دنبال کن

حقوق یک مهندس مکانیک در ماه چقدر است؟

مهندس مکانیک

1400/10/02
باتوجه به سابقه و نوع کار.از 15 سال سابقه به بالا حداقل بین 17 میلیون تا 25تومان باید باشد
21:26
پروژه انسیس مکانیکال 8398
انسیس مکانیکال برای سیالاته مشاهده کردین من توضیحاتو میدم، لطفا فایل رو بررسی بفرمایید توضحیات در فایله با نرام افزار انسیس
1400/11/12
حقوق مهندس مکانیک دارای کارشناسی ارشد مکانیک با حدود سه سال سابقه باید تقریبا چقدر باشد ؟؟؟ 
5 سال در داخل دانشگاه ملی و آزاد تدریس نموده‌ام ولی متأسفانه بیمه نبودم چون باید حداقل دکتری داشته باشی و عضو هیئت علمی باشید تا بیمه کنم و من هم این رو جزو سابقه دیگه محاسبه نکردم 
17:11
1 تایید
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین . الآن هم بدلیل مشکلات خانوادگی مدت سه ماه هست که بیکار شده‌ام و الان جویای کار می‌باشم در شهرستان ساوه و مأمونیه. با تشکر 
17:13
1401/02/15
صادق باقری
حقوق باید بین25 تا 30 باشد
20:20
مهندس مکانیک
یک مجموعه معتبر در استان هرمزگان، شهر بندرعباس جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان هرمزگان استخدام می‌نماید مهندس مکانیک جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت سا...
1402/01/29
علی جهانبخشی
سلام من بیست هفت سال سابقه مکانیکی سنگین و سبک را دارم از بنز شروع کردم و تمام ماشینهایه سنگین را دوره دیدم اکسر ماشین هایه سبک تا اخرین مدل اتومات تریلی کش اتومات سی اند سی رنو اف اچ نیمه سنگین جک سه تن شش  هشت ایسوزو و کشندهایه جدید اتومات در حد موتر گریبکس حساب دیفران سیل  احل نجف اباد بیکار 0**** 
19:10
2 تایید
شنبه 3 آذر 1403، ساعت 22:27