دنبال کن

زهره باقری وام فوری

بسته بندی

1403/05/27
خانم باقری شماروتوگوگل سچ کردم کاش زودتر این کارو کرده بودم شما برای وام 300ملیونی نزدیک 40ملیون ازمن به عناوین مختلف گرفتید ولی پولی به عنوان وام به حسابم واریزنکردیدمن ازشماشاکیم وتاحدتوانم دنبال حقم که شمابدروغ ضایع کردیدمیرم. سروری
07:08
7 پاسخ
10 تایید
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
تحت هیچ شرایطی به تبلیغات داخل تلگرام چه درباب سوددهی یاوام آسان نگردید
07:10
2 تایید
1403/06/07
خانم باقری شماروتوگوگل سچ کردم کاش زودتر این کارو کرده بودم شما برای وام 300ملیونی نزدیک 40ملیون ازمن به عناوین مختلف گرفتید ولی پولی به عنوان وام به حسابم واریزنکردیدمن ازشماشاکیم وتاحدتوانم دنبال حقم که شمابدروغ ضایع کردیدمیرم. سروری
سلام خدا ازش نگذره منم نزدیک 16میلیون به شماره حسابی که بهم داد به اسم سیده سهیلا موسوی واریز کردم وقرار بود 48ساعت بعد وام فوری پرداخت کنه که متاسفانه خبری نشده تا حالا وهر چه پیام میدم جواب نمیده 
20:42
1 پاسخ
3 تایید
1403/06/09
گندم
از من نزدیک 60تومن گرف برای وام 300 تومنی اما وامی درکار نبود چطور شکایت کردین منم اقدام کنم 
21:49
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
1403/07/21
امیر ایزدپناه
سلام 
منم گول خوردم بیست میلیون به عناوین مختلف ازم گرفتن برای وام 500 میلیونی 
البته خانم مهدیه رجبی بود جهت اطلاع گفتم 
11:01
1 تایید
1403/08/11
سلام منم 8ملیون ریختم به حسابش دیگه جوابم نداد
22:09
1 تایید
خدا ایشاالله خیر نبینه اگر گیر افتاد به منم خبر بدین
22:10
1 تایید
بسته بندی
به دو نفر آقا جهت بسته بندی نیازمندیم پوشاک زنانه هست
1403/08/13
ازمن هم برای وام وسرمایه گذاری داخل تلگرام گول زدن بابت پیش پرداخت وهزینه چندباربه اسم اسلام سالارنودژواریزکردم،ووام فروی خانم زهره باقری،،ازکسانی دگه گول نخورن والان درحال شکایت هستم
09:04
1403/08/18
خانم زهره باقری 200ملیون از تاریخ 22/7/1403 به کآرت های مختلف ووبه 5کارت مختلف واریزکردم...اما کووام ؟؟
08:54
1403/08/19
زهره باقری و زهره بهزادی و هر کانال دیگه تو تلگرام و آپهای دیگه کلاهبرداریه،منم گول خوردم.اول259واریز کردم بعد 634 و داشتم 1500دیگه هم میزدم که سرچ کردم اسمشو و دیدم بله...
جالبیش اینجاست شناسه ملی و شماره ثبت شرکتی که دادن در سامانه زدم درست بود.خلاصه مملکت بی در و پیکری داریم.
04:04
3 تایید
بسته بندی
به‌تعدادی‌نیروی‌خانوم‌جهت‌کاردرسورتینگ‌‌بسته‌بندی‌نیازمندیم‌حقوق‌ماهی‌۹میلیون‌واقع‌درشهرک‌صنعتی‌خیابان‌هفتم.
حامد حیدری
سلام به همگی دوستان من هم مثل شما گول خوردم وبا بدبختی ونداری وقرض گرفتن و  ...مبلغ 10ملیون. پول به حسابهای سید عمار صالحی وراضیه اسفندیاری واریز کردم کاش من هم زودتر می‌دیدم
