دنبال کن

جویای کار

بسته بندی

1400/08/30
سلام نیازمند کار در منزل هستم ساکن مرند
20:24
صنایه بسته بندی پوشاک چینش آران البرز
بازاریاب
شرکت چینش آران البرز اولین تولید کننده تخصصی انواع کاور و بسته بندی نایلونی پوشاک می باشد که در حال حاضر به یک بازاریاب حرفه ای، متعهد،مسئولیت پذیر با فن بیان و روابط عمومی قوی جهت همکاری نیازمند است....
1400/09/01
سلام
05:56
نیازمند کار هستم
05:57
1 پاسخ
1400/09/08
سلام کاردرمنزل میخاستم ساکن تورقوزاباد
14:46
1 تایید
طراحی بسته بندی کیسه برنج
طراحی کیسه برنج ایرانی برای چاپ بر روی کیسه های متقال در اندازه ۵ و ۱۰ کیلویی
من درمنزل میخام ممنون
14:48
1400/09/09
سپیده نوروززاده
سلام کاردرمنزل میخوام ساکن اردبیل
06:51
لیلا مسعودیخواه
جویای  کاردرمتزل هستم درشهرقم فقط بسته بندی محصولات 0**** 
10:33
صنایع چاپ و بسته بندی کارتن نوید
ماشین چی و کمکی
استخدام ماشین چی چاپ افست رولند رکورد 4/5 ورقی 2و 4 رنگ به همراه کمک نیازمندیم
1400/09/11
بهارسیاوش3133
نیازمند کاردر منزل بسته بندی هستم
17:48
1 پاسخ
1400/09/16
سلام من جویای کاردر منزل هستم 
00:21
1 پاسخ
1400/09/21
همااسماعیلی
سلام‌نیازمندکاردرمنزل هستم .دیپلم هستم.تولیدمحتوازیادواردنیستم تایپ بلدم ولی کارهای اموزشی زبان  انگلیسی بکودکان انجام میدم به بیسوادان هم انلاین کاملا رایگان درس میدم .بسته بندی محصولات مختلف انجام میدم.کارقلابافی و مونجوقدوزی و گلدوزی و ربان دوزی هم بلدم کاراکستنشن مژه و موبه صورت بافت و دوخت و حتی با گره و قلاب بافی موبه موهای خودتان هم انجام میدم.ساخت انواع عروسک درسایزها و مدل های مختلف بافتنی و پارچه ای بلدم عروسکها و مجسمه های خمیرچینی هم بلدم و انجام میدم .انواع پادری هم با جنس های مختلف بلدم و انجام میدم دستبندهای بافتنی با نخ کوبلن و ادغامی باسنگ و مروارید و مونجوق بلدم زیورالات مونجوق بافی و مرواریدبافی بلدم و تاجهای مرواریدی و سنگی بلدم انجام میدم‌.انواع لباس های دنس عربی روهم انجام میدم .تقویتی زبان انگلیسی تا دهم هم انجام میدهم.دروس ابتدایی هم تقویتی تدریس دارم.کودک هم درمنزل شمایاخودم درتهران ساکن هستیم مرکزشهرنگهداری ساعتی پذیرفته میشود یاهمراه بیماردربیمارستان یا اموزش نقاشی به کودکان هم پذیرفته میشود.باتشکرازسایت و خوانندگان
00:53
2 پاسخ
بسته بندی
به یک نفر همکار خانوم زیر ۳۵ سال در بسته بندی پلاستیک نیازمندیم.
همااسماعیلی
البته دانشجوی روانشناسی هستم و کلیه مواردی که ذکرکردم رو درصورت نیازکسی بخوادانجام میدم.تشکرازتوجه شما
00:55
جویای کار بسته بندی در منزل هستم
19:43
1400/09/23
سلام جویای کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم‌نمیتونم بیرون کار کنم ساکن بومهن هستم
07:14
بسته بندی
به یک نفر خانم مجرد جهت بسته بندی محصولات آردی و لوازمات قنادی نیازمندیم شرایط سنی از ۲۰ تا ۳۰ سال باشد برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه مراجعه فرمایید. آدرس: خیابان پناهی (کوچه سینما) بین طالقانی و روشن...
