حقوق یک آرماتور بند در ماه چقدر است؟
حقوق یک ارمات ربند
ساده ساده تازه وارد 350 تومان ، 1 سال کارکرد 450 تومان اوستا کار 600 تا 800
داخل کشور خودمون البته ایران
یک تومن بده من میام اوستا کار کامل هستم با نقشه
ارمتوربندهستم استا کارکسی خواست تماس بگیر
0****
محدوده شهرقدس ورداورد
سلام اوستاکارهستمکسیخواستتماسبگیرممنون0**** داود محمدی
سلام استاد کار هستم با 10سال سابقه کاری دنبال کار هستم از 450کمتر هم کار نمیکنم ساعت کاری 8تا 5
سلام 10نفریم تو تهران کار میکنیم کارمون تعطیل شده همه هم واردیم از واقع گرفته تا تیرچه هر کی نیاز داشت تماس بگیره پولش نقد باشه 0****
سلام بنده الموتر بند 6 نفر استیم به همه جوز یات وارد استیم وه نقشه هم پولش نقد در خد مت حضرت موسوی
0****
سلام ارماتور بند به خارج از کشور هم میرم یا علی
سلام هوشنگ هستم استادکارارموتوربندی قالب بندی ونقشه خوانی بااکیپ بیکارهستم 0****
با سلام خدمت همه عزیزان استاد کار آرماتوربند و قالب بند هستم با اکیب مجرب و کارآزموده هر جا باشه در خدمتم 0**** دستمزدی(درصدی) ممنون
آرموتوربندم دوسال کار کردم کسی خواست باهم به توافق میرسیم 0****
باسلام و احترام پیمانکاران عزیز.علیرضا هستم کوچیک شما 10سال سابقه کار آرماتور وقالب و دیوار برشی...اجرای وافل...به کارم کاملا مسلط هستم اجرای ستون سقف رادیه پی نواری شترنجی....بافت شناژ. نجاری کف و پله کاملا وارد هستم در نقشه خیلی البته کم ظعیفم نه اینکه ناوارد باشم خیر کمی حدودا اون هم مهندس هست جهت سوال کردن....به درود انشالله افتخار اینو داشته باشم قسمت شه با یکی از خوبان همکاری کنم انشالله به درود
شماره تماس اینجانب 0****
سلام مادو نفر ارموتور بند هستیم جویای کار در تهران هستیم حقوقش حدقل 350هزار تومان باشه
من المتوربندبندتقریباهفت هشت سال سابقه ی کاردارم0****
من با 20سال سابقه میام
سلام من استا کارم نیرو هم میارم تازه از عراق اومدم اگه کاری هست بااین شماره تماس بگیرید 15 سال تجربه کار دارم
سلام من استا کار باسابقه 15سال کار درتمام نقاط کشور تازه از عراق اومدم بیکارم اگه کاری هست در خدمتم نیروهامو هم میارم همه با5الا شش سال سابقه کار دارند
بااین شماره تماس بگیرید 0****
سلام من ارماتوربند هستم در صورت نیاز تماس بگیرین شماره موبایل 0****
سلام. من هم آرماتوربندم در ملایر همه کارهای اسکلت بتن هم انجام میدم با بیش از یک دهه سابقه کاری در ساختمان سازی 0**** جهت لزوم همکاری واتساب پیام بفرستید ممنون
سلام آرماتوربند هستم با سابقه 20سال کار جویای کار در تهران هستم محل کارم بایستی خوابگاه داشته باشه ، حقوق هم 350 میگیرم
سلام آرماتوربند هستم با سابقه 20سال کار جویای کار در تهران هستم محل کارم بایستی خوابگاه داشته باشه و حقوق روزانه 350 هزار کمتر کار نمیکنم. تلفن تماسم 0****
سلام
سلام آلماتوبند هستم استاد کار هستم هر جای ایران باشد کار میکنم هر چند نفر هم بخواهید میتونم بیارم هر کسی خواست من در خدمتم 0****
سلام خسته نباشید به یک اکپپ چهار نفره محل کار جزیره قشم نیازمندم با تشکر بااین شماره تماس بگیرید 0****
سلام استا کارکر استم کسی خاستی زنگ بزن 0****
سلام وسپاس: محل کار تان کجا ست اگر خواستی ما سه نفریم آرماتوربند. بنفشی ازسنندج 0**** 🤚
سلام من استا کار هستم نقشه خان نیاز به کار دارم تهران رباط کریم 0****
من یکه کارگر ساده ام ساده ساده که نه کار کردم قبلا میخوام برم کار کنم اینجا پیش ما کار نیست هر کی کارگر خواست من هستم واینم شماره ام 0****
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام مهندسین وپیمانکاران ارماتوربند هستم باکارت مهارت فنی باقراردادپروژه ها اگر نیرو خواستید در خدمت هستم شماره تماس 0**** نیک پی
سلام استادکآرماتوربندباسابقه کاردرانواع پروژ ها0****
سلام،به تعدادی اوستادکار وافل درشمال کشور نیازمندیم محل اسکان وغذا مهیا می باشد. 0****
سلام استا کار الموتوربند هستم نقشه هم میخونم با24سال سابقه کار جهت همکاری باشما عزیزان هستم با دستمزد بال درصورت نیاز تماس بگیرید0****
سلام عرض ادب بنده استا ارماربندم با ده سال سابقه اجرای همه جوره کارو انجام میدم دال وافل تیرچه وافل دیوار انتل دک 0****
سلام ارماتور قالب بند هستم کسی خواست بگه برا کار0****
سلام آرماتور قالببندی وارد ونقشه واجرای درخدمتیم
