مزایا و معایب شغل بسته بندی مواد غذایی
سلام من به کاربسته بندی درمنزل احتیاج دارم واقعاممنون میشم اگه بودباهام تماس بگیرید
سلام من ب کار بسته بندی در خانه احتیاج دارم لطفا تماس بگیرین اگه سراغ داشتین
سلام من به کار بسته بندی هرچیزی که باشه فرقی نداره نیاز دارم لطفا اگه امکانش هست تماس بگیرید کار منزل گلستانی هستم 0****
سلام من واقعا کار در منزل احتیاج دارم واقعا ممنون میشم باهم تماس بگیرید
سلام وقت بخیر من دنبال یه کار بسته بندی در منزل هستم اگه سراغ دارین لطفا تماس بگیرین
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم واقعا اگه سراغ دارین تماس بگیرین شهر بم هستم ممنون 0****
سلام من کار در منزل احتیاج دارم ممنون میشم باهام تماس بگیرید اگه واقعا امکانش هست دریغ نکنید
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم.0****
سلام من به کاردرمنزل خیلی نیازدارم،اگرکاری بودحتماتماس بگیریدممنونم0****
سلام من کاربسته بندی درمنزل نیازدارم درشهرمراغه واقعن اگه سراغ دارین تماس بگیرین هرکاری باشه انجام میدم ممنون 0****
سلام من به کاربسته بندی درخانه احتیاج دارم لطفا اگه سراغ داشتین بهم اطلاع بدین 0**** مهبدنیا
سلام کاردرمنزل نیازدارم اگه سراغ دارین اطلاع بدین
سلام من به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم لطفا اگه سراغ دارید بهم پیام بدید
سلام خسته نباشید. من خیلی شرایطم سخته احتیاج به یک کار در منزل دارم رشیدی هستم
شهر خرم آباد زندگی میکنم به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم شرایطم سخته
سلام من به کار بسته بندی نیاز دارم خرم آباد هستم
سلام خیلی دست بالم خالیه بچه دارم دنبال کار در منزل هستم
سلام نیازمند کار درمنزل هستم کاربسته بندی هرچیزی که باشه استان فارس شیرازباشه سراغ دارید شمارشون بگذارید
سلیمانی. سلام.من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.اگه امکانش هست تماس بگیرید ممنون 0****
سلام.من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.ممنون
سلام.ببحشید من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.اگه امکانش هست تماس بگیرید. 0****
'س من کاردرمنزل احتياج دارم حبوبات شکلات بسته بندي قارچ يالباس هرچي باشه واقعان احتياج دارم بهم اطلاع بدين شهرهمدان
سلام من به کار بسته بندی علاقه دارم و همین طور به این کار نیاز دارم ممنون میشم بامن تماس بگیرین اگه سراغ داشتیم
سلام من به کار بسته بندی را در منزل احتیاج دارم تا کار بسته بندی را خیلی دنبالش هستم و جادارم با من تماس بگیرید ممنون میشم با تشکر فراوان
سلام خسته نباشید من به دونبال کاردرمنزل هستم کاربسته بندی میخام لطفاراهننمایی میکنیدمنوممنون میشم.من ساکن رشت هستم؟؟
سلام من به کار بسته بندی مواد غذایی یا بهداشتی درمنزل نیازمندم اگه سراغ دارید اطلاع دهید ممنون
سلام به کاربسته بندی هرچی که باشه نیازمندم درمنزل اگربیرون هم باشه سرویس داشته باشن مشکلی ندارم کرمان هستم 0****
