حقوق یک راننده بلدوزر در ماه چقدر است؟
حقوق واقعی راننده بلدوزر جقدر است
حقوق راننده بولودزر چقدر است ؟
10 میلیون
سلام حقوق تان چه قدره
نسبت به کاری که میکنی وصدمه ای که میخوری میشه بگی مفت ******* ملیونم کمه
با8ملیون ماست نمیشه خوردالعان حقوق 9ساعت کار14تومان است کسی کمتر کار نکنه
عزیزان از قدیم در ساعت کاری یک روز بر فرض مثل 10ساعت کار مزد یک ساعت دستگاه حقوق یک روز راننده تعیین میشه مابقیش هم توافقات مابین طرفین هستش
خداوکیلی آدمی که زن وبچه رو ول میکنه میره شهرستان توبیابون وکوه وکمر با ده میلیون ودوازده میلیون چی میخوادبخوره وکدوم چاله اش رو پرکنه
دوست وهمکار عزیز اگه تواین مملکت زندگی میکنی واین تورم رومیبینی ومستاجرهم هستی خداوکیلی زیر 15تومن کارنکنید بابایکم غیرت بخرج بدید
👏
سلام. من ویژه بلدوزر دارم و دارم با پیمانکار کار میکنم ماهی 7500بهم میده و روزی هم که کار تعطیل بشه برام حساب نمیکنه .
راننده بلدوزران عزیز زیر 25تومن هرکسی کارکنه به خودش نامردی میکنه بعد دیگران ارزش کارتان رابدانید
راننده بلدوزربا15سال سابقه کار مفید
رانندهای محترم حقوق بالای 20میلیون کار نکنید خواهشا
داداش بالا یا پایین 20تومن کار نکنیم😀😀😀
سلام دوستان راننده بلدوزر هستم 14سال با بلدوزر کار میکنم کمتر 20ملیون پا رو بلدوزر نمیزارم 20 به بالا
حقوق راننده با 8ساعت کار ویژه دار 25میلیون
سلام دوستان عزیزحقوق راننده بلودزر زیر25 میلون نمی سرفه من خودم راننده هستم فکرچندسال بعدتم بکن نه چشم داری نه اعصاب داری نه شنوای گوش داری نه کمر داری نه زانو ارزش خودتان باحقوق کم پاین میاریدگلی بچشان
سلام آقایون محترم صاحب کار که میگین 10ساعت کاربایدحقوق 30ملیون بدهید 8ساعت کارحقوق 25 ملیون هست خیلی صاحب کار بیمه را کارگررد می کنند بيمه راننده بلودزرردنمی کنند
سلام الان ی سرویس کار داره برجی 14 ملیون میگره
منطقه ما 10ساعت کار 25میلیون 8ساعت 20لطفا زیر 25کار نکنید به خودتون ضرر میزنید
دوست.عزیز.15.نه.30.تومن.هم.کم.بخشی
عجب همکارایی داریم ما با ده میلیون پونزده میلیون کار میکنن دمتون گرم
سلام راننده بلدوزر هستم دنبال کار میگردم
سلام کارباشد میرم
راننده بلدوزر هستم رایگان
سلام حاتم هستم راننده بلدوزر کار برام فرقی نداره بلدوزر سالم و سرویسکار داشته باشه روزی 1وصد میرم سرکار
40میلیون
سختی که کار بلدوزر داره هیچ دستگاهی نداره رانند بلدوزر حقوقش 35میلیون هست اینشالا روزی میرسه که رانند بلدوزر گیر نمیاد
خدا وکیل رانند بلدوزر امسال 35 میلیون باید بگیره چون واقعن کار سختر از بلدوزر توی دستگاهای سنگین نیست
سلام راننده خوب لودر هستم چقددر حقوق میدیی باسابقه خوب باهمه
سلام امسال که خود کارفرما 25 میگن
کمتر از 30میلیون در ماه کار نکنین قابل توجه رانندگان بلدوزر که روی سنگ کار میکنن
سلام نیازمند راننده بلدوزر 155 کار کرمان بافت
بااین شماره تماس بگیرید 0****
سلام راننده بلدوزر هستم ویژه دارم کارخوب باشد حقوق اخربرج تسویه حساب شود 0****
0**** راننده بلدوزر
سلام نرخ راننده بلدوزر چنده
سلام من راننده بلدوزر هستم کسی کار سراغ داره
قدیم که نه چند ساله پیش حقوق راننده بلدوز دونیم میلیون بود حقوق راننده تریلی دو میلون حالا راننده بلدوزر خیلی که خوب و شرایط سخت کارکنه 35وراننده تریلی40 آیا این حق خوری نیست که راننده بلدوزر یک ماه دور از خانواده وان هم بااین کار سخت و صدای زمخت این دستگاه که باعث آزردگی شنوایی میشود وحتی کار کردن با آن سنگین تر از دستگاههای دیگر است اینقدر کم باشد اگر انصاف بود حقوق راننده بلدوزر باید بین 55تا75میلون باشد بدانید که حق یک راننده بلدوزر تا چه حد خورده میشود
با سلام من راننده بلدزر هستم 43 سالمه 23 سال سابقه دارم اگه کار شرکت باشه در خدمتم حقوق هم نقد سره هر ماه 30 ملیون