حقوق یک راننده نیسان در ماه چقدر است؟
حقوق راننده نیسان
30میلیون
حقوق 6میلیون
این سی تومن رو کجا میدن،ساقیتو عوض کن.....!!!!!!
بین 10ملیون تا 15 ملیون
دوستان عزیز وگرامی وقت بخیر.... شرکت دارویی سراغ دارین نیسان یخچالدار خواسته باشه
خخخخخخخخ
سلام دوستان عزیز... چند وقته بیکارم.. متهل هستم ساکن .. فولادشهر. راننده هستم.. فنی کاراچاربه دست هستم... حراست کارکردم... سرکارگر هم کارکردم پرژه عسلویه
هههههههههه
30 تومن، صبح شده پاشو
چطور 30 درمیاری با نیسان راهشو به ماهم بگو
استخدام سرپرست پرسکاری ماهر 0****
من میدم زنگ بزن0****
بما هم بگین نیسان باری مدل 91دارم بیکارم کار داری
راننده نیسان هستم به همراه خودرو مدل بالا متقاضی کار در کرج و غرب تهران
فکر کنم جنس اصل بوده سی ملیون خخخ
راننده پایه 2هستم همراه نیسان مدل97 جویای کار در مشهد
سلام راننده نیسان هستم با ماشین بیکار م ایال به بار هرکی کار خوب سراغ داره خبر بده ثواب داره
30تومن خیلیه که تعجب کردین؟با نیسان 50هم میشه دراورد قم تهران کرایه ی تومنه روزی دوبار بره بیاد ماهی 60تومن
راننده نیسان هستم نیسان دارم بیکارم از زرین شهر کسی کاری سراغ داره؟
سلام وانت نیسان مدل 99دارم هرکی کارداره من درخدمتم شماره تماسم0****
سلام وقت بخیر راننده نیسان هستم در نیشابور دنبال کارثابتم باماشین کسی سراغ داره
دوست عزیز من نیسان دارم ماهانه30تا45میلیون درآمد دارم.خواستی بهتم ثابت میکنم
سلام نیسان اتاق مسقف دارم مشغول کار درشرکت پخش هستم الان ولی دنبال پول بهتر بیشترم رشت ساکنم 0****
به من ثابت کن شمارتو بده
دادامن نیسان مدل 97 دارم ب منم بگو
سلام راننده نیسان نمیخوایین
دیگه
سلام وقت بخیر راننده نیسان هستم باماشین درتبریزجویای کارم تمام وقت باشیانیمه وقت 0****
نیسان الان درآمدش زرنگ باشی مفتی بارنبری80تومنه آره دادا تز ناشتا ندین نیست و نمیشه وازاین حرفها
سلام دوستان من نیسانن دارم مدل 93 الان بیکارم راهی دارید خواهشن بگید .اسنپ کار میکنم کرایه مفت میزنه خدا لعنتشون کنه کمیسیونم کم میکنه هیچی نمیمونه کرایه قم و ششصدوهفتاد میزنه بیست درصدم کمیسیون اشکم درمیاد وقتی بار میزنم
اقا پارسا راهشو بگو اگه بلدی شیرینی ام بهت میدم
بعو از 3 سال کار توزیع مواد غذایی خیلی راحت بخاطر عوض شدن مدیر شعبه ما رو انداختن بیرون ... این کشور دیگ جای زندگی نیست .... رشت
داش هه نداره با نیسان شما 30 درماه نمیتونید دربیارید یعنی من از ترابرنت رانندگان با برمیدارم براهرشهری که شد 10 .12 روز میرم تا حالا نشده از 15 به پایین کارکنم
سلام دوست عزیز0**** راهنمایی میخوام
0**** راهنمایی کنید
به نظرم شما باید ساقیتو عوض کنی وگرنه 30 تومان برا یه نفر با نیسان و کلی هزینههای ماشین و زندگی چیزی نیست
بنده کارگری بکنی 20 کار میکنی بیای 400میلیون سرمایه بریزی خودتم کاری نکنی 30 کار نکنی دیگ هیچی
شمارتونو میدین؟
شمارتونو میدین
شمارتونومیدین
نه بار راننده تریلی مگه🤣🤣
من نیسان 97دارم منطقه زنجان شهرستان ابهر هر کی کار داشت میتونم جابجا کنم ممنون میشم بهم کمک کنید چون بیکارم0****
دادا من تازهخدمتم تموم شده واقعا علاقه ب نیسان بار دارم و میخام بخرم میشه یکم راهنماییم کنی؟
دادا اگه میشه یکم منو راهنمایی کن
داداش به منم بگو
داداش تریلی دست کم200م در ماه درآمد داره الکی اضهار نظر نکنین
سلام وقت بخیر راننده نیسان ماشین دارم دنبال کار می گردم
چطوری
ب ماهم بگو
من نیسان دارم راننده ندارم خانم هستم کارم نیست ازساری یکی بگه من باید چیکار کنم با این ماشین 😭
اصلان کشی نیسان نمیخواد بخره از سازی
هر روز اینو میبینم. یه آه میکشم نمیشد به جای این ماشین سواری بهم ارث میدادن من با این چیکار کنم آخه 😖😖😖
لطفان یکی کمک کنه. آقایون.راننده 🙏
سلام اگردرشهرستان سراب کار برای نیسان هست لطفااطلاع بدین ممنون
محمددملکی حقوق با این وض 25الی30
سلام من نیسان دارم مدل 1400 اگر کسی کارثابت داشت لطفا اصلاع بده د رتهران0****
سلام به من راهش رو بگین ممنون
راننده میخوای بگو من بیام
سلام. راننده نیسان هستم بانیسان شماره تماس 0**** بیگدلو
داداش به خدا من با هوندا ماهی 50 ملیون صافی کار میکنم نیسان حداقل باید 90 تومان باید بزنه یعنی یه نیسان که 600 ملیون پولشه نباید روزی 3 ملیون کار کنه
سلام ممنون میشم راهشوبگی خسته شدم ازبیکاری
2632
سلام راننده نیسان هستم با ماشین نیسان محل سکونتم شهریار هستش بسیار کاری هستم کل اطراف تهران بار جا به جا میکنم 0****
سلام راننده نیسان هستم با ماشین نیسان مدل بالا سکونتم شهریار هستش به تمام نقاط اطراف تهران بار میبرم و سرویسی کرایه میگیرم
سلام راننده نیسان قدیمی هستم با نیسان مدل99 متقاظی کار سرویسی هستم در شهریارم به کل نقاط تهران و اطراف بار میبرم