دنبال کن

حقوق یک نقاش ساختمان در ماه چقدر است؟

نقاش ساختمان

1400/08/12
سلام .15میلیون حداقلش
19:48
5 تایید
نقاش ساختمان
به چند نفر اوستا کار نقاش مسلط به بتونه کاری کناف نیازمندیم روزانه ۶۰۰۰۰۰ هزار تومان
1400/08/25
منصورعباسی
واقعا جدی میگید 15میلیون دستمزد یک نقاش در ماه هستش؟
همسر من پس چرا درآمدش کمه با اینکه تو کارش حرفه ایی هم هست آدم سالمی هم هست بخدا خسته شدیم
23:56
1400/08/30
باتوجه به تورم و گرونی این نرخ استاندارد هستش. چه بسا اوسا کارایی هست که بیچارها ماهی 7تومن گیرشون میاد. اوضاع کار اصلا خوب نیس وضع خرابه مملکت رو هواس .من خودم یه بخور نمیر در میارم اونم اگه کار باشه 
18:42
1 تایید
منم ازاین کار نا امید شدم .گول خوردیم دنبال این کار پوچ و هیچ رو گرفتیم .نمیدونم چی میشه یا از گشنگی می‌میریم یا همین روال عادی میگذرونیم دوست عزیز 
18:44
نقاش ساختمان
به تعدادی نیروی کار ماهر ونیمه ماهر چه پسر ودختر در محدوده سیدی باحقوق توافقی پرداخت هفتگی شب به شب جمعه نیازمندیم لطفا کسانی که واقعا دنبال کار هستن تماس بگیرن تمام طول سال کار داریم کسانیکه می...
حقوقتون با یه اوسا کار خیلی پایین هستش بزرگوار .آیا یه اوسا کار با ماهی 3تومن چطور میاد کار کنه .
18:48
1400/11/09
بابک
بنده کار بلد هستم متاسفانه فقط سیگار می کشم کم نه زیاد آدم کاری هستم اخلاق شرط اول تو هرکاری خلاصه قبول کنید در خدمتم 
08:52
بابک
کارگر نقاش هستم نه بگم استا کارنه بگم نیمه ماهرم خلاصه کاربلد هستم ارومیه زندگی می کنم آدم کاری شرط اول اخلاق کارفرما دوم به موقعه پرداخت بشه سوم وقت شناس به موقعه خلاصه از طرف مقابل راضی باشم دائمی براش کارمی کنم 0**** اینم شماره تماس بنده است 
09:00
نقاش ساختمان
نقاش حرفه ای باشد بتونه کناف بدنه روغنی همه نوع کارواردباشد
1400/11/19
تو این اوضاع کارگر افغانی روزی 300 تومان کار میکنه بعضی هاشون ایرانو ترک میکنند اما بدبختانه یه نقاش ماهر روزی 300 تومان نمیدهند متاسفانه تو این مملکت هیچ ثباتی نیس من خودم نقاش حرفه ای هستم تهران ادم کاری هم هستم ولی  خیلی بیکار میمونم 
17:46
1400/12/10
سید اسد حسینی
روز 500 تومن 
06:09
1 تایید
1401/01/17
باسلام خدمت شما سروارن هرکی کارنقاشی داشت میتونه کنترات بهم بده درتهران یاشهرستان 
0**** محمدی 15سال سابقه کار 
17:20
نقاش ساختمان
نقاشی ساختمان نیازمند فوری نیروی نیمه وارد یا استاد کار نقاشی ساختمان
1401/02/06
سلام  خسته نباشی شوهرم با 20 سال سابقه کار  بیکار دارم دیوانه میشم   تورا خدا  راهنمای کنید تا کی توی خونه بشینه بیمه هم نداریم   
06:19
2 پاسخ
1 تایید
1401/02/26
سلام 15سال سابقه کار به صورت حرفه ای0**** 
06:44
1401/09/24
کوچکعلی فلاح
باسلام من نقاش ساختمان حرفه ای هستم با بیش از15 سال سابقه کار.این هم شمارم 0****  کرج وتهران
09:17
1 پاسخ
1 تایید
نقاش ساختمان
درود به ۲نفر نقاش روز مزد کار بلد وارد کار فعلا چند روز در میدان رسالت تهران واقع در پادگان نیرو دریایی است. نقاش نباید اعتیاد داشته باشد اما سیگار مشکلی ندارد گوشی ساده امکان بردن در پادگان هست ...
