دانلود 20 فیلم آموزش کامل تحلیل تکنیکال+ جزوه PDF رایگان

احتمالاً تاکنون واژه تحلیل تکنیکال را شنیده اید؟ در این مطلب قصد داریم اصول کاربردی تحلیل تکنیکال را در قالب 20 فیلم منتخب و رایگان از صفر تا صد برای شما
دانلود 20 فیلم آموزش کامل تحلیل تکنیکال+ جزوه PDF رایگان

احتمالاً تاکنون واژه تحلیل تکنیکال را شنیده اید؟ در این مطلب قصد داریم اصول کاربردی تحلیل تکنیکال را در قالب 20 فیلم منتخب و رایگان از صفر تا صد برای شما آموزش دهیم. این فیلم ها بطور گلچین شده شامل موضوعاتی از قبیل آموزش تحلیل تکنیکال، آشنایی با محیط TradingView.Com، تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال- آموزش الگوی چکش و چکش وارونه، مقدمات و اصول تحلیل تکنیکال و آموزش تحلیل تکنیکال دوره پیشرفته می باشد.

بازار بورس در واقع مانند هر بازار دیگر مکانی برای معامله است. با پیشرفت تکنولوژی این مبادلات دیگر به یک مکان مشخص محدود نمیشود و از طریق بسترهای اینترنتی میتوان در هر لحظه و هرجا در این بازار فعالیت داشت. در این بازار دارایی هایی همچون اوراق مشارکت و سهام ها خرید و فروش میشوند.

فلسفه کلیدی شکل‌گیری بازار بورس در جهان، تجمیع سرمایه و تأمین مالی شرکت‌ها و پروژه‌های آن‌ها در قالب یک سیستم بازار منسجم، قانونمند، پیوسته و شفاف است.

 

بورس

توی این پک فوق العاده، تحلیل تکنیکال در بورس رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بورس رو سریع یاد بگیر وحسابی پول دربیار! 

 

حداقل سرمایه لازم برای ورود به بورس؟

بعضی ها فکر می کنند سرمایه گذاری در بورس نیاز به پول زیادی دارد، اما واقعیت اینگونه نیست. حداقل سرمایه برای ورود به بورس محدودیت خاصی ندارد. با هر مقدار پول می‌توانید وارد بازار بورس شوید شما با ۱۰۰ هزار تومان، یک میلیون تومان، ۵۰۰ هزار تومان و ۱۰۰ میلیون تومان با هرچیزی می‌توانید وارد بازار بورس شوید. البته برای خرید آنلاین سهام حداقل ۱۰۰ هزار تومان الزامی است. یعنی حتی با ۱۵۰ هزار تومان می‌توانید سهام یک شرکت را بخرید!!!

تاریخچه بورس

انواع بازار بورس

در این بازار دارایی های مالی همچون اوراق مشارکت و سهام های شرکت های فعال در بازار بورس براساس قوانین و مقرارت مشخص معامله میشوند. در صورتی که یک شرکت در بازار بورس پذیرش نشد زمینه پذیرش در بازار فرابوس فراهم خواهد شد.

در این بازار دارایی فیزیکی همچون گندم، پنبه، برنج، زعفران، برخی فلزات اساسی و … معامله می‌شوند. در این بازار پس از ارزش گذاری شما میتوانید از طریق کارگزاری این کالاها را خرید و فروش کنید. در بازار کالا کارگزاران واسطه فروش بین عرضه‌کنندگان و خریداران هستند.

این بازار نسبت به دو بازار دیگر تازه کارتر هستند در این بازار حامل های انرژی (نفت، گاز، برق و سایر حامل های انرژی) و اوراق بهادار مبتنی بر این کالاها معامله می‌شوند.

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!

 

در این بازارهای خرید و فروش ارزهای خارجی انجام می شود و در حال حاضر در ایران فعالیتی ندارد.

نحوه عملکرد بازار بورس

در واقع بازار بورس متشکل از دو گروه سرمایه گذاران و سرمایه پذیران است. سرمایه گذاران افراد با دارایی های مختلف و سرمایه پذیران افراد با توانایی انجام یک تجارت هستند. یکی از کارهای اساسی این بازار همین است که با ایجاد یک فضای مناسب و قانونمند زمینه برای برقراری مبادله دو سویه بین دو گروه فراهم شود تا بتوانند در یک فعالیت مشارکت کنند و در سود و زیان شریک باشند.

