دنبال کن

مزایا و معایب شغل بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی مواد غذایی

1401/01/26
سحرشیخ ویسی
سلام من به کاربسته بندی درمنزل احتیاج دارم واقعاممنون میشم اگه بودباهام تماس بگیرید
09:55
1 پاسخ
4 تایید
مسئول فنی مواد غذایی
باسلام شرکت صنایع غذایی فعال در زمینه تولید و بسته بندی مواد غذایی در جزیره کیش در نظر دارد یک نفر همکار برای واحد مسئول فنی مواد غذایی استخدام نماید، بنابراین از واجدین شرایط خواهشمند است رزومه خود ر...
1401/02/01
سلام من ب کار بسته بندی در خانه احتیاج دارم لطفا تماس بگیرین اگه سراغ داشتین 
09:42
2 پاسخ
1 تایید
1401/02/15
سمیرا اذریان
سلام من به کار بسته بندی هرچیزی که باشه فرقی نداره 
نیاز دارم لطفا اگه امکانش هست تماس بگیرید کار منزل 
گلستانی هستم 0**** 
00:58
زهرا کوت آبادی
سلام من واقعا کار در منزل احتیاج دارم واقعا ممنون میشم باهم تماس بگیرید 
18:18
استخدام کارگر ساده و راننده و حراست با جای خواب
کارخانه تولید و بسته بندی انواع پاستیل وپودر ژله و.... نیازمند تعدادی نیرو ساده/راننده/حراست آقا با شرایط زیر میباشد ❗پذیرش فقط آقایان متولد60 تا 87 برای 60تا65پایان خدمت الزامی ❗استخدام از لحظه ورود...
1401/02/17
مریم امیری
سلام وقت بخیر من دنبال یه کار بسته بندی در منزل هستم اگه سراغ دارین لطفا تماس بگیرین
09:26
1 تایید
1401/02/18
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم واقعا اگه سراغ دارین تماس بگیرین شهر بم هستم ممنون 0**** 
08:35
1 تایید
پارمیس گودرزی
سلام من کار در منزل احتیاج دارم ممنون میشم باهام تماس بگیرید اگه واقعا امکانش هست دریغ نکنید 
08:44
1 پاسخ
1 تایید
دعوت به همکاری – طراح لوگو و بسته‌بندی مواد غذایی
به یک طراح خلاق و حرفه‌ای در زمینه طراحی لوگو و بسته‌بندی محصولات غذایی نیازمندیم. اگر به طراحی هویت بصری، شناخت بازار مواد غذایی و خلق طرح‌های جذاب و فروش‌محور علاقه‌مند هستید، خوشحال می‌شویم نمونه‌...
1401/02/25
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم.0**** 
09:03
2 تایید
سلام من به کاردرمنزل خیلی نیازدارم،اگرکاری بودحتماتماس بگیریدممنونم0**** 
10:04
1 تایید
سلام من کاربسته بندی درمنزل نیازدارم درشهرمراغه واقعن اگه سراغ دارین تماس بگیرین هرکاری باشه انجام میدم ممنون 0**** 
12:39
طراح لوگو و بسته بندی محصولات غذایی
به یک طراح خلاق و حرفه‌ای در زمینه طراحی لوگو و بسته‌بندی محصولات غذایی نیازمندیم. اگر به طراحی هویت بصری، شناخت بازار مواد غذایی و خلق طرح‌های جذاب و فروش‌محور علاقه‌مند هستید، خوشحال می‌شویم نمونه‌...
1401/02/26
سلام من به کاربسته بندی درخانه احتیاج دارم لطفا اگه سراغ داشتین بهم اطلاع بدین
0**** مهبدنیا
20:07
1401/02/28
محدثه عمادی
سلام کاردرمنزل نیازدارم اگه سراغ دارین اطلاع بدین
19:01
1 پاسخ
1401/02/30
سلام من به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم لطفا اگه سراغ دارید بهم پیام بدید
21:38
1 تایید
فراناب افزار آریا | Faranab Afzar Aria
مدیر بازرگانی | General Export Manager
درباره ما ما یک شرکت بازرگانی عمومی آینده نگر و پویا هستیم که به معرفی محصولات ممتاز ایرانی به بازارهای جهانی اختصاص دارد. مجموعه متنوع ما شکاف بین کشاورزی و ساخت و ساز را پر می کند، متخصص در مواد غذا...
1401/02/31
الهه میرزاییان
سلام خسته نباشید. من خیلی شرایطم سخته احتیاج به یک کار در منزل دارم رشیدی هستم
17:34
الهه میرزاییان
شهر خرم آباد زندگی میکنم به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم شرایطم سخته
17:35
1 پاسخ
1401/03/02
ندا کیانی
سلام من به کار بسته بندی نیاز دارم خرم آباد هستم
20:26
کارگر ساده روز مزد
کار در کارگاه بسته بندی مواد غذایی ساعات کاری از ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر تسویه روزانه هر روز صبحانه .سرویس از راه آهن دایر است حقوق ۵۵۰ هزار تومان از دوستان متعهد به کار دعوت به تکمیل فرم مینماییم...
1401/03/03
سلام خیلی دست بالم خالیه بچه دارم دنبال کار در منزل هستم
11:33
1401/03/08
مینا عسکری
سلام  نیازمند کار درمنزل هستم کاربسته بندی هرچیزی که باشه  استان فارس شیرازباشه سراغ دارید شمارشون بگذارید
11:06
1401/03/30
سلیمانی.
