دنبال کن

مزایا و معایب شغل بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی مواد غذایی

1401/01/26
سحرشیخ ویسی
سلام من به کاربسته بندی درمنزل احتیاج دارم واقعاممنون میشم اگه بودباهام تماس بگیرید
09:55
2 تایید
سرمایه گذاری در واحد تولیدی و صادراتی
فرصت عالی سرمایه گذاری در پروژه صادرات محصولات کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی: چنانچه دارای سرمایه ای بین ۲۰۰ میلیون تومان تا ۵ میلیارد تومان هستید بهترین فرصت برای مشارکت در تولید و صادرات مو...
1401/02/01
سلام من ب کار بسته بندی در خانه احتیاج دارم لطفا تماس بگیرین اگه سراغ داشتین 
09:42
1401/02/15
سمیرا اذریان
سلام من به کار بسته بندی هرچیزی که باشه فرقی نداره 
نیاز دارم لطفا اگه امکانش هست تماس بگیرید کار منزل 
گلستانی هستم 0**** 
00:58
زهرا کوت آبادی
سلام من واقعا کار در منزل احتیاج دارم واقعا ممنون میشم باهم تماس بگیرید 
18:18
گلستان-پردیس-هاتی کارا- آسان موتور-اطلس خودرو- آسان خودرو/ فروشگاه های هفت- مدیسه
کارشناس خرید (اقلام بسته بندی پلیمری) - آقا
مسیولیت: خرید تجهیزات و قطعات ماشین آلات تولید و بسته بندی مواد غذایی و همچنین لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی شرح شغل: دریافت مشخصات فنی از درخواست کننده منبع یابی جهت تامین استعلام قیمت از تامین کنندگان ...
1401/02/17
مریم امیری
سلام وقت بخیر من دنبال یه کار بسته بندی در منزل هستم اگه سراغ دارین لطفا تماس بگیرین
09:26
1 تایید
1401/02/18
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم واقعا اگه سراغ دارین تماس بگیرین شهر بم هستم ممنون 0**** 
08:35
1 تایید
پارمیس گودرزی
سلام من کار در منزل احتیاج دارم ممنون میشم باهام تماس بگیرید اگه واقعا امکانش هست دریغ نکنید 
08:44
1 پاسخ
طراحی لوگو در حوزه مواد غذایی
کلمه همدیار در حوزه مواد غذایی طراحی لوگو تایپ همدیار در حوزه مواد غذایی(برای لیبل محصولات برنج و عسل نیاز دارم) طراحی لوگو با تولید در حوزه بسته بندی مواد غذایی(خدمات برونسپاری بسته بندی به سایر برند...
1401/02/25
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم.0**** 
09:03
2 تایید
سلام من به کاردرمنزل خیلی نیازدارم،اگرکاری بودحتماتماس بگیریدممنونم0**** 
10:04
1 تایید
سلام من کاربسته بندی درمنزل نیازدارم درشهرمراغه واقعن اگه سراغ دارین تماس بگیرین هرکاری باشه انجام میدم ممنون 0**** 
12:39
کارگرخانم جهت بسته بندی مواد غذایی
شرکت بسته بندی موادغذایی ازبین بانوان واجد شرایط محدوده مهرشهر وشهرک صنعتی پس از بررسی رزومه اقدام به جذب نیرو مینماید متقاضیان محترم این محدوده مکانی مشخصات فردی وتلفن تماس بذارید در اسرع وقت با شما ...
1401/02/26
سلام من به کاربسته بندی درخانه احتیاج دارم لطفا اگه سراغ داشتین بهم اطلاع بدین
0**** مهبدنیا
20:07
1401/02/28
محدثه عمادی
سلام کاردرمنزل نیازدارم اگه سراغ دارین اطلاع بدین
19:01
1 پاسخ
1401/02/30
سلام من به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم لطفا اگه سراغ دارید بهم پیام بدید
21:38
1 تایید
نیروی کاری ساده
کارگر ساده اقا ، جهت بسته بندی مواد غذایی ساعات کاری ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر تسویه روزانه ۴۰۰ هزار تومان صبحانه . جاده تبریز آذرشهر جنب شهرک صنعتی رجایی کوی صنعتی البرز کوچه وطنی .( لطفا به وقت هم...
