دنبال کن

دستمزد روزانه نقاش ساختمان

نقاش ساختمان

1402/04/26
اگر استاد کار ماهر وخوش سلیقه باشه وبه روز کار کنه روزی یک میلیون کمشه من خودم دار م کار میکنم تکی مثلا اگر کناف راباقیمت مثلا متر 100 هزار حساب کنیم یه استا 60 متر کناف را تو 3روز تمام کنه حدودا1500 خرج مصالح میشه ما بقی استفاده  است بستگی به این داره کار باید با عشق باشه 
17:07
1 پاسخ
6 تایید
پیمانکار
نقاش ساختمان
🎨 زیبایی و طراوت را به خانه‌تان بیاورید! 🎨 خانه‌ شما شایسته جلوه‌ای نو و دلنشین است! دنیای رنگ‌ها را به خانه و محل کارتان دعوت کنید: 🌟 چرا ما بهترین انتخاب هستیم؟ دقت بالا : اجرای بی‌نقص با توج...
1402/09/19
عباس نظری
سلام عرض ادب استاد کرامی من نقاش با سابقه 23 سال اگر همکار خواستی خبرم کن ممنون 
05:38
1402/09/29
وحید بهرمن
سلام وقتتون بخیرو شادی
نقاشی ساختمان کنتراست یا متری هم میدین ، ممنونم
07:32
1402/10/06
رضا عبدی
سلام استا کار نقاش هستم احتیاج بود خبر بده درکنار هم مشغول شیم
12:14
نقاش ساختمان
نیازمنداستادکارنقاش ساختمان..فقط وفقط استادکارتماس بگیره بدون مصرف مواد ..
1402/10/17
محمدی
سلام دوستان عزیز اوستا کار نقاشی هستم کاملا حرفه ای، مخصوصا کناف، ،فقط برای پیمانکار کار میزنم، ،باتمام لوازم نقاشی، ،کناف(خرک کار،،تخته کار، ،دستگاه سنباده مخصوص کناف)درخدمتم 
0**** 
20:47
1 تایید
1402/10/22
مهدی زمان
سلام نقاش ساختمان هستم لازم بود درخدمتم 
11:35
1 تایید
1402/10/25
درود. بنده سلیمانی هستم با سابقه 14سال حرفه ای مستقل هستیم و اگه برای همکاری بخواید در خدمتیم. 
09:33
نقاش ساختمان
درود فراوان خدمت شما استادکاران محترم نیاز فوری ب ۲ نیروی کار بلد در حرفه ی نقاشی ساختمان در کارهای:؛ پلاستیک روغنی اکلریک پتیه و...هر چیزی ک قابل رنگ شدن باشد نیازمندیم حقوقشم از روزی ۵۰۰ هزار تا ...
درود و خسته نباشید به شما. بنده سابقه 14سال کار حرفه ای هستم و در عمل ثابت میکنیم تا حرف. اگه قسمت شد در خدمتیم استاد.
09:35
1402/11/07
مصطفی صابری
سلام نقاش ساختمان هستم از بجنورد اگه کار پروژه ای هست با جای خواب میتونم ردیف شم حقوق هم توافقی 
10:31
1 پاسخ
مصطفی صابری
مصطفی صابری
سلام نقاش ساختمان هستم از بجنورد اگه کار پروژه ای هست با جای خواب میتونم ردیف شم حقوق هم توافقی
شماره 0****  صابری هستم
10:34
نقاش ساختمان
به تعدادی نقاش ساختمان نیازمندیم پروژه در روستای فردو میباشد امکان اسکان وجود دارد
1402/11/22
ناصر جهانی
.
14:55
ناصر جهانی
درود بر استادان عزیز،بتونه کار و نقاشی کناف بدون موج انجام میدم و بهترین کار رو تحویل میدم،اگر تو کار نیاز داشتید به ماستیک گچی با بهترین کیفیت ویا درزگیری با من تماس بگیرید...0**** 
14:59
1 پاسخ
ناصر جهانی
ناصر جهانی
درود بر استادان عزیز،بتونه کار و نقاشی کناف بدون موج انجام میدم و بهترین کار رو تحویل میدم،اگر تو کار نیاز داشتید به ماستیک گچی با بهترین کیفیت ویا درزگیری با من تماس بگیرید...0****
صفر نهصدو نوزده نودو نه چهل و هفت هشتصد وهشتادو شش
15:01
استخدام نیروی ماهر جهت کارهای ساختمانی
یک شرکت معتبر خدماتی از مشاغل زیر نیرو جذب می‌کند سنگ کاری کاشی و سرامیک کار گچ کار و رابیتس کاری نقاش ساختمان بنایی تاسیسات(سرمایش و گرمایش) لوله کشی گاز خدمات برق خانگی لوله کشی آب لوله کشی آتش...
