دنبال کن

چرا برای بازنشسته کار نیست

بازنشسته

1401/02/14
علی اسدی
چرا بیمه اجتماعی ایراد می گیرد  برای کار کردن بازنشسته
مگه خودش توی این مملکت زندگی نمی کنه؟
من چطور با ماهی چهار ونیم با داشتن زن بچه نوه زندگی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
07:24
1 پاسخ
8 تایید
پذیرشگر(اطلاعات هتل) فقط بازنشسته
باسلام به یک آقای بازنشسته جهت همکاری نیازمندیم ساعت کاری از ۱۴ تا ۲۱:۳۰ محاسبه حقوق ساعتی میباشد (ساعتی ۵۰) برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید فقط تماس پاسخگو میباشم
1402/02/18
سعید صفدری
با سلام من یک باز نشسته فرهنگی هستم ،با توجه به تورم نیاز به کار دارم اما چون در شهرستانم به خوابگاه و غذا هم نیاز دارم ،برای رضای خدا در صورت نیاز کمکم کنید،
23:32
1 تایید
1402/03/15
من بازنشسته دراستان اصفهان هستم دنبال کارنگهبانی درمجتمع پزشکی هستم.لطفااگرمجتمعی مایل است بامن همکاری کندخبرم کند
10:14
1 تایید
1402/07/08
نعمتاله اکبری اردوغان
با سلام نعمت اله اکبری بازنشسته هستم نیاز به کار دارم نگهبانی و ابدارچی تماس 0****  
08:35
استخدام کارشناس کنترل کیفی
بسمه تعالی شرکت آذراتصال تولیدکننده انواع لوله های پلیکا جهت تکمیل پرسنل خود از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری می نماید جنسیت آقا یا خانم حداکثر سن 40 سال آشنا به دستگاه های اندازه گیری حداقل مدرک ل...
1402/07/18
روح الله استکی
سلام رو ح الله استکی 42ساله بازنشسته پمپ بنزین جویای کار در شهرستان کار با جا

ی خواب خدا خیرتون بده 
05:27
1402/07/29
حسن خوشبخت
علی اسدی
چرا بیمه اجتماعی ایراد می گیرد برای کار کردن بازنشسته مگه خودش توی این مملکت زندگی نمی کنه؟ من چطور با ماهی چهار ونیم با داشتن زن بچه نوه زندگی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
درود وسپاس ک حرف دل باز نشسته هارو زدی
واقعا باید ب کی بگیم ک اقایون باز نشسته ها خیلی مشکل دارن 🌷🙏
04:46
1 تایید
1402/10/15
من بازنشسته با گواهینامه پایه یک و سابقه کار با اتوبوس و تریلی ولی چون بازنشسته هستم نمیتونم گواهینامه هوشمند بگیرم اگر کسی راننده پایه یک و با سابقه خواست به این شماره زنگ بزنه 9**** 
19:24
نیروی خدماتی
با سلام نیرو جهت کار در پارکینگ شیفت صبح و بعدازظهر ساعت کاری صبح از ۷:۳۰الی ۱۵:۳۰ بعدازظهر۱۵:۳۰الی ۲۴:۰۰میباشد نیروهای بازنشسته توانمند هم پذیرش داریم ساعت تماس پاسخگویی از ۹صبح الی ۲۱شب میباشد
1403/03/21
پروین نوروزی
تورو خدا من لنگ کارم بازنشسته ام
زنم هم قر میاد لااقل اعصابم راحت باشه
14:22
1 پاسخ
1403/06/09
محمد صمدی
پروین نوروزی
تورو خدا من لنگ کارم بازنشسته ام زنم هم قر میاد لااقل اعصابم راحت باشه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:38
1403/07/03
خسرو درخشانی
بادرود اینجانب خسرو درخشانی 
بازنشسته کارخانه هستم شغلم
سرپرست انبار بوده حال بخاطر مشکلات اقتصادی ومعشیتی 
دنبال کار که به شرایط سنی 67سال دارم بخورد نیازمند هستم 
12:43
بازنشسته آقا جهت کار در کارگاه شیرینی پزی
سن آقا بین ۴۵ تا ۵۰ سال باشد
1403/07/12
چرا بازنشستگان نمیتونند کار کنند 
با تورم لحظه ای نمیشه زندگی کرد 
من رانند پایه یک هستم و در جاده نمیتونم رانندگی کنم ، لااقل ، پر معیت رانندگان باشیم 
یا در شرکتها بخاطر بازنشستگی نمیتونم کار کنم 
چرا روسا و مدیران بعد بازنشستگی بعنوان مشاور میتونن کار کنند ولی معمولی ها نمیتونند 
12:30
1403/07/20
ساجد عبدی
باسلام خدمت دوستان عزیز چرا یک بازنشسته کار نمی‌تواند کار کنند ولی یک رئیس بداز بازنشسته میتواند کار کند مگر ما زندگی نداریم
17:16
شنبه 3 آذر 1403، ساعت 16:34