1401/02/31
الهه میرزاییان
سلام خسته نباشید. من خیلی شرایطم سخته احتیاج به یک کار در منزل دارم رشیدی هستم
17:34
الهه میرزاییان
شهر خرم آباد زندگی میکنم به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم شرایطم سخته
17:35
1 پاسخ
1401/03/02
ندا کیانی
سلام من به کار بسته بندی نیاز دارم خرم آباد هستم
20:26
طراحی جهت چاپ رو بسته بندی
سلام شرکت ما تولید کننده دستگاه ها بسته بندی مواد غذایی میباشد. برای تست دستگاه جهت بسته بندی نیاز به طراحی تبلیغی روی بسته ها هستم. دوستانی که توانایی طراحی خوب و با کیفیت هستند . پیام بفرستند. سپاس
1401/03/03
سلام خیلی دست بالم خالیه بچه دارم دنبال کار در منزل هستم
11:33
1401/03/08
مینا عسکری
سلام  نیازمند کار درمنزل هستم کاربسته بندی هرچیزی که باشه  استان فارس شیرازباشه سراغ دارید شمارشون بگذارید
11:06
1401/03/30
سلیمانی.
سلام.من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.اگه امکانش هست تماس بگیرید ممنون
0**** 
07:44
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده جهت تولید و بسته بندی مواد غذایی
کارگر ساده آقا و خانم جهت تولید و بسته بندی مواد غذایی. سرویس از انتهای بلوار رحمت داریم . محدوده سنی 20 تا 35 سال .ساعت کاری 7 لغایت 16.پنج شنبه ها 7 لغایت 15. شهرک صنعتی بزرگ شیراز میدان پنجم پژو...
سلام.من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.ممنون
07:44
1 پاسخ
1 تایید
سلام.ببحشید من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.اگه امکانش هست تماس بگیرید.
0**** 
07:45
1 پاسخ
شيرين سخاوتي
'س من کاردرمنزل احتياج دارم حبوبات شکلات بسته بندي قارچ يالباس هرچي باشه واقعان احتياج دارم بهم اطلاع بدين شهرهمدان
08:00
استخدام کارگر ساده ( اتباع ) با جای خواب و غذا
کارگر ساده فقط اتباع باشه جوان و مجرد باشه جهت کار در بسته بندی مواد غذایی منظم و مرتب باشه جای خواب و سرویس حمام دارد صبحانه و ناهار و شام دارد فقط بدون حاشیه باشه منم هواشو دارم ۸ ساعت کار روزانه یا...
1401/03/31
زهرا قادری
سلام من به کار بسته بندی علاقه دارم و همین طور به این کار نیاز دارم  ممنون میشم بامن تماس بگیرین اگه سراغ داشتیم
13:59
1 پاسخ
زهرا قادری
سلام من به کار بسته بندی را در منزل احتیاج دارم تا کار بسته بندی را خیلی دنبالش هستم و جادارم با من تماس بگیرید ممنون  میشم  با تشکر فراوان 
14:19
1 پاسخ
1401/04/13
سلام خسته نباشید من به دونبال کاردرمنزل هستم کاربسته بندی میخام لطفاراهننمایی میکنیدمنوممنون میشم.من ساکن رشت هستم؟؟
06:59
سرپرست تولید و فنی کار
یک شرکت بسته بندی مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی عباس آباد به یک نفر سرپرست تولید آقا  فقط ساکنین پاکدشت ، قیامدشت ، شریف آباد استخدام می کند. شرایط احراز: حداکثر سن: ۳۵ سال ۱- با اخلاق ، منظم و وقت شن...
سلام من به کار بسته بندی مواد غذایی یا بهداشتی درمنزل نیازمندم اگه سراغ دارید اطلاع دهید ممنون 
11:36
1401/04/14
سلام به کاربسته بندی هرچی که باشه نیازمندم درمنزل اگربیرون هم باشه سرویس داشته باشن مشکلی ندارم کرمان هستم 
0**** 
07:20
1401/04/23
سلام  من به  کاربسته بندی درمنزل نیازدارم  مادردوفرزندهستم ومنبع  درامدی ندارم لطفابامن تماس بگیریداگردربیمارستان شهرکردنیرودربخش اشپزخانه بخوان هم هستم 0**** 
07:57
تولیدو بسته بندی مواد غذایی( استخدام آقا)
تعدادی نیروی جوان و کاری برای تولیدی و بسته بندی مواد غذایی شرایط کار قسمت: تولید بسته بندی انبار داری حسابداری نگهبانی فنی تاسیسات شرایط استخدام آقا از 18 تا 30 سال مجرد خوابگاه برای افراد ...
