دستمزد روزانه نقاش ساختمان
اگر استاد کار ماهر وخوش سلیقه باشه وبه روز کار کنه روزی یک میلیون کمشه من خودم دار م کار میکنم تکی مثلا اگر کناف راباقیمت مثلا متر 100 هزار حساب کنیم یه استا 60 متر کناف را تو 3روز تمام کنه حدودا1500 خرج مصالح میشه ما بقی استفاده است بستگی به این داره کار باید با عشق باشه
سلام عرض ادب استاد کرامی من نقاش با سابقه 23 سال اگر همکار خواستی خبرم کن ممنون
سلام وقتتون بخیرو شادی نقاشی ساختمان کنتراست یا متری هم میدین ، ممنونم
سلام استا کار نقاش هستم احتیاج بود خبر بده درکنار هم مشغول شیم
سلام دوستان عزیز اوستا کار نقاشی هستم کاملا حرفه ای، مخصوصا کناف، ،فقط برای پیمانکار کار میزنم، ،باتمام لوازم نقاشی، ،کناف(خرک کار،،تخته کار، ،دستگاه سنباده مخصوص کناف)درخدمتم 0****
سلام نقاش ساختمان هستم لازم بود درخدمتم
درود. بنده سلیمانی هستم با سابقه 14سال حرفه ای مستقل هستیم و اگه برای همکاری بخواید در خدمتیم.
درود و خسته نباشید به شما. بنده سابقه 14سال کار حرفه ای هستم و در عمل ثابت میکنیم تا حرف. اگه قسمت شد در خدمتیم استاد.
سلام نقاش ساختمان هستم از بجنورد اگه کار پروژه ای هست با جای خواب میتونم ردیف شم حقوق هم توافقی
شماره 0**** صابری هستم
.
درود بر استادان عزیز،بتونه کار و نقاشی کناف بدون موج انجام میدم و بهترین کار رو تحویل میدم،اگر تو کار نیاز داشتید به ماستیک گچی با بهترین کیفیت ویا درزگیری با من تماس بگیرید...0****
صفر نهصدو نوزده نودو نه چهل و هفت هشتصد وهشتادو شش
سلام وقت بخیر هر گسی نقاش میخواد با 3 سال سابقه
سلام من نقاشی هنری در هر ابعادی انجام میدم روی ساختمان اتاق خواب و سایر در خدمت هستم
سلام به یک نفرنقاش ساختمانی افقانی نیازمندم
سلام به یک نفر کارگر نقاش روز مزد نیازمندم وارد به بتونه سازی و رنگ کاری
سلام نقاش ماهرهستم
سلام پیمان هستم 23 ساله استان ایلام رنگکار ساختمان هستم 5 ساله سابقه کار دارم اگر کسی همکاری خواست در خدمتم
سلام پیمان هستم 24 ساله استان ایلام 5 سال سابقه رنگکاری دارم کسی همکار خواست در خدمتم 0****
سلام نیازمند نقاش ماهر و نیمه ماهر ،نوشهر،0****
نقاشی ساختمان با15سال سابقه نیروجوان بی حاشیه درخدمتیم0****
سلام وعرض ادب بند بابیش از 25سال سابقه کارنقاشی هستم اگه همکار خواستید اطلاع دهید ممنون 🙏🙏
سلام درود اگرنقاش لازم داشتید تماس بگیرید سابقه 30سال
سلام درود من سی سال کارم نقاشی ساختمان هستش نقاشی روغنی آکرلیک پلاستیکی بتونه کناف روغنی کنتکس کاغذدیواری انجام میدم داخل نما ارتفاع اگرنیازبه همکاری بوددرخدمتم
سلام کل رنگ ساختمان وانواع رنگ آمیزی وزیر سازی وبتون کنار ولکه گیری گچ استادکار بیکارم .کسی خاست ددر خدمتم
سلام کار را به کاردان بسپار