حقوق یک اپراتور بچینگ در ماه چقدر است؟
حداقل باید *******ملیون تومن باشه
بیشتر از 10/000/000 تومان
سلام.اپراتور بچینگ هستم.سابقه 15 سال قرارگاه خاتم.کار با دستگاه راه ماشین و بهین کنترل صنعت.کمی هم با بتن مرکزی اراک کار کردم.ساکن اراک.0****
سلام اپراتوربچینگ هستم باتمامه دستگاها بتن سازی بچینگ کارکردم دنباله کارهستم ونیروگاهاگازی مپنا 18سال کارکردم وشخصی 0**** اهیانان نیازداشتین اطلاع دهیدتشکر
اپراتوربچینگ عباسعلی قاسمی ازاستان چهارمحال وبختیاری.. با22سال سابقه کاری.. تهران. قم. اصفهان. مازندران. کرمان. کوهرنگ
سلام اپراتوربچینگ هستم با22سال سابقه کاری. اپراتورسنگ شکن هم هستم0****
حسین سارانی اپراتور بچینگ هستم 12 سال سابقه کار با دستگاه راه ماشین و لیپر را دارم محل سکونت تم رودهن هستش در صورت نیاز تماس بگیرید 0****
حمیدرضایی هستم اپراتوربچینگ وباهمه دستگاها بچینگ راه ماشین تروخشک دراگلاین ولیپر18سالم سابقه دارم شخصی ونیروگاه سیکل ترکیبی شهرستانهاشماره 0****
سلام بنده الهیاری هستم اپراتور بچنگ استان قزوین هستم 22 سال سابقه کار دارم شماره تماس 0****
.
اپراتور بچینگ هستم با انواع بچینگها کارکردم .در پروژهای بزرگ مثل تونلهای لالی وپل های اهواز کارکردم.0****
اپراتور بچینگ هستم ساکن استان ایلام با 12سال سابقه کار با بچینگ و تعمیرات بچینگ از هر مدلی و راننده لودر هستم
استخدام غیر حضوری خانم و آقا به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی و لیست بسیار دیگ ای از کارای ک میشه ازش پول درآورد و یا حتی ادمین اینستاگرام و تلگرام حداقل مدرک : اول دبیرستان همه چی به شما آموزش داده میشه نداشتن سابقه کیفری کارها به اسون ترین حالت انجام میشه جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید @Me_estekhdam1
سلام بهنام كرمي ازكرمانشاه مدت 10ساله ابراتوربجينك هستم بابيشتردستكاها كاركردم دربروزهاي ازادراه تهران شمال قزوين الموت عسلويه فرودكاه امام كاركردم جندشركت بتن اماده فهاب بتن اسيابتن كاركردم
سلام بهنام كرمي هستم ابراتوربجينك 10سال سابقه درازاد راه تهران شمال قزوين الموت فرودكاه امام بانير عسلويه اويول ملي ساختمان دي فهاب بتن روبن سازهشماره تماس 0**** +0**** فني كارم
استخدام غیر حضوری خانم و آقا به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی و لیست بسیار دیگ ای از کارای ک میشه ازش پول درآورد و یا حتی ادمین اینستاگرام و تلگرام حداقل مدرک : اول دبیرستان همه چی به شما آموزش داده میشه نداشتن سابقه کیفری کارها به اسون ترین حالت انجام میشه جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید @Mr_Estekhdam1
من سعید هستم با سابقه رو دستگاهای مختلف کارکردم وتعمیرات بچین رو هم تا 90 درصد خودم انجام میدم پای حقوقمم همیشه. ساحب کارم تعین کرد به مقدار بلدی واهمیت دادنم به کار که نزاشتم دستگاهی که روی آن کاروانگار کار ازخودمه تشخیص داده از 12 تا 18 میلون با بایمه خرج جای خواب ومزایای کاری
******* مليون
غیاثوند تکنسین بتن برقکار صنعتی و اپراتور بچینگ آماده 3
