حقوق پرستار بچه چ
سلام ب یک پرستار بچه چهار ماهه نیاز مندیم در دانشگاه
سلام.کدوم دانشگاه ...
من خدمم بچه دارم قبول میکنین
من هجده سالمه و خیلی تجربه دارم خیلی خوب بلدم این کارو
حقوق هم زیاد نمیگیرم
سلام چه جوری با شما هماهنگ بشم؟
سلام من نیاز دارم
پرستار بچه نیازمندم شماره تماس بزارین زنگ میزنم
نیاز به پرستار کودک دارم شهرک قدس هستم
سلام براي مراقبت از كودك يكساله و كمك در كاراي منزل حقوق ماهانه5ميليون شماره تماس 0****
سلام دنبال ی پرستار برای بچہ 7 سالہ
سلام من خودم این کارو میخوام
سلام نگهداری از کودک 1/5ساله انجام میدین!؟
سلام من 16سالمه ولی روابط خوبی دارم باسالمند ها و همینطور بچه های کوچیک و ب صورت شبانه روزی کار میکنم تجربه هم در اشپزی و نظافت منزل دارم
سلام بنده 33سالمه کارشناسی روانشناسی دارم 3سال سابقه کار با کودکان توانبخشی رو دارم متاهلم دختر دارم.به دنبال کار پرستاری میگردم
0**** سلام33سالمه کارشناسی روانشناسی دارم متاهلم و سه سال سابقه کار با کودکان
سلام برای بچه 8 ماهه ام دنبال پرستار هستم البته خودم هستم کنار خودم یکنفر می خوام که بتونم به کارام برسم
سلام من امسال میشم 16 ساله خیلی خوب بلدم این کارو از پسش بر میام و میتونم بچه نگه دارم
سلام خسته نباشید خانومیم 33ساله مدرکم کارشناسی روان شناسی کودک 5سال سابقه کار باکودکانو دارم متاهلم دختر دارم.بچه داری رو کامل بلدن مایبیبی کردنو شیر خشک درست کردنو و هر آنچه که در مورد بچه باشه
سلام وقت بخیر میشه لطفا شماره تلفن ارسال کنید باهاتون صحبت کنم
سلام من اینجا نمیتونم شماره تلفن بدم اگه شما میتونید بدید من باهاتون تماس بگیرم
سلام پرستا کودک هستم متاهل 42 ساله برای پنج شنبه وجمعه میتونم برای نگهداری کودک بیام
پرستاری از نوزاد 8ماهه پسر خودم معلم غیرانتفاعی هستم و حقوقم کمه بیش از 500هزار تومان در توانم نیس کار خونه ندارم شنبه تا چهارشنبه 8تا13
0**** مبشری
سلام 3سال سابقه هکاری دارم0**** مبشری
0****
سلام پرستارکودک هستم باسابقه 4 سال مربی مهد کودک ساکن شاهین شهر اصفهان هم نزدیکم باشه میتونم برم ساعات کاری فقط صبح تاظهر درصورت نیاز باهام تماس بگیرید 0****
سلام من 18سالمه دنبال پرستاری کودک هستم نیمه وقت به درسش هم میتونم کمک کنم اشپزی هم بلدم0****
سلام به یک خانم جوان جهت پرستاری احتیاج داریم 0**** تماس بگیرن
خانم باشن کار بلد
سلام با من تماس بگیرین 0**** پرستار خانم
سلام به یک خانم جوان جهت پرستاری در منزل احتیاج داریم کار بلد باشد
سلام وقت بخیر 25سالمه مربی کودک هستم و 3 سال سابقه کار دارم،دانشجو هستم باهام تماس بگیرید لطفاً
سلام من خودم رشته مربی کودک بودم میتونم بچه مراقب کنم هم چیزی یاد بهش بدم
سلام نیازمند پرستار کودک برای پسر 7ساله و 4ساله فقط بابت انجام تکالیف و درس و آموزش به صورت پاره وقت از ساعت 13.30 الی 18 به جز پنجشنبه و جمعه محدوده سید خندان (تهران) قیمت 3.5
شما ساکن تهران هستید؟
سلام وقت بخیر به پرستار در منزل جهت نگهداری از کودک و امور منزل نیاز دارم
نیازمند به یک پرستار متعهد و دلسوز، با حوصله، مهربان و خوش اخلاق، با ایمان و اعتقاد، رعایت مسائل بهداشتی و اخلاقی بسیار مهم می باشد... برای مراقبت و نگهداری از کودک کارسبک در منزل خودم در شهریار . نظافت و رسیدگی به خورد و خوراک کودک در اولویت برای من است
سلام پرستاری کودک هستم شبانه روزی میتونم باشم خیلی ب این کار نیاز دارم لطفا خواستید پیام بدید
سلام من مربی مهد کودک 10 سال تجربه کار با کودک دارم از شیر خوار گرفته تا پیش دبستانی عاشق بچه ها هستم با حوصله و دوستدار بچه ها البته مهد کودک در تهران میرداماد کار میکردم اما الان بابلسر هستیم حالا دوستان عزیز اگه نیاز دارید برای نگهداری کودک و آموزش های لازم بنده در خدمتتون هستم
