حقوق یک بازیگر در ماه چقدر است؟
من فکر میکنم در یک فیلم حداقل حقوق 100 میلیون است
خیلی دوست دارم بازیگر شم کی میاد منو ب آرزوم میرسونه!؟
منم بازیگری رو دوستدارم و میخوام بهش برسم🥲😊
اما نمیدونم اول باید از کجا شروع کنم
سلام من محمد رضا ذاکرالحسینی نی هستم بازیگر طنز شما ها نیاز به بازیگر سریال یا سینما ندارین یا تئاتر
سلام من خیلی علاقه به بازیگری دارم ولی نمیدونم ازکجا باید شروع کنم قبلا کارنکرده ام
سلام من خیلی علاقعه ب بازیگری دارم و دوست دارم ب اروزم برسم اگه میشه راه نمیای کنید
اگه به علاقه هستش کل ایران میخوان بازیگر بشن ولی شدنش سخته هادایی
سلام و عرض ادب محمد هستم 29 سال و 5 ماهه از کرج عظمیه فوق علاقه مند به بازیگری 0**** .مخلص
سلام فراز هستم ازارومیه26سالمه ازارومیه علاقه ای خاصی ب بازیگری دارم واستعدادخوبی دربازیگری میتونم ازخودم نشون بدم باتشکر0****
کسی که بازیگری علاقه داره باید تلاش کنه ازجاهای معتبر برسه به اش
نه بابا اول ها پول نمیدن تا 3تا فیلیم بعدم واسه تاز وارد ها 5میلیون و اون صد میلیون واسه معرف ها میدنپ
من استعداد بازیگری دارم و ثبت نام کردم سمیرا از چهارمحال بختیاری
من به بازیگری خیلی علاقه دارم ولی نمی تونم از کجا شروع کن
من یه زن افغانی هستم علاقه زیادی دارم 32 سالمه مجردم خاهش مندم که منو به آرزوهام برسونه 0**** اینم شماره تماسم به جای خاب هم نیاز دارم و بازیگری هم نکردم نیخام اگه امکانش باشه حقوقم داشته باشم
من
تماس 0**** بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام سید شهاب الدین کشفی هستم 18 سال قد 177و آمده برای بازی در فیلم های شما
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام محمدحسام هستم 13ساله ازمحمدشهرکرج علاقه به بازیگری دارم شماره تماس 0****
سلام من فاطمه رضاپور هستم 16 سالمه سابقه تاتر دارم و همچنین کلاس های بازیگری رو هم گذروندم به بازیگری خیلی خیلی علاقه دارم و از نظر خودم و اطرافیانم استعدادشو دارم.انشالله که هم من و هم دوستداران بازیگری به آرزوشون برسن🥰
سلام هستی ام 16سالمه از اهواز هیچ تجربه ای هم ندارم اما خیلی به بازیگری علاقه دارم نمیدونم باید کجا برم و چطور آموزش ببینم و...
وای من خیلی رویای بازیگرشدن داشتم و دارم کاش میشد منم بازیگر میشدم
اقای کارگردان بیا منو به ارزوم برسون مرررسی😍
سلام من بازیگری پشت دوربین دو دوست دارم و 1 ساله کلاس تاتر میرم دنبال یه فراخوان میگردم اگ نیازمند به بازیگر هستید لطفا اطلاع بدید
سلام خیلی علاقه به بازیگری دارم هم اکنون نیازمند یاریه سبز و گرمتون هستم از خوزستان .م آبادی
من خیلی دوست دارم بازیگر شم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم توروخدا کمک کنید