حقوق یک کارگر مرغداری در ماه چقدر است؟
کارگرماهر
سلام کم کم کارگر مرغ داری 24ساعت است باید دو برابر مزده بنای باشه
سلام خوبی من حسین اسدی چندسال من تو مرغداری کار می کردم الان بیکاراگه کارگر خاستی به این شماره،0**** زنگ بزنی
سلام منم دونفر هستیم 5سال مرغداری کارکردم الان بیکارم هرکی کارگر خواست این شماره بزنگت 0****
سلام کارگر مرغداری هستم با 4سال سابقه تومرغددری و وارد تمام کارا و خرابی دستگا اسیاب و پلت بلدم ازگلستان هستم کسی کارگرخواست باشماره زیر تماس بگیره 0****
سلام منم چند سال سابقه کاری دارم الان بیکارم اگه کاریگر میخواستی زنگ بزن0****
سلام کار گر افغانی هستم 6سال سابقه کار ووارید هستم هرکی کارگر خواست به این شماره زیر تماس بگیره 0****
سلام منم سابقه کرم 8سال هست وارد ب همه کار مرغداری دنبال واحد 50تایی یا بیشتر و کم تر هستم اگع کسی خواست بزنگه 0****
سلام من دوره ها در مرغ داری کار کرد هم و بیکار هستم برای کار زنگ بزنید 0****
سلام جوبی کارگرمرغداری گوشتی استم 10سال کارکردم3نفراستیم خاستی زنگ0****
سلام من کارگر مرغداری هستم اسمم علی افغانی هستم کارگر خواستی زنگ بزن 0****
سلام من یه کارگر هستم اسمم محمد امین علیزاده از تربت جام دنبال کار در مرغداری گوشتی ساری هستم دونفر هستیم 0****
سلام من بیکارم نیاز به کاردارم 0****
سلام خانواده استم افغان دو بچه یک سال 3سال دارم کار مرغداری خاستی زنگ بزن 0**** هرکاری به شه انجام میدی م
سلام کارگرمرغداری هستم باشش سال سابقه کار دوخانواده هستیم کسی خواست بااین شماره تماس بگیره 0****
سلام کارگر افقانستانی هستم 2تا بچه دارم 4سال 2سال با 13سال سابقه کاردر مرغداری 0****
سلام منان عطایی هستم کارگر مرغداری 12سال سابقه کار در مرغداری 2تا بچه دارم 5سال 3ماه 0****
به چند کارگر مرغداری گوشتی واقع در بندر انزلی نیازمندم..بیمه دارد ..حقوق 4.5 تا 6 میلیون 0****
سلام کارگرمرغداری هستم باده سال سابقه ی کار،،دوسالن که هرکدوم پانزده هزارتایی بوده روباهم چرخاندم دوتابچه دارم یکی مدرسه ای هستش کسی کارگرخواست تماس بگیره 0****
سلام کار گر مرغداری خاستین زنگ بیزنید مرغداری گوشتی مرغداری تخم گذار هر کارشو بلدم 0****
سلام عرض ادب خدمت همه شما. رحمت بدخشی هستم. با 8سال سابقه کاری در مرغداری گوشتی و تخمگذار هرکسی خواست در خدمتم اینم شماره تماس 0****
خدایش 4یا5تومن پولی نیست واس کار مرغ داری اصلا باید این پول چقدرشو خرج کنیم چقدرشو پسنداز کنیم اخه کی بااین پول میتونه خونه اداره کنه من 4سال عراق کار کردم واس یک سالن 12هزاری 2500هزار دینار میدن ک میشه 50ملیون دورش60روزه فوقش 20 تومنشو خرج میکنی ماهی 15ملیون برات میمونه ولی 5ملیون چقدرشو خرج میکنی و چقدرشو پسنداز؟
6تومن کمه
سلام،بهترین کارگر مرغداری استاد است تو کار،کارگر داریم فقط فکر پولشه،کارگرم هست وجدانش قبول نمیکنه فکر میکنه مال خودشه صاحب کار چشم داره میبینه
