درآمد یک راننده چقدر است؟
درآمد ماهانه راننده پایه دو
حدودا 6 الی7میلیو ن
امسال حقوق راننده پایه یک تریلی 13 میلیون در ماه بعلاوه خورد و خوراک هست .
راننده هستم در مشهد دنبال کار
راننده تریلی هستم مدارک کامل درصورت نیاز درخدمتم
راننده پایه دوهستم دنبال کارباایسوزو درمشهدوتهران
راننده پایه سه هستم دمبال کار
راننده پایه یکوو یژه لیفتر هستم مدارک کامل وبروزمتولد44کرج هستم
راننده پایه دو هستم با مدارک کامل 0**** در تبریز ،با ده سال ثابقه
راننده پایه سوم هستم دنبال کار هستم ماشینم پژو پارس سفید مدل 94
راننده پایه یک کامال جویای کارم تنها کار مکنم از همه بیشتر سرویس میبرم
سلام راننده سواری بدون خودرو هستم راننده شخصی خانوادگی قبل بصورت 3سال دائم باخودشون زندگی میکردم و همه کارهاشون رو انجام میدادم در شمال تالش هشتپر اونجا مهاجرت کردن خارج و من بی کار شدم دنبال کار میگردم راننده شخصی هرکجای ایران که باشهمیام ساکن شیرازم بصورت دائم 0****
7تا 15 میلیون
راننده پایه یک دارای مدارک کامل با 27 سال سابقه کار
راننده بیل مکانیکی هستم جویای کارم به صورت تمام وقت با سه سال سابقه کار🙏0****
امید فرزانه هستم پایه یک کار در جزیره کیش
راننده خیلی خوب هستم با ایسوزو از شمال به تهران از تهران به شمال
سلام راننده سواری با خودرو 405 هستم جویای کار در شهرهای استان مازندران بهشهر نکا ساری جویبار قاعم شهر بابل بابلسر ماشینم تمیز مدل 86 موتور صفر تازه گذاشتم روش متاهل وکاملا منظم 0**** ذولفقاری
رانند پايه دو هستم با سابقه كار در كنگان وعسلويه اماده به كار هستم
سلام راننده تاکسی هستم با خودرو صفر کیلومتر اماده همکاری با ادارات و ادگانها بصورت تمام وقت تماس 0****
عالی
راننده پایه 1 هستم 6 سال سابقه پخش مواد غذایی در همدان دارم.الان هم به دنبال کار رانندگی هستم.0****
سلام راننده تریلی هستم با سابقه کار در شرکتهای راه سازی .آماده همکاری با شرکت ها هستم 0**** رفیعی
سلام راننده هستم با خودرو در چالوس 0****
سلام راننده پایه دو هستم ماشینمم خاوره دنبال بار هستم تو قزوین یا اطراف قزوین برای هماهنگی این کار با این شماره تماس بگیرید 0****
روح الله محسنی از رودبار دنبال کاررانندگی هستم راه دور باشه بهتر یایه دو دا
سلام من مرادعلی کرمی. هستم ازنورابادلرستان دنبال کار راننده تاکسی
سلام دوستان عزیز من پایه دووهوشمند دارم دنبال ماشینم0****
*******میلیونتومانرانندهشرکتیولیازادبالای30میلیونبوده
سلام رانندده پایه 2 هستم تمام مدارک کامل با حدود 10سال سابقه رانندگی با مینیبوس آماده همکاری با شرکتها
درامد رانندهپایهسهچقدره
راننده پایه سوم هستم دنبال کار میگردم ساکن اهواز ماشین سمند مدل 1400دارم تک سوز
حداقل 15 م
سلام راننده پایه 2 ،،جهت کار با ماشین نیمه سنگین ،،شهر،،شهرستان 0**** بدون ماشین هستم
سلام من راننده پخش مواد خوراکی برای مدارس هستم خوشبحال کسایی که از من بیشتر میگیرن شاید باورتون نشه حقوق من از یه کارگر ساده هم پایین تره ماهی 5میلیون تومن خودم به تنهایی روزی 15تا مدرسه رو به تنهایی هم راننده گی هم کارگری میکنم توف به زات آدمی که سر رااننده رو کلاه بزاره 😔
سلام راننده پایه سه هستم جویای کاردر استان بوشهر هستم یا حراست یا (نگهبانی) 0**** اگر هست لطفا تماس بگیرید ممنون
به یک راننده نیسان جهت پخش مواد غذایی نیازمندیم.با حقوق 10میلیون بعلاوه اضافه کار و بیمه در تنکابن
به یک راننده نیسان جهت پخش مواد غذایی با حقوق 10 میلیون بعلاوه بیمه و اضافه کار نیازمندیم
سلاام امیرراننده پایه 2ایسوزودراهوازسن 38سالمه کسی خواست تماس بگیره باتجربه 0****
15 میلیون
سلام
سلام من راننده پایه دو هستم و دنبال کار با ماشین نیسان وانت و... ماشین از خودشون باشه سن حدود پنجاه شش وصیت خدمت تمام ممنون
باشماره زیر تماس بگیرید 0****
در نسیم شهر
راننده پیایه 3 هستم ماشینمم تیبا 2 هستش سابقه اندهگیمم4ساله اگه خواستین با این شماره تماس بگیرید 0****
واین که 22 سالمه هموه ک ماشینم تیبا بود
بازنشسته هستم دنبال کار میگردم ترجیحا رانندگی پایه دو
آخه مرد.....تو با *******میتونی زندگی کنی البته شاید کا.......میکنی