سلام.من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.اگه امکانش هست تماس بگیرید ممنون
0**** 
07:44
1 پاسخ
1 تایید
خانم جهت بسته بندی فقط دانش و نوکان
با سلام به 1 نفر خانم جهت بسته بندی مواد غذایی در محیط کامل خانم در شهرک صنعتی فرامان تایم کار 7 صبح الی 1 تا 2 سرویس رفت و برگشت رایگان فقط در محدوده نوکان و دانش حقوق 8 تمام توضیحات کامل هست لطفا اگ...
سلام.من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.ممنون
1 پاسخ
1 تایید
سلام.ببحشید من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.اگه امکانش هست تماس بگیرید.
0**** 
07:45
1 پاسخ
شيرين سخاوتي
'س من کاردرمنزل احتياج دارم حبوبات شکلات بسته بندي قارچ يالباس هرچي باشه واقعان احتياج دارم بهم اطلاع بدين شهرهمدان
08:00
فروشگاه مواد غذایی مرزداران
✅شرح وظایف: *جمع آوری سفارش *بسته بندی *اسکن سفارشات *چیدمان ✅محل کار: شعبه مرزداران (مترو مرزداران) ✅شرایط سنی: 18 سال تا 44 سال (عزیزان 44 سال به بالا برای سمت پارکبان استخدام میشوند) ✅جنسیت: فقط ...
1401/03/31
زهرا قادری
سلام من به کار بسته بندی علاقه دارم و همین طور به این کار نیاز دارم  ممنون میشم بامن تماس بگیرین اگه سراغ داشتیم
13:59
1 پاسخ
زهرا قادری
سلام من به کار بسته بندی را در منزل احتیاج دارم تا کار بسته بندی را خیلی دنبالش هستم و جادارم با من تماس بگیرید ممنون  میشم  با تشکر فراوان 
14:19
1 پاسخ
1401/04/13
سلام خسته نباشید من به دونبال کاردرمنزل هستم کاربسته بندی میخام لطفاراهننمایی میکنیدمنوممنون میشم.من ساکن رشت هستم؟؟
06:59
استخدام بازاریاب آجیل حداقل ۵۰ میلیون
با سلام شرکت آجیل و خشکبار طعمی نو تولید کننده انواع آجیل و خشکبار بسته بندی جهت تکمیل کادر فروش خود به تعدادی بازاریاب صادق، مجرب و کاری آقا نیازمند است حقوق ثابت طبق وزارت کار بدون قید و شرط + عیدی...
سلام من به کار بسته بندی مواد غذایی یا بهداشتی درمنزل نیازمندم اگه سراغ دارید اطلاع دهید ممنون 
11:36
1401/04/14
سلام به کاربسته بندی هرچی که باشه نیازمندم درمنزل اگربیرون هم باشه سرویس داشته باشن مشکلی ندارم کرمان هستم 
0**** 
07:20
1401/04/23
سلام  من به  کاربسته بندی درمنزل نیازدارم  مادردوفرزندهستم ومنبع  درامدی ندارم لطفابامن تماس بگیریداگردربیمارستان شهرکردنیرودربخش اشپزخانه بخوان هم هستم 0**** 
07:57
نیروی خانم جهت کارگاه بسته بندی مواد غذایی
باسلام استخدام نیروی خانم برای کارگاه بسته بندی مواد غذایی ساعت کاری 8 تا 16 اضافه کاری تا ساعت 20 جمعه ها اضافه کاری
1401/05/03
سلام کار بسته بندی در منزل می خواهم بچه دارم نمی تونم بیر از خانه 0**** 
19:01
1 تایید
1401/05/20
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم .ممنون میشم اطلاع بدین .قائمشهر.0**** 
13:09
1401/06/06
مهدی مانیانی
سلام ....کاربسته  بندی درمنزل ...هرچیزی که نیازبه بسته بندی داشته بباشه...مهدی هستم ازجهرم 0**** 
13:15
نیروی ساده/راننده/حراست با جای خواب درکارخانه
کارخانه تولید و بسته بندی انواع کیک و کلوچه و بیسکوییت و.... نیازمند تعدادی نیرو ساده/راننده/حراست آقا با شرایط زیر میباشد ❗پذیرش فقط آقایان متولد60 تا 87 برای 60تا65پایان خدمت الزامی ❗استخدام از لحظ...
1401/06/17
مرضیه مومنی
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون اطلاع بدین مومنی هستم شهرکرد 0**** 
09:24
1 پاسخ
1401/06/30
سلام کار در منزل احتیاج دارم ابهر هستم 0**** 
08:00
1401/07/23
سمیه سعدیان
سلام خسته‌ نباشی یه هفته پیش واسه بسته‌ بندی حبوبات خشکبار ثبت‌نام کردم وپول از من گرفتن که بهم بدن وقرار بود شنبه واسم بار بیارن اما نیاوردن وجواب اس نمیدن ونه تماس به این آدما میگن کلاهبرداری گول حرفاشون نخورید همین که تو حسابشون واریز کردن جواب ندادن اسم این پدر سگ علی محمد مهرگان مرغزاری
11:07
2 پاسخ
7 تایید
جذب وزیتور های شاغل و غیر شاغل در حوزه مواد غذایی
جذب ویزیتورهای شاغل و غیر شاغل اقا و خانم شرکت تولید و پخش سبزیجات خشک با برند معتبر با کیفیت و بسته بندی جدید صادراتی که در بازار مورد استقبال زیاد به سبب کیفیت محصول و کیفیت بسته بندی قرار گرفته جه...