دوستان من شماره تماسم 0****  هست بهتره  با هم تماس بگیریم ویک گروه تشکیل بدیم تو تلگرام یا واتساپ یا هرجا که راحتین ویک تصمیم کلی بگیریم
06:19
1 پاسخ
2 تایید
حامد حیدری
0**** 
06:20
ثریا داورپناه
چرا شکایت نمیکنید؟
19:17
بسته بندی
تولیدی فیلتر هوا هستیم شهرک صنعتی خیرآباد به دو نفر خانم جهت کار در بسته بندی فیلتر هوا از قرچک و ورامین حقوق ماهیانه ۱۱ میلیون سرویس رفت و برگشت
1403/08/20
سلام برین دفتر قضایی شکایت کنین اگه ب اسم شهرام رستمیان انتقال دادین باید برین شیراز 
07:30
حامد حیدری
سلام به همگی دوستان من هم مثل شما گول خوردم وبا بدبختی ونداری وقرض گرفتن و ...مبلغ 10ملیون. پول به حسابهای سید عمار صالحی وراضیه اسفندیاری واریز کردم کاش من هم زودتر می‌دیدم دوستان من شماره تماسم 0**** هست بهتره با هم تماس بگیریم ویک گروه تشکیل بدیم تو تلگرام یا واتساپ یا هرجا که راحتین ویک تصمیم کلی بگیریم
من شکایت کردم 
07:35
1 پاسخ
1403/08/22
فرداد اسگندری
من شکایت کردم
سلام ازمن هم بالای 10میلیون بنام این خانم گرفتن ودیگه جواب ندادن اگه شکایت کردن لطفا اطلاع رسانی کنید ماهم بیایم 
14:09
طراحی جعبه لامپ LED (بسته‌بندی محصول)
برای یک محصول (لامپ LED) نیاز به طراحی جعبه دارم. اطلاعات و مشخصات کامل محصول، لوگو و محتوای متنی آماده شده و در اختیار طراح قرار می‌گیرد. انتظارات من: طراحی جعبه به صورت وکتور (با فرمت‌های AI یا CD...
زهرامنتهایی
لعنت به همه این عوضیهای کلاه بردار
ازمنم کلاه برداری کردن همه داروندارموریختم بحسابشون اماهیچی بهم ندادن. اقای علیمردانی ورسولیان بودن خداازشون نگذره
15:13
2 تایید
ماریا شیرازی
سلام ،دارو ندارم بگیر، آفتابی شو بخاطر، خورشید بردار بیار ،قرار ما ساعت عشق ،پولتون رفت ،
فکر کنید صدقه دادید شاید واقعا نیاز مند بوده
20:53
1 پاسخ
1403/09/05
این خانم شعبانیزاده وزهره باقری هردو کلاهبردارن من نزدیک 19 ملیون به حساب ابولفضل تدین وحجت الاه جلالی واریز کردو به پشتیبانی از زهره باقری برای دویستومن وام جالب اینجاست که رسید دویستومن راهم برام فرستاد ولی کلاه برداری بود اگر کسی از اینها شکایت کرد یه خبری بکند
15:42
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
کار بسته بندی سیفی جات هست سرویس ایاب و ذهاب در بعضی مسیرها دارد
شماره من 0****  اگه کسی کاری کرد اطلاع بدهید
15:46
1 پاسخ
1403/09/08
سلام من هم یک مال باخته هستم که به عنوان وام فوری 48 ساعته پرداخت کنه نزدیک به 250 م کلاهبرداری کرده جالبه مه هنوزهم توی همون کانال تلگرامی دارند فعالیت میکننن این چه مملکت بی دروپیگری ست که جلوشونونمیگیرند امیدوارم که هرچه زودتر به دام پلیس فتا بیافتن
16:48
1 پاسخ
1 تایید
1403/09/12
شماره من 0**** اگه کسی کاری کرد اطلاع بدهید
0**** 
12:54
بسته بندی
