دنبال کن

حقوق یک نجار در ماه چقدر است؟

نجار

1400/10/24
مرتضی بسیجه
حقوق یک نجار ماهرکنترات کار 14 میلیون الی16 میلیون است
05:45
1 تایید
آسیاوود
نجار
استخدام آسیاوود آسیاوود در استان خراسان رضوی (شهرک صنعتی توس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید نجار جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام و...
1401/04/22
حقوق نجار استادکار 450تا 500هستش 
16:53
1 پاسخ
4 تایید
رضا بهرابادی 
16:53
1401/05/08
مصطفی آرام پور
حقوق نجار استادکار 450تا 500هستش
خاک بر سرت یه نجار وارد کمتر از پانزده میلیون تومن بگیره حماله مثل تو 
07:49
1 پاسخ
2 تایید
نجار
به تعدادی نجار باسابقه جهت کاردر کارخانه تولید مبلمان نیازمندیم . حقوق ومزایا عالی و نهار ،بیمه ،سرویس شهرک صنعتی توس
1402/06/05
مصطفی آرام پور
مصطفی آرام پور
خاک بر سرت یه نجار وارد کمتر از پانزده میلیون تومن بگیره حماله مثل تو
امروزه کارفرما آشکارا حق کارگر رو میخوره قانون .دولت.و همه از ایشان حمایت میکنه حقوق یک نجار کمتر از 25ملیون نیست ولی کی این مبلغ رو بهش میده جز تعدادی انگشت شمار 
خدا لعنت کنه توکلی اولین وزیر کار بعد از سال 57 که تمام قوانین ضد کارگری رو حاکم کرد لعنت اله 
21:31
1403/06/05
داود خاوری
خاک برسر که گفته حقوق یک نجار اونقد کم یک استاد نجار باید از 25 تومن به بالا باشه استاد نجار 15 16 باشه چرا رفته کارای شرکت برنای نره همه دهاتی اومده واسه خودش خری شده گارگرو مفت سرش کار می کنه برنامه کار 8تا 5 است الان اکسرن جا شده 8 تا 6 جون می مونه برینم تو این قانون اسلام 
19:50
داود خاوری
شخص بنده خودم 8 سال قبل نجاری کار مکردم خلیی بهتر بود از الباقی شغل 5 سال رفتم دامداری کارکردم امسال 15 ملیون مداد گفتم کمه امدم نجاری الان ماه 12 تومن 9 ساعت مثله اولاغ زور مزنم درب تمام چوب لاوی ضدآب واردم به همش صابکاره مگم حقوقم کمه میگه 12 تومن خلی هم زیاده حالا سنگ اسلام به سینه بزنیم میگه اسلام قانون خوب داره کفر قانون بد اونا 6 ساعت کارمی کنه اسلام که قانون خوب داره 9 ساعت 12 ساعت کارمی کنیم جون مون زیرکار دربیادخخخ
20:04
صنعتی داداش برادر
نجار
استخدام صنعتی داداش برادر صنعتی داداش برادر در استان آذربایجان شرقی، شهر تبریز جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان آذربایجان شرقی استخدام می‌نماید نجار جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت شرای...
یک‌شنبه 4 آذر 1403، ساعت 15:22