین
0****  
23:33
1402/06/15
امینی
من دنبال کار پرستار بچه هستم 
البته خودم ی بچه ۷ماه دارم  میخام بچه خودمم تنها نباشه
10:32
1402/06/18
محمدی
P_M
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم مرسی بگید از کار پیشه  آمدید تشکر 
23:01
پرستار برا بچه م میخام
پرستار دلسوز و کاربلد میخام که شنبه تا ۵شنبه ساعت ۷تا سه نیم بعد از ظهر بچه م تو خونه خودش نگه داره.حقوق هم بیشتر ۲میلون و ۳۰۰نمیتونم بدم روزای تعطیل و جمعه ها تعطیل. ۵شنبه ها هم شاید نیوردم.شرایط کا...
1402/08/26
پویا محمدی
1402/08/27

@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام 
 تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
21:17
پویا محمدی
سلام من 18سالمه دنبال پرستاری کودک هستم نیمه وقت به درسش هم میتونم کمک کنم اشپزی هم بلدم0****
1402/08/27

@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام 
 تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
21:18
1402/09/03
فاطمه سعادتی
من دنبال کار پرستاری هفته سه روز هستم 36 ساله  
11:33
پرستار کودک
استخدام پرستار برای نگهداری از دو پسر بچه ۵ و ۲ ساله و آشپزی برای بچه ها دارای شرایط: متاهل متعهد و منظم تمیز و با سلیقه صبور و با انرژی خوش برخورد و مهربان روزهای تعطیل و جمعه ها نیاز به حضور پرستا...
شنبه 18 آذر 1402، ساعت 23:54