1402/11/27
سلام وقت بخیر هر گسی نقاش میخواد با 3 سال سابقه
13:55
1 تایید
1402/12/16
سجاد حافظی
سلام من نقاشی هنری در هر ابعادی انجام میدم روی ساختمان اتاق خواب و سایر در خدمت هستم 
22:11
استخدام استادکاران مجرب ساختمان
یک شرکت معتبر برای تکمیل کادر فنی خود در استان خراسان رضوی شهر نیشابور نیازمند استخدام تستادکار ماهر در زمینه های ذیل میباشد تاسیسات(سرمایش گرمایش) سنگ کاری تجهیزات دوربین،سانترال و تلفن کاغذ دیواری ک...
1403/01/06
غلامعباس محسنی
سلام به یک نفرنقا‌ش ساختمانی افقانی نیازمندم
05:11
1 تایید
1403/03/12
سلام 
به یک نفر کارگر نقاش روز مزد نیازمندم 
وارد به بتونه سازی و رنگ کاری 
20:35
1403/03/23
فیروز صفری
اگر استاد کار ماهر وخوش سلیقه باشه وبه روز کار کنه روزی یک میلیون کمشه من خودم دار م کار میکنم تکی مثلا اگر کناف راباقیمت مثلا متر ۱۰۰ هزار حساب کنیم یه استا ۶۰ متر کناف را تو ۳روز تمام کنه حدودا۱۵۰۰ خرج مصالح میشه ما بقی استفاده است بستگی به این داره کار باید با عشق باشه
سلام نقاش ماهرهستم
20:10
1 تایید
استخدام نصاب و تعمیرکار انواع کفپوش و دیوارپوش
یک شرکت معتبر برای تکمیل کادرفنی خود در استان تهران، رباط کریم نیازمند استخدام استادکار ماهر در زمینه های زیر میباشد: سنگ کاری کاشی و سرامیک کار گچ کار و رابیتس کاری نقاش ساختمان بنایی تاسیسات(سرمای...
1403/03/25
پیمان م
سلام پیمان هستم 23 ساله استان ایلام رنگکار ساختمان هستم 5 ساله سابقه کار دارم اگر کسی همکاری خواست در خدمتم
20:34
پیمان م
سلام پیمان هستم 24 ساله استان ایلام 5 سال سابقه رنگکاری دارم کسی همکار خواست در خدمتم 0**** 
20:36
1403/04/14
سلام نیازمند نقاش ماهر و نیمه ماهر ،نوشهر،0**** 
08:06
استخدام استادکار ماهر لوله کشی گاز
یک شرکت معتبر برای تکمیل کادرفنی خود در استان تهران، رباط کریم نیازمند استخدام استادکار ماهر در زمینه های زیر میباشد: سنگ کاری کاشی و سرامیک کار گچ کار و رابیتس کاری نقاش ساختمان بنایی تاسیسات(سرمای...
1403/05/24
رضا صدری
نقاشی ساختمان با15سال سابقه نیروجوان بی حاشیه درخدمتیم0**** 
23:48
1403/08/04
یدالله رزبان
سلام وعرض ادب بند بابیش از 25سال سابقه کارنقاشی هستم اگه همکار خواستید اطلاع دهید ممنون 🙏🙏
19:49
1403/08/11
اکبرمیرزایی
سلام درود اگرنقاش لازم داشتید تماس بگیرید سابقه 30سال
18:08
استخدام کناف کار ماهر
اکبرمیرزایی
سلام درود من سی سال کارم نقاشی ساختمان هستش نقاشی روغنی آکرلیک پلاستیکی بتونه کناف روغنی کنتکس کاغذدیواری انجام میدم داخل نما ارتفاع اگرنیازبه همکاری بوددرخدمتم
19:13
1403/08/13
وحید لک
سلام کل رنگ ساختمان وانواع رنگ آمیزی وزیر سازی وبتون کنار ولکه گیری گچ استادکار بیکارم .کسی خاست ددر خدمتم
12:38
1403/09/01
سیداکبر هاشمی
سلام کار را به کاردان بسپار
09:41
استخدام استادکاران مجرب ساختمان
یک شرکت معتبر برای تکمیل کادرفنی (برای نظافت (خدمات))  خود در استان چهار محال و بختیاری نیازمند استخدام استادکار ماهر در زمینه های سنگ کاری کاشی و سرامیک کار گچ کار و رابیتس کاری نقاش ساختمان بنایی ...
یک‌شنبه 4 آذر 1403، ساعت 18:46