به یک نیرو آقا جوان و مرتب و متعهد در قسمت بسته بندی بیرون بر هورزاد نیازمندیم ساعت کاری ۹ الی ۱۷ بیمه دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون همراه با غذا درصورت نگرفتن غذا یک میلیون به پایه حقوق اضاف میگر...
1403/09/15
فائزه اسدپور
ی کانال تلگرامی دارن انواع رضایتارو می‌زارن از همه دو تومن میگیرن برای وام 
18:07
1 تایید
1403/09/26
0****  با من یه تماس بگیر
10:03
1403/09/29
سبحان شهابی
خانم زهره باقری من به حساب شما 1 ملیون تومان پی کو چه نمیدید پولمو مادر مریض دارم من پدرم مرده خرج خونه رو من میدم آخه این چه کاریه 0**** بهم پیام بدید پولمو بدید
09:52
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
1403/10/19
اسماعیل ملک محمدی
سلام  از همه عزیزان که پیام گذاشتند تشکر می کنم که باعث می شوند دیگران گول این شیادها را نخورند امیدوارم همگی به حق خود برسید.
05:15
شمارت تلفنی نداره این خانم زهره باقری کلاهبردار
21:08
1403/10/23
ایرانی
پس این تراکنش ها رو چجوری می‌زاره داخل کانال یعنی دروغه واقعا ؟
19:46
بسته بندی
بسته بندی محصولات ارایشی و بهداشتی نیروی خانم و یک نفر نیروی آقا جهت کار خدماتی متعهد به کار اموزش داده می شود بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی دارد و امنیت شغلی
ایرانی
این خانم شعبانیزاده وزهره باقری هردو کلاهبردارن من نزدیک 19 ملیون به حساب ابولفضل تدین وحجت الاه جلالی واریز کردو به پشتیبانی از زهره باقری برای دویستومن وام جالب اینجاست که رسید دویستومن راهم برام فرستاد ولی کلاه برداری بود اگر کسی از اینها شکایت کرد یه خبری بکند
سلام تو‌تلگرام باشون آشنا شدی 
19:52
ایرانی
سلام خدا ازش نگذره منم نزدیک 16میلیون به شماره حسابی که بهم داد به اسم سیده سهیلا موسوی واریز کردم وقرار بود 48ساعت بعد وام فوری پرداخت کنه که متاسفانه خبری نشده تا حالا وهر چه پیام میدم جواب نمیده
کانالشون تو‌تلگرام بود ؟
19:54
ایرانی
سلام من هم یک مال باخته هستم که به عنوان وام فوری 48 ساعته پرداخت کنه نزدیک به 250 م کلاهبرداری کرده جالبه مه هنوزهم توی همون کانال تلگرامی دارند فعالیت میکننن این چه مملکت بی دروپیگری ست که جلوشونونمیگیرند امیدوارم که هرچه زودتر به دام پلیس فتا بیافتن
کدوم کانال بود 
19:55
استخدام کار
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی وغیره.‌‌ پیام بدین تلفن جواب نمیدم
1403/10/24
Hamid Kasiri
ماریا شیرازی
سلام ،دارو ندارم بگیر، آفتابی شو بخاطر، خورشید بردار بیار ،قرار ما ساعت عشق ،پولتون رفت ، فکر کنید صدقه دادید شاید واقعا نیاز مند بوده
ینی عاشقتم.. تو این هاگیر واگیر(´∀`)♡
13:18
1403/10/30
محمد رفعت نژاد
من شکایت کردم ؛ واریزیها و مکالمات (نوشتاری) را اسکرین شات بگیرید و مثل من از طریق پلیس محترم فتا شکایت و پیگیری کنید .