1401/05/03
سلام کار بسته بندی در منزل می خواهم بچه دارم نمی تونم بیر از خانه 0**** 
19:01
1 تایید
1401/05/20
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم .ممنون میشم اطلاع بدین .قائمشهر.0**** 
13:09
1401/06/06
مهدی مانیانی
سلام ....کاربسته  بندی درمنزل ...هرچیزی که نیازبه بسته بندی داشته بباشه...مهدی هستم ازجهرم 0**** 
13:15
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم. ساعت کاری از ۷ صبح تا ۳ بعدازظهر حداکثر سن ۴۰ سال باشد. بیمه و سرویس ندارد‌. لطفا فقط تماس بگیرید پیام پاسخگو نیستم. ساعت تماس از ۷ صبح تا ۲ بع...
1401/06/17
مرضیه مومنی
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون اطلاع بدین مومنی هستم شهرکرد 0**** 
09:24
1 پاسخ
1401/06/30
سلام کار در منزل احتیاج دارم ابهر هستم 0**** 
08:00
1401/07/23
سمیه سعدیان
سلام خسته‌ نباشی یه هفته پیش واسه بسته‌ بندی حبوبات خشکبار ثبت‌نام کردم وپول از من گرفتن که بهم بدن وقرار بود شنبه واسم بار بیارن اما نیاوردن وجواب اس نمیدن ونه تماس به این آدما میگن کلاهبرداری گول حرفاشون نخورید همین که تو حسابشون واریز کردن جواب ندادن اسم این پدر سگ علی محمد مهرگان مرغزاری
11:07
2 پاسخ
7 تایید
استخدام کارگر ساده و متخصص فنی (آقا و خانم)کارخانه
استخدام آقا یا خانم کارگر ساده با صبحانه و نهار و سرویس از میدان بسیج با محیطی سالم تماس بگیرید
حمیده رحمانی
سلام من خانم سی پنج سال ب کار درمنزل احتیاج دارم با تشکر
20:10
1 تایید
1401/07/25
زهرا بخشی
سلام من هم به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم من ساکن مراغه هستم

00:55
1401/07/29
ربابه
سلام کار در منزل احتیاج دارم بسته بندی
اهل مراغه هستم 
09:32
کارگر تولید و بسته بندی مواد غذایی
خانم آقا حتما متاهل برای بسته بندی و بارگیری حداکثر سن۳۵سال محل سکونت محدوده آزادشهر و اسکان محل کار شهرک صنعتی یزد فاز سه ارغوان سه شرکت فراسودمند ریحان سرویس دارد ساعت تماس ۸صبح الی ۳عصر
سیده سمیه حیات الغیب
الهه میرزاییان
شهر خرم آباد زندگی میکنم به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم شرایطم سخته
سلام ب سته بندی چی هست0**** 
17:01
1401/08/06
سودابه اسدی
سلام .من ب کار درمنزل احتیاج دارم دوتا فرزند دارم واقعا شرایط سختی دارم  خواهش میکنم ..........ه
19:42
1401/08/07
فاطمه میرزایی
سلام .من به کار بسته بندی در خانه بشدت احتیاج دارم 
اگه بود لطفا خبر بدید 
16:58
کارگر ساده آقا وخانم بسته بندی مواد غذایی
استخدام بسته بندی آقا وخانم زیر ۴۰سال استخدام از تمامی افراد باوظعیت جسمانی سالم وزیر ۴۰سال مدرک تحصیلی سوم راهنمایی به بالا آقایان پایان خدمت الزامی می‌باشد مجرد ،متاهل فرقی نمیکند ساعات کاری ۷ال...
