حقوق یک راننده گریدر در ماه چقدر است؟
کمتر از ******* صرف نمیکنه
کمتر از ******* صرف نمیکنه
دوازده تومن بااین هزینهای الان دیگه چی میشه
اره واقعا درسته زیر دوازده صرف نمیگنه
کمتر از 15 اصلان صرف نمیکنه
دراداره راه مشغول کارهستم..بعنوان راننده گریدر.اماصرف نمیکنه.لطفاراهنماییم کنید
سلام من راننده گریدرهستم با 18سال سابقه کار دنبال کارهستم اگه قشم باشه بهتر ممنون
راننده گریدرهستم با18 سال سابقه کاردنبال کارهستم 0****
سعید جاسمی راننده گریدر پشت کار کردم ریسمان بکشید کار درجه یک یک بهتو تحویل میدم بدون ایراد گرفتن نازر کار یا مهندس امتحان شرت اول میزنه خواستین در خدمتیم شماره موبايل 0****
سهیل ستوده میتونید توی پیج اینستام کارمو ببینید فارسی هم سرچ کنید میاد
سهیل ستوده راننده گریدر هستم میتونید توی پیج اینستام کارامو ببینید فارسی هم سرچ کنید میاد
راننده حرفه ایی گریدر فنی کار بلد حقوق شانزده تومن
حق راننده گریدر 20ملیون کمترنیست.قرارنیست ک فقط شکم پرکنی کارکنیم.
راننده گریدر هستم با بیست سال سابقه
راننده گریدر هستم دنبال کارم سابقه کارم بالست
راننده گریدر حقوقش باید بالا17تومان باشه
منم توی اداره راه هستم ماهی چهار تومن. راهنماییم کنید
حقوق راننده گریدر 20 ملیون با این گرونی جواب نمیده
جواداسماعیلی..15.تا.
بستگی.بهمهارت.داردبعدهم.قیمت.نداره.اندازه ریس کارگاه.حقوقمیگیره
راننده گریدر زیر20تومن اصلا ارزش نداره استارت دستگاه بزنی.الان پایی1شده14و15 دوستان خواهشن قیمت خراب نکنید.معدن ها الان همه شدن21و23
راننده گریدر با تجربه حرفه ای کار رو میخ 0****
محمد شفیعی هستم راننده گریدر دنبال کار هستم اینم شماره تماس 0****
سلام علیرضایی هستم راننده گریدر کاملا فنی و وارد جویای کار در کرمان هرمزگان وقشم
الان حقوق 20تومن هست
الان حقوق 20ملیون هست چرا شماها حرف 12میزنید
حقوق چندمیدن استخدامی هسی؟
حقوق راننده گریدرکمتداز18نبایدباشه ولی متاسفانه هستندکسایی که دارن با 8تمن کارمیکنن ونرخوخراب میکنن
من خودم میخوام شغلمو بزارم کنار این روزا بااین گرانی ها فایده ای نداره بری یک ماه کار کنی بعد صاحب دسگاه بیادبرات قصم بخوره که پول نداره بده بایدصبرکنی. متاسفانه همه دستگاه داراهمینجورین
با سلام فیروز لطیفی راننده گریدر آماده کار درهر مکانی
5764
سلام راننده گریدر هستم با سابقه کار بالای 20 سال شماره تلفن 0****
کمتر از 20 تومن صرف نمیکنه
تو راننده گریدر نیستی راننده غلطک نیستی
احمد رضا توکلی هستم راننده باتجربه وکاربلد هستم نیاز داشتید با این شماره تماس بگیرید 0****
برا راننده کار کشته و حرفه ای کمتر از 20 تون صرف نمیکنه
20تا25تومان باید باشد هتمن راننده گریدر باشید نه شاگرد
ای ول 20تا25هست
راننده گریدر نه شاگرد راننده درجه یک 20تا25تومان هست این ور سال حقوق این هست سال آینده بیشتر هم میشه
راننده گریدر رانندلودر راننده تراکتور هستم ويژه هم دارم دارای سابقه کار اولویت کار در استان آذربایجان شرقی 0****
امسال 25میلیونه کمتر اصلا نمیصرفه
راننده گریدر زیر 25ملیون نمیسرفه
سلام من گواهینامه دارم ولی سابقه ندارم ب نظرتون چجوری و کجا میتونم آموزش ببینم؟
سلام من گواهینامه تازه گرفتم ب نظرتون چجوری باید تجربه کسب کنم و بتونم میخ زنی یاد بگیرم خودمم گریدر ندارم برای آموزش کجا باید برم اگه کمکم کنین ممنون میشم0****
مردونه زیر 30تومن نرید جایی کار کنید ..الان خیلی جاها 30 تومن دارن میدن
پارسال ما 25 تومن میگرفتیم با هزینه راه میگفتیم کمه بعد الان رانندها اومدن با چه ذوقی اقا زیر 12 تومن نرید ..خوب داداش یا بلد نیستی ک با این حقوق ذوق میکنی ..یا کلا راننده گریدر نیستی ک این قیمت رو میزنی ..امسال راننده گریدر زیر 30 میلیون حرومه کار کنه ..