حمیده رحمانی
سلام من خانم سی پنج سال ب کار درمنزل احتیاج دارم با تشکر
20:10
1 تایید
1401/07/25
زهرا بخشی
سلام من هم به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم من ساکن مراغه هستم

00:55
1401/07/29
ربابه
سلام کار در منزل احتیاج دارم بسته بندی
اهل مراغه هستم 
09:32
شرکت تولید مواد غذایی
شرکت مواد غذایی آماده پذیرش و استخدامی در بخش های مختلف از جمله قسمت اداری کار با دستگاه های تولید ، خدمات ، بسته بندی ، انبار و اپراتور و... شرایط مدرک تحصیلی دیپلم لیسانس و فوق لیسانس فقط آقا مجر...
سیده سمیه حیات الغیب
الهه میرزاییان
شهر خرم آباد زندگی میکنم به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم شرایطم سخته
سلام ب سته بندی چی هست0**** 
17:01
1401/08/06
سودابه اسدی
سلام .من ب کار درمنزل احتیاج دارم دوتا فرزند دارم واقعا شرایط سختی دارم  خواهش میکنم ..........ه
19:42
1401/08/07
فاطمه میرزایی
سلام .من به کار بسته بندی در خانه بشدت احتیاج دارم 
اگه بود لطفا خبر بدید 
16:58
1 پاسخ
سرپرست انبار
شرکت تولیدی و بسته بندی مواد غذایی حقوق توافقی آشنایی با نرم افزار حسابداری
1401/08/25
عبدی
پیام حذف شده
0**** 
21:05
1401/08/28
فاطمه سلیمانی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل 0**** 
08:23
1 پاسخ
1401/11/06
مهناز سلطان پور
سلام وقت بخیر، علاقه مندان به شغل های داخل منزل، موسسه دانش بنیان استخدام مکنه، کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:06
جذب نیرو خط تولید
به تعدادی نیروی مرد جهت کار در تولید و بسته بندی مواد غذایی، کاپوچینو، نسکافه و....... نیازمندیم. ساعت کاری از ۷ صبح تا ۵ عصر. سرویس از گلبهار و چناران داریم شرایط سنی از ۲۴ تا ۴۵
1401/11/15
عبادی
سلام  کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون آذربایجان شرقی تبریز
15:06
آمنه خسروانی
سلام من ب کار در منزل احتیاج دارم کار بسته بندی 
18:49
1401/11/22
خانم‌احمدیان
سلام من به کاردرمنزل احتیاج دارم کار بسته بندی هرچی باشه میخوام نیاز دارم خیلی واجبه هست 
13:19
نیروی روزمزد بسته بندی مواد غذایی
به تعدادی نیروی خانم جهت فعالیت در خط تولید و بسته بندی مواد غذایی محدوده طرق ، تسویه روز مزد کف حقوق ۴۰۰ هزار تومان ۸ ساعت فعالیت سبک حداقل ۳۵ سال سن ، ترجیحا متاهل
1401/12/02
قاسمی
سمیه سعدیان
سلام خسته‌ نباشی یه هفته پیش واسه بسته‌ بندی حبوبات خشکبار ثبت‌نام کردم وپول از من گرفتن که بهم بدن وقرار بود شنبه واسم بار بیارن اما نیاوردن وجواب اس نمیدن ونه تماس به این آدما میگن کلاهبرداری گول حرفاشون نخورید همین که تو حسابشون واریز کردن جواب ندادن اسم این پدر سگ علی محمد مهرگان مرغزاری
سلام منم آگهی ایشون را دیدم و  به امید کار در خانه مبلغ 368 هزار ب حسابشون ریختم .برید بانک و بگید اشتباه ب حساب این آقا پول ریختم .شاید شماره شونا بانک بده  .
20:27
1 پاسخ
3 تایید
1401/12/05
زهرا کچوییان
سلام من هم برای بسته بندی حبوبات در منزل پول واریز کردم قرار بود 24 ساعته برام کار بیاره که نیاور ودیگه هم جواب تلفنشو نداد آگهی ای هم کلاهبرداری بود به حساب ی نامردی بنام آرمین خسرو آبادی بود ..از جویندگان کار در منزل می خوام خواهش کنم اصلا به هیچ عنوان پولی برای این نامردا واریز نکنند 
17:59
2 تایید
1401/12/08
ابراهیم قلی نژاد
سلام سمیرا صمدی هستم به‌کار بسته‌بندی در منزل نیازدارم اگر سراغ دارید لطفاتماس بگیرید0**** 
07:53
1 پاسخ
درحال تکمیل ظرفیت
سلام و وقت بخیر. شروع پزیرش نیروی استخدامی آقا جهت همکاری در کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی و پروتئینی پزیرش در قسمت های انبار داری.نگهبانی.کاربادستگاه.حراست.ویزیتوری.رانندگی.بسته بندی.جابه ج...
1401/12/10
رسولی
سلام  خسته نباشید من ب کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم مشکل مالی دارم خواهش میکنم اگر کسی سراغ داره تماس بگیره  شهر چابهارممنون
16:01
1401/12/15
زهرا مهرگن
سلام دست شمادردنکنداگربه واقعت مراکمک کنید.من خیلی ضرورت دارم یک کاربسته بندی درمنزل انجام بدم فرق نمی‌کند هرچی باشدلطفامراکمک کنیداین شماره تماس من است0**** 
13:09
1401/12/22
خدا لعنت کنه علی محمدمهرگان مرغزاری پدرسگ بی ناموس سرماهم کلاه گزاشت الهی خیرنبینه
04:13
1 پاسخ
3 تایید
کارخونه روغن
با سلام و وقت بخیر بر مردم شریف قزوین کارخونه تولید روغن با توجه به افزایش قیمت ها و سفارشات به ۶۷عدد نیرو نیاز دارد؛ ۷نیرو بابت قسمت اداری و فروش ۳۵نیرو بابت قسمت خط تولید ۱۵نیرو بابت قسمت انبار دا...