صاحب کار باید به اندازه تجربه وتلاش کار مخلصانه کارگر پول دهد
حقوق کارگر ماهی ده میلیون +25عدد مرغ سهمیه گوشت+مکان خورد و خوراک کامل +مرخصی با حقوق اگر هم استفاده نشه دوبل حساب میشه +200کیلو دان مرغی
دوستان مرغداری یکی از سختترین و پر مسولیت ترین کارهاست شوخی نگیرین نمیدونم مرغدار که یه قوطی دارو میخره دومیلیون خجالت نمیکشه میگه کارگر ماهی پنج میلیون
سلام من 2 سال مرغداری کارکردم الان بیکارم هرکس خواست 2نفریم به این شماره زنگ بزنه 0****
سلام کارگر افغانم وارد به کار مرغداری 4 سال سابقع هرکی کارگر خواست ب این شماره تماس بگیره امل مازندارن هستم 0****
سلام منم کارگر مرغداری هستم 9سال سابقه کاری دارم 0****
باسلام م با15سال سابق کاری درمرغداری فنی کارم مشعل درست میکنم رل درست میکنم دیگه نیاز به تمیر کار نیست که بیاد ازویتامین سردر میارم شب خوش0****
سلام کارگر گرفتین ؟
سلام من 12 سال سابقه مرغداری دارم در مازندران هستم 0**** آف
سلام مهدی هستم تازه خدمت سربازیم تموم شده من تاعلان کارنکردم اینم شمارم تهران0****
سلام وقت بخیر کارگر مرغداری هستم با 12سال سابقه کار در مرغداری حقوق ماه 10میلیون اسم من رضاعطایی هست0****
کارگر مرغداری هستم باسابقه هفت سال وارد به تمام امراض مرغ با یک نگاه سالن از ده هزارتای کار کردم تا 45هزارتای شماره تلفن 0****
سلام دنبال کار مرغداری میگردم 15سال سابقه کار مرغداری دارم 15سالو در منطقه امل و محموداباد بودم دنبال کار مرغداری میگردم سالن چه تک نفره باشه چه دونفره باشه 0**** شماره تماس منه کسی خاست لطفا زنگ بزنه باتشکر
سلام کسی دوتا کاریکر مرغداری خاست درختمت هستم باسابقه 12سال0****
سلام کارگر مرغداریم و خودم سالن دار بودم نزدیک ود گیر دادن جم کردم از لحاظ کار همه چی اوکیم تا پانزده هزار تنهایی پرورش میدم مرغ عالی خواستین خبر کنید یا اس بدین صفر نصدو پنچ صفر پنچاه هشت نودو پنچ بیستو هفت شمارمه
دونفر هستیم کارگر مرغداری بکار نیاز داریم 0****
سلام ابوالفضل هستم بچه تربت حیدریه کار در مرغداری 4 سال کار کردم هر کی کارگر خواست در خدمتم
کارگر مرغداری حداقل ماهی 15
سلام من محمود هستم اگه کار مرغ داری داشتین بهم زنگ بزنید 0****
سلام به همه دوستای عزیز من کارگر مرغ گوشتی هستم سنم 20 با خانواده هستم کار بلدم هستم کسی کارگر خواست به این شماره تماس بگیرم 20 هزار تایی تا 25 هزار تایی میتونم بچرخونم 0****
با این شماره تماس بگیر صفر نوهصدو سی نه پنصدوهفتادوسه هفت هزارونه
0****
نیازمند کارگر مرغداری با سابقه مرغداری در کهگیلویه و بویراحمد
سلام من ایرانی هستم بچه روستا 3سال کارگرمرغداری تخمگذاربودم کارهای فنی هم ازدستم برمیاد بیکارهستم کارگرخاستی زنگ بزن کارگر با حقوق خوب ها ن اینکه زرنگ بازی باشه
راستی خراسان رضوی منطقه بالاجام هستم