حقوق یک راننده لودر در ماه چقدر است؟
سلام حقوق راننده لودر با گواهینامه ویژه چقدر هستش
سلام حقوق راننده لودر باگواهینامه ویژه وصابقه کار چقدراست
سلام حقوق راننده لودر باگواهینامه ویژه وصابقه کار چقدراست
حوقوق راننده لودر داخل شهرمثل تهران واستانهای خوش اب وهوا کمتر از 9/500 نیست .معادن سیرجان 12 ساعت کار 11ملیون کمترنیست .
راننده بابکت میخاهید لطفا شماره تلفن بدین
با سلام رانندی لودر هستم با 14 سال سابقه کار در قرارگاه خاتم سابقه کار در تونل، ترانشه، معدن ، ماسه بادی، وسنگ شکن اماده همکاری با ارگانهای در خارج از کشور 0**** حسینی
سلام آیا کار با لودر شغل خوبی است؟
سلام راننده لودرهستم باسابقه 16سال کاری تعریف نیست میام کارانجام میدم نظرتان گرفت بگین وایمستم 0****
سلام راننده لودر هستم در استان سیستان و بلوچستان اماده کار هستم فقط داخل استان کار میکنم0****
سلام،راننده لودروبیل هستم آماده همکاری درداخل یاخارج ازکشور
راننده لودر هستم با بیش از ده سال سابقه ودارای ویژه دنبال کار در اصفهان 0****
دنبال کار با لودر هستم در خوزستان با ویژه 0****
سلام راننده لودر هستم دنبال کار هستم در معدن 0****
راننده لودرهستم 20سال سابقه پایه یکم دارم آماده همکاری در داخل یا خارج ازکشور0****
سلام راننده لودر هستم گواهینامه ویژدارم با14سال سابقه دارم نه تنها راننده بلکه تعمیرات جوشکاری بروشکاری انجام میدم ترجیحا کاردرشیراز باشه 0****
سلام راننده ی لودرهستم باده سال سابقه ی کارفنی کارهم هستم خودم بچه ی مشهدم الان شیرازهستم کسی راننده ی لودرخواست بااین شماره تماس بگیره 0****
سلام راننده لودروبلدوزرهستم ساکن بجنوردم کسی راننده خواست درخدمتم0****
8ساعت کار8500
راننده بیل ولودرزنجیری هستم ساکن زنجان جویای کارشرکتی باحقوق به موقع وبیمه مدارکمم کامله 0****
باسابقه کارودست به آچارفنی
سلام راننده لودر هستم با 8سال سابقه کار با لودر کوماتسو120 باویژه 14 تومن درماه درخدمتم
راننده لودر هستم 0****
سلام من راننده لدر هستم کارکرد درکرمان با این شمار تماس بگیرید 0****
سلام راننده لودر قلتک تراکتور هستمم دنبال یه کار میگردم بتونم خرج زندگیمو در بیارم ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام من 36 سالمه دنبال یه کار داعمی میگردم با یه حقوق که کفاف زندگیمو بده اگه موردی بود ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام تو روخدا اگه یه کار داعمی سراغ دارین با بیمه و حقوق مکفی راهنماییم کنید راننده تراکتور لودر قلتک بودم شماره تماس 0**** جواد خوشخو 36 سال سن متاهل
سلام راننده لودر شغل خوبی نیست چونکه نسبت به کارش حقوقش خیلی کم است اثلا عدالت نیست
سلام راننده لودر هستم جویای کار در اصفهان ونجف اباد 13سال سابقه کار دارم 38سال سن دارم
دوستان سلام.راننده لودر هستم از الیگودرز دنبال کار هستم.تهران.جای باشه دورست کارکنن.من هستم.فنی ویژه سالم.وخوش اخلاق درخدمت هستم
0**** محسن قاسمی.
درود بر شما، راننده لودر هستم، دارای ویژه،و 10 سال سابقه کار. آماده همکاری فقط اونوَر آب .تماس با 0****
سلام راننده بلدوزر هستم جویای کار قم
سلام کمتر از15تومان.نباید باشه
سلام رانندهه لودر کمتر از 15 تومان نیست...
با سلام راننده لودر و بابکت هستم 3سال سابقه کار دارم شمار تماس0****
با سلام راننده لودر و بابکت هستم ساکن قم شمار تماس0****
درود راننده لودر هستم و جویای کار 0****
یه راننده لودر با سابقه زیاد در سال ******* چقدره
پایه حقوق یه راننده لودر در سال جدید چقدره
سلام صبح بخیر به همکاران عزیز شرمنده پایه حقوق راننده لودر چند است 1402
راننده لودر هستم نیازمند کار در استان هرمزگان 0****
سلام راننده گریدر. بيل. لودر هستم جویای کار فقط مشهد کار میکنم 0****
راننده لودر هستم با مدرک جویای کار 0****
سلام راننده لودر هستم، 17سال کار می کنم با تمام دستگاها کار کردم، معدن، تونل، سر ریز کوره...... 0****
باسلام خالد جلالی اهل افغانستان راننده لودر هستم پاسپورت دارم سابیقه 2 شماره 0****
سلام خسته نباشید راننده لودردرکاشاناستم یکشرکت یکودهغزه ساعتی کار ی10ساعت30دق چند بیدباید 10ساعت30دق
سلام علیکم خسته نباشید راننده لودردرکاشان استم افغانی یککاری خوبی می خام
سلام خسته نباشید راننده لودراستم کاشان یکخوبی باشه سن21سال فقط وافقط کاشان
سلام حقوق لودر بیشتر یا بیل مکانیکی
سلام راننده لودر هستم با لودرهای سنگین 600 کوماتسو 988 کاتر درمعادن سنگ ولودر کوچیک ولو 120 درمعادن شن تجربه دارم بابیل وبلدیذر هم تکمیلم اماده همکاری با شرکتهای خارج از کشور هستم مجردم متولد1355از اصفهان
20به بالا اگه خیه مال باشه 10ت میاد