1401/08/25
عبدی
پیام حذف شده
0**** 
21:05
1401/08/28
فاطمه سلیمانی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل 0**** 
08:23
1 پاسخ
1401/11/06
مهناز سلطان پور
سلام وقت بخیر، علاقه مندان به شغل های داخل منزل، موسسه دانش بنیان استخدام مکنه، کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:06
طراحی لوگو برای شرکت مواد غذایی
طراحی لوگو برای شرکت مواد غذایی با نام "یاکیده" شرکت در زمینه واردات و صادرات و بسته بندی مواد غذایی فعالیت میکند. لوگو باید قابلیت استفاده در بیلبورد، بسته آبمیوه، بسته بندی ادویه جات ، خشکبار و ... ...
1401/11/15
عبادی
سلام  کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون آذربایجان شرقی تبریز
15:06
آمنه خسروانی
سلام من ب کار در منزل احتیاج دارم کار بسته بندی 
18:49
1401/11/22
خانم‌احمدیان
سلام من به کاردرمنزل احتیاج دارم کار بسته بندی هرچی باشه میخوام نیاز دارم خیلی واجبه هست 
13:19
طراحی لوگو برای شرکت صنایع غذایی با نام "یاکیده"
طراحی لوگو برای شرکت صنایع غذایی با نام "یاکیده" شرکت در زمینه واردات و صادرات و بسته بندی مواد غذایی فعالیت میکند. لوگو باید قابلیت استفاده در بیلبورد، بسته آبمیوه، بسته بندی ادویه جات ، خشکبار و ......
1401/12/02
قاسمی
سمیه سعدیان
سلام خسته‌ نباشی یه هفته پیش واسه بسته‌ بندی حبوبات خشکبار ثبت‌نام کردم وپول از من گرفتن که بهم بدن وقرار بود شنبه واسم بار بیارن اما نیاوردن وجواب اس نمیدن ونه تماس به این آدما میگن کلاهبرداری گول حرفاشون نخورید همین که تو حسابشون واریز کردن جواب ندادن اسم این پدر سگ علی محمد مهرگان مرغزاری
سلام منم آگهی ایشون را دیدم و  به امید کار در خانه مبلغ 368 هزار ب حسابشون ریختم .برید بانک و بگید اشتباه ب حساب این آقا پول ریختم .شاید شماره شونا بانک بده  .
20:27
1 پاسخ
3 تایید
1401/12/05
زهرا کچوییان
سلام من هم برای بسته بندی حبوبات در منزل پول واریز کردم قرار بود 24 ساعته برام کار بیاره که نیاور ودیگه هم جواب تلفنشو نداد آگهی ای هم کلاهبرداری بود به حساب ی نامردی بنام آرمین خسرو آبادی بود ..از جویندگان کار در منزل می خوام خواهش کنم اصلا به هیچ عنوان پولی برای این نامردا واریز نکنند 
17:59
2 تایید
1401/12/08
ابراهیم قلی نژاد
سلام سمیرا صمدی هستم به‌کار بسته‌بندی در منزل نیازدارم اگر سراغ دارید لطفاتماس بگیرید0**** 
07:53
1 پاسخ
کارگر ساده ایرانی-خانم و آقا
کارگر ساده جهت کار تولید و بسته بندی مواد غذایی ناهار،بیمه ،سرویس رفت و برگشت. (فقط نیروی ایرانی پذیرش می شود) خاور شهر ،روستای قاسم آباد ،انتهای گلبرگ ،کارخانه تهران ماکیان الوان
1401/12/10
رسولی
سلام  خسته نباشید من ب کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم مشکل مالی دارم خواهش میکنم اگر کسی سراغ داره تماس بگیره  شهر چابهارممنون
16:01
1401/12/15
زهرا مهرگن
سلام دست شمادردنکنداگربه واقعت مراکمک کنید.من خیلی ضرورت دارم یک کاربسته بندی درمنزل انجام بدم فرق نمی‌کند هرچی باشدلطفامراکمک کنیداین شماره تماس من است0**** 
13:09
1401/12/22
خدا لعنت کنه علی محمدمهرگان مرغزاری پدرسگ بی ناموس سرماهم کلاه گزاشت الهی خیرنبینه
04:13
1 پاسخ
3 تایید
بازرگانی MVT
مدیر تولید
بازرگانی MVT جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. مدیر تولید مدیر تولید جنسیت: خانم نوع قرارداد: تمام وقت مدیر تولید مواد غذایی تعداد : 1 نفر مدرک ...
