دنبال کن

حقوق یک بازیگر در ماه چقدر است؟

بازیگر

1400/08/12
زهرا مراد نژاد
من فکر میکنم در یک فیلم حداقل حقوق 100 میلیون است
21:57
1 تایید
مجموعه فعال در حوزه رسانه، فرهنگ و نشریات
بازیگر
یک مجموعه معتبر مبلمان در تهران (منطقه 4، اوقاف) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید. ما به شخصی نیاز داریم که برای تولید محتوای مبلمان جلوی دوربین بیاید. بازیگر جنسیت:...
1400/09/18
خیلی دوست دارم بازیگر شم کی میاد منو ب آرزوم میرسونه!؟ 
08:03
2 پاسخ
1 تایید
1400/09/28
منم بازیگری رو دوستدارم و میخوام بهش برسم🥲😊
17:18
اما نمیدونم اول باید از کجا شروع کنم
17:18
2 تایید
بازیگر
عرض سلام و خسته نباشید برای پروژه ساخت فیلم کوتاه نیازمند به یک تهیه کننده،بازیگر مرد ۳۰ سال به بالا،صدا بردار هستیم برای اطلاعات بیشتر لطفا در دیوار پیام دهید بدون نیاز به سابقه کاری
1400/10/06
سلام من محمد رضا ذاکرالحسینی نی هستم بازیگر طنز شما ها نیاز به بازیگر سریال یا سینما ندارین یا تئاتر 
08:36
1 پاسخ
1400/10/08
ف حسینی
سلام من خیلی علاقه به بازیگری دارم ولی نمیدونم ازکجا باید شروع کنم قبلا کارنکرده ام
08:33
1400/10/11
التژبارپنزببذ
سلام من خیلی علاقعه ب بازیگری دارم و دوست دارم ب اروزم برسم اگه میشه راه نمیای کنید
18:41
بازیگر
استخدام آژانس دیجیتال مارکتینگ ویژن مدیا آژانس دیجیتال مارکتینگ ویژن مدیا در تهران (منطقه ۶، میدان ولیعصر) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید بازیگر جنسیت: خانم، آق...
1400/10/21
ناشناس
اگه به علاقه هستش کل ایران میخوان بازیگر بشن ولی شدنش‌ سخته هادایی
04:03
1401/04/12
محمد ذوالقدر
سلام و عرض ادب
محمد هستم 29 سال و 5 ماهه از کرج عظمیه فوق  علاقه مند به بازیگری 0**** .مخلص
10:40
1401/04/23
فرازخاوند
سلام فراز هستم ازارومیه26سالمه ازارومیه علاقه ای خاصی ب بازیگری دارم واستعدادخوبی دربازیگری میتونم ازخودم نشون بدم باتشکر0**** 
09:06
بازیگر و ادمین اتاق فرار
با سلام مجموعه ما در رشت نیازمند یک ادمین و ادیتور و یک بازیگر(اکتور) می‌باشد. اگه به کار هنری و سینمایی علاقه داری اگر میخوای با یه تیم قوی کار کنی و پیشرفت کنی این فرصت رو از دست نده. افراد خانوم ...
1401/05/23
فاطمه رستمی
کسی که بازیگری علاقه داره باید تلاش کنه ازجاهای معتبر برسه به اش
04:16
1401/05/30
سلام من محمد رضا ذاکرالحسینی نی هستم بازیگر طنز شما ها نیاز به بازیگر سریال یا سینما ندارین یا تئاتر
نه بابا اول ها پول نمیدن تا 3تا فیلیم بعدم واسه تاز وارد ها 5میلیون 
 و اون صد میلیون واسه معرف ها میدنپ
12:04
1401/07/11
سمیرا میرافضل
من استعداد بازیگری دارم و ثبت نام کردم سمیرا از چهارمحال بختیاری 
03:55
2 پاسخ
پرشیا خودرو | Persia Khodro
مدیر استراتژی بازاریابی | Marketing Strategy Manager
پرشیا خودرو بازیگر مطرح صنعت خودرو در تهران به دنبال یک مدیر استراتژی بازاریابی ماهر می باشد. این نقش بر توسعه و اجرای ابتکارات بازاریابی استراتژیک متمرکز است که دید نام تجاری را افزایش می دهد و رشد ب...
1402/03/21
نازنین ........
من به بازیگری خیلی علاقه دارم ولی نمی تونم از کجا شروع کن
11:25
1402/04/08
۰۹۰۱۴۸۴۲۱۹۶
من یه زن افغانی هستم علاقه زیادی دارم 32 سالمه مجردم خاهش مندم که منو به آرزوهام برسونه 0**** اینم شماره تماسم به جای خاب هم نیاز دارم و بازیگری هم نکردم نیخام اگه امکانش باشه حقوقم داشته باشم
