حقوق یک اپراتور سنگ شکن در ماه چقدر است؟
حقوق اپراتور سنگ شکن وتعمیراتی که اپراتور انجام میدهد چقدر میباشد
حقوق اپراطور سنگ شکن چیدر هست
حقوق اپراتور سنگ شکن واقعن اپراتور باشه 12میلیون تا 14 میلیون
حقوق اپراتور سنگ شکن همکاره 12سال سابقه چقدر؟
با سلام.. حقوق اپراتور سنگ شکن با سابقه17سال و همه کاره اعم از وارد به تعمیرات چند هست
سلام . لطفا بفرمایید حقوق اپراتور سنگ شکن مسلط به تعمیر چقدر می باشد؟
حقوق اپراتور هم استارت هم تعمیر و جوشکارو وحتی نساب باشه با ده سال سابقه چقدر میشه!!
سلام بنده بیست سال سابقه تعمیر نگهداری سنگ شکن هستم تعمیر هیدروکن فول هستم چنانچه شرکتی بر قشم نیرو لازم دارد اطلاع بدید در خدمتتم ساکن اصفهان هستم همه نمونه دستگاه هم واردم مونتاژ کنم
سلام امسال حقوق من که اپراتور بودم شانزده تومان بوده قراراست سال آینده بیشتر بشه
سلام من 10 ساله اپراتور ام دستمزد اداره کار الان قدرت دست پولداراس
سلام ببخشید کسی واسه آزمایشگاه خاک و بتن نیرو نیاز داره بهم اطلاع بده لطفا . همراه : 0****
باسلام آقایان اپراتور ماهر حقوق 30 میلیونه
باسلام آقایان اپراتور سنگ شکن کارخانه اسفالت ،مسلط به کلیه دستگاهها اعم از تعمیرات جابجایی و نصب به صورت پیمانی اگه کسی لازم داشت درختمتیم تماس0****
سلام شریفات هستم وپنج سال سابقه اپراتور سنگ شکن شن وماسه وتعمیرات دستگاه کسی نیاز به نیرو داشت درشیراز درخدمتیم 0****
سلام دستمزد نصب سنگ شکن چقده درحال حاضر
خیلی کم میگی اپراتور وارد به همه چیز15 تا 20 البته بستگی به آب و هوا هم داره الان چابهار بالای 30 هسته چون خیلی گرمه
سلام اپراتور سنگ شکن مسلط به کار ماسه شویی کارای نصبشم وجابجایم انجام میدم درخدمتم 0****
سلام اپراتور ماهر باشی استان اصفهان هرمعدن بری بالا 15میدن زیربارزور نرو ازحق خودت دفاع کن
سلام دوستان علی از کرمان و اپراتور سنگ شکن و تعمیر کار و ساخت وسایل سنگ شکن جوشکاری برش کاری برق سنگ شکن واردم و نیاز به کار دارم کسی میشناسد لطفا معرفی کند با تشکر از همه دوستان ش تماس 0**** یل 0**** ممنونن
سلام اپراتور سنگ شکن برای برازجان لازم داریم دوستان اگر کسی مایل به همکاری باشه درخدمتشون هستیم
سلام در خدمتم
سلام حقوق چن
حقوق چن
سلام درخدمتم حقوق چند دوازده سال تجربه
سلام سوال همه ی همکاران اینه هم اپراتور باش هم جوشکار هم تعمیر کار حقوق واقعا چقدره با بازی کردن با جان خودت؟
سلام دوست گرامی لطفا بفرمایید ماهی چند روز وچقدر حقوق
50اپراتوری که نصب بکنه وتعمرا
اپراتوری ک نصب وکار تعمیراتی انجام بد بالله 50توما میباشد
با سلام اپراتور سنگ شکن هستم با 18 سال سابقه مسلط با تمام دستگاههای سنگ شکن از جمله هیدروکن کوبیت راک اند راک و.... بصورت پیمانی هم اکیپ دارم
حقوق اپراتور خوب کار بلد 8 ساعت کار ..از 30 تا 35 میلیون میباشد
این حقوق مال سال 88 بود داداش
سلام حقوق اپراتور که تعمیرات وجوشکار وهمه چی بلد باشه 30تا 50 حقوقش هست
0**** زنگ بزن
0**** اپراتور هست
0**** زنگ بزن
سلام شرکتتون مال کجاست
خدایی خودتون رو مسخره کردید،طرف اپراتور باشه،جوشکاری و برشکاری وفنی عالی داشته باشه،اونوقت حقوقش 15تومن!!؟؟حداقل حقوق اپراتور سنگ شکن 30 تومن تا 45 میلیون تومان میباشد
دوستان عزیز معدنی هست درابرکوه سنگاهن راهبران فولاد پیمانکار اونجا حق مردم میخوره خواهشا نرین اونجا سرکار اللن نزدیک به 20نفر ازش طلب دارن کارگرمیره پولش رو میخواد زنگ نیزنه پاسگاا میاد میگه اومده دعوا درست کنه
بنده با 20 سال تجربه در سنگ شکن و معادن ب عنوان مسئول فنی استاد کار دستگاه های خردایشی و مخروطی فک و کوبیت وحتی راننده لودر و بیل مکانیکی 20 میلیون تومان میباشد البته این رقم متغیر هست گاهی بیشتر هم هست
15 تا 20
چقدر لاشه حق کارگر بدبخت رو خوردن نداره که خاطر جمع باش داداش گلم صددرصد از ی جا تو زندگیش میزنه بیرون اون موقع که پشیمان شذ
12 ــــــــ15 میلیون حقوق ی کارگر ساده هستش واقعا اکه اپراتور حرفی باشه بین 35 تا چهل
35 با بیمه و اسکان
35 با بیمه و اسکان
دوستان کسی تو اصفهان کارسنگشکن سراغ نداره واسه کار؟
سلام بنده 20سال سابقه کاری دارم و15سابقه نصب دارمصفرتاصد
من ماهیانه 70میلیون کمتر از پنجاه کار نکردم البته هرکسی مزدی دارد یکی هست چند سال فقط یه دکمه زده و میگه سابقه دارم
دوستان یه ستگ شکن هست تو قم طایقان و یکی هم نوبران ساوه هر کاری هم که بفکر ادم نمیرسه انجام دادیم با تولید چند برابری خلاصه کارشو را میندازی وگیر کارش حل میشه دیگه بفکر کارگر نیست که بیکارش کرده و میره نیرو ارزون میگیره هرکسی رفت اون مسیرها کارشو را نندازه.و از دروع میگه بیمه میکنم و نمیک
سلام کسی اپراتور سنگ شکن نیاز نداره با ده سال سابقه