سلام
راننده گریدرهستم یزدسرکارم ویژه دارم کارسراغ داشتین خبرم بدین ممنون دوستان0****
کمتراز 25میلیون افتضاحه
اینهایی که میگن 12نمیدوننگریدر چندتا چرخ داره چه برسه رو میخ کار بکنن
امسال حقوق زیر30نمی صرفد
سلام راننده گریدر هستم با سابقه 20سال درشهر بابک شماره تماس 0****
واقعا مزخرفه راننده گریدر باکارگرمیخ نگهدارش حقوقش یکی باشه خاااااااااااااااااااک توسر کارفرماها
به نظرمن راننده گریدر چون کارسخته کمتر از 30 تومان نباید کار کنه علیرضایی هستم 22سال سابقه کار با انواع گریدرها
من به همکاران و احترام قاعلم ولی خدایی کم نرید کار کنید خصوصا شخصی راننده گریدر حکم مهندس وداره چطوریه حقوقش باید کم باشه تقصیر خودمونه
سلام حقوق گریدر کمتر 20تومن کارنکنید ارزش خودتون بدونید.اگه راننده ماهرهستی.
سلام کسی پیداکن برو شاگرداش کن کسی که شاگرد نیاز داره
راننده گریدر ماهر و مسلط به تسطیح اراضی کشاورزی نیازمندم 0****
خداوکیلی با این حقوقی که شما میگین آبروی راننده گریدارو میبرین
راننده گریدر با 28 سال سابقه کار هستم حقوق لطف کنید اعلام کنید مدت زمان کار چقدر است؟
حقوق راننده گریدر 30 به بالا است اگه با سابقه کار 20 سال به بالا باشد
بنده راننده ماهر هستم 28 سال سابقه کار دارم
تورو خدا اینقدر مفد نرید رو گریدر کار کنید حقوق راننده گریدر بالای 30تومن هست
سلام راننده گریدر هستم با سابقه کار بالای 20سال و به شرط روی میخ کار کردن حقوق 30تومان کمتر کارنگی کنم تلفن 0****
سلام الان با این اوضاع راننده گریدر خوب نباید زیر سی تومن کار کنه امسال حتما بالی سی تومن با امکانات خوب میصرفه
سلام الان راننده غلطک پونزده میگیره😅،،. راننده گریدر حرفه ای 25 تا سی میلیونه ،حقوق 1402، مطمئنا 1403 بالاتره. اونی که با دوازده میلیون کار میکنه راننده نیست سرویس کار گریدره
چقدر؟؟؟😳😳😳😅😅😅شوخی کردی . حقوق راننده غلطک الان دوازده تومنه. راننده گریدر حرفه ای بالای 25 میلیون تا سی میلیون سال 1402. حقوق امسال بالاتره
داداش چجوری گواهینامه ویژه گرفتی که هنوز کار بلد نیستی،من دهنم صاف شده از سال 74 راننده گریدرم تو میخوای نرسیده روی میخ کار کنی😅😅 دمتگرم شهامتتو دوس دارم ،فردا میگی من راننده گریدر روی میخ حقوق 35 😅
حقوق گریدر امسال1403 سی و پنج تا چهل تومن . خودم سی و پنج قرارداد بستم. از 74 تا الان روی گریدر کار میکنم😍
راننده گریدر هستم از اهواز آماده همکاری زنگ بزنید 0****
راننده با انظباط ومتصدی وباتجربه هماهنگی در کار وبا دقت زیادحداقل روزی 400 متر آماده وحداکثر 600تا700اماده