سلام اوستا کارهستمم 0****
سلام ارماتوربند هستم کار داشتین تماس بگیرند روزمزدممنون 0**** سید
استادکارهستم محدوده ساوه 0****
0****
اوستکار هستم در خدمتم
فقط شمال ماسال شروع کار میکنم
سلام
آرماتوربند قالب بند آرماتوربند قالب بند هستم دنبال آرماتوربند قالب بند هستم دنبال کارم
سلام آرماتوربند قالب بند هستم دنبال کارم
هرکی استاد کار قالب بندی خواست آرماتوربند می خواست شما ر
سلام آرماتوربند هستم حرفه ای بانقشه تماس 0**** در صورت نیاز تماس بگیرید
سلام استادکارآرماتوربند وقالب بند هستم درتهران به صورت روزمزد وکانترات
آرماتور قالب بند نقشه خوانی صفر تا صد 3 نفریم دنبال کاریم بچه اذربایجان هر جا باشه میایم 0****
سلام دنبال آرماتور بندی وغالب بندی بتنی یه ساختمان 110متری دراطراف اشتهارد هستم پولشهم نقد 0****
ارمتوربند ماهر کسی خواست تماس بگیره
سلام به آرماتور بند وارد در اطراف نوشهر نیازمندیم اگر قیمت مناسب باشد 0****
سلام آرماتوربند هستم
هم قالبند
با سلام و احترام. فلاح هستم از مازندران آمل.با 12 کارگر .و به مساحت 1000 متر ابزار آلات پاسخگو هستم در صورت انجام پروژه تماس حاصل فرمایید.0****
سلام استاد کار آرماتور بندی و قالب بندی هستم خواستید تماس بگیرید 0****
الماتوربند هستیم وارد و کاری دنبال کار هستیم لطفا به ما کار معرفی کنید 0****
سلام مردانی هستم نیازمند استاد کار قالب بند و آرماتور بند در خوزستان هستم با خرج و خوابگاه کار شخصی میباشد 0****
خوزستان هم میای؟
سلام
سلام من نیروی آرماتور بندی هستم
سلام
سلام
سلام
قالبند وارماتور بند هستم وکار راهم به صورت کنترات دست مزدی انجام میدم 0****
سلام استادکار آرماتور و قالب بندی هستم با 10 سال سابقه کار نقشه خونی کامل فرمن پروژه در شرکت گلگهر سیرجان بودم هرکی نیرو خواست باهام تماس بگیره0****
شماره تماس بدید تناس بگیریم
سلام دنبال نیروی آرماتوربندی میگردم برای زاهدان
0****
تعدادی آرماتور بند ماهر و نیمه ماهر نیاز مندیم ساعت کاری 7_17 با حقوق بالا تصفیه هر 10روز با جای خواب در نوشهر
شما تو میدی
اوستا کار آرماتور بند میخوامبا یه کارگرسیم بند لطفا. الان بزنگه فردا لازم دارم نسیم شهر جاده ساوه
سلام مزدی استا کار چیقد هسته وکارگراچیقده
استا کار آرماتور بند هستم کسی خواست تماس بگیره
0****
سلام 2 سال کارکرد آرماتور بند کار داشتین به این شماره زنگ بزنید 0**** محمد قلندری از افعانستان
استا کار استم نقشه خان
سلامآرموتوربندهستم0****
سلام دوستان خسته نباشید میخوام بپرسم الان ارموتور با ابزار متری چنده بدون ابزار چنده ممنون میشم بهم بگین
اوستا کار قالب بندی هستم 25 سال سابقه کار دارم ارموتور بندی قالب بندی اوستام محمد ترابی خواستین تماس بگیرین 0****
استادکارقالب بندوارموتوربندهستم کسی خواست تماس بگیره.محل کارترجیحادرتهران یاشمال باشد
نیازفوری
بهنام سعادت تعدادی آرماتور بند ماهر و نیمه ماهر نیاز مندیم ساعت کاری 8_17 با حقوق بالا تصفیه هر 10روز با جای خواب در نوشهر چالوس 0****
سلام آرماتوربندی هستم.15سال سابقه کاردارم خارج از کشور دنبال کار میگردم.کار سراغ داشتید درخدمتم0****
آرماتوربندم در هر زمینهای خودم ابزار هم دارم از میانه هستم کسی خاست درخدمتم دستمزدی هم کار میکنم آرماتوربندی در هر زمینهای بلدم 0****
خیلی کمه با این قیمت نمیتونی کسیو پیدا کنی داداش گوشت کیلویی 600ب بالاست
رشتهارماتوربندیخوبمابرویممدرکشوبگیریم
سلام کسی میدونه دستمزد کسی که کنترات کار میکنهچجوری حساب میکنن بدون م ابزار
استاد کار ماهر روزی چنده حقوقش
دنبال آرماتوربندی روزمزدی درتهران یاکرج هستم
سه نفر اوستا کار ماهر هستیم کسی خواست بگه تهران یاکرج
سلام.جهت کارفنداسیون.منزلم درشهرستان شهسواربمدت چندروزنیازبه استادکارء ارماتوربنددارم لطفآتماس بگیرید
استاد کار. آرماتور بند دو نفر هستیم هر کس خاست تماس بگیره حقوق بالا کار میکنیم
به تعدادی استادکار آرماتوربند و قالب بند و سیم بند و کارگر ماهر نیازمندیم ((محل کار تهران، پردیس میباشد)) حقوق برای استادکار 800 الی 1100 میباشد حقوق سیم بند و کارگر ماهر توافقی است کار 8 ساعت میباشد یک وعده ناهار به عهده ماست محل اسکان و منزل بسیار تمیز و مجهز تسویه به موقع صفر نهصدو سی و هفت چهارصدو شصت و شش بیست و شش پنجاه و نه