1402/01/31
نگارفتوحی
سلام  خسته نباشید دنبال  کارهای بسته بندی درمنزل  هستم ساکن اردبیل ممنون میشم  راهنمایی کنید
08:07
1402/03/12
سلام. به. کار در منزل احتیاج دارم .
13:24
1402/04/03
محمد صمدی
مرضیه مومنی
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون اطلاع بدین مومنی هستم شهرکرد 09130605212
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:25
کارخانه پروتیئن و(فرآورده های گوشتی)باجای خواب غذا
با سلام و خسته نباشید یک شرکت معتبرو با سابقه نیم قرن تولید مواد پروتیینی و غذایی جهت کار در خط تولید و بسته بندی (گوشت،مرغ،ماهی )کارخانه نیازمند. کاریابی نیستیم سوال نفرمایید ، برای وقت یکدیگر ارزش ...
1402/04/06
نازنین مهدی نژاد
سلام نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن چابهار 
ممنون میشم کار معرفی کنید بهم
08:12
محمد صمدی
زهرا قادری
سلام من به کار بسته بندی را در منزل احتیاج دارم تا کار بسته بندی را خیلی دنبالش هستم و جادارم با من تماس بگیرید ممنون میشم با تشکر فراوان
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:31
محمد صمدی
ابراهیم قلی نژاد
سلام سمیرا صمدی هستم به‌کار بسته‌بندی در منزل نیازدارم اگر سراغ دارید لطفاتماس بگیرید۰۹۱۰۸۶۱۴۳۲۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:33
1 تایید
استخدام پراید وانت مسقف /سرویسی
سلام لطفا با دقت بخونید بعد تماس بگیرید استخدام پراید وانت مسقف جهت پخش مواد غذایی اهواز و شهرستان. اگر ماشین مسقف نیست تماس نگیرید. هفته ایی ۳ تا ۴ سرویس داریم بار سبکه وزن و حجم کمی داره. هر بار بی...
محمد صمدی
سلام.ببحشید من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.اگه امکانش هست تماس بگیرید. 09940653180
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:43
محمد صمدی
سلیمانی. سلام.من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.اگه امکانش هست تماس بگیرید ممنون 09940653180
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:56
1402/04/13
محمد صمدی
سلام.من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم.ممنون
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:28
استخدام کارگر ساده خانم و آقا
به تعدادی نیروی خانم جهت کار در کارخانه بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم. آدرس: شهرک صنعتی قرچک پیشرفت 3 پلاک B30 شماره جهت تماس : 36913590
محمد صمدی
زهرا قادری
سلام من به کار بسته بندی علاقه دارم و همین طور به این کار نیاز دارم ممنون میشم بامن تماس بگیرین اگه سراغ داشتیم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:30
1402/04/15
محمد صمدی
فاطمه سلیمانی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل 09906257434
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:43
1402/04/19
محمد صمدی
پارمیس گودرزی
سلام من کار در منزل احتیاج دارم ممنون میشم باهام تماس بگیرید اگه واقعا امکانش هست دریغ نکنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:50
جذب نیرو آقا ساده.
باسلام واحترام خدمت متقاضیان عزیز. شروع پذیرش نیروی استخدامی آقا جهت کار وهمکاری درکارخانه تولیدی وبسته بندی مواد غذایی. پذیرش درجهات مختلف اعم از بسته بندی، خط تولید، کاربادستگاه، انبارداری، فاکتو...
محمد صمدی
محدثه عمادی
سلام کاردرمنزل نیازدارم اگه سراغ دارین اطلاع بدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:51
1 پاسخ
1 تایید
1402/06/20
زهراگلدسته
خدا لعنت کنه علی محمدمهرگان مرغزاری پدرسگ بی ناموس سرماهم کلاه گزاشت الهی خیرنبینه
واییی منم توی سایتش پول واریز کردم گفت کارخونه داره کارای بسته بندی دیجی کالا انجام میده حتی سایت دیجی کا لا بود
07:09
2 تایید
1402/06/23
کاشانیفر
سلام من به  کار درمنزل بسته بندی  نیازی دارم لطف تماس بگیرید
08:22
1 پاسخ
نیاز به همکار
شرکت تولید مواد غذایی ✅جذب نیرو برای آقایان مجرد ✅دارای شرایط سنی 19 تا 31 سال ✅پایه حقوق 26 میلیون ✅حداکثر 37 میلیون تومان ✅ترجیحا مجرد ✅نیروی منظم و منظبت ✅متعهد و مسولیت پزیر ✅امک...
1402/06/24
محمد صمدی
کاشانیفر
سلام من به کار درمنزل بسته بندی نیازی دارم لطف تماس بگیرید
0**** 
20:45
1402/06/27
پروین فرهادی
سلامم منم یه  خانم کرمانشاهی هستم به این کارنیازدارم سپاس گذارم
17:06
1402/09/11
فریبا امامی
سمیه سعدیان
دقیقا خدا ازشون نگذره با من هم همین کار رو کردن فقط با این فرق که پول را به حساب هایده ده خیری واریز کردم می گفتن هر چند نفر یه سر گروه دارن 
18:21
راه اندازی خط بسته بندی مواد غذایی
مشاوره و بررسی نیازمندی های راه اندازی خط اتوماتیک بسته بندی مواد غذایی برای راه اندازی خط بسته بندی مواد غذایی نیاز به راهنمایی دارم جهت خرید لوازم اولیه
1402/09/19
سلام من به کاربسته بندی یاهرکاردیگه درخانه نیاز دارم لطفا بامن تماس بگیرید،0**** 
21:20
1402/09/25
سلام کاردرمنزل خودم مانند بسته بندی 
18:27
1402/10/17
من تو
سلام م هم به امید کار برای این کلاهبردار های خدا نشناس با نام علی محمد مهرگان مرغذاری مبلغ 368 هزار واریز کردم خداازشون نگزره
17:35
تولید پودر کاپوچینو | TORABIKA
مدیر تولید | Production Manager
مدیر تولید در یک شرکت تولیدی و بسته‌بندی قهوه و کاپوچینو مسئولیت مدیریت کل فرآیند تولید، نظارت بر عملکرد تیم تولید و تضمین کیفیت محصولات نهایی را بر عهده دارد. این نقش بر بهبود فرآیندهای تولید و بهینه...