12:35
1 تایید
1403/11/04
سلام کسی عکس یا شماره ای داره از زهره باقری 
17:54
اپراتور تولید (بسته بندی)
به یک نفر اپراتور بسته بندی در محیطی آرام و صمیمی جهت بسته بندی با حقوق و مزایای خوب نیازمندیم. امکان وجود شیفت شب به صورت چرخشی
1403/12/07
سلام من تازه رفتم تو کانالشون  و درخواست وام دادن پس این فیش واریزی ها الکیه و اینکه معلومه پیش پرداخت بحساب کی رفته میشه قانونی اقدام کرد
3663
1403/12/10
آرزو تبرراک
سلام‌زهره‌باقری‌‌وشعبانی‌زاده‌باهم‌هستن‌ازمن‌هم‌به‌دلایل‌مختلف‌چندمیلیون‌گرفتن.چطوراین‌پولارومیده‌بچه‌هاشون‌بخورن.انشالله‌خیرنبینه‌.زنیکه‌لاشی‌کثافت‌کلاهبردار.منم‌بلاک‌کردن‌عوضیا
18:44
1 پاسخ
شرکت کروز
مهندس صنایع (مهندسی بسته بندی)
دسته بندی شغلی: تولید و تکنولوژی تولید رده شغلی: کارشناس جنسیت: ترجیحا آقا مدرک و رشته تحصیلی مهندسی صنایع | کارشناسی مهندسی صنایع | کارشناسی ارشد محدودیت سنی: از 23 تا 35 سال سابقه کاری: 2-4 سال وضع...
آرزو تبرراک
شعبانی‌زاده‌کثافت‌خداازت‌نگذره
18:55
1403/12/13
امير مهدي هاشمي
امير مهدي هاشمي
دقيقا همش دروغ هست
منم يك مرحله مبلغ دادم اما اشتباه كردم چون رفتم بانك و ديدم كه فيش هاي واريزي كه توي گروهشون ميفرستن همش دروغه و فيك هست اسم و نام شماره حساب درسته ولي مبلغش دروغه اصلا گول نخورين
10:09
1403/12/14
اینا همش کلاهبردار هستن خدا ازشون ازشون  نگذره   
06:35
استخدام کارگر ساده آقا و خانم
شرکت درنا پروتیین خیام بسته بندی پا و پنجه مرغ شهرک صنعتی خیام بهره وری ۷
1403/12/15
اصلا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد خدا لعنت کنه هر چی کلاهبرداره 
07:49
1403/12/16
خانم زهره باقری ایشالا خیر نبینی پول از مردم میگیری برا کار بسته بندی که کلاهبرداریه از
05:46
1 پاسخ
دنیا رضانژاد کژدهی
خانم زهره باقری ایشالا خیر نبینی پول از مردم میگیری برا کار بسته بندی که کلاهبرداریه از
کلاهبردارتر از این شخص وجود نداره به دوست منم گفت اول 490 بریز تا پول رو ریخت گفتم یک و نهصد مجدد بریز و همون زمان دوستم بهشون گفت چرا مرحله به مرحله چرا اول نگفتی پول منو بهم برگردون الان سه هفتست اصلا پاسخگو نیست بازم خدا رو شکر ماجرا با همون 490 تموم شد وگرنه این کلاهبردار هر بار مرحله به مرحله پول می‌گرفت 
13:28
1 پاسخ
استخدام کمک انباردار بین ۳۰سال تا ۳۸سال فقط
یک شرکت معتبر ظروف یکبار مصرف واقع در استان خراسان شهر مشهد جهت تکمیل پرسنل، از افراد واجد شرایط در سمت کمک انباردار دعوت به همکاری می‌نماید. ارسال زومه فقط روبیکا و واتساپ(((( تماس و پیامک به هیچ عن...
1404/01/18
مصطفی قلاسی
سلام از منم نزدیک 45میلیون گرفتن واسه وام 300میلیون تومنی چطوری از این بیشرف شکایت کنم 
22:59
1 پاسخ
1404/01/22
رحیم ولی زاده
عرض ادب و احترام