1401/01/02
نیازمندشاگرددرسوپرمارکت شیراز
09:06
1401/01/07
سلام دنبال کار تو خونه هستم یه بچه کوچک دارم به کار تو خونه نیاز دارم میخوام کمک همسرم باشم مشهد زندگی میکنم 
23:37
1 پاسخ
1401/01/08
با سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
22:40
بسته بندی
ب چند نفر نیروی بسته بندی لباس نوزادی نیازمندم محیطی کاملا زنانه محدوده مطهری حر عاملی عبادی
1401/01/14
ف
سلام به کار بسته بندی در منزل نیازمندم چون بچه کوچک دارم بیرون نمیتوانم کار کنم
07:13
1401/01/17
سلام کاردرمنزل میخاستم ساکن بهارستان 
07:19
1401/01/19
سلام جویای  بسته بندی در منزل  ساکن تبریز
07:15
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
سلام دنبال کار در منزل هستم در پرند
12:23
1401/01/20
سلام من کاردر منزل میخوام نیاز مندم ممنون میشم 
15:10
1401/01/22
سلام خانم خانه دار هستم نیاز کار در منزل هستم ساکن اصفهان  شاهین شهر  موچه خورت
04:09
بسته بندی
یک شرکت جهت تکمیل کادر به یک نفر اقا و یک نفر خانم جهت بسته بندی با بیمه و سرویس و حقوق طبق قانون کار نیاز دارد ساعت کاری ۸الی۵/۳۰عصر ادرس :جاده صوفیان شهرک ایت الله رفسنجانی کوچه ۶
لطفاََ کمکم کنین من کار احتیاج دارم خیلی  بچهکوچیک دارم برون کار نمی تونم وا قعاََ احتایج زرور  دارم0**** 
04:14
1401/03/06
ماچندنفرهستیم ک کاربسته بندی درمنزل خودمون میخوایم برازجان هستیم

09:28
اسماعیل شایان
لعنتی من م یگم راننده بلدوزرهستم
18:15
طراحی جعبه محصول در زمینه پت
به طراحی یک جعبه محصول در زمینه پت نیازمندم که المان هاش مشخص هست فقط باید جایگذاری بشه
1402/05/13
محمد صمدی
نیازمند کار هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
محمد صمدی
بهارسیاوش3133
نیازمند کاردر منزل بسته بندی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
محمد صمدی
همااسماعیلی
سلام‌نیازمندکاردرمنزل هستم .دیپلم هستم.تولیدمحتوازیادواردنیستم تایپ بلدم ولی کارهای اموزشی زبان انگلیسی بکودکان انجام میدم به بیسوادان هم انلاین کاملا رایگان درس میدم .بسته بندی محصولات مختلف انجام میدم.کارقلابافی و مونجوقدوزی و گلدوزی و ربان دوزی هم بلدم کاراکستنشن مژه و موبه صورت بافت و دوخت و حتی با گره و قلاب بافی موبه موهای خودتان هم انجام میدم.ساخت انواع عروسک درسایزها و مدل های مختلف بافتنی و پارچه ای بلدم عروسکها و مجسمه های خمیرچینی هم بلدم و انجام میدم .انواع پادری هم با جنس های مختلف بلدم و انجام میدم دستبندهای بافتنی با نخ کوبلن و ادغامی باسنگ و مروارید و مونجوق بلدم زیورالات مونجوق بافی و مرواریدبافی بلدم و تاجهای مرواریدی و سنگی بلدم انجام میدم‌.انواع لباس های دنس عربی روهم انجام میدم .تقویتی زبان انگلیسی تا دهم هم انجام میدهم.دروس ابتدایی هم تقویتی تدریس دارم.کودک هم درمنزل شمایاخودم درتهران ساکن هستیم مرکزشهرنگهداری ساعتی پذیرفته میشود یاهمراه بیماردربیمارستان یا اموزش نقاشی به کودکان هم پذیرفته میشود.باتشکرازسایت و خوانندگان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:46
بسته بندی میوه و سبزیجات
با سلام به تعدادی نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه و سبزیجات نیازمندیم در محیطی کاملا زنانه با سرویس رفت برگشت اتباع هم پذیرفته می شود و به تعدادی محدود نیرو آقا متاهل و مسولیت پذیرفته می شود
1402/05/14
نسیم محسن نژاد
سلام من خانوم هستم کار در منزل خودم نیاز شدید به این کار دارم چون مخرج خونه با منه لطفا" راهنمائ کنید 0**** تماس بگیر ید  بندر آستارا
16:11
1 پاسخ
محمد صمدی
نسیم محسن نژاد
سلام من خانوم هستم کار در منزل خودم نیاز شدید به این کار دارم چون مخرج خونه با منه لطفا" راهنمائ کنید ۰۹۰۳۶۹۳۲۴۵۰تماس بگیر ید بندر آستارا
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:29
1402/05/15
زهرا توری
سلام جویای کار در منزل هستم  قم پردیسان 
13:06
طراحی سایت فروشگاهی ساده
دوستان یک سایت وردپرس ساده می‌خوام برای فروش یک محصول که چند نوع طعم داره ولی کلیتش یکیه (محصول ما قووتو بسته بندی شده هستش) از این لحاظ دسته بندی یا کتگوری نخواهیم داشت در عوض مواد اولیه رو به عنوان ...