اگر تهران هستید با بنده تماس بگیرید 0****
پرستار نیمه وقت یا شبانه روزی جهت نگهداری دوکودک 7 و 9 ساله نیازمندیم محدوده ستارخان خسرو شمالی شماره تماس 0**** راسخی
سلام من خانمی هستم متاهل کار با بچه و نوزاد زیاد بود م خودم هم هم یه دختر دارم کسی دوس داشت با هم هم اشنا بشیم 0****
سلام من 34سالمه متاهلم پرستاری بچه رو به خوبی انجام میدم
سلام 0**** تماس
0**** شمارم
سلام 0**** تماس
سلام 0**** تماس
سلام منمیه مادر هستم ولی الان بزررگ شدن ودنبال پرستاری از کودک ویا پرستاری از یه خانم فقط شیفت شب باشد در محدوده ی شاهگلی در خدمتم سارا
سلام من 36ساله هستم با تجربه خیلی بالا کدوم دانشگاه ادرس دقیق لطف کنید
سلام من یک مادر هستم بچه هام بزرگ شدن دنبال پرستاری از کودک هستم متاهل متولد 57 ساعت کاری8صبح تا 16 بجز روزهای تعطیل پردیس 0****
سلام 8ساله کودک میکنم 52 سال باتجربه هستم 8ساعت میتونم 9 تا5 عصرحقوقم 5 تومن
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0**** محمدی هستم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0**** دقیق بگم محمدی برای کارت
0**** تماس بگیرد محمدی هستم
سلام تماس بگیرید ممنونم
0****
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0**** دقیق بگم محمدی
شماره تلفن 0**** محمدی هستم تماس بگیرد
0**** تماس بگیرد
0**** محمدی هستم
سلام خوبید وقت بخیر بنده یک پرستار میخوام برای بچه تماس بگیرید 0**** محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم باحقوق عالی
سلام من نیاز ب کار دارم خودم سه تا بچه بزرگ کردم
سلام من خودم دوتابچه دارم کارموخوب بلدم فقط میخوام منزل خودم باشه
سلام اگه شبانه روزی میتونین باشماره زیرتماس بگیر بچم پسره4ساله 0****
سلام بااین شماره تماس بگیرید 0****
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0**** محمدی
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد
سلام 0**** خانم نادری
سلام یک پرستار کودک میخوایم با حقوق عالی برای تهران و جای سکونت داده میشه فقط خانوم های از سن 16تا 40 متاهل نباشه بهتر چون شاید سفر بریم با کودک پرستار بیاد محمدی هستم
0****
من دنبال کار پرستار بچه هستم البته خودم ی بچه 7ماه دارم میخام بچه خودمم تنها نباشه
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0**** محمدی هستم مرسی بگید از کار پیشه آمدید تشکر
1402/08/27 @afaf140201 آیدی تلگرام و ایتا سلام تلگرام یا ایتا پیام بدید تشکر
1402/08/27 @afaf140201 آیدی تلگرام و ایتا سلام تلگرام یا ایتا پیام بدید تشکر
من دنبال کار پرستاری هفته سه روز هستم 36 ساله
سلام پرستار مومن و متعهد و دلسوز برای کودک 10 ماهه میخوام
سلام معصومه زرقانی هستم این شمارهی منه 0****
0****
سلام من میتونم ازش نگهداری کن
سلام پرستار بچه هستم اگر نیاز دارید تماس بگیرید0****
پرستار کودک اگر نیاز ب پرستار کودک دارید 4سال هم مربی پیش دبستانی بودم و 23سال و بابل باشه
بلی من میخام
8492
من میخوام
من یه ازاینا یکی میخام
سلام میخاهم
سلام من شهرستان ساوه هستم این کارخوب بلدم 0****
سلام کدوم دانشگاه میشه بیشتر اطلاعات بدهید لطفا🙏🏻
سلام من میتوم از بچه مراقبت کنم پرستار خوبی هستم 16 سالمه اگر کسی پرستار بچه میخوادااطلاع بده
من شماره گذاشتم الان میتونی تماس بگیرین0****
سلام 20 سالمه عاشق کودکم همه روزها در خدمتم ولی روز چهارشنبه و پنجشنبه نیستم ولی بقیه روزها هستم لطفا داخل خود نوروزیان باشه همه کارها بچه ها بلدم
سلام من آمادگی این کارو دارم وبچه ها را خیلی دوست دارم وبا حوصله ،چه جوری با شما تماس بگیرم آدرستون کجاست
سلام کدوم شهری
@afaf140201 آیدی ایتا پیام بدید تشکر