حقوق یک جوشکار CO2 در ماه چقدر است؟
حقوق جوشکارco2 درماه چنده
حقوق
*******ملیون
حقوق 10ملیون میدین هستم
زیر10میلیون دیگه کسی کارنمیکنه
جوشکارco2ونفوذی روز500 به بالا
روزی 700 خوبه
روزی چهارصدوپنجاه 👍
جوشکارحرفه ای 15 تومان ماهانه
همتون رو خواب برده جوشکار ماهر روزی 1 میلیونه شما ارزش و حقوق رو میارید پایین از بقیه و کارفرما چه انتظاری هست واقعا که براتون خیلی متاسفم
درسته جوشکار ماهر روزی یه میلیون و یه میلیون به بالا هست ولی الان دوستانی هستن که برا قانون کار کار میکنن و کارفرما هم دیگه اونا رو میبینن بیشتر از قانون کار نمیدن متاسفانه
سلام خسته نباشید کمکی روزی 1ت کارمیکنه جوشکار پروژه کمتر 40ت کارنمیکنه خواهشن اگر جوشکار نیستید قیمت ندید الکی مال چ زمانی جوشکار 10ت بگیره
الان جوشکار حرفه ای اگر زیر13 تومن کار کنه هم به خودش ظلم میکنه هم به جامعه جوشکاران
Co2ماهانه 15م هستش داداش
خواهشاراستمیگهکیبا10تومانکارمیکنهکارگرپروژهروزییکمیلیونبهبالاهست
روزی 1ب بالا
Co² کار کمتر از 20 تومن واقعا ظلمه شهرک صنعتی شمس آباد جوشکارنفوذی 1G بزنه 20 تومن 2G بزنه 25
جوشکار tig از ماهی 40 تومن تا 80 تومن. البته تو پتروشیمی جاهای دیگه تقریبا 25 تومن. جوشکار co2 ظریف کار تقریبا 20 تومن. خطی 18 تا 20 تومن. جوشکار 6010 روزی 1300 . جوشکار 7018 روزی 800 تا 1 تومن.
من جوشکار هستم دربه در دنبال کارم نفوذی میزنم حقوق خوب میدن هرکجا باشه میام
جوشکار co2هستم الان در عسلویه کار میکنم حقوق0یک ملیون پانصد
همین آدما باعث میشن ارزش کار جوشکار بیا پایین آخه مرد حسابی چهارصد و پنجاه پول آخه تو این زمونه
آدرس بده ماهم بیاییم عسلویه برادر
دمت گرم
سلام فکر کنم تو این زمان زندگی نمیکنه الان با 10 و13 اینا واقعا میشه زندگی کنی با اجاره و خرج که هر روز گرون تر میشه
سلام همکاران عزیز اگرکسی کار درکیش باحقوق بالا سراغ داره من نیازمندم ممنون میشم معرفی کنه 0**** دمتون گرم شماره گذاشتم
شماره رادوباره باحروف نوشتم@صفر نه صدوسیزده هشتصدونود ودو نودوشش پانزده @،ممنونم
ماهی 15 تومن
ماهی 15,