سلام من به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم مادردوفرزندهستم ومنبع درامدی ندارم لطفابامن تماس بگیریداگردربیمارستان شهرکردنیرودربخش اشپزخانه بخوان هم هستم 0****
سلام کار بسته بندی در منزل می خواهم بچه دارم نمی تونم بیر از خانه 0****
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم .ممنون میشم اطلاع بدین .قائمشهر.0****
سلام ....کاربسته بندی درمنزل ...هرچیزی که نیازبه بسته بندی داشته بباشه...مهدی هستم ازجهرم 0****
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون اطلاع بدین مومنی هستم شهرکرد 0****
سلام کار در منزل احتیاج دارم ابهر هستم 0****
سلام خسته نباشی یه هفته پیش واسه بسته بندی حبوبات خشکبار ثبتنام کردم وپول از من گرفتن که بهم بدن وقرار بود شنبه واسم بار بیارن اما نیاوردن وجواب اس نمیدن ونه تماس به این آدما میگن کلاهبرداری گول حرفاشون نخورید همین که تو حسابشون واریز کردن جواب ندادن اسم این پدر سگ علی محمد مهرگان مرغزاری
سلام من خانم سی پنج سال ب کار درمنزل احتیاج دارم با تشکر
سلام من هم به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم من ساکن مراغه هستم
سلام کار در منزل احتیاج دارم بسته بندی اهل مراغه هستم
سلام ب سته بندی چی هست0****
سلام .من ب کار درمنزل احتیاج دارم دوتا فرزند دارم واقعا شرایط سختی دارم خواهش میکنم ..........ه
سلام .من به کار بسته بندی در خانه بشدت احتیاج دارم اگه بود لطفا خبر بدید
0****
سلام جویای کار بسته بندی در منزل 0****
سلام وقت بخیر، علاقه مندان به شغل های داخل منزل، موسسه دانش بنیان استخدام مکنه، کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون آذربایجان شرقی تبریز
سلام من ب کار در منزل احتیاج دارم کار بسته بندی
سلام من به کاردرمنزل احتیاج دارم کار بسته بندی هرچی باشه میخوام نیاز دارم خیلی واجبه هست
سلام منم آگهی ایشون را دیدم و به امید کار در خانه مبلغ 368 هزار ب حسابشون ریختم .برید بانک و بگید اشتباه ب حساب این آقا پول ریختم .شاید شماره شونا بانک بده .
سلام من هم برای بسته بندی حبوبات در منزل پول واریز کردم قرار بود 24 ساعته برام کار بیاره که نیاور ودیگه هم جواب تلفنشو نداد آگهی ای هم کلاهبرداری بود به حساب ی نامردی بنام آرمین خسرو آبادی بود ..از جویندگان کار در منزل می خوام خواهش کنم اصلا به هیچ عنوان پولی برای این نامردا واریز نکنند
سلام سمیرا صمدی هستم بهکار بستهبندی در منزل نیازدارم اگر سراغ دارید لطفاتماس بگیرید0****
سلام خسته نباشید من ب کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم مشکل مالی دارم خواهش میکنم اگر کسی سراغ داره تماس بگیره شهر چابهارممنون
سلام دست شمادردنکنداگربه واقعت مراکمک کنید.من خیلی ضرورت دارم یک کاربسته بندی درمنزل انجام بدم فرق نمیکند هرچی باشدلطفامراکمک کنیداین شماره تماس من است0****
خدا لعنت کنه علی محمدمهرگان مرغزاری پدرسگ بی ناموس سرماهم کلاه گزاشت الهی خیرنبینه
سلام خسته نباشید دنبال کارهای بسته بندی درمنزل هستم ساکن اردبیل ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. به. کار در منزل احتیاج دارم .
