دنبال کن

زهره باقری وام فوری

بسته بندی

1403/05/27
خانم باقری شماروتوگوگل سچ کردم کاش زودتر این کارو کرده بودم شما برای وام 300ملیونی نزدیک 40ملیون ازمن به عناوین مختلف گرفتید ولی پولی به عنوان وام به حسابم واریزنکردیدمن ازشماشاکیم وتاحدتوانم دنبال حقم که شمابدروغ ضایع کردیدمیرم. سروری
07:08
4 پاسخ
8 تایید
بسته بندی
۱نفر خانم برای بسته بندی با حقوق و مزایا در یک شرکت خصوصی نیازمندیم
تحت هیچ شرایطی به تبلیغات داخل تلگرام چه درباب سوددهی یاوام آسان نگردید
07:10
1 تایید
1403/06/07
خانم باقری شماروتوگوگل سچ کردم کاش زودتر این کارو کرده بودم شما برای وام 300ملیونی نزدیک 40ملیون ازمن به عناوین مختلف گرفتید ولی پولی به عنوان وام به حسابم واریزنکردیدمن ازشماشاکیم وتاحدتوانم دنبال حقم که شمابدروغ ضایع کردیدمیرم. سروری
سلام خدا ازش نگذره منم نزدیک 16میلیون به شماره حسابی که بهم داد به اسم سیده سهیلا موسوی واریز کردم وقرار بود 48ساعت بعد وام فوری پرداخت کنه که متاسفانه خبری نشده تا حالا وهر چه پیام میدم جواب نمیده 
20:42
1 تایید
1403/06/09
گندم
از من نزدیک 60تومن گرف برای وام 300 تومنی اما وامی درکار نبود چطور شکایت کردین منم اقدام کنم 
21:49
1 تایید
دندانپزشکی دیجیتال دکتر سید محمدرضا حسینی | Dr. Hoseyni Digital Dentistry
استخدام تکنسین اتاق استریل مرکزی (CSR-خانم)
شرایط احراز: فقط خانم محدوده سنی 22 تا 35 سال حداقل 1 سال سابقه کار مرتبط داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با دندان‌پزشکی یا بهداشت مزیت محسوب می‌شود. وظایف: شستشو و استریل کردن ابزارها و تجهیزات دندان‌پزشکی ب...
1403/07/21
امیر ایزدپناه
سلام 
منم گول خوردم بیست میلیون به عناوین مختلف ازم گرفتن برای وام 500 میلیونی 
البته خانم مهدیه رجبی بود جهت اطلاع گفتم 
11:01
1 تایید
1403/08/11
سلام منم 8ملیون ریختم به حسابش دیگه جوابم نداد
22:09
1 تایید
خدا ایشاالله خیر نبینه اگر گیر افتاد به منم خبر بدین
22:10
1 تایید
بسته بندی
محیط کار مناسب همکار خانم و آقا حقوق هم به صورت پایه وهم بصورت پیمانکاری دارای بیمه تامین اجتماعی تسویه هفتگی و ماهانه میانگین درآمد 15تا 20ملیون سن از 16سال تا 30سال فقط اشخاص ایرانی تماس بگیرند
1403/08/13
ازمن هم برای وام وسرمایه گذاری داخل تلگرام گول زدن بابت پیش پرداخت وهزینه چندباربه اسم اسلام سالارنودژواریزکردم،ووام فروی خانم زهره باقری،،ازکسانی دگه گول نخورن والان درحال شکایت هستم
09:04
1403/08/18
خانم زهره باقری 200ملیون از تاریخ 22/7/1403 به کآرت های مختلف ووبه 5کارت مختلف واریزکردم...اما کووام ؟؟
08:54
1403/08/19
زهره باقری و زهره بهزادی و هر کانال دیگه تو تلگرام و آپهای دیگه کلاهبرداریه،منم گول خوردم.اول259واریز کردم بعد 634 و داشتم 1500دیگه هم میزدم که سرچ کردم اسمشو و دیدم بله...
جالبیش اینجاست شناسه ملی و شماره ثبت شرکتی که دادن در سامانه زدم درست بود.خلاصه مملکت بی در و پیکری داریم.
04:04
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای تمامی سنین با درامدی مناسب برای دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات فقط از روبیکا
حامد حیدری
سلام به همگی دوستان من هم مثل شما گول خوردم وبا بدبختی ونداری وقرض گرفتن و  ...مبلغ 10ملیون. پول به حسابهای سید عمار صالحی وراضیه اسفندیاری واریز کردم کاش من هم زودتر می‌دیدم
دوستان من شماره تماسم 0****  هست بهتره  با هم تماس بگیریم ویک گروه تشکیل بدیم تو تلگرام یا واتساپ یا هرجا که راحتین ویک تصمیم کلی بگیریم
06:19
1 پاسخ
حامد حیدری
0**** 
06:20
ثریا داورپناه
چرا شکایت نمیکنید؟
19:17
بسته بندی
سلام وقتتون بخیر به چند نفر جهت بسته بندی دستمال کاغذی به صورت امار نیازمندیم کار بسیارراحت و تمیز امن خیلیم راحت
1403/08/20
سلام برین دفتر قضایی شکایت کنین اگه ب اسم شهرام رستمیان انتقال دادین باید برین شیراز 
07:30
حامد حیدری
سلام به همگی دوستان من هم مثل شما گول خوردم وبا بدبختی ونداری وقرض گرفتن و ...مبلغ 10ملیون. پول به حسابهای سید عمار صالحی وراضیه اسفندیاری واریز کردم کاش من هم زودتر می‌دیدم دوستان من شماره تماسم 0**** هست بهتره با هم تماس بگیریم ویک گروه تشکیل بدیم تو تلگرام یا واتساپ یا هرجا که راحتین ویک تصمیم کلی بگیریم
من شکایت کردم 
07:35
یک‌شنبه 20 آبان 1403، ساعت 21:34