1402/10/18
سید حسین هاشمی
سلام و خسته نباشید من سمیه مزرعاوی هستم از اهواز ب کار در منزل شدیدا احتیاج دارم ممنون میشم تماس بگیرید 
یا علی
16:09
1402/10/19
سلام من دو روز پیش به اسم این آقا 488تومان یه خانم تو ایتا اسم این و داد واریز کردم  حال چی میشه
11:01
شهین اسلامپور
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم اگه سراغ دارین اطلاع دهید
12:46
دنون | Danone
مدیر کنترل کیفی و ایمنی غذائی | Factory Quality & Food Safety Manager
مدیر کنترل کیفی و ایمنی غذا مسئول اطمینان از دریافت مواد اولیه با کیفیت و فاقد هر گونه ریسک ایمنی غذایی از تامین کننده و همچنین اطمینان از سلامت کیفیت و ایمنی غذایی محصولات خروجی از کارخانه می باشد و ...
1402/10/20
زهرا
قاسمی
سلام منم آگهی ایشون را دیدم و به امید کار در خانه مبلغ ۳۶۸ هزار ب حسابشون ریختم .برید بانک و بگید اشتباه ب حساب این آقا پول ریختم .شاید شماره شونا بانک بده .
سلام  منم همینطور  برام پیش آمده بانک که شماره نمیده نمیدونم  چکار کنم حرومشون باشه
11:57
1402/10/22
سلام من هستم کار در منزل منبع آب 
15:14
1402/10/30
پول کفن عزیزش بشه ایشالا منم گول زده حرومزاده
18:12
استخدام کارگر اقا و خانم
به چند نفر کارگر اقا و خانم در کارخانه بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم بیمه٫ حقوق قانون کار٫سرویس٫تکشیفت٫ساعتکاری ۸صبحتا۵عصر مسیر کندرود رده سنی ۲۰تا ۴۰سال افراد ماهر در اولویت استخدام
1402/11/01
ناهید صالحی
سلام من پولو زم ولی.جوابم ندادن
11:35
1402/11/03
زهراسیابک ازگلستان گرگان سلام من هم 368هزارتومن پول قرض کردم وبه حساب همین محمدمهرگان واریزکردم چراجواب نمیدن بخدااون پول خوردن نداره روزی که پیداش کنم نمیگذرم ازش 
15:53
سلام به مبلغ 368هزار تومن به حساب علی محمدمهرگان مرغزاری وازیر کردم الان تکلیفم چیه چکار کنم 
16:03
نستله ایران | Nestle Iran
تحلیل گر داده - بخش تغذیه | Master Data Management
عکس لحظه ای موقعیت مکان: تهران - جمهوری اسلامی ایران شرکت: nestlé iran - دفتر تهران تمام وقت خلاصه موقعیت برای هماهنگی و اطمینان از تحویل داده های hcp و hci با کیفیت بالا، که مطابق با mff crm و...
1402/11/05
منم متاسفانه 368 تومن ت کارت این مرتیکه مهرگان ریختم دیگه هم جواب ندادن به شوهرم نگفتم 368 تومن ریختم امیدوارم نخوری کاش میشد ازش شکایت کرد😣
15:33
اهای علی محمد مهرگان مرغزاری ای بر پدرو مادرت لعنت ک تورو اینجوری تربیت کردن این پولا خوردن نداره الهی حرامت باشه ت گلوت گیر کنه خفه بشی جاکش
15:41
1402/11/07
معصومه مولایی
سلام خسته نباشین من کار در منزل احتیاج دارم لطفا زنگ بزنید بهمون
05:41
استخدام حسابدار
شرکت بسته بندی مواد غذایی با 40 سال سابقه واقع در شهرک صنعتی یزد. بیمه دارد-حقوق توافقی-سرویس دارد تماس و چت پاسخگو هستیم.
1402/11/15
سلام کار در منزل 
14:29
1402/12/15
منصوره صاحبی
سلام عزیزان وقت بخیر  اگر کار بسته بندی در منزل سراغ داشتین من انجام میدم لطفا تماس بگیرید پاسخگو هستم 
09:46
1403/01/22
یاسر
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم هرکاری باشه مهم نیست انجام میدم ممنونم اگه تماس بگیرید
15:06
استخدام نیرو آقا
سلام پذیرش نیروی کاری جوان مجرد آقا برای کاردر بسته بندی مواد غذایی آقا فقط مجرد شرایط سنی ۲۰الی۳۰سال برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1403/01/25
عاطفه خلیلی
سلام.من ب کار بسته بندی در منزل نیازمند کار هستم.ممنون میشم اگر کاری بود منو مطلع کنید.کرج هستم
10:45
پروانه باله مقدس
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اگر سراغ دارید ممنون میشم بهم خبر بدید
20:35
1403/01/26
ندا نایبی
سلام
اکثر این آگهی ها کلاهبرداری هستن، من تا حالا کلی هزینه کردم برای کار ولی بعد از واریز، بلاکم کردن و اکانتشون رو پاک کردن
توروخدا مواظب باشید
من هم احتیاج به کار توی خونه دارم ولی متاسفانه فعلا کلی ضرر کردم
15:19
1 تایید
به تعدادی خانم در خط تولید جهت بسته بندی نیازمندیم
به تعدادی خانم زرنگ و باسواد جهت بسته بندی در شرکت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم /ساعت کاری از ساعت هشت و ربع تا ساعت سه بعداز ظهر با بیمه -روزهای تعطیل شرکت تعطیل میباشد.