15:43
1 پاسخ
محمد صمدی
من
18:35
بازیگر اتاق فرار
لطفا شرایط رو درست و کامل بخونین و بعد سوال بپرسین. اتاق فرار مسلخ (اسکیپ روم) واقع در بلوار شاهد، میدان امام حسین، مجتمع فرهنگی نور بازیگر جذب میکنه. جنسیت: آقا و خانم حداقل سن: ۲۰ حتما باید با اتا...
محمد صمدی
تماس 0**** بگیرید
18:36
1402/04/11
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
1402/04/24
محمد صمدی
۰۹۰۱۴۸۴۲۱۹۶
من یه زن افغانی هستم علاقه زیادی دارم ۳۲ سالمه مجردم خاهش مندم که منو به آرزوهام برسونه ۰۹۰۱۴۸۴۲۱۹۶اینم شماره تماسم به جای خاب هم نیاز دارم و بازیگری هم نکردم نیخام اگه امکانش باشه حقوقم داشته باشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:44
اکتور(بازیگر) اتاق فرار
به یک اکتور جهت کار در یه اتاق فرار در همدان نیازمندیم. ساعت کاری از ساعت ۳ بعد از ظهر الی ۱۱ شب در صورت پر بودن سانس می‌باشد. کلیه ی امور آموزش داده خواهند شد. لطفا اگر بین ۱۵ تا ۲۵ سال دارید پیام ده...
1402/05/07
سید شهاب الدین کشفی
سلام سید شهاب الدین کشفی هستم 18 سال قد 177و آمده برای بازی در فیلم های شما
07:44
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:25
1402/05/20
سلام محمدحسام هستم 13ساله ازمحمدشهرکرج علاقه به بازیگری دارم شماره تماس 0**** 
13:02
بازیگر برای فیلم سینمایی
با سلام و احترام فراوان جذب بازیگر مبتدی آقا و خانم در همه سنین بدون هزینه ثبت نام همراه با پذیرایی و دستمزد هماهنگی و چت دیوار برای فردا یکشنبه فیلم سینمایی بازیگران مجید صالحی،محمد حسن معجونی،هاد...
1402/06/10
فاطمه رضاپور
سلام من فاطمه رضاپور هستم 16 سالمه سابقه تاتر دارم و همچنین کلاس های بازیگری رو هم گذروندم
به بازیگری خیلی خیلی علاقه دارم و از نظر خودم و اطرافیانم استعدادشو دارم.انشالله که هم من و هم دوستداران بازیگری به آرزوشون برسن🥰
07:57
1402/06/12
هستی پوربابادی
سلام هستی ام 16سالمه از اهواز هیچ تجربه ای هم ندارم اما خیلی به بازیگری علاقه دارم 
نمی‌دونم باید کجا برم و چطور آموزش ببینم و...
10:10
1403/01/03
اکرم کرمی
وای من خیلی رویای بازیگرشدن داشتم و دارم کاش میشد منم بازیگر میشدم 
21:14
1 پاسخ
تست بازیگری فیلم سینمایی
به تعدادی بازیگر خانم واقا درتمام سنین جهت بازی در فیلم سینمایی نیازمندیم توجه داشته باشید عزیزان عکس و مشخصات و شماره تماس خود را از طریق چت دیوار ارسال نمایید دوستان هنروری یا سیاه لشکری نیست لطف...
اکرم کرمی
اکرم کرمی
وای من خیلی رویای بازیگرشدن داشتم و دارم کاش میشد منم بازیگر میشدم
اقای کارگردان بیا منو به ارزوم برسون مرررسی😍
21:16
1403/05/09
هانیه میرزایی
سلام من بازیگری پشت دوربین دو دوست دارم و 1 ساله کلاس تاتر میرم دنبال یه فراخوان میگردم اگ نیازمند به بازیگر هستید لطفا اطلاع بدید
09:20
1403/05/19
سلام  خیلی علاقه به بازیگری دارم 
هم اکنون نیازمند یاریه سبز و گرمتون هستم 
از خوزستان .م آبادی 
22:06
به یک بلاگر یا بازیگر خانم برای تبلیغات نیازمندیم
به یک بلاگر یا بازیگر خانم با ظاهری اراسته برای تولید ویدیو های اینستاگرامی برای مجموعه لباس و کتانی ( تهران کتانی ) در گوهردشت نیازمندیم داشتن سابقه کار امتیاز محسوب میشود
1403/06/11
نازنین سمیعی
من خیلی  دوست دارم بازیگر  شم  ولی نمیدونم باید از کجا شروع  کنم توروخدا کمک کنید 
15:35
یک‌شنبه 4 آذر 1403، ساعت 08:24