همه چیز در مورد شغل اپراتور سنگ شکن
اوپراتورسنگ شکن مسعول تمام دستگاه هاوکارگرهامیباشدهواسش به وسایل انبارباشه اگه چیزی کم داشت گذارش کنه بیارندمن ازروزی که اوپراتورشدم هرجاکارمیگرفتم تناجی کارمیکردم وهرجاوهرکی لنگ میکردمینشستم جاش راننده لدر بیل کامیون یعنی بایدفکرکنی کارخودته تاکاروکارگرجوروروباشه
اپراتور.تعمیرات تمامی دستگاهای سنگ شکن ونصابی ومشکل برقی داشت انجام میدم راننده بیل لدروکامیون هم هستم 15سال سابقه دارم حقوق وساعت کاری وچندروزکارش رالطف میکنی بگی بچه اصفهانم بیشترجاهاتناجی هم کارمیکردم ومیکنم
اپراتور هستم دستگاهای رو خودم تعمیر میکنم هیدروکن ماسه ساز یا کوبیت فرقی نداره تعمیراتذ0 تا 100 کارهای برقی هم انجام میدم و راننده لودر هم هستم کار تخصصی هم هیدروکن هسته فقط راهم دوره یزد هستم لطف کنی شرایط کار مثل مرخصی محل اسکان و مدت کار رو بفرمایید محل اسکان خوب باشه و امکانات خوب راه دور واسم اهمیت زیادی نداره نیرو هم دارم
سلام ایرانشهر سنگ شکن شن و ماسه کوهی دستگاهها صفر هستن میایی خوابگاه و غذا هم هستش
ایرانشهر تا کرمان 7 ساعتی راه 6ستع هوا هم خوبه همه فصلها 0**** تماس بگیر اگه نیایی بیمه و همه امکانات هسته بیشتر کمکی نیاز دارم
سلام اگه اپراتور کسی خاست خبری بده
جوشکاری برشکاری همه بلدم
سلام جوشکاربرق وco2هستم تعمیرات هم بلد هستم کسی خواست درخدمت هستم 0****
علی اسدالهی اپراتور سنگ شکن هستم تعمیرات بلدم کار داشتی خبر دهید
با سلام :اپراتور تعمیرات کامل دستگاه و نصب انجام میدم .با 20 سال سابقه. تعمیر صفر تا صد هیدروکن کوبیت ماسه ساز فک و ....... بصورت پیمانی هم فعالیت میکنم با اکیپ ماهر و مجرب
0****