کلاهبرداری زهره باقری
خیلی کلاهبرداری تو برنامه ی تلگرام هم کلی پول منو بالا کشید
زهره باقری حروم زاده پول منو بالا کشید
دوستان خانم زهره باقری کلاهبردار حرفه ای پول منو بالاکشید بعد بلاکم کرد
پول من رو هم گرفته ،تازه درخواست دو میلیون هم میکنه ،مگم عودت بده 570رو میگه نمیشه ،دو میلیون دیگه بریز اینها کلاهبردار نه حرم لقمه هستن با پول مردم بیچاره زندگیشان رو میگذرونن
سلام دوستان یه خانم دیگه هم داخل تلگرام سه میلیون و هشتصد از من گرفت بازهم میگفت 900 دیگه بده بابت سوع پیشینه همشون کلاه برداران منم شکایت هم کردم چیزی عایدم نشد
سلام خانم خوبانی تو تلگرام کلاهبردار 800از من گرفت گول نخورید جهت بسته بندی منازل
سلام از من هم میخواد چه جوریه میشه توضیح بدین
سلام خانم زهره باقری پولم را بالا کشیده باید چیکار کنم
از بنده هم کلاه برداری کرده خدا ازش نگذره .انشالا سرطان خون بگیره خودش و خانوادش. الان باید از کجا شروع کنم میخوام شکایت کنم .میشه راهنمایی کنید .ممنون
سلام منم تو تلگرام پول منم بالا کشیدن بابت بسته بندی خشکبار،هرسری هم ی شماره کارتی میفرستاد به اسم خانم محمدی میگفت هستم تا حکر بوده میخواسته حساب خالی کنه،دوستان اصلا اعتماد نکنید تو برنامه دیوار آگهی میزارن بعد میگن بیاین تلگرام ......اصلا اعتماد نکنید از منن 150 گرفتن گفت 250 دیگه بده ندادم
سلام روزبهانی هستم از خرم آباد خانم اصغری هم در یکیاز سایتها ی کار در منزل پول رو گرفت بعد بلاکم کرد
سلام اقایان راننده بخصوص دامتراک برای زنجان مس طارم بیمه ناقص میریزن میگن یک ماه نگه میداریم از ماه بعد تصویه دروغه حقوق منو نزدیک 4 ماه کشید برن اگه برای تس گفتندبیاید بگید ماشین بفرستن کرایه رفت وبرگشت معدن ا ملیونه حواستون باشه به شرکت ویرا ماشین
سلام من هم یه کارگر سه میلیون ازم من گرفت که بهم وام بدند بلاکم کردند
سلام منم زهره باقری 2500از من پول گرفت بعد هم جوابگو نشدن
سلام یکی هم کار در منزل برای کارهای آرایشی بود 200 تومن پولم رو بالا کشید الان هم جوابگو نیستن
سلام زهره باقری کلاهبردار دزده برای وام های فوری بدون ضامن وسپرده وهمچنین سرمایه گذاری 5میلیون من رو گرفت دو روز اول سود واریز شد روز سوم گفت 18میلیون بده تا کل پولها وسودها رو برات واریز کنیم واریز نکردم لطفا اطلاع رسانی کنید تا کسی توی دام این حروم خورهانیفته