حقوق یک گوینده در ماه چقدر است؟
حقوق گوینده چقدر است؟
حقوق گوینده چقدر است؟
سلام
سلام من مدرکم رو از صدا و سیمایی اصفهان گرفتم حقوقش چقدره؟
سلام حقوق یک گوینده چقدره؟
حقوق گوینده فقط در یک بین 6 تا 10 میلیون میباشد گوینده بابت هردقیقه مبلغ بین 200 تا 3میلیون تومان دریافنت میکند
منهم صدای پرانرژی دارم هم تو کار شعر دکلمه هستم خوشحال میشم جهت همکاری تماس بگیرید .0**** میلاد دلایی
سلام .من صدای جدی و رسایی دارم و ور زمینه ترجمه هم مهارت دارم . برای فایلهای صوتی کتاب مایل به همکاری هستم . 0**** واتساپ
سلام من از صدایی رسا با رعایت زیر وبم صدا.فاصله گذاری، مکث به موقع وبدون تکرار و لرزش برخوردار هستم ودرخدمت 0****
آمادگی همکاری جهت ضبط کتاب صوتی دارم صدایی گیرا پرانرژی 0****
من جویای کارهستم گویندگی صو
سلام منم گوینده هستم همین والسلام 0****
من هم صدای خوبی دارم 0****
سلام وقت بخیر صدای پرانرژی و بچگانه جهت گویندی 0****
سلام بتول السادات مجیدی هستم همه میگن صدات واقعا ب درد دوبلوری میخوره خودمم دنبال کار هستم و ب شدت بکار نیاز دارم 0****
صدای خاص و خوبی دارم داود رضایی0****
سلام من میتونم اگ هنوز لازم دارین
0**** صدام خیلی خوبه
صدای من خوب هست🥲
آماده همکاری جهت ضبط کتاب صوتی ، پادکست و... با صدایی خاص و با مهارت بالا لطفا جهت سفارش با شماره ی زیر تماس بگیرید 0****
سلام من بیشتر علاقه به این کار دارم صدامم بد نیست خوبه اگه موردی بود خوشحال میشم 0****
حقوق گوینده کتاب صوتی چقدر است؟
سلام احمدرضا نایبی هستم جهت تست گویندگی وحتی دوبله استعداددارم شماره تماسم 0****
سلام من اماده همکاری جهت کار گویندگی به صورت دورکاری هستم و تجربه هم دارم شماره تماس0****
سلام من صدای خیلی خوبی دربخش رادیووانمیشن دارم 0****
سلام منم صدای خوبی دارم🥲✋
علاقه مند به حرفه ی گویندگی جهت همکاری 0**** با سپاس
سلام مهران نیا هستم، فکرمیکنم تا به حالا نشنیده باشید 0****
آماده ی همکاری 0****
آماده همکاری 0****
سلام. نگین خداکرمی ھستم من صدای رسا و دلنشینی دارم میتونم در ضمینہ ی گویندگی و اجرا عالی عمل کنم جھت۔ ھمکاری بہ ایدی تلگرام @negin6230 پیام بدید
صدای خواست و خوبی دارم صدام بمه صدام مثله یوزارسیفه 0****
سلام و عرض ادب. من صدای رسایی دارم. بدون لهجه محلی ومسلط ب دو زبان. مایلم در گویندگی در هر زمینه ای فعالیت کنم. 0****
سلام معلم ادبیات بودم شاگردام میگفتن صدام خوبه امتحانش مجانیه .دوست دارم تجربه کنم گویندگی یا خواندن کتاب صوتی همکاری کنم 0****
منم عاشق کار گویندگی ام خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم 0****
نریتورباسابقه آماده همکاری 0****
سلام خسته نباشید عرفان ایرانپور هستم 21ساله و گزارشگر فوتبال هستم خیلی خوشحال میشم اگه مایل به همکاری باشین، باتشکر. 0****
درود من هم لیلی راسخی حیطه فعالیتم گوینده تیزر و تبلیغات بازیگر تیزر مجری و مصاحبه همایش ها و شرکت های تبلیغاتی فعال در بخش روابط عمومی Insta: leyli_rasekhi Telgram @Lilipot1362
سلام،صدای خوبی دارم برای گویندگی کتاب صوتی،مایلم باهاتون همکاری داشته باشم.0**** معصومه پورمند
باسلام ، اینجانب آمادگیه همکاری در زمینه های گویندگی ویرایش و ادیت پادکست را دارم. در سریع ترین زمان ممکن و در بالاترین کیفیت. صدای خوب و لحن مناسب. در زمینه ادیت : کاهش نویز صدای گوینده ، ویرایش و یکسان کردن ولوم صدای گوینده های مختلف باهم ، تنظیم و صداگذاری انواع افکت ها و اینترو در پادکست ، برچسبگذاری صوت و دیگر ویرایش های نیاز در ضبط و پادکست. با 3 سال سابقه همکاری در کانال های پرمخاطب و محبوب پادکست از جمله تلگرام جهت همکاری تماس و یا پیامک : 0**** در پیامرسان ایتا : @Imazh01