1402/01/31
نگارفتوحی
سلام  خسته نباشید دنبال  کارهای بسته بندی درمنزل  هستم ساکن اردبیل ممنون میشم  راهنمایی کنید
08:07
1402/03/12
سلام. به. کار در منزل احتیاج دارم .
13:24
1402/04/03
محمد صمدی
مرضیه مومنی
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون اطلاع بدین مومنی هستم شهرکرد 09130605212
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:25
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
کارشناس کنترل کیفیت | Quality Control Associate
آیا ترکیبی از دانش qc و درک یک محیط تنظیم شده با gmp را دارید؟ آیا می خواهید به بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به دیابت و سایر بیماری های مزمن کمک کنید؟ اگر چنین است، لطفاً ادامه دهید. در novo nordisk ...
1402/04/06
نازنین مهدی نژاد
سلام نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن چابهار 
ممنون میشم کار معرفی کنید بهم
08:12
محمد صمدی
زهرا قادری
سلام من به کار بسته بندی را در منزل احتیاج دارم تا کار بسته بندی را خیلی دنبالش هستم و جادارم با من تماس بگیرید ممنون میشم با تشکر فراوان
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:31
محمد صمدی
ابراهیم قلی نژاد
سلام سمیرا صمدی هستم به‌کار بسته‌بندی در منزل نیازدارم اگر سراغ دارید لطفاتماس بگیرید۰۹۱۰۸۶۱۴۳۲۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:33
1 تایید
اپراتور انبار | Warehouse Operator
novo nordisk در سطح جهانی به عنوان بهترین مکان برای کار شناخته شده است و برای دو سال متوالی در سال های 2022 و 2023 در صدر رتبه ها قرار گرفته است. این زمان هیجان انگیزی است برای پیوستن به novo Nordisk ...
محمد صمدی
سلام.ببحشید من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.اگه امکانش هست تماس بگیرید. 09940653180
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:43
محمد صمدی
سلیمانی. سلام.من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.اگه امکانش هست تماس بگیرید ممنون 09940653180
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:56
1402/04/13
محمد صمدی
سلام.من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.ممنون
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:28
بازاریاب حضوری (مواد غذایی)
شرکت فرتاک نماینده انحصاری کالاهای برند و شناخته شده و فعال در فروشگاه ها مانند سوهان خودکار، گز خودکار، شیرینیجات شکرریز، نبات پایتخت، نبات آبرخ، خشکبار بسته بندی و خرما ایوان جهت تکمیل کادر فروش حضو...
محمد صمدی
زهرا قادری
سلام من به کار بسته بندی علاقه دارم و همین طور به این کار نیاز دارم ممنون میشم بامن تماس بگیرین اگه سراغ داشتیم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:30
1402/04/15
محمد صمدی
فاطمه سلیمانی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل 09906257434
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:43
1402/04/19
محمد صمدی
پارمیس گودرزی
سلام من کار در منزل احتیاج دارم ممنون میشم باهام تماس بگیرید اگه واقعا امکانش هست دریغ نکنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:50
پذیرش شرکت مواد غذایی
با سلام و احترام لطفا بخوانید شرکت مواد غذایی سوین برای تکمیل کادر خود در قسمت های مختلف شرکت با شرایط زیر پذیرش دارد فقط اقایان مجرد محدوده سن از 20تا 27سال عدم اعتیاد و سوء پیشینه داشتن کارت پا...
محمد صمدی
محدثه عمادی
سلام کاردرمنزل نیازدارم اگه سراغ دارین اطلاع بدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:51
1402/06/20
زهراگلدسته
خدا لعنت کنه علی محمدمهرگان مرغزاری پدرسگ بی ناموس سرماهم کلاه گزاشت الهی خیرنبینه
واییی منم توی سایتش پول واریز کردم گفت کارخونه داره کارای بسته بندی دیجی کالا انجام میده حتی سایت دیجی کا لا بود
07:09
2 تایید
1402/06/23
کاشانیفر
سلام من به  کار درمنزل بسته بندی  نیازی دارم لطف تماس بگیرید
08:22
1 پاسخ
طلوع شیرین پرنیان
مهندس صنایع غذایی
استخدام طلوع شیرین پرنیان طلوع شیرین پرنیان در استان چهارمحال و بختیاری، شهر شهرکرد جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان چهارمحال و بختیاری استخدام می‌نماید مهندس صنایع غذایی جنسیت: خانم، آ...