1401/10/14
پناه جعفری
خیلی اوضاع خرابه کار نیست مزد پایین فقط بخور ونمیر
10:24
پناه جعفری
48 سالمه متاهل دارای 29 سابقه حرفه ای نقاش ساختمان..اگه آدم وکارفرما اولا با اخلاق..دوما هفته ای تسویه ..سوما شعور وفهم طرف برام خیلی مهمه..چهارما تا کار نداشته باشم واسه خودم براش روزمزد کار میکنم..بعدشم تعریف از خود نباش نقاش حرفه وماهر هم زیرسازی.  بتونه.. گچ کاری جزئی وهم نقاشی کناف سقف ودیوار...اگه همچین کارفرمایی باشه روزمزد تا آخرش باهاش کار میکنم...0**** ..شماره تماسم
10:29
2 پاسخ
1 تایید
1401/10/15
ناصرزارع
سلام نقاش ساختمان ماهرهستم هرکجای ایران کارباشه توافقی کارمیکنم هم روزمزدی هم متری براتون کارمیکنم خارج ازکشورهم باشه کارمیکنم ممنون 0****  زارع
08:28
1 پاسخ
سید علی فردمنش دستیارجراع
جویای کار نقاشی جوشکاری
نقاش ساختمان وارد جوشکار با ابزار 0936XXX5980(نمایش کامل)
1401/10/22
سرهنگ پیری
با سلام خدمت هم شهریان و کار فرمایان محترم نقاش ساختمانم انواع رنگ ها ی ساختمانی ماهر و پرکار متنفر از دود و با 24سال سابقهی کار به کار خیلی نیازمندم روز مزد یا کنترات در خدمتم و تایید یه توسط کار شناس. و بعد تسویه و کنید پتینه و طرح سنگ اجراع می شود اینم شمارم 0**** در تمام نقاط تهران و حتی شهرستان ها
14:49
2 پاسخ
1 تایید
1401/11/01
نقاش کناف سطح یک 0****  میثاقی 
19:36
1 تایید
1401/11/26
راضی
سلام نقاش ساختمان روزی 500
پایین تر هر کی کار کنه ظلم‌ کرده به صنف و همکار
آدم بیکار بمونه ولی مفت کار نکنه مخصوصا نقاشی شیمیایی.چند سال دیگه سن بزاری بالا میوفتی دور از جونتون.ارزش بارمون بدیم
05:58
1 تایید
شاگرد نقاش ساختمان
با سلام به یک نیرو وارد جهت کار نقاشی ساختمان نیازمندیم ساعت کاری ۸صبح تا ۵ بعدظهر با صبحانه و نهار وسیله برای رفت آمد داشته باشه حقوق روزانه پرداخت میشه لطفا مشخصات بفرستید با تلفن تماس میگیرم با تش...
راضی
سلام خسته نباشی شوهرم با ۲۰ سال سابقه کار بیکار دارم دیوانه میشم تورا خدا راهنمای کنید تا کی توی خونه بشینه بیمه هم نداریم
سلام خواهر بره میدان نقاش‌ها انشاالله کار پیدا میشه حتما
06:01
2 پاسخ
1402/02/24
اشکان اذری
سلام دوستانی که زیر 600 که کنن واقعا صنعت خودشونو بی از کردن نمیگم گرون که کنن ولی جوری باشه از صنعت و همکاراتون تو ایران حفظ بشه
19:57
1402/03/23
مسعود زحمتکش
سلام خاهشن حقوق یک نقاش حرفه ای که 17سال سابقه کار دارد بگین همه نوع رنگ هم زدم رنگ ماشین ،ساختمان، ورق طلا ،آب کرم،رنگ چوب مبل منبتی سرویس خاب صندلی.......
