زهره باقری وام فوری
خانم باقری شماروتوگوگل سچ کردم کاش زودتر این کارو کرده بودم شما برای وام 300ملیونی نزدیک 40ملیون ازمن به عناوین مختلف گرفتید ولی پولی به عنوان وام به حسابم واریزنکردیدمن ازشماشاکیم وتاحدتوانم دنبال حقم که شمابدروغ ضایع کردیدمیرم. سروری
تحت هیچ شرایطی به تبلیغات داخل تلگرام چه درباب سوددهی یاوام آسان نگردید
سلام خدا ازش نگذره منم نزدیک 16میلیون به شماره حسابی که بهم داد به اسم سیده سهیلا موسوی واریز کردم وقرار بود 48ساعت بعد وام فوری پرداخت کنه که متاسفانه خبری نشده تا حالا وهر چه پیام میدم جواب نمیده
از من نزدیک 60تومن گرف برای وام 300 تومنی اما وامی درکار نبود چطور شکایت کردین منم اقدام کنم
سلام منم گول خوردم بیست میلیون به عناوین مختلف ازم گرفتن برای وام 500 میلیونی البته خانم مهدیه رجبی بود جهت اطلاع گفتم
سلام منم 8ملیون ریختم به حسابش دیگه جوابم نداد
خدا ایشاالله خیر نبینه اگر گیر افتاد به منم خبر بدین
ازمن هم برای وام وسرمایه گذاری داخل تلگرام گول زدن بابت پیش پرداخت وهزینه چندباربه اسم اسلام سالارنودژواریزکردم،ووام فروی خانم زهره باقری،،ازکسانی دگه گول نخورن والان درحال شکایت هستم
خانم زهره باقری 200ملیون از تاریخ 22/7/1403 به کآرت های مختلف ووبه 5کارت مختلف واریزکردم...اما کووام ؟؟
زهره باقری و زهره بهزادی و هر کانال دیگه تو تلگرام و آپهای دیگه کلاهبرداریه،منم گول خوردم.اول259واریز کردم بعد 634 و داشتم 1500دیگه هم میزدم که سرچ کردم اسمشو و دیدم بله... جالبیش اینجاست شناسه ملی و شماره ثبت شرکتی که دادن در سامانه زدم درست بود.خلاصه مملکت بی در و پیکری داریم.
سلام به همگی دوستان من هم مثل شما گول خوردم وبا بدبختی ونداری وقرض گرفتن و ...مبلغ 10ملیون. پول به حسابهای سید عمار صالحی وراضیه اسفندیاری واریز کردم کاش من هم زودتر میدیدم دوستان من شماره تماسم 0**** هست بهتره با هم تماس بگیریم ویک گروه تشکیل بدیم تو تلگرام یا واتساپ یا هرجا که راحتین ویک تصمیم کلی بگیریم
0****
چرا شکایت نمیکنید؟
سلام برین دفتر قضایی شکایت کنین اگه ب اسم شهرام رستمیان انتقال دادین باید برین شیراز
من شکایت کردم