1402/06/24
محمد صمدی
کاشانیفر
سلام من به کار درمنزل بسته بندی نیازی دارم لطف تماس بگیرید
0**** 
20:45
1402/06/27
پروین فرهادی
سلامم منم یه  خانم کرمانشاهی هستم به این کارنیازدارم سپاس گذارم
17:06
1402/09/11
فریبا امامی
سمیه سعدیان
دقیقا خدا ازشون نگذره با من هم همین کار رو کردن فقط با این فرق که پول را به حساب هایده ده خیری واریز کردم می گفتن هر چند نفر یه سر گروه دارن 
18:21
دنون | Danone
مدیر تضمین کیفیت | Quality Assurance Junior Manager
در مورد شغل: این نقش مسئول این موارد خواهد بود: مدیر تضمین کیفیت مسئول اطمینان از اجرای الزامات کیفیت و ایمنی مواد غذایی danone و اصول fssc22000 است. علاوه بر این، فعالیت های نظارتی (ذینفعان کیفیت)، ت...
1402/09/19
سلام من به کاربسته بندی یاهرکاردیگه درخانه نیاز دارم لطفا بامن تماس بگیرید،0**** 
21:20
1402/09/25
سلام کاردرمنزل خودم مانند بسته بندی 
18:27
1402/10/17
من تو
سلام م هم به امید کار برای این کلاهبردار های خدا نشناس با نام علی محمد مهرگان مرغذاری مبلغ 368 هزار واریز کردم خداازشون نگزره
17:35
نستله ایران | Nestle Iran
برنامه‌ریز تعمیرات و نگهداری | Maintenance Planner
موقعیت شغلی موقعیت: برنامه ریز تعمیرات بخش: مهندسی موقعیت: قزوین، ایران گزارش به: مهندس کارخانه معرفی موقعیت برنامه ریز نگهداری مسئول است برای رهبری، مدیریت و بهبود فرآیند برنامه ریزی تعمیر و نگهداری ...
1402/10/18
سید حسین هاشمی
سلام و خسته نباشید من سمیه مزرعاوی هستم از اهواز ب کار در منزل شدیدا احتیاج دارم ممنون میشم تماس بگیرید 
یا علی
16:09
1402/10/19
سلام من دو روز پیش به اسم این آقا 488تومان یه خانم تو ایتا اسم این و داد واریز کردم  حال چی میشه
11:01
شهین اسلامپور
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم اگه سراغ دارین اطلاع دهید
12:46
تکنسین بسته‌بندی مونتاژ | Assembly Packaging Technician
novo nordisk در سطح جهانی به عنوان بهترین مکان برای کار شناخته شده است و برای دو سال متوالی در سال های 2022 و 2023 در صدر رتبه ها قرار گرفته است. این زمان هیجان انگیزی است برای پیوستن به novo Nordisk ...
1402/10/20
زهرا
قاسمی
سلام منم آگهی ایشون را دیدم و به امید کار در خانه مبلغ ۳۶۸ هزار ب حسابشون ریختم .برید بانک و بگید اشتباه ب حساب این آقا پول ریختم .شاید شماره شونا بانک بده .
سلام  منم همینطور  برام پیش آمده بانک که شماره نمیده نمیدونم  چکار کنم حرومشون باشه
11:57
1402/10/22
سلام من هستم کار در منزل منبع آب 
15:14
1402/10/30
پول کفن عزیزش بشه ایشالا منم گول زده حرومزاده
18:12
نیاز به گرافیست جهت طراحی بسته بندی موادغذایی
طراح مسلط جهت طراحی لیبل های مواد غذایی برای واحد بسته بندی جدیدالتاسیس بصورت دور کاری و یا حضوری دعوت به همکاری میشود علاقمندان رزومه و نمونه کار های خود را ز طریق واتساپ به شماره *********** ارسال ن...
