استخدام حراست مترو تهران 1400
میخاستم استخدام حراست مترو باشم قد 185 توان جسمانی بالا
سلام میخواستم جذب حراست مترو بشم قد185 سن35سال
سلام میخواستم جذب حراست مترو بشم. قد 187. وزن 88 سن 30 . تلفن.0****
سلام خسته نباشید خواستم جذب حراست مترو باشم شهرستانم قد187وزن 93
سلام محمدرضاسهرابیهستمباجذبحراستمتروکرجوتهرانبشم 182قدسن39تلفن0****
رفیف بریدحراست برای شرکت شیمیایی بهداش
سلام گودرزی هستم 29 ساله ورزشکار تکواندو و نیروی امنیتی امام علی(ع)بسیج دارای کارت فعال بسیج و کارت پایان خدمت آشنا به فنون رزمی و نظامی برای استخدام حراست ارگان های رسمی باتشکر 0****
سلام وقت بخیر شهاب اسیابی هستم 31 ساله 8 سال شهربان بودم پلیس ساختمان قد 182 ورزشکار آشنا به فنون رزمی و حراست هستم 0****
سلام نه آدرسی زی آگهیاتون هست نه شماره اینطور جلب اطمینان میخواین بکنین
سلام 25 ساله ورزشگاه کارت پایان خدمت برای اسختدام رسمی اسم من رضا نجفی 0**** حراست قد180 مدرک دیپلم ردی
حراست بیمارستان کرج 0****
محمد انجیلانی 5سال سابقه حراست در بیمارستان.کارخانجات..سران اجلاس دولتی..وروهم رفته 10سال سابقه بیمه دارم سنم 34 سال نامزد.دبپلم مکانیک از کرج قدم1:95 وزنم 115 کیلو شماره تماس: 0**** جویای کاردر انتظامات حراست میباشم باتشکر
باسلام محمد انجیلانی هستم ورزشکار والیبالیست وپرورش اندام میخام جذب حراست مترو.یا اماکن عمومی دیپلم 34 ساله 10سال سابقه کار قدم 1:96 وزنم 114 کیلو.....کاملا جسمانی سلامت خانواده شهید 0**** درخدمتتم محل سکونت کرج محمدشهر.جاده ماهدشت
سلام میخواستم جذب نیروی حراست مترو تهران یا کرج شوم
سلام جویا کاری واستخدام جای معتبر میباشم 8سال سابقه کار حراست دیپلم کارت خدمت قدم:1:95 وزنم 100 کیلوو..درخدمتتونم تلفن 0****
سلاام خسته نباشید خاهش داشتی قردادی ویا استخدام یه جای معتبر باشم حراست فیزیکی ماهرم قدبلند ورزشکار قدم 1:95 وزنم 110 kg تلفن 0**** انجیلانی.....ساکن کرج...اصالت کرج
1400/12/09 سلام خسته نباشید خواستم جذب حراست مترو باشم شهرستانم قد187وزن 93 سلاام خسته نباشید خاهش داشتی قردادی ویا استخدام یه جای معتبر باشم حراست فیزیکی ماهرم قدبلند ورزشکار قدم 1:95 وزنم 110 kg تلفن 0**** انجیلانی.....ساکن کرج...اصالت کرج
سلام وقت تون به خیرببخشیدهنوزاستخدامی مترووجودداره
اهل تهران هستم قدنزدیک به دومتربدون سابقه کیفری وبدون استفاده ازدخانیات
حراست با تجربه دارای8 مدارک تخصصی آماده برای حراست برای شرکتها و فرودگاه ها بانک ها هستم
با سلام محمدعلی هستم پلیس افتخاری سن 18قد190 عضو گردان بسیج میرمحمد لشکر عملیاتی 19فجر شیراز من آماده خدمت درخواست هستم یاعلی
سلام جذب نیروی حراست مترو و.......... قد 194 وزن 1****
سلام ورزشکار تیم ملی قد178وزن74 درخواست عضویت در حراست مترو را دارم
سلام خسته نباشید میخواستم جذب حراست مترو باشم
سلام وقتتون بخیر کجا رفتین برا استخدام مترو اگه آدرس دارین ممنونم راهنمایی کنید