سلام قادر ب همکاری جهت گویندگی میباشم 0****
سلام من هم صدای خوبی دارم 0****
سلام 0**** تماس بگیرید
دوبلور و گوینده حرفه ای هستم با صدای کاملا خاص.جهت همکاری میتونید در تلگرام و واتساپ با 0**** در ارتباط باشید
با سلام و وقت بخیر خدمت شمایی که داری این پیام رو میخونی من توانایی انجام پروژه های گویندگی مثل ضبط کتاب صوتی ، تبلیغات ، پادکست و ...رو دارم در کوتاه ترین زمان و کمترین قیمت برای شنیدن نمونه کار هام میتونی باهام در ارتباط باشی 0****
سلام من صدای رسا و گویندگی دارم قادر به همکاری هستم خوشحال میشم بپذیرید 0****
سلام 0**** تماس بگیرید
حقوق گوینده اگر سخت کار کند به روزی 1ملیون میرسد
سلام و وقت بخیر من هم شعر میخونم هم پادکست درست میکنم خوشحال میشم جهت همکاری تماس بگیرید 0**** یگانه سعادتمندی
با عرض سلام و ادب خانم فاطمه قاسمپور صداپیشه،دوبلور،گزارشگر، مستندساز،آموزش فن بیان و گویندگی ،پادکست، تیزرهای تبلیغاتی، فایل های صوتی ، مناسبت هاو...آدرس پیج روبیکا در قسمت (روبینو) و اینستاگرام fatemeh____ghasempoor@ برای انجام هر درخواست سفارش خوانش و گویندگی منتظر حضور پر مهر شما عزیزان هستیم.
درود خانم قاسم پور،مایلم باشما همکاری کنم
دوستان سلام کسانی که تو صداوسیماکارگویندگی میکنن حقوق ماهانه ش چقده میدونید؟!
من دانشجوام ومیخوام شروع به کاردوبله وگویندگی کنم کلا هم صدای بچهگانه ندارم وهم صدای پخته ولی میخوام بدونم نحوه شروع به کارتو صداوسیما چجوریه
کسی هست راهنماییم کنه
سلام گوینده خوبیم لطفاً جهت همکاری چت
سلام وقت بخیر نوجوان که بودم روخوانی کتاب ها رو تو مدرسه معلم ها می گفتن من می خواندم بزرگتر که شدم رفتم رادیو شرکت کردم تاییدم کردن اما به خاطر مشکل شخصی نتونستم بعد یه مدتی هر جا آگهی بود زنگ زدم اما جوابی نگرفتم اگر واقعا گوینده نیاز دارید ممنون میشم باهام تماس بگیرید 0****
سلام وقت بخیر من اهل دکلمه و شعرم و دنبال کارم
تو شهری که همه صداشون رسا و زیباست هیچ صدایی به قشنگیه غرش شیر نیست
سلام من هم گویندهم و هم دوبلور و دوتا مدرک بین المللی گویندگی و فن بیان دارم جهت همکاری آیدی تلگرامم: @clnastarn
سلام وقت بخیر بنده آماده ی همکاری در زمینه های گویندگی،دوبله،تیزر تبلیغاتی و کتاب صوتی هستم برای ارسال رزومه ی خودم و دعوت ب همکاری تماس بگیرید0****
سلام وقت بخیر دنبال تست گویندگی هستم اگه مایل بودین و به صداپیشه نیاز داشتید باهام تماس بگیرید 0****
لطف کنید آقایون و خانومهایی که مایل به همکاری و گویندگی کتابهای صوتی با تلفن همراه هستین همه روزه از ساعات 18:00الی20:00با این شماره جهت ارسال متن برای تست صدا تماس بگیرن.0**** .انوشیروان مسعودی
من هم صدای خوب و پرانرژی دارم هم تقلیدصدام خوبه
سلام .بنده از صدایی که خداوند به من و به همه ی انسانها عنایت کرده چیزی نمیگم در نهایت اینه که بزرگواری نمونه متن رو میفرسته و من هم با تمامه انرژی صدای خودم رو ضبط کرده براشون ارسال میکنم اگر مقبول واقع شد که باعث افتخار بنده س تو زمینه ای که علاقه و کمی هم استعداد دارم فعالیت جدی داشته باشم .شب و روز بر همه خوش.
سلام صدای ارومی دارم جهت کار تو شعر دکلمه هستم
صدای خوبی دارم مناسب متون حقوقی و روانشناسی
کار گویندگی انجام میدم
سلام وقت بخیر من صدای خوبی دارم و صدام برا رادیو و گویندگی خوبه خوشحال میشم باهام تماس بگیرید