1402/11/01
ناهید صالحی
سلام من پولو زم ولی.جوابم ندادن
11:35
1402/11/03
زهراسیابک ازگلستان گرگان سلام من هم 368هزارتومن پول قرض کردم وبه حساب همین محمدمهرگان واریزکردم چراجواب نمیدن بخدااون پول خوردن نداره روزی که پیداش کنم نمیگذرم ازش 
15:53
سلام به مبلغ 368هزار تومن به حساب علی محمدمهرگان مرغزاری وازیر کردم الان تکلیفم چیه چکار کنم 
16:03
کارشناس بازرگانی - خانم
شرایط احراز: ترجیحا یک سال سابقه کار دارای مهارت کافی در اکسل دارای توانایی حل مسئله و نتیجه گرا دارای مهارت های محاسباتی، توانمندی و دقت در انجام محاسبات هزینه تمام شده دارای مهارت های مذاکره ترجیحا ...
1402/11/05
منم متاسفانه 368 تومن ت کارت این مرتیکه مهرگان ریختم دیگه هم جواب ندادن به شوهرم نگفتم 368 تومن ریختم امیدوارم نخوری کاش میشد ازش شکایت کرد😣
15:33
اهای علی محمد مهرگان مرغزاری ای بر پدرو مادرت لعنت ک تورو اینجوری تربیت کردن این پولا خوردن نداره الهی حرامت باشه ت گلوت گیر کنه خفه بشی جاکش
15:41
1402/11/07
معصومه مولایی
سلام خسته نباشین من کار در منزل احتیاج دارم لطفا زنگ بزنید بهمون
05:41
استخدام شرکت مواد غذایی
با سلام و احترام لطفا بخوانید شرکت مواد غذایی سوین برای تکمیل کادر خود در قسمت های مختلف شرکت با شرایط زیر پذیرش دارد فقط اقایان مجرد محدوده سن از 20تا 27سال عدم اعتیاد و سوء پیشینه داشتن کارت پا...
1402/11/15
سلام کار در منزل 
14:29
1402/12/15
منصوره صاحبی
سلام عزیزان وقت بخیر  اگر کار بسته بندی در منزل سراغ داشتین من انجام میدم لطفا تماس بگیرید پاسخگو هستم 
09:46
1403/01/22
یاسر
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم هرکاری باشه مهم نیست انجام میدم ممنونم اگه تماس بگیرید
15:06
راه انداز کارخانه
به یک نفر متخصص ماشین آلات مواد غذایی نیازمندیم راه انداز کارخانه مواد غذایی از قبیل : عرقیجات گیاهی روغن گیری بسته بندی محصولات سوپر مارکتی تولید قهوه و نسکافه و سایر محصولات بهترین فرصت شغلی ...
1403/01/25
عاطفه خلیلی
سلام.من ب کار بسته بندی در منزل نیازمند کار هستم.ممنون میشم اگر کاری بود منو مطلع کنید.کرج هستم
10:45
پروانه باله مقدس
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اگر سراغ دارید ممنون میشم بهم خبر بدید
20:35
1403/01/26
ندا نایبی
سلام
اکثر این آگهی ها کلاهبرداری هستن، من تا حالا کلی هزینه کردم برای کار ولی بعد از واریز، بلاکم کردن و اکانتشون رو پاک کردن
توروخدا مواظب باشید
من هم احتیاج به کار توی خونه دارم ولی متاسفانه فعلا کلی ضرر کردم
15:19
1 تایید
مدیریت
به یک نفر متخصص ماشین آلات مواد غذایی نیازمندیم راه انداز کارخانه مواد غذایی از قبیل : عرقیجات گیاهی روغن گیری بسته بندی محصولات سوپر مارکتی تولید قهوه و نسکافه و سایر محصولات بهترین فرصت شغلی ...