1403/02/11
لیلا نوروزیان
سلام من به بسته بندی هرموادی باشه درمنزل احتیاج دارم،،خودم شوهرم،،،شیراز ،هستم تراخدا خیلی احتیاج دارم خداخیرتون بده0**** 
20:54
1403/02/18
Nahid Karbllaii
سلام من کار در منزل بسته بندی هرچی باشه انجام میدم 
موقعیت سیستان و بلوچستان شهرچابهار
13:06
پری توکلی
سلام وقت بخیرکار درمنزل نیاز دارم اگه بود اطلاع بدیدلطفا🙏
14:44
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر ارشد تحقیق و توسعه مواد غذایی | Food R&D Senior Manager
ﴧ مسئولیت‌های خاص شغلی: • منجر به توسعه محصول و فرآیند در دسته‌های روغن/چربی و مواد غذایی کنسرو شده. • توسعه ترکیب‌های چربی، سیستم‌های سرخ‌کردن، شورتن‌کننده‌ها، و امولسیفایرهای کاربردی. &bul...
1403/02/19
افسانه قوی چنگ
سلام من به کاربسته بندی درمنزل نیاز مبرم دارم خواهش میکنم اگر داشتین اطلاع دهین
12:22
1403/08/29
منم 289هزارتومان به حساب علیمحدمهرگان مرعزاری واریزکردم برای کاردرمنزل که توبرنامه دیوارزده بودن الان 5روزقراربودتماس بگیرن ولی خبری نیست خودم زنگ زدم کلاشماره درشبکه وجود نداره متاسفانه خدالعنتشون کنه ان شاالله که نمی خورنشون
10:31
1403/09/09
نیما بختیاری
سلام و خسته نباشید به همگی من مغازه دارم همینطور نیروی کار هم میتونم اوکی کنم هر کاری که نیاز به همچین شرایطی داره البته با حقوق مناسب من در خدمتم پاکدشت هستم اینم شماره تماسم 0**** 
10:40
کالامهر - ویرابین
تکنیسین مکانیک خط تولید - آقا
شرح وظایف تکنیسین مکانیک خط بسته بندی روغن: 1- تنظیم و راه اندازی دستگاه فیلر و دربندی 2- انجام سرویس های دوره ای و نگهداری پیشگیرانه 3- رفع خرابی های مکانیکی و پنوماتیکی ساده 4- همکا...
1403/09/12
خدیجه سالمی
سلام کار بسته بندی در منزل نیازم دارم 
23:06
1403/09/13
فاطمه جهانگرد
سلام واقعا به کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم اگه موردی بود خواهش میکنم تماس بگیرید 
05:58
1403/09/27
شراره پژوهنده
منممبلغ 125000تومان به حساب شخصی به نام میلاد درویش در خرم آباد برای بسته بندی بالشت فرستادم ولی هنوز هیچ خبری نیست هرچی تماس میگیریم گوشیشو خاموش کرده خدا ازش نگذره
16:54
استخدام خانم آقا درشرکت لبنیات و بستنی با سرویس
شرکت معتبر بستنی و لبنیات در قسمت خط تولید و بسته بندی نیازمندنیروساده آقاو خانم ایرانی میباشد . ✔شرایط سنی خانم و آقا ۲۰ تا ۴۰⬇️ ✳ ساعت کاری ۷صبح تا ۷عصر حقوق ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ خانم و آقا ۷عصر تا ۷صبح حق...
1403/09/28
آیدانای پروانه
سلام من به کار بسته بندی در خانه خودم نیازمندم نمیتونم بیرون کار کنم دوتا بچه  دارم
00:52
آیدانای پروانه
لطفا کمکم کنین شوهرم دستش شکسته نمیتونه کار کنه اگه میشد یه کار بسته بندی جور کنم دیگه شوهرم هم لازم نیست بره بیرون کار کنه باهم تو خونه کار میکنیم
00:58
1403/10/08
زهرا غفاری
سلام من ب کار در منزل احتیاج دارم لطفا با من تماس بگیرید اگه کار بود
17:42
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر تحقیق و توسعه محصولات پخته شده | Baked Goods R&D Manager
ᴧ مسئولیت‌های خاص شغل: • فرمولاسیون و توسعه فرآیند برای سیستم‌های کروسان، خمیر، شیرینی، و سیستم‌های چربی نانوایی. • مدیریت آزمایش‌های npd/epd، اعتبار سنجی هم‌بسته‌کننده، و بهینه‌سازی حسی. &b...
1403/10/12
زری حیدری
سلام من درخواست کار در منزل رادارم اگه سراغ دارید تماس بگیرید هم مدرک لیسانس دارم وهم خانه دار هستم و جوان 
05:17
1403/10/27
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم  ساکن مشهد 
11:28
1403/11/14
 سلام من متاهل هستم ونمیدونم بیرون کار کنم و کار در منزل دوست دارم انجام بدم اگه مناسب سراغ داشتید لطف کنید تماس بگیرید
20:09
در اسلام آباد غرب عاملیت فروش مواد غذایی میدیم
با سلام قابل توجه کسانی که دنبال شغل همیشگی و پر درامد هستند ویا کسانی که در صدد افتتاح پخش مواد غذایی عمده فروشی بنکداری افتتاح سوپر مارکت ارزان فروشی و.... مستقیم بخرید بدون واسطه انواع نوشی...
