آموزش جدیدترین روش پرورش جوجه کبک مجاری و هندی برای بیشترین سود

در ادامه آموزش های کاربردی در زمینه پرورش کبک، در این مطلب به نقل از وب سایت معتبر پاتریج، به شما یاد می دهیم که چطور بطور اصولی کبک پرورش دهید؟
آموزش جدیدترین روش پرورش جوجه کبک مجاری و هندی برای بیشترین سود

در ادامه آموزش های کاربردی در زمینه پرورش کبک، در این مطلب به نقل از وب سایت معتبر پاتریج، به شما یاد می دهیم که چطور بطور اصولی کبک پرورش دهید؟

چگونه میتوانیم کبک پرورش دهیم؟

مراکز پرورش کبک ها در دسترس هستند و این مقاله از دانشگاه ایالتی پن به شما کمک میکند که به پرورش کبک ها بپردازید و هزینه های اینکار را محاسبه کنید. تولید کنندگان کبک معمولا یکی از دو گونه ی خاص این پرندگان شامل کبک های هندی یا مجارستانی را پرورش میدهند.

حتما بخوانید: بهترین غذای کبک برای گرفتن بیشترین سود چیست؟

کبک های هندی معمولا به عنوان جوجه های یک روزه خریداری میشوند درحالیکه کبک های مجارستانی به عنوان تخم این پرندگان و کبکهای بالغ خریداری میشوند. مهمترین تفاوت بین پرورش کبک های مجارستانی یا هندی در تفاوت قیمت تخم یا جوجه ی آنهاست. به دلیل اینکه پرورش کبک های مجاری بسیار مشکل است و در بازار خواهان زیادی دارند، قیمتشان بالاست.

 

پرورش کبک

توی این پک فوق العاده، روش پرورش کبک رو به صورت اصولی یاد بگیر. پرورش کبک اصول خاص خودشو داره اما با کمک این پک می تونی به درآمد فوق العاده بالا و بازدهی بی نظیر برسی. فقط 5 روز از وقتتو می گیره!

 

کبک های هندی:

کبک های هندی اصالتا از اروپا و آسیا هستند و در اواخر سال 1932 به این کشور آورده شدند. کبک های پا قرمز که برای بیشتر پرنده بازها رایج هستند با گونه های مختلف دیگری که به ایالات متحده وارد شدند متفاوت هستند. کبکهای هندی از طریق خط سیاهی که از روی پیشانی شان واز میان چشم ها یشان میگذرد و تا پایین گردن است شناسایی میشوند، سینه و پشتشان بیشتر خاکستری رنگ است و ساق پا و انگشتان در پرندگان بالغ آنها قرمز نارنجی است. کبک های هندی رام هستند و به راحتی به دام می افتند. اگرچه بیشتر این کبک ها از شکار حفاظت میشوند اما استفاده از آنها در رستوران ها رد حال رشد است.

کبک های مجاری:

اینگونه کبک ها که با نام کبک های خاکستری یا جنگجو نیز شناخته میشونداولین بار در سال 1908 از مجارستان وارد ایالات متحده شدند. این کبکها اندازه ی بسیار کوچکی دارند به طوری که طول آنها 30-35 سانتی متراست ووزن کبک های بالغ حدود 500 گرم است. این کبک ها بالهای کوچک و گرد و دمی خاکستری-قهوه ای کوتاه دارند، پرهایشان قهوه ای و خاکستری است. بالهای جنس نراین پرنده خاکستری و سفید است و سینه ی آن خاکستری است. تخم های آنها به رنگ زیتون میباشد وبعد از 25 روزگی تخم گذاری میکنند.

بازاریابی:

مثل هرکسب و کار دیگری پرورش دهندگان کبک هم باید قبل از شروع کار خود دربازار تحقیق کنند.

بازارهای عمده برای فروش کبک ها شامل رستوران ها، افرادی که پرندگان زنده را برای کشتارگاه میخرند و کسانی که میخواهند این پرندگان را به طبیعت بازگردانند میباشد.

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!

 

درحال حاضر 20 مرکز تجاری و 200 مرکز خصوصی پرورش کبک در پنسیلوانیا فعالیت میکنند که نام و آدرسشان در کمیسیون های پنسیلوانیا موجود است. از آنجاییکه درمورد مارکت های دیگر اطلاعات بسیار کمی در دسترس است پرداختن به آنها به زمان و تحقیق بیشتری نیاز دارد.

 

شروع کار:

یک راه عملی برای شروع پرورش کبک این است که با یک جمعیت 1000 تایی کبک ها و با استفاده از امکاناتی که در اختیارمان است کارمان را آغاز کنیم. یک واحد تولیدی با این جمعیت به شما این امکان را میدهد که بدون سرمایه گذاری زیادی به تولید مورد نیاز و مهارتهای بازاریابی دست یابید. برای سرمایه گذاری باید هزینه هایی مثل مکان نگهداری، محل آب و غذا خوری پرندگان و منبع گرما در نظر گرفته شود.

تخم گذاری و پرورش پرندگان:

کارتان با تخم ها یا پرندگان یک روزه از مراکز معتبر شروع کنید. قبل از اینکه تخم هارا تحویل بگیرید مطمئن شوید پرورش دهندگان آنها عاری از Salmonella pullorum,Salmonella typhoid و Mycoplasma هستند. اطلاعات مربوط به نمایندگان مجاز را میتوانید از اداره جهاد کشاورزی تهیه کنید.

اگر تخم هارا خریداری کردید آنها را درمکانی تمیز و در دمای اتاق 12-20 درجه ی سانتیگراد نگهداری کنید. تخم کبک رامیتوان در زمان طولانی حدود 3 هفته نگهداری کرد و بهترین زمان برای استفاده از آنها یک هفته بعد از تخم گزاری است.