دوستانی که از تلگرام به عنوان وام و سود و غیره پول واریز به حساب این اشخاص که باقری و هرکسی بوده زدند لطفا توی تلگرام با این پی وی ارتباط برقرار کنند..... @Mehraban0901 
19:32
رحیم ولی زاده
مصطفی قلاسی
سلام از منم نزدیک 45میلیون گرفتن واسه وام 300میلیون تومنی چطوری از این بیشرف شکایت کنم
سلام

بیاین تلگرام

@mehraban0901 
19:33
به نیرو جهت کار در انبار گوشت بسته بندی منجمد
شرایط کاری جا به جایی و بارگیری و تخلیه روزمره
رحیم ولی زاده
دنیا رضانژاد کژدهی
کلاهبردارتر از این شخص وجود نداره به دوست منم گفت اول 490 بریز تا پول رو ریخت گفتم یک و نهصد مجدد بریز و همون زمان دوستم بهشون گفت چرا مرحله به مرحله چرا اول نگفتی پول منو بهم برگردون الان سه هفتست اصلا پاسخگو نیست بازم خدا رو شکر ماجرا با همون 490 تموم شد وگرنه این کلاهبردار هر بار مرحله به مرحله پول می‌گرفت
تلگرام تشریف بیارید

@mehraban0901 
19:34
رحیم ولی زاده
آرزو تبرراک
سلام‌زهره‌باقری‌‌وشعبانی‌زاده‌باهم‌هستن‌ازمن‌هم‌به‌دلایل‌مختلف‌چندمیلیون‌گرفتن.چطوراین‌پولارومیده‌بچه‌هاشون‌بخورن.انشالله‌خیرنبینه‌.زنیکه‌لاشی‌کثافت‌کلاهبردار.منم‌بلاک‌کردن‌عوضیا
تلگرام بیاین دوستانی که به این اشخاص پول زدند... همگی وارد تلگرام شین

تمام دوستان و آشنایان که کلاهبرداری شده.. حتما بیاین تلگرام

@mehraban0901 
19:36
رحیم ولی زاده
سلام و عرض ادب دوستان محترم

مرحله به مرحله با این بنده حقیر
جلو بروید و لیست زیر رو پی وی بنده  بفرستید 

1...نام و نام خانوادگی
2.کد ملی
3.چقد واریزی داشتین. اسم شخص کارت  که براشون واریز زدین یا دتونه... یا عکس و اسکرین شات فیش رو دارین..

4..شخصی که قول وام داده به شما اسمش و فامیلش یا هرکسی بوده بی زحمت بنویسید

5. بی زحمت در 3 الی 4 سطر شرح حال شکایت خویش را بفرستید

پیگیر و دنبال حق و احقاق حقوق شما هستیم

باتشکر. مهربان

https://t.me/peygierii

لینک کانال رو برای همه اشخاص و گروه ها بفرستید
19:43
اپراتور پرس، بسته بندی و فرآوری محصول و انبارداری
مجموعه ای معتبر وفعال در زمینه محصولات کشاورزی در نظر دارد تا جهت کار با دستگاه پرس صنعتی، فرآوری (پوشش دهی و رنگ آمیزی)، بسته بندی محصولات، انبارداری، انبارچینی و تحویل محصولات (کیسه) اقدام به جذب ن...
1404/01/26
سلام علیکم وقتتون بخیرخوبی خانم باقری وشعبانی وعواملشان  وپشیبانانشان مبلغ 800ملیون ازم گرفتند 3ملیارد وام بدهند نه وام دادند ونه پولم راعزیزان من درتمام فضای کشور اینها راباعناوین مختلف رسواکردم نترسید اینها رارسواکنید شکایت به پلیس فتا و اطلاعات سپاه وزارت اطلاعات وقوه قضایی بکنید 
06:28
1404/02/07
عرفان کریمی
من تا مرحله پرداخت رفتم همین ک اومدم پول واریز کنم اومدم ت گوگل سرچ کردم نظراتتون دیدم دمتون گرم ک گفتین وگرنه منم پولمو سوخت میدادمم
20:46
یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1404، ساعت 11:49