سلام.مهدی عبدالهی هستم 188 قد 98 وزن دیپلمه ومتاهل هستم ساکن منطقه 15تهران.خواستار کار حراست یا نگهبانی هستم.0****
حراست و راننده 190قد 80وزن ترم 1دانشجو.حقوقش خوب باشه فرقی ندارن.ورزشکار رزمی کار 0****
سلام فرهادنوروزی 28سال وزن 94قد186 مدرک دیپلم 4سال سابقه حراستی دارم متاهل کرج گلشهر 0****
سلام میخواستم جذب حراست متروبشم قد183وزن 77سن 26..تلفن..0****
سلام عرض ادب درخاست استخدام حراست مترو دارم قد187سن 24مدرکم دیپلم
0****
سلام بهزادارشدی32ساله با10سال سابقه کار ورزشکارقد175وزن 83فوق دیپلم 6سال حراست بانک کوثر بودم شماره 0**** جویای کار درانتظامات حراست میباشم باتشکر
جوادرحمانیفرد40ساله،18سال سابقه کاری،،داری مدارک تحصیلی دیپلم،،ومدارک کمکهای اولیه پزشکی ورزشی،،،دورهای اجباری کمکهای اولیه،،،امداد نجات،،اتفاع حریق،،،وکاربابیسیم،،،،وعضو باشگاه فوتبال پیشکسوتان اریا اسلامشهر ودارای قد178،وزن67
قد180 مربی کیک بوکسینگ(رزمی)وزن84ممنون
سلام خسته نباشی نگهبان بیمارستان لطفا....
سلام خسته نباشیدخواستم جذب حراست متروباشم!سن،،،،29سال
سلام بنده میخواستم جزب نیروی حراست بشم
سلام میخواستم استخدام حراست مترو باشم سن 25 قد185.سبحان کوهی
سلام حراست مترو
سلام وقت بخیر بختیاری هستم قصد استخدام در قسمت حراست مترو دارم سنم 37 سابقه حراست 2 سال قدم 182 وزنم 97کیلو وضعیت جسمانی سلام متاهل آشنای با اصول حراست درصورت نیاز شماره همراهم 0**** ممنون متشکر.
سلام نمیدونم کارفرما دنبال دعوا ودرگیریه یاکار قد185به درد دزدی میخوره ازآدما سواستفاده ابزاری نکنیداین حراسته یا باشگاه فیگوراتیو
سلام وعرض ادب.جهت حراست متروپیام میدم.نظامی بودم درارتش نیرو تفنگداردریایی.به علت این که مریض شدم شیمی درمانی کردم.منوبدون هیچ مزایایی اخراج کردند13سال خدمت داشتم توارتش.آشنایی به تمام سلاحهای گرم روزدرایران.دارنده مدرک دان 1جودو قهرمان4دوره قهرمانی جودودرسطح کشوری.4سال بوکس آزادکارکردم10دوره قهرمانی درسطح کشوری واستان دارم.درحال حاظرآمادگی جسمانی خوبی برخوردارهستم.قد190وزن100کیلو.
نیازی هستم.0****
سلام قد190 وزن 110 فرز دنبال نگهبانی یا حراست 0**** عظیمی
سلاام مهني هستم دنبال حراست در استان ن البرز هستم بصورت تمام وقت 0**** ممنون
قد 190 وزن 97 داراي مدرك رزمي
سلام .5 سال سابقه حراست دارم و دو سال رییس انتظامات . آشنا با قوانین . پیگیریها و مسایل مربوط به حراست
فقط پارتی کله گندها
ببخشید بی ادبی نشه هزار یک مدرکم که داشته باشین چرته فقط پارتی آخه تو جریانم بنده یکی از دوستام همسایه مادر بزرگش یکی از مدیر عامل مترو بود با پارتی شفارش بردش وسلام خودتون اذیت نکنید
سلام میخواستم حراست مترو شوم قد185وزن90سن28اماده برای خدمت وضیت جسمانی سالم
آقای برازش هستم از کرج ولی تو تهران هم کار میکنم
سلام عرض ادب میخاستم مترو یا جای معتبر مثل بیمارستان دانشگاه ..توحراست مشغول بکار باشم خانواده شهیدم برادر شهید..34ساله مدرک کاردانی منزل کرج...10 سال سابقه حراست قدم 1:97 وزنم 110 فعال زرنگ صداقت درخدمتتونم 0****