در بازار بورس شما میتوانید از قیمت روزانه سهام های خود آگاه شوید و در صورت تمایل به صورت روزانه خرید و فروش کنید. از سوی دیگر این بازار پتانسیل پذیرش هرمقدار از سرمایه را دارد. این بازار عملکردی دو سویه دارد. یعنی علاوه بر حفظ ارزش پول سرمایه گذار و سوددهی به آن موجب رونق اقتصادی و گسترش تجارت ها نیز میشود.

عوامل موثر بر بازار بورس

1- برخی صنایع کامودیتی ‌محور هستند یعنی از اخبار و اتفاقات جهان تاثیر میپذیرند. صنایع فولاد،‌ سنگ آهن، پتروشیمی‌، فلزات رنگی، سیمان و …. از جمله صنایع موثر از اخبار و اتفاقات جهان هستند.

2- عوامل اقتصاد کلان یکی دیگر از عوامل موثر بر بازار بورس است. نرخ ارز، بهره، مالیات، حامل‌های انرژی، تعرفه بازرگانی و… از جمله عوامل اقتصاد کلان موثر بر بازار بورس هستند.

3-تاثیرگذارترین عامل بر اقتصاد شرکت‌ها، تحولات درونی صنایع و شرکت‌ها است.

4-اخبار و اطلاعیه های منتشر شده از سوی مطبوعات، رسانه های اجتماعی و خبرگزاری میتواند جو حاکم بر بازار را تغییر دهد.

تاثیر بازار بورس بر اقتصاد

همانگونه که در عملکرد بازار بورس اشاره کردیم یکی از اهداف بازار بورس تامین مالی سرمایه پذیران است رشد صنایع و تجارت ها موجب افزایش رشد اقتصادی است. در تامین مالی شرکت ها و صنایع و در نهایت رونق آن ها سرمایه نقش بسزایی ایفا میکند. این سرمایه یا از طریق مالکان سهام ها تامین میشود و یا از طریق سرمایه گذاران حقیقی که تمایل به خرید سهام شرکت دارند.

مزایای سرمایه گذاری در بورس

1-شما با سرمایه گذاری در بورس به صورت آگانه علاوه بر کسب درآمد و دریافت سود نقدی با افزایش قیمت سهم و دارایی خود نیز میتوانید درآمدی داشته باشید.

2-بازاربورس بازاری شفاف و امن است و تمامی داده های کمی و کیفی آن در دسترس است و به همین دلیل میتواند گزینه مناسبتری نسبت به دیگر بازارهای مالی باشد.

3-با وجود تورم بالا ارزش پول هر روز کمتر از روز قبل است. پس انداز شما به تنهایی بدون آنکه افزایش ارزش داشته باشد هیچ سودی برای شما نخواهد داشت. اما با سرمایه گذاری در بازار بورس علاوه بر حفظ ارزش شما در برابر تورم سوددهی نیز خواهد داشت.

4-یکی از ویژگی‌های یک دارایی خوب، این است که قابلیت نقد شوندگی بالایی داشته باشد، یعنی بتوان آن را سریع به پول نقد تبدیل کرد. برای مثال در مقایسه با بازار مسکن دارایی ها در بازار بورس قدرت نقدشوندگی بالاتری دارند.

ورود به بازار بورس

1-برای ورود به بازار بورس شما نیاز به یک کد دارید تا هر زمان که قصد خرید و فروش سهام دارید بتوانید با آن وارد بازار بورس شوید.

2-برای دریافت کد بورسی لازم است تا در سامانه سجام ثبت نام کنید.

3-پس از ثبت نام در سامانه سجام و دریافت کد پیگیری باید در یک کارگزاری معتبر و قانونی مورد تایید بازار بورس ثبت نام و پس ازآن احرار هویت کنید.

این مراحل به دو صورت حضوری و غیر حضوری صورت میپذیرد:

1-حضوری: شما میتوانید با مراجعه به شعب کارگزاری انتخابی خود ویا دفاتر پیشخوان مرتبط مراحل دریافت کد بورسی را انجام دهید.

2-غیرحضوری: در این روش شما با مراجعه به سامانه سجام و کارگزاری و احراز هویت غیرحضوری اقدام به دریافت کد بورسی کنید.

سرمایه گذاری در بازار بورس

پس از دریافت کد بورسی و دریافت نام کاربری و رمز عبور از کارگزاری شما میتوانید در پلتفرم های مربوطه سرمایه گذاری خود را شروع کنید.

سرمایه گذاری در بازار بورس به دو روش مستقیم و غیر مستقیم صورت میپذیرد:

در این روش خود شما به طور مستقیم از طریق خرید تلفنی و یا اینترنتی شروع به خرید و فروش سهام میکنید. لازم به ذکر است این روش برای افراد تازه کار که دانش کافی درباره بازار بورس ندارند اصلا مناسب نیست. در روش مستقیم شما باید مهارتها و دانش کافی در تجزیه و تحلیل داده ها داشته باشید.