07:23
نیازمند نیروی نیمه ماهر نقاش ساختمان
با سلام حداقل سابقه کار ۳ سال حقوق ۶۰۰ تا۷۰۰ بسته به سرعت وتوانایی کار پرداخت به صورت هفتگی ترجیحا جوان ودارای وسیله رفت برگشت خوش قول و کاسب در صورت تایید کار به صورت دائم
1403/01/12
میلاد علیزاده
سلام خسته نباشی شوهرم با ۲۰ سال سابقه کار بیکار دارم دیوانه میشم تورا خدا راهنمای کنید تا کی توی خونه بشینه بیمه هم نداریم
دیگه فایده نداره اضاع کار خرابه من خودم دیگه دارم کار نقاشی و میبوسم میرم شرکت حداقل یه پایه حقوق ثابت دارم 
18:05
1403/01/28
مهدی شکری پور
سلام نقاش ساختمان هستم هرجای ایران باشه حتی خارج کار میکنم 20 سال سابقه کاری دارم 0****  مهدی شکری 
17:54
1403/06/18
مجتبی ترابی
کوچکعلی فلاح
باسلام من نقاش ساختمان حرفه ای هستم با بیش از15 سال سابقه کار.این هم شمارم 0**** کرج وتهران
سلام خسته نباشید  شما ساکنه کجا هستید 
21:15
نقاش ساختمان نیمه حرفه ای فقط
با سلام به یک یا دو شاگرد نیمه حرفه ای نقاشی احتیاج دارم تسویه هفته ای رده سنی از ۱۹ تا ۲۹ و حتما سالم هم از لحاظ جسمی و روانی لطفا اگه ادم تنبلی نیستید زنگ بزنید مزد ۳۵۰ تا ۴۵۰ بستگی به مهارت فقط زن...
مجتبی ترابی
پناه جعفری
48 سالمه متاهل دارای 29 سابقه حرفه ای نقاش ساختمان..اگه آدم وکارفرما اولا با اخلاق..دوما هفته ای تسویه ..سوما شعور وفهم طرف برام خیلی مهمه..چهارما تا کار نداشته باشم واسه خودم براش روزمزد کار میکنم..بعدشم تعریف از خود نباش نقاش حرفه وماهر هم زیرسازی. بتونه.. گچ کاری جزئی وهم نقاشی کناف سقف ودیوار...اگه همچین کارفرمایی باشه روزمزد تا آخرش باهاش کار میکنم...0**** ..شماره تماسم
سلام خسته نباشید  شما ساکنه کجا هستید 
21:16
مجتبی ترابی
سرهنگ پیری
با سلام خدمت هم شهریان و کار فرمایان محترم نقاش ساختمانم انواع رنگ ها ی ساختمانی ماهر و پرکار متنفر از دود و با 24سال سابقهی کار به کار خیلی نیازمندم روز مزد یا کنترات در خدمتم و تایید یه توسط کار شناس. و بعد تسویه و کنید پتینه و طرح سنگ اجراع می شود اینم شمارم 0**** در تمام نقاط تهران و حتی شهرستان ها
سلام خسته نباشید  شما ساکنه کجا هستید من کارام کرج هست به استاد کار وردست نیاز دارم
21:20
مجتبی ترابی
راضی
سلام وقت بخیر شما ساکن کجا هستید من کارام اکثرأ کرج هست هم استاد کار هم وردست نیاز دارم حقوق هم آگه کار اوکی باشه روزی  تا.9000تومن هم پرداخت میکنم،اگه دوستان عزیز استاد کاران بزرگوار  بی حاشیه وبی دردسر باشند و کار بلد هم باشن  هواشونوهمه جوره  دارم آخر کارهم یه شیرینی اضافه بر سازمان هم تقدیم میکنم سپاس 
21:33
نقاش ساختمان تهران شهرستان توانایی کار روی داربست