1403/11/20
سمیه گودرزی
سلام به کاربسته بندی درمنزل واقعانیادارم 
05:59
1404/01/29
محدثه عمادی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام.شماره تماستون نیست
22:16
1 پاسخ
1404/01/30
محمد صمدی
محدثه عمادی
سلام.شماره تماستون نیست
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:21
1 پاسخ
صندوقدار ، بسته بندی ، چیدمان فروشگاه مواد غذایی
لطفا فقط حضوری تشریف بیارید آدرس انتها توضیحات ✅صندوقدار خانم شیفت عصر ساعت کاری ۳ تا ۲۳ پایه حقوق ۷ تا ۱۰ ✅صندوقدار خانم شیفت عصر ساعت کاری ۷ تا ۱۵ پایه حقوق ۷ تا ۱۰ ✅بسته بندی خانم شیفت صبح ساعت...
محدثه عمادی
محمد صمدی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
کارشماچیه.من همدانم.کاردرمنزل میخوام
21:53
1404/02/01
سمیه زبردست
سلام .من به کاربسته بندی در منزل احتیاج دارم ممنون میشم اگه کار بودبامن تماس بگیرید 
07:05
1404/02/18
سلام منم به بسته بندی درمنزل نیاز دارم
اُماج | Omaj
مهندس صنایع غذایی | Food Industry Engineer
مهندس صنایع غذایی مسئول طراحی، توسعه و بهینه‌سازی فرآیندهای تولید محصولات غذایی با کیفیت و ایمن است. این نقش در بهبود کیفیت محصولات و کاهش ضایعات و هزینه‌ها در تولید موثر است. شرکت صنایع غذایی اَماج، ...
خدیجه معزی
سلام من مایلم درمنزل کاربسته،بندی حبوبات انجام بدم خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم
07:58
خدیجه معزی
 سلام من درمشهد هستم دنبال کاربسته،،بندی درمنزل هستم اگرسراغ دارین خوشحال میشم همکاری کنم
08:01
1404/03/04
سلام من به کار بسته بندی درمنزل خیلی نیاز دارم ممنون میشم منو بپذیرید
23:04
نوبر سبز
طراح گرافیک و بسته بندی
شرکت نوبر سبز به یک گرافیست خلاق و حرفه‌ای نیازمند است که مسئولیت طراحی و آماده‌سازی بسته‌بندی محصولات ما را بر عهده بگیرد. اگر تخصص و تجربه در طراحی بسته‌بندی و آشنایی کامل با فرایندهای چاپ مختلف را ...
1404/03/23
مریم ضیایی پور
کار در منزل احتیاج دارم هر چی باشه فرقی نداره نیاز دارم اگه امکانش هست تماس بگیرین ممنون0**** 
08:19
1404/04/17
صدیقه جاشی
سلام  من به کار در منزل  نیاز دارم هرنوع بسته بندی باشه انجام میدم لطفا به من خبر بدید
استان مازندران
04:41
1404/04/18
ناهید مظلومی
سلام کار بسته بندی یا پاک کردن خشکبار  در منزل نیاز دارم اذربایجان شرقی
17:01
کارگر ساده بسته بندی جا خواب غذا بیمه مزایا
با سلام و خسته نباشید یک شرکت معتبرو با سابقه نیم قرن تولید مواد پروتیینی و غذایی جهت کار در خط تولید و بسته بندی کارخانه نیازمند تعدادی نیروی سالم با شرایط زیر میباشد کاریابی نیستیم سوال نفرمایید ،...
1404/04/30
آمنه نقوی
سلام وخدا قوت اینجانب نیاز مند کار در متزل هستم خانم هستم و48 سال دارم از اصفهان خواهشمندم   در صورت  امکان جواب دهید،
05:40
آمنه نقوی
نیازمند کار فوری در متزل  خودم هستم اصفهان
05:41
1404/05/03
نیره توجهی توجهی
سلام من کرمان هستم به کار نبسته بندی در کرمان نیازمنداست امکان داره با من تماس بگیرید.  تلفن 0**** .       آدرس گلگشت کرمان 
05:52
استخدام راننده خانم با ماشین صندوق دار
پخش آریا فروش محصولات مواد غذایی بسته بندی پذیرایی یک نفر راننده خانم با ماشین صندوق دار جهت سرویس چند نفر خانم بازاریاب حقوق ثابت ماهی ۲۵ الی ۳۰ تومان
1404/05/15
معصومه شعیب
سلام به کار بسته بندی درمنزل احتیاج دارم نیازشدید مالی دارم اگر سراغ دارید خبر بدید ممنونم
03:21
1404/05/18
سارینا عباسی
نیازمند کار در منزل هستم پاکدشت تهران 
17:27
فاطمه حسینعلی زاده
سلام من کار در منزل (کار بسته بندی) رو میخوام 
22:08
استخدام کارگر ساده انبار و تولید و بسته بندی
شرکت مواد شوینده نیازمند تعداد محدودی نیروی آقا با شرایط زیر میباشد : نیرو ساده/انبار/تولید/بسته بندی ⚜️پذیرش آقا از متولد ۶۳ تا۸۵⚜️ ⚜️۶۳،۶۴،۶۵ با کارت پایان خدمت میپذیریم⚜️ ♻️ساعت کاری 7 الی 18، پن...
