حقوق یک راننده تراکتور در ماه چقدر است؟
حقوق راننده تراکتورکرمان
10تا12تومن
راننده ام باویژه و15سال سابقه کاری.ساکن ابادانم..... 0****
رانده تراکتور 10 سال سابقه زنجان هرکی میخاد هس
راننده هستم با کل ادوات کشاورزی کار کردم سابقه 15 سال پیشوا ورامین پاکدشت 0**** کریمی
راننده تراکتور با 25 سال سابقه کار
یکی راننده تراکتور میخوام کارش سرند کردنه خاک هست باید ساکن یزد یا مهریز باشه ،محل اسکان تو کارخونه نداریم ، حقوق 12 تا14,دوازده ساعت کار سبک
یکی راننده تراکتور میخوام کارش سرند کردنه خاک هست باید ساکن یزد یا مهریز باشه ،محل اسکان تو کارخونه نداریم ، حقوق 12 تا14,دوازده ساعت کار سبک 0****
کوهین قزوین میای
شوفر ماهر 25 تا 30 ت با خرج
راننده تراکتور دارای گواهینامه سابقه 2سال جوشکار حرفهای، فنی درهرزمینه آچار فرانسه بنایی. لوله کشی. برقکاری. کشاورزی، حرص درختان میوه.پیوند زنی درختان،رنگ آمیزی خلاصه هرکاری که نیازبه تخصصی داشته باشد اگرهم انجام نداده باشم .خیلی زود یاد میگیرم نیازمند کار بابیمه حداقل حقوق 30میلون
با سلام خدمت تمام ایرانی ها راننده تراکتور هستم هم با بیل و کشاورزی کار با 2**** به صورت حرفه ای با بیل لودر مسلط به مکانیکی جز عی کسی شرکتی اورگانی راننده حرفه ای احتیاج. است در خدمت هستم (اراک) 0**** صفر نهصد و هیجده نهصد و پنجاه و پنج صفر صد و هفتاد و هیجده فراهانی
با عرض ادب احترام به شما دوستان بند احمدمرادی ساکن از خوزستان شوش دانیال هستم رانندتراکتورهستم از 18سالگی شروع کردم به رانندگی باتراکتور تا الان که 40 سالم هست هرکاری باشه باتراکتور بلدم