زهرا توری
سلام نیاز مند کار در خانه هستم بسته بندی باشه 
13:07
سلام منم نیازمند کاربسته بندی درمنزل خودم هستم استان یزد 
17:29
1402/05/16
بهاره عبدالملكي
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی در کرج هستم
08:05
شرکت داروسازی/راننده موزع(کمک راننده) کارگر حراست
استخدام فوری فروردین 1404 در کارخانه معتبر داروسازی پذیرش :  ( آقایان ایرانی و اتباع /خط تولید و بسته بندی ( کارگرساده ) ،راننده پایه 2 و 1 و لیفتراک ، موزع و حراست با شرایط عالی.( پرداخت به موقع حقو...
فاطمه فرهادی
سلام وقتتون بخیر
جوياي کار در منزل هستم.اصفهان.هرند
08:16
1402/05/24
محمد صمدی
سلام من جویای کاردر منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:54
1402/05/25
سلام نياز دارم کار در منزل خودم فوری 🙏
ساکن  کرج  هستم
0**** 
شماره تما سم
12:39
استخدام کارگر ساده شرکت آب معدنی با جای خواب
استخدام کارگر ساده آقا در شرکت بسته بندی آب معدنی ✔️ساعت کاری ۸صبح تا۴ بعدازظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق کامل ✔️دارای ۳وعده غذایی گرم رایگان وای فای نامحدود و پرسرعت ✔️دارای ۳روزمرخصی با حقو...
1402/06/07
صدیقه شریعتی
همااسماعیلی
سلام‌نیازمندکاردرمنزل هستم .دیپلم هستم.تولیدمحتوازیادواردنیستم تایپ بلدم ولی کارهای اموزشی زبان انگلیسی بکودکان انجام میدم به بیسوادان هم انلاین کاملا رایگان درس میدم .بسته بندی محصولات مختلف انجام میدم.کارقلابافی و مونجوقدوزی و گلدوزی و ربان دوزی هم بلدم کاراکستنشن مژه و موبه صورت بافت و دوخت و حتی با گره و قلاب بافی موبه موهای خودتان هم انجام میدم.ساخت انواع عروسک درسایزها و مدل های مختلف بافتنی و پارچه ای بلدم عروسکها و مجسمه های خمیرچینی هم بلدم و انجام میدم .انواع پادری هم با جنس های مختلف بلدم و انجام میدم دستبندهای بافتنی با نخ کوبلن و ادغامی باسنگ و مروارید و مونجوق بلدم زیورالات مونجوق بافی و مرواریدبافی بلدم و تاجهای مرواریدی و سنگی بلدم انجام میدم‌.انواع لباس های دنس عربی روهم انجام میدم .تقویتی زبان انگلیسی تا دهم هم انجام میدهم.دروس ابتدایی هم تقویتی تدریس دارم.کودک هم درمنزل شمایاخودم درتهران ساکن هستیم مرکزشهرنگهداری ساعتی پذیرفته میشود یاهمراه بیماردربیمارستان یا اموزش نقاشی به کودکان هم پذیرفته میشود.باتشکرازسایت و خوانندگان
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:34
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار تو خونه هستم یه بچه کوچک دارم به کار تو خونه نیاز دارم میخوام کمک همسرم باشم مشهد زندگی میکنم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:35
پنج‌شنبه 29 فروردین 1404، ساعت 22:51