غیاثوند تکنسین بتن برقکار صنعتی و تعمیرکار بچینگ آماده همکاری ساکن تهرانم 0****
سلام نصب وراه اندازی بچینگ و خرید و فروش بچینگ و قطعات بچینگ درخدمتم 0****
https://rubika.ir/joing/DDBJEEFH0HQTZMZSECUNUXACCRBZKLAJ ب گروه اپراتورها بپیوندد
اپراتور بچینگ هستم با21سال سابقهتعمیرات بچینگ را بلدم 0****
حقوق اپراتور بچینگ که تعمیرات و اینام انجام بده برای هشت ساعت کار در سال 1401 ده میلیون و پونصد برای ده ساعت کار 12میلیون خالص با بیمه امسال 25 درصد اضافه میشه. راننده لودر فنی با گواهینامه ویژه حداقل دوازده در شهر و جاهای خوش آب و هوا و کار سخت و جاهای بد آب و هوا 15 سال 1401 ،البته به غیر از کوره های ذوب فلزات که حقوقش برای راننده ی وارد و حرفه ای 25 تا 30 میلیون برای هشت ساعت بوده و امسال 30 درصد اضافه میکنید بهش
اپراتور 1402 ،12 تا 15 میلیون برای هشت ساعت جای خوش آب و هوا و 18 تا 22 جای بد آب و هوا با تعمیرات و غیره ده تا دوازده ساعت کار
اپراتور بجینگ هستم با ده سال سابقه کار دستگاه راه ماشین لیپر کار کردم درصورت نیازز تماس بگیرید 0****
شماره جدید 0****
سلام من محی الدین اتباع افغانستانی آپراتوربچینگ هستم 15سال سابقه کاری متروشهیدکلادوزایسگاه فردوسی ایسگاه دانشگاه میدان انقلاب ولواسان دژبتن قوچک بتن چندسال هم دذفول آزادشهرخلاصه خیلی جاهاکارکردم بادستگاه لپهریک متری نیم متری راه ماشین 0**** درخدمت هستم کسی آپراتوربچینگ فنی آچاربه دست خواست...
اپراتور بچینگ هستم با 12سال سابقه کار .انجام کار بچینگ صفر تا صد 0****
اپراتور بچینگ اگه واقعا اپراتور باشه زیر 20ملیون کار نمیکنه چون حالا با اسنپ بیشتر در میاره
https://rubika.ir/joing/DDBJEEFH0DCPUSDDXVIRGNQWQIXHFQCD کروہ اپراتور ھا 0****
#https://rubika.ir/joing/DDBJEEFH0DCPUSDDXVIRGNQWQIXHFQCD
حداقل 18 میلیون
اپراتوربچینگ هستم با دستگاه راه ماشین سابقه کار دارم
باسلام نصاب بچینگ هستیم از صفر تا صد همه کاراش با خودمه اپراتورشم هستم درصورت نیاز تماس بگیرین0**** خسروی
حقوق اپراتور دست به آچار کمتر از 35میلیون نباید باشه اونایی که میان زیر بیست میلیون میزنن یا صاحب کار هستن یا داخل زمان تیر کمون گیر کردن
سلام اپراطور بچینگ هستم با 15 سال سابقه تبریز هستم تمام وقت و نیمه وقت کار داشتین در خدمتم 0****
سلام اپراتور بچینگ وماسه شور هستم دست به آچارفنی کار سیستان و بلوچستان هرکسی فلانت بچینگ وماسه شور داشت در خدمتم پانزده سال سابقه کار
سلام.من اپراتور نیاز دارم با این شماره تماس بگیرید 0****
اپراتور بچینگ هستم مدرک ندارم اما کار کردن عملی خودش از صد مدرک بیشتر است ممتون
جاویدمیرزایی اپراتوربچینگ لبهروراه ماشین هستم 15 سال سابقه کارحقوقم درسال جاری 2**** میلیون بوده ضمنا تعمیرات دستگاه خودم انجام میدم
سلام جاویدمیرزایی اپراتوربچینیگ با 10سال سابقه کاربادست گاه لببهروراه ماشین تروخشک تعمیرات خودم انجام میدم ساکن حاجی آبادبندرعباس حقوقم درسال 402مبلغ20میلیون بوده درصورت نیازخبرکنید
کارگر ساده هم با 18 تومن راضی نمیشه
😁😁😁جدی میفرماید
سلام اپراتور بچینگ هستم با 17سال سابقه اپراتوری با انواع دستگاههای بچینگ