1404/05/21
رشت استان گیلان ربیع زاده
کار بسته بندی درمنزل نیازمند م رست
07:30
1404/05/22
اکرم صحرایی
به کار بسته بندی حبوبات نیازمندم لطفاً اگه بود تماس بگیرید
19:32
1404/06/07
ناهید شیرازی
سلام وقت بخیر من یه کار بسته بندی درمنزل میخواستم
13:04
استخدام ویزیتور پخش مویرگی مواد غذایی
هلدینگ آریا تولید کننده شوریجات و ترشیجات و مربا و بسته بندی ادویه و حبوبات در برندهای مختلف در استانهای تهران و البرز و قزوین نیروی فروش آقا و خانم جهت پخش مویرگی استخدام می نماید. شرایط احراز آشنا...
1404/06/08
زینب چاره جو
سحرشیخ ویسی
سلام من به کاربسته بندی درمنزل احتیاج دارم واقعاممنون میشم اگه بودباهام تماس بگیرید
سلام زینب هستم یک کار بسته بندی برای کمک به بیمار ام.اس.اس لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید.
20:54
1404/08/10
ژاله طالبی
سلام منم هم به کار در منزل نیاز وارم فرقی نمی کنه چه کار باشه فقط جوراب نباشه لطفا کمک کنید ز ودتر پیدا کنم چون خیلی به پولش نیاز دارم
12:37
1404/08/12
اغول بی بی ناصریان راد
سلام  من به کار درخانه  احتیاج دار م اگر گارگر  خواستین
07:07
نیروی بسته بندی خانم
واحد بسته بندی مواد غذایی روزی ۴۵۰ تومان ۱۸ تا ۳۰ سال فاقد سرویس تابعیت ایرانی
1404/08/18
حمیده دشتی
سلام
من کار در منزل و در بسته بندی نیاز دارم شدیداً اگر امکانش هست حتما در جریان بذارید
20:48
حمیده دشتی
سلام مادر 3 فرزند هستم و به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم هر بسته بندی باشه انجام میدم اگر سراغ دارید لطفاً اطلاع بدین خیلی ممنون میشم
20:55
1404/08/22
مهدیه ابراهیمی
سلام من به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم لطفا اگه هست اطلاع بدید تهران
19:18
استخدام مسئول فنی شرکت غذایی
مسول فنی مواد غذایی بسته بندی کارخانه شهرک صنعتی شماره یک دزفول سرویس رفت و برگشت / شنبه تا پنجشنبه کار / ۷ صبح تا ۵ عصر حقوق و مزایا دارای سابقه و مدرک مرتبط به صنایع غذایی رزومه خود را پیامک کنید ...
1404/08/23
سلام کاردر منزل احتیاج دارم از چهارمحال وبختیاری هستم
12:40
زهرا بهمنی
سلام منم نیاز دارم‌به کار درمنزل اگه سراغ داشتین‌حتما بهم‌بگین ممنونم 
20:50
1404/08/27
زهرا روزگار
سلام من کار در منزل بسته بندی احتیاج دارم 
06:34
نیازمند نیروی بارگیری
بارگیری مواد غذایی به صورت بسته بندی شده . بار با لیفتراک داخل ماشین گذاشته میشه – منظم و وقت‌شناس – تسویه منظم اتباع و اکیپ بارگیری پذیرفته میشود ⚡ محل کار: شهرک صنعتی ⚡ شروع کار: فوری (از فردا ش...
1404/08/29
کبری معصومی
فاطمه میرزایی
سلام .من به کار بسته بندی در خانه بشدت احتیاج دارم اگه بود لطفا خبر بدید
سلام  کارتون چبه
18:20
1404/10/18
آزاده بحرینی
من مشهدم به کار در منزل جهت بسته بندی نیاز دارم لطفا به من خبربدین
19:23
1 پاسخ
1 تایید
فاطمه هستم از خلخال نیاز به بسته بندی دارم در منز لطفا تماس بگیرید
23:05
روستار
انباردار - آقا
انباردار مواد غذایی جهت کار در مجموعه کافه و رستوران محدوده ولنجک مسلط به انبارگردانی و ثبت سیستمی نظارت و ثبت دقیق ورود و خروج های کالاها مسلط به اصول نگهداری مواد غذایی تحویل بار، چیدمان انبار طبق ا...
1404/11/05
لیلا لک
سلام من ب کار بسته بندی در منزل نیاز دارم اگه بود دریغ نکنید بخدا ی بچه شیر خشکی دارم 
14:28
1404/11/08
صاحبه موسی زاده
آزاده بحرینی
من مشهدم به کار در منزل جهت بسته بندی نیاز دارم لطفا به من خبربدین
سلام شماهم دنبال کاردرمنزل هستید منم میخواستم حتما بهم خبربدید
15:17
1404/11/16
زهره خادمی
سلام من ب کار بسته بندی در منزل نیاز دارم 
هر چی باشه فرقی نداره ممنون میشم خبرم کنید 
12:35
فروشنده خانم
فروشنده خانم زرنگ و متعهد خوش برخورد با روابط عمومی خوب سن بین ۲۰ تا ۴۵ سال حقوق ثابت ۱۲ میلیون + بیمه جهت کار بسته بندی و فروش فروشگاه مواد غذایی(سبزیجات آماده طبخ) ساعت کاری از ۱۰ تا ۱۹ فروشگاه واق...
1404/11/18
سلام خوبی حالتون خوب خدارو شکر من واقعات کار در منزل احتیاج دارم ممنونتم میشم لطفاً تماس بگیرن از شما سپاس گذارم خدا بتون برکت بد
07:28
جمعه 25 بهمن 1404، ساعت 05:40