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن چابهار ممنون میشم کار معرفی کنید بهم
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
واییی منم توی سایتش پول واریز کردم گفت کارخونه داره کارای بسته بندی دیجی کالا انجام میده حتی سایت دیجی کا لا بود
سلام من به کار درمنزل بسته بندی نیازی دارم لطف تماس بگیرید
0****
سلامم منم یه خانم کرمانشاهی هستم به این کارنیازدارم سپاس گذارم
دقیقا خدا ازشون نگذره با من هم همین کار رو کردن فقط با این فرق که پول را به حساب هایده ده خیری واریز کردم می گفتن هر چند نفر یه سر گروه دارن
سلام من به کاربسته بندی یاهرکاردیگه درخانه نیاز دارم لطفا بامن تماس بگیرید،0****
سلام کاردرمنزل خودم مانند بسته بندی
سلام م هم به امید کار برای این کلاهبردار های خدا نشناس با نام علی محمد مهرگان مرغذاری مبلغ 368 هزار واریز کردم خداازشون نگزره
سلام و خسته نباشید من سمیه مزرعاوی هستم از اهواز ب کار در منزل شدیدا احتیاج دارم ممنون میشم تماس بگیرید یا علی
سلام من دو روز پیش به اسم این آقا 488تومان یه خانم تو ایتا اسم این و داد واریز کردم حال چی میشه
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم اگه سراغ دارین اطلاع دهید
سلام منم همینطور برام پیش آمده بانک که شماره نمیده نمیدونم چکار کنم حرومشون باشه
سلام من هستم کار در منزل منبع آب
پول کفن عزیزش بشه ایشالا منم گول زده حرومزاده
سلام من پولو زم ولی.جوابم ندادن
زهراسیابک ازگلستان گرگان سلام من هم 368هزارتومن پول قرض کردم وبه حساب همین محمدمهرگان واریزکردم چراجواب نمیدن بخدااون پول خوردن نداره روزی که پیداش کنم نمیگذرم ازش
سلام به مبلغ 368هزار تومن به حساب علی محمدمهرگان مرغزاری وازیر کردم الان تکلیفم چیه چکار کنم
منم متاسفانه 368 تومن ت کارت این مرتیکه مهرگان ریختم دیگه هم جواب ندادن به شوهرم نگفتم 368 تومن ریختم امیدوارم نخوری کاش میشد ازش شکایت کرد😣
اهای علی محمد مهرگان مرغزاری ای بر پدرو مادرت لعنت ک تورو اینجوری تربیت کردن این پولا خوردن نداره الهی حرامت باشه ت گلوت گیر کنه خفه بشی جاکش
سلام خسته نباشین من کار در منزل احتیاج دارم لطفا زنگ بزنید بهمون
سلام کار در منزل
سلام عزیزان وقت بخیر اگر کار بسته بندی در منزل سراغ داشتین من انجام میدم لطفا تماس بگیرید پاسخگو هستم
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم هرکاری باشه مهم نیست انجام میدم ممنونم اگه تماس بگیرید
سلام.من ب کار بسته بندی در منزل نیازمند کار هستم.ممنون میشم اگر کاری بود منو مطلع کنید.کرج هستم
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اگر سراغ دارید ممنون میشم بهم خبر بدید
سلام اکثر این آگهی ها کلاهبرداری هستن، من تا حالا کلی هزینه کردم برای کار ولی بعد از واریز، بلاکم کردن و اکانتشون رو پاک کردن توروخدا مواظب باشید من هم احتیاج به کار توی خونه دارم ولی متاسفانه فعلا کلی ضرر کردم
سلام من به بسته بندی هرموادی باشه درمنزل احتیاج دارم،،خودم شوهرم،،،شیراز ،هستم تراخدا خیلی احتیاج دارم خداخیرتون بده0****
سلام من کار در منزل بسته بندی هرچی باشه انجام میدم موقعیت سیستان و بلوچستان شهرچابهار
سلام وقت بخیرکار درمنزل نیاز دارم اگه بود اطلاع بدیدلطفا🙏
سلام من به کاربسته بندی درمنزل نیاز مبرم دارم خواهش میکنم اگر داشتین اطلاع دهین
منم 289هزارتومان به حساب علیمحدمهرگان مرعزاری واریزکردم برای کاردرمنزل که توبرنامه دیوارزده بودن الان 5روزقراربودتماس بگیرن ولی خبری نیست خودم زنگ زدم کلاشماره درشبکه وجود نداره متاسفانه خدالعنتشون کنه ان شاالله که نمی خورنشون
سلام و خسته نباشید به همگی من مغازه دارم همینطور نیروی کار هم میتونم اوکی کنم هر کاری که نیاز به همچین شرایطی داره البته با حقوق مناسب من در خدمتم پاکدشت هستم اینم شماره تماسم 0****
سلام کار بسته بندی در منزل نیازم دارم
سلام واقعا به کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم اگه موردی بود خواهش میکنم تماس بگیرید