این روش برای افراد غیر حرفه ای ک دانش و یا زمان کافی ندارند بسیار مناسب است. در این روش سرمایه گذاری توسط یک واسطه انجام میشود.

نکات مهم در سرمایه گذاری در بورس(برای تازه کارها)

1-هدف و برنامه خود را از ورد به بازار بورس مشخص کنید و همواره یک استراتژی داشته باشید و به آن پایبند باشید.

2-تمامی سرمایه خود را در یک سهم سرمایه گذاری نکنید. سبد سهام شما باید از شرکت ها و صنایع مختلف تشکیل شده باشد تا ریسک کمتری داشته باشد.

3-در سرمایه گذاری های خود تحلیل های درست را جایگزین هیجانات و نوسانات روزانه کنید.

4-اصل مهم در سرمایه‌گذاری، خرید در کمترین قیمت و فروش در بیشترین قیمت است.

5- اخبار و اطلاعات خود را از خبرگزاری های موثق دریافت کنید و نسبت به شایعات و اخبار بی تفاوت باشید.

6-حد زیان و حد سود خود را مشخص کنید و بر طبق این اصول خرید و فروش را انجام دهید.

7-همیشه مقداری نقدینگی داشته باشید و همه پولتان را به سرمایه‌گذاری و خرید سهام اختصاص ندهید.

آشنایی با اصطلاحات

شاخص در واقع نماینگر وضعیت بازار طی دوره های قبل و زمان جاری است.

1-شاخص کل: شاخص کل در واقع نشانگر بازدهی بازاراست و تغییرات مثبت و منفی آن را نمایش میدهد. برای محاسبه بازدهی بازار طی یک زمان مشخص معمولا شاخص کل آن سنجیده میشود. تغییرات مثبت و منفی در شاخص کل نشان از رشد و نزول قیمت سهام صنایع است.

2-شاخص مالی: شاخص مالی در واقع نشان از روند بازدهی شرکت های سرمایه گذاری است.

3-شاخص صنعتی: حاصل کسر شاخص کلی از شاخص مالی عددی است که به آن شاخص صنعتی گفته میشود و نشان از بازدهی شرکت های غیرسرمایه گذاریست.

4-شاخص 50 شرکت فعالتر: سازمان بورس هر چند وقت یکبار (معمولاً به صورت فصلی) براساس وضعیت معامله شرکت ها و نقدشوندگی آنها 50 شرکت فعالتر یا برتر را اعلام می کند که این شاخص بازگوکننده روند رشد این شرکت هاست.

5-شاخص بازده نقدی: بازدهی شرکتها به جهت بازده سود خالص همان شاخص بازده نقدی است.

5-سود پیش بینی شده (EPS): سودی که هر شرکت بابت هر سهم پیش بینی میکند. این سود در ابتدای سال مالی توسط مدیران شرکت ها پیش بینی میشود و به سرمایه گذاران اعلام میشود. تخمین این سود در قیمت سهام موثر است.

برای به دست آوردن EPS باید سود خالص شرکت (پس از کسر مالیات) را بر تعداد سهام شرکت تقسیم نمود. عدد EPS را می توان در صورت سود و زیان شرکت‌ها با عنوان «سود هر سهم پس از کسر مالیات» پیدا کرد.

6- تعدیل سود: زمانی که سود پیش بینی شده تغییر کند اصطلاحا تعدیل صورت میگیرد. تعدیل سود نسبت به سود پیش بینی شده عدد واقعی تریست. این تعدیل گاها مثبت و گاها منفی است و بر قیمت سهام تاثیرات زیادی دارد.

7-سود تقسیمی (DPS): سودی که پس از کسرمالیات به ازای هر سهم به سرمایه گذار پرداخت میشود سود تقسیمی است. رقم اختلاف بین DPS و آخرین EPS به صورت اندوخته در شرکت باقی می ماند که می تواند از نوع اندوخته قانونی یا عادی باشد. اندوخته قانونی سهمی از سود است که طبق قانون بورس باید در شرکت باقی بماند.

8- بسته شدن نماد: تغییرات اساسی در یک شرکت همچون تعدیل سود، تغییر محل، تغییر در هیئت مدیره و … در صورتی امکان پذیر است که نماد شرکت در بازار بورس بسته شود و پس از اعمال تغییرات مجددا با قیمت های جدید وارد بورس میشوند.

