دنبال کن

مزایای شغل بسته بندی چیست؟

بسته بندی

1400/08/06
علی سعیداوی
مزایای این شغل چی هست
04:08
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
1400/08/23
سلام من زود یه کار توی خونه میخواستم 
13:33
1 پاسخ
منصوره اکبری
سلام به یک کار بسته بندی در منزل نیاز دارم 
0**** 
20:30
فرزانه عیدی
سلام به یک کار بسته بندی در منزل نیازمندم (میبد)
21:15
طراحی لیبل و کارت تخفیف با برندینگ (غازی کباب داریو)
عنوان پروژه: طراحی لیبل و کارت تخفیف با رعایت کامل برندینگ (غازی کباب داریو) توضیحات پروژه: سلام! ما برای برند غذایی خودمون "غازی کباب داریو"، به دنبال طراحی دو فایل گرافیکی حرفه‌ای، دقیق و هماهنگ هس...
1400/08/24
سلام به ی کار تو منزل نیاز دارم  رشت 
11:37
1400/08/25
زینب احمزاده بهار
سلام من یگ کاربسته بندی هرچی باشه نیاز دارم 0****  فردیس استان البرز
08:59
1400/08/27
صونا امیرزاده
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم از کلاردشت
0**** 
05:01
1 تایید
طراحی بسته بندی جسورانه و خلاقانه برای گلپک، کارت تغذیه گیاه
ما برای گلپک یه بسته بندی فوق العاده می خوایم. که حتما با تاکید بر میزیت های رقابتیش باشه سالم بودن و راحت بودنش شایدم یکم جدید بودنش و خلاقانه بودنش مزیت های رقابتیشه سایزش تغییر نمیکنه فقط طراحی ج...
سلام من آنم هستم به یک کار راحت در منزل خود احتیاج دارم من واقعا به این کار احتیاج دارم سه تا بچه کو چیک دارم سرپرست خانوارم
18:44
1400/09/03
نرگس نصیری
سلام خست نباشید من ی کار دست بندی میخام خانوادم نمیزاره بهرم بیرون کترکنم ممنون میشم  ی کاره  دست بندی واسم پیدا کنید نرگس نصیری هستم از یزد 0**** 
09:21
1402/05/08
محمد صمدی
سلام من زود یه کار توی خونه میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:53
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1404، ساعت 21:31