امکان کار در شهرستان و تهران و کرج، استخدام نقاش ساختمان ایرانی،به صورت روز مزد در شرکت، ۲۰ تا ۳۵ ساله سابقه کاری حد اقل ۶ سال استخدام اتباع نداریم امکان کار در تمام نقاط ایران
مجتبی ترابی
پناه جعفری
48 سالمه متاهل دارای 29 سابقه حرفه ای نقاش ساختمان..اگه آدم وکارفرما اولا با اخلاق..دوما هفته ای تسویه ..سوما شعور وفهم طرف برام خیلی مهمه..چهارما تا کار نداشته باشم واسه خودم براش روزمزد کار میکنم..بعدشم تعریف از خود نباش نقاش حرفه وماهر هم زیرسازی. بتونه.. گچ کاری جزئی وهم نقاشی کناف سقف ودیوار...اگه همچین کارفرمایی باشه روزمزد تا آخرش باهاش کار میکنم...0**** ..شماره تماسم
سلام وقت بخیر شما ساکن کجا هستید من کارام اکثرأ کرج هست هم استاد کار هم وردست نیاز دارم حقوق هم آگه کار اوکی باشه روزی  تا.9000تومن هم پرداخت میکنم،اگه دوستان عزیز استاد کاران بزرگوار  بی حاشیه وبی دردسر باشند و کار بلد هم باشن  هواشونوهمه جوره  دارم آخر کارهم یه شیرینی اضافه بر سازمان هم تقدیم میکنم سپاس 
21:35
مجتبی ترابی
ناصرزارع
سلام نقاش ساختمان ماهرهستم هرکجای ایران کارباشه توافقی کارمیکنم هم روزمزدی هم متری براتون کارمیکنم خارج ازکشورهم باشه کارمیکنم ممنون 0**** زارع
21:36
مجتبی ترابی
سرهنگ پیری
سلام وقت بخیر شما ساکن کجا هستید من کارام اکثرأ کرج هست هم استاد کار هم وردست نیاز دارم حقوق هم آگه کار اوکی باشه روزی  تا.9000تومن هم پرداخت میکنم،اگه دوستان عزیز استاد کاران بزرگوار  بی حاشیه وبی دردسر باشند و کار بلد هم باشن  هواشونوهمه جوره  دارم آخر کارهم یه شیرینی اضافه بر سازمان هم تقدیم میکنم سپاس شماره تماسم.  0**** 
21:38
1 تایید
نیروی کار نقاش ساختمان
نقاشی ساختمانی با هفت سال سابقه کاری
مجتبی ترابی
راضی
شماره تماسم 0**** 
21:41
1403/07/10
حسین شیروانی
بنده 20 سال نقاش هستم الانمزد استاد کار 1الی1200فقط تو این کار باید بدونی با کی کار کنی و تبلیغ  کار خودت  را هر جا رفتی انجامیده اگه کارت خوب باشه به سیگار نگاه نمیکنه.توکل به رزاق 
11:08
حسین شیروانی
سلام بنده ساکن کرج هستم 20ساله حرفه ام رنگ ساختمان دوستان اگر کسی کمک خواست در خدمتم.0**** حسین ابهری
12:18
نیازمند نقاش ساختمان
نیازمند یک نفر نقاش ساختمان با تجربه دستمزد توافقی بستگی ب تجربه و کار کردن یک روز کار مرودشت
حسین شیروانی
صفر نهصدوسیو شش شش صدوپنچاه نودوچهار چهل و چهار حسین ابهری ساکن کرج
12:23
1403/08/01
استاد کار نقاش الان روزی 800  کمتر میگن پیمانکاران نمیخوان پول بدن   متراژ نقاشی الان حداقل متر 100 هست هر واحد نقاشی 100 متری 30 میلیون میشه شما ده روز هم کار کنی  15 میلیون برای مصالح و کارگر کم کنی 15 میمونه  یعنی روز 1500 دیونست برا روزی زیر یک بره 
04:39
سه‌شنبه 13 آذر 1403، ساعت 17:43