9-افزایش سرمایه: افزایش سرمایه به منظور تامین مالی برای طرح های توسعه، افزایش سرمایه در گردش و اصلاح ساختار سرمایه و …انجام میشود.

افزایش سرمایه از 3راه زیر انجام میشود:

10-دامنه نوسان قیمت سهم: سازمان بورس تهران برای جلوگیری از نوسانات شدید میزان نوسان را 5 درصد اعلام کرده است. این نوسان به معنی آن است که یک سهم نسبت به روز قبل خود فقط 5 درصد میتواند کاهش یا افزایش داشته باشد. دامنه نوسانات در بازار فرابورس نیز5 درصد است. در زمان عرضه اولیه سهام و روز بازگشایی نماد معاملاتی مطابق شرایطی که در دستورالعمل معاملات ذکر شده است، سهام بدون محدودیت در مقدار نوسان قابل معامله خواهد بود.

11-صف خرید و صف فروش: در فرآیند معامله در بازار بورس اوراق بهادار نیز همانند سایر بازارها، طرف عرضه همان فروشندگان هستند که تمایل دارند سهام خود را بفروش برسانند و طرف تقاضا نیز خریداران یک سهم هستند که تمایل دارند آن سهم را بخرند. در شرایط عادی و در زمان فعالیت بازار (۹ الی ۱۲:۳۰)، همواره تعدادی خریدار و تعدادی فروشنده در حال داد و ستد و انجام معامله هستند که اطلاعات (تعداد و حجم) مربوط به ۳ قیمت نخست هر بخش (خرید و فروش) در تابلو معاملات قابل مشاهده است.

زمانی که سهام یک شرکت باارزش شود. تقاضا برای خرید سهام این شرکت ها افزایش میابد و صف ها برای خرید این سهام ها شکل میگیرند. حال زمانی که ارزش یک سهام سقوط کند صف برای فروش این سهام ها شکل میگیرد و عرضه سهام شکل میگیرد.

12- نسبت پی به ای (P/E): این نسبت بیان کننده نسبت قیمت (Price) یک سهم به پیشبینی سود سهام (EPS) آن است. درواقع پی به ای یک سهم به ما می گوید که سرمایه گذاران حاضرند به ازای دریافت هر ریال سود یک شرکت، چند ریال برای خرید آن بپردازند.

نسبت پی به ای، با سود با حداقل ریسک (شامل سود بانکی و سود اوراق مشارکت) مورد مقایسه قرار می گیرد و ملاکی از دوره بازگشت سرمایه است.

از نسبت پی به ای برای ارزش‌گذاری سهام استفاده می شود اگر سود بانکی و سود بدون ریسک کاهش یابد در طرف مقابل پی به ای بازار رشد خواهد کرد چرا که انتظار زمان بازگشت سرمایه بیشتر می شود.

نکته:

13-حد سود (Take Profit) و حد ضرر (Stop Loss): درصورتی که معامله گران با دیدگاه کوتاه مدت و بلندمدت وارد بازار بورس شوند برای زمان خروج خود حدسود و حدضرر مشخص میکنند.

حد سود به معنای هدف قیمتی است که معامله گر مورد نظر با رسیدن قیمت دارایی (سهام یا سایر اوراق بهادار) خود به آن مقدار، شناسایی سود نموده و با فروش دارایی از معامله خارج می‌شود.تعریف حد ضرر نیز مشابه حد سود است، با این تفاوت که در این حالت خروج از معامله با هدف جلوگیری از افزایش زیان انجام می شود.

14- تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis): تحلیل بنیادی در واقع رویکردی برای پیش بینی بازارهای مالی براساس دادهای دریافتی از نوسانات اقتصادی در سطح ملی و جهانی و صورت های مالی شرکت ها است. در تحلیل بنیادی عوامل مختلف بر قیمت سهام مورد بررسی قرار میگیرد. این تحلیل برای افراد با دیدگاه بلندمدت مناسب است.

از جمله موارد بررسی شده در تحلیل بنیادی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

15- تحلیل تکنیکال (Technical Analysis): تحلیل تکنیکال رویکردی برای پیش بینی وضعیت آتی بازارهای مالی مبتنی بر مطالعه وضعیت گذشته بازار است. در تحلیل تکنیکال از نمودارها و روش های ریاضی استفاده میشود و برای کسانی که به دنبال سرمایه گذاری کوتاه مدت و میان مدت هستند بسیار مناسب است.

4 فرض اصلی در تحلیل تکنیکال شامل:

16-صندوق‌های سرمایه گذاری مشترک (Mututal Funds): صندوق های سرمایه گذاری مشترک به عنوان واسطه بین سرمایه گذار و سرمایه پذیر عمل کند و با جمع آوری منابع مالی از مردم در سبدهای مختلف سرمایه گذاری میکند. صندوق سرمایه گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت، صندوقی است که بخش عمده منابع خود را به سرمایه گذاری در سهام و یا اوراق بهادار با درآمد ثابت اختصاص می دهد و معمولاً دارای حداقل سود تضمینی است. صندوق سرمایه گذاری مختلط صندوقی است که منابع خویش را به سرمایه گذاری در سهام و یا اوراق بهادار با درآمد ثابت و اوراق مشارکت اختصاص می دهد و در واقع ترکیبی از دو صندوق فوق است.

17-اوراق اجاره: اوراق اجاره اوراق بهاداری است که دارنده آن به صورت مشاع، مالک بخشی از دارایی است که منافع آن بر اساس قرارداد اجاره به مصرف کننده یا بانی واگذار شده است.

18-اوراق قرضه: اوراق قرضه اسنادی است که به موجب آن شرکت انتشاردهنده متعهد می‌شود مبالغ مشخصی (بهره سالانه) را در زمان‌هایی خاص به دارنده آن پرداخت کند و در زمان مشخص (سررسید) اصل مبلغ را باز پرداخت کند.

19-اوراق مشارکت: اوراق مشارکت بر دو نوع بورسی و غیربورسی است. اوراق مشارکت بورسی اوراقی اند که قابل معامله در بازار بورس و فرابورس هستند. اوراق غیربورسی اوراقی اند که صرفاً با تایید بانک مرکزی حمهوری اسلامی ایران منتشر می‌شوند و قابل معامله در شعب بانک‌های عامل (بازار پولی) هستند.

20- مفهوم کف حمایتی و سقف مقاومتی

تحلیل تکنیکال

در واقع تحلیل تکنیکال مطالعه رفتارهای بازار با استفاده از نمودارها و با هدف پیش‌بینی روند قیمت‌ها در آینده می‌باشد. همچنین تحلیل تکنیکال یا تکنیکی برای پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار از طریق مطالعه وضعیت گذشته بازار مناسب است. این تحلیل را می توان در بازار بورس اوراق بهادار، بازار ارزهای خارجی، بازار طلا و دیگر فلزات گران‌بها و برای هر نوع کالا یا شاخص و سهام و … بکار برد. اگر شما یک تحلیل گر حرفه ای باشید این نکته را هم می دانید که یک تحلیل‌گر تکنیکال به هیچ وجه به دنبال یافتن دلیل تغییر جهت قیمت‌ها نیست. بیشتر اوقات در آغاز یک روند و یا در نقطه تغییر جهت قیمت از افزایش به کاهش و یا برعکس هیچ کس به طور قطع دلیل این تغییر جهت را نمی داند. تحلیل‌گر تکنیکال به سادگی و با استفاده از الگوها می تواند این تغییر را به موقع شناسایی کند و پایداری آن را بسنجد.

نمونه فیلم آموزشی به همراه تصاویر مربوطه:

البته فیلم هایی که برای دانلود قرار داده ایم دارای کیفیت بالاتری می باشند.

 

 

لینک های دانلود :

download-min   دانلود فیلم ها

download-min  دانلود فایل pdf آموزش تحلیل تکنیکال

آپدیت سال 1399:

آموزش صفر تا صد تحلیل تکنیکال نسخه جدید (برای دانلود هر درس دکمه Alt صفحه کلید را نگه دارید و روی هر درس کلیک کنید- در گوشی نیازی به این کار نیست) :

 

حال که با تحلیل تکنیکال آشنایی کافی پیدا کردید به این نکته پی برده اید که در این تحلیل از طریق بررسی تغییرات و نوسان‌های قیمت‌ها و حجم معاملات و عرضه و تقاضا می‌توان وضعیت قیمت‌ها را در آینده پیش‌بینی کرد و در تحلیل تکنیکال ارزش ذاتی اوراق بهادار اندازه‌گیری نمی‌شود، بلکه از نمودارها و ابزارهای دیگر برای شناسایی الگوهایی که می‌تواند فعالیت آتی سهم را پیش‌بینی کند، استفاده می شود.

دانلود جزوه PDF

pdf  دانلود جزوه آموزش تحلیل تکنیکال

چنانچه سؤالی در زمینه این مطلب دارید لطفاً آنرا در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

آموزشهای کاربردی بورس

منبع: هنر فردی
هنر فردی
رایگان
دریافت فایل
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 08:59