1403/02/11
لیلا نوروزیان
سلام من به بسته بندی هرموادی باشه درمنزل احتیاج دارم،،خودم شوهرم،،،شیراز ،هستم تراخدا خیلی احتیاج دارم خداخیرتون بده0**** 
20:54
1403/02/18
Nahid Karbllaii
سلام من کار در منزل بسته بندی هرچی باشه انجام میدم 
موقعیت سیستان و بلوچستان شهرچابهار
13:06
پری توکلی
سلام وقت بخیرکار درمنزل نیاز دارم اگه بود اطلاع بدیدلطفا🙏
14:44
ظرفیت محدود
گروه بسته بندی و تولید مواد غذایی جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان متعهد استخدام می‌نماید.(نیروی آقا) عیدی،پاداش،سنوات،افزایش حقوق۹ماهه، کارت افق کوروش دارای خوابگاه وسه‌وعده غذایی مرخصی ۳الی۴روز درماه...
1403/02/19
افسانه قوی چنگ
سلام من به کاربسته بندی درمنزل نیاز مبرم دارم خواهش میکنم اگر داشتین اطلاع دهین
12:22
1403/08/29
منم 289هزارتومان به حساب علیمحدمهرگان مرعزاری واریزکردم برای کاردرمنزل که توبرنامه دیوارزده بودن الان 5روزقراربودتماس بگیرن ولی خبری نیست خودم زنگ زدم کلاشماره درشبکه وجود نداره متاسفانه خدالعنتشون کنه ان شاالله که نمی خورنشون
10:31
1403/09/09
نیما بختیاری
سلام و خسته نباشید به همگی من مغازه دارم همینطور نیروی کار هم میتونم اوکی کنم هر کاری که نیاز به همچین شرایطی داره البته با حقوق مناسب من در خدمتم پاکدشت هستم اینم شماره تماسم 0**** 
10:40
استخدام نیروی فنی آقا (برق صنعتی )
یک شرکت تولیدی مواد غذایی در گلسار واقع در جاده قدیم کمالشهر به هشتگرد به یک نفر نیروی آقا فنی تسلط کامل به برق صنعتی - آشنایی به خطوط تولید و بسته بندی محصولات غذایی با حقوق و مزایا عالی دعوت به همک...
1403/09/12
خدیجه سالمی
سلام کار بسته بندی در منزل نیازم دارم 
23:06
1403/09/13
فاطمه جهانگرد
سلام واقعا به کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم اگه موردی بود خواهش میکنم تماس بگیرید 
05:58
1403/09/27
شراره پژوهنده
منممبلغ 125000تومان به حساب شخصی به نام میلاد درویش در خرم آباد برای بسته بندی بالشت فرستادم ولی هنوز هیچ خبری نیست هرچی تماس میگیریم گوشیشو خاموش کرده خدا ازش نگذره
16:54
کارخانه معتبر تا ۴ نفر استخدام میکند
کارخانه معتبر صنایع غذایی جهت کار در سالن تولید استخدام میکند. بدلیل اختلال در خطوط تلفن پیامک بفرستید شرایط: آقا و خانم محیط کار: امن٬ تمیز و شیک نوع کار: ورود و خروج مواد اولیه به دستگاه - بسته بندی...
1403/09/28
آیدانای پروانه
سلام من به کار بسته بندی در خانه خودم نیازمندم نمیتونم بیرون کار کنم دوتا بچه  دارم
00:52
آیدانای پروانه
لطفا کمکم کنین شوهرم دستش شکسته نمیتونه کار کنه اگه میشد یه کار بسته بندی جور کنم دیگه شوهرم هم لازم نیست بره بیرون کار کنه باهم تو خونه کار میکنیم
00:58
1403/10/08
زهرا غفاری
سلام من ب کار در منزل احتیاج دارم لطفا با من تماس بگیرید اگه کار بود
17:42
نیرو خانم یا آقا برا قطعه بندی و بسته بندی مرغ
سلام ۳ نیروی کارکرد ساده خانم یا اقا از ۲۰ سال تا ۴۵ سال سرویس رفت و برگشت دارد صبحانه و ناهار با کارگر است در روز ۱/۵ ساعت استراحت صبحانه و ناهار ۷/۵ ساعت کار ۷صبح تا ۴ عصر روزانه ۱ ساعت اضافه کار...
1403/10/12
زری حیدری
سلام من درخواست کار در منزل رادارم اگه سراغ دارید تماس بگیرید هم مدرک لیسانس دارم وهم خانه دار هستم و جوان 
05:17
پنج‌شنبه 20 دی 1403، ساعت 07:26