اگر شما انکوباتور یا دستگاه جوجه کشی تهیه کردید باید تهویه ی خوبی داشته باشد و چرخاندن تخم‌ها برای نچسبیدن نطفه به پوسته تخم ضروری است و همچنین مواد عایق بندی مناسب باشد و باید بتوان به آسانی آن را تمیز و ضدعفونی کرد. (توجه: ماشین جوجه درآوری یا انکوباتور به دستگاهی گفته می‌شود که شرایط مناسب برای خارج شدن جوجه از تخم‌های نطفه دار را فراهم می‌کند). در جوجه کشی طبیعی دما، رطوبت و چرخش تخم‌ها توسط مرغ مادر برای تخم‌های نطفه دار تأمین می‌شود؛ اما در جوجه درآوری مصنوعی دستگاه جوجه کشی این المان‌ها را تأمین و تنظیم می‌کند. این انکوباتور باید قادر باشد تا دمای 0.25 درجه ی فارنهایت ( 17- درجه ی سلسیوس) و رطوبت 60 درصد را نیز فراهم کند.

تخم های تمیز را در دمای 37 درجه ی سانتیگراد به مدت 23-25 روزدر انکوباتور قراردهید. بسیاری از تولیدکنندگان تعداد کمی از تخم ها را در سمتی قرار میدهند تا متوجه شوند چه موقع آنها چرخیده شده اند. تعدادزیادی از تخم ها به یک چرخاننده ی اتوماتیک یا دستی نیاز دارند. وقتی تخم گزاری کامل شد باقیمانده ها را کاملا بشورید و انکوباتور را ضدعفونی کنید.

دو هفته ی اول برای جوجه ها بسیار حساس و مهم است پس سعی کنید که برنامه ریزی خوبی داشته باشید. جوجه هارا در یک محیط گرم که آب و غذایشان به آسانی در دسترس است قرار دهید و مطمئن شوید که قبل از تخم گذاری همه ی شرایط اعم از آب و غذا و منبع گرما در دسترس است.

جوجه ها در 10 روز اول نمیتوانند دمای بدن خود را تنظیم کنند پس منابع گرمایی مناسب مانند لامپ های الکتریکی و گرمایی و بخاری های نفتی و… برای آنها لازم است. سعی کنید بهترین منبع حرارتی با بازده بالا را انتخاب کنید. دمای اتاق را حدود 31-35 درجه ی فارنهایت در زیر منبع گرمایشی تنظیم کنید.

حتما بخوانید: 20 نکته بسیار مهم اصول پرورش کبک در خانه و سالن که باید بدانید +فیلم و جزوه

رفتار پرندگان را بخوبی زیرنظر بگیرید، اگر پرندگان روی هم قرار میگیرند دما را زیاد کنید و اگر ازمنبع گرما دور میشوند دما را کم کنید. به تدریج دمای اتاق را هر روز کاهش دهید تا به 21 درجه ی سانتیگراد برسد.

پرورش دهندگان میتوانند کبک ها را در قفس نگه داری کنند اما نباید به مدت طولانی در آنجا باشند چون بر کیفیت پر های آنها تاثیر گذار است. کبک ها رادر قفس در هفته ی اول به تعداد 4 پرنده در هر 0.09 مترمربع (30 سانتی متر در 30 سانتی متر) و هفته ی دوم تا ششم 3 پرنده در هر 0.09 مترمربع نگهداری کنید.

همه ی گوشه های اتاق را با مقوا یا سیم گرد کنید تا جوجه ها همدیگر را خفه نکنند چون جوجه ها خیلی فعال ند ووقتی میترسند روی هم جمع میشوند که باعث از بین رفتن آنها میشود پس با گرد کردن و حذف گوشه ها از تجمع جوجه ها جلوگیری کنید. نوع پرورش کبکها بستگی به بازاری دارد که تولید کننده می خواهد آنها را در آن به فروش برساند مثلا برای استفاده از گوشت کبک ها یا تخم هایشان و… است.

مدیریت بیماری:

به دلیل محدود بودن پرورش کبک داروهای کمی برای آنها مورد تایید است. ایمنی زیستی و بهداشت برای پیشگیری از شیوع بیماریها ضروری است. ایمنی زیستی یا bio security شامل جدانگه داشتن پرنده های هم سن، جلوگیری از ورود افراد به ساختمان نگهداری کبکها و تمیز نگهداشتن آن و همچنین دفن صحیح پرندگان مرده است.

بودجه:

در اینجا دو بودجه برای نمونه بیان میشود که هزینه ها وبازدهی را مشخص میکند: بودجه ی اول مربوط به خرید 1000 کبک هندی و فروش آنها در 20 هفتگی است، بودجه ی دوم مربوط به خرید 1000 تخم کبک مجاری و و بیرون آمدن جوجه ها از تخم ها و فروش آنها در 20 هفتگی است.

هردو هزینه شامل خرید لوازم ضروری و استفاده از ساختمانهای موجود میشود. این بودجه باید این اطمینان را به شما بدهد که همه ی محاسبات مربوط به هزینه ها را شامل میشود. تخمین هزینه ها اغلب به دلیل تعداد زیاد و متنوع موارد مشکل است. ابتدا یک تخمین تقریبی در مورد بودجه ی مورد نیاز بزنید سپس تنظیمات لازم را انجام دهید.

منبع: هنر فردی
هنر فردی
رایگان
دریافت فایل